5 Alternatif HostGator Terbaik – Web Hosting & Pendaftaran Nama Domain

01.06.2020
Tiada kategori '5 Alternatif HostGator Terbaik – Web Hosting & Pendaftaran Nama Domain
0 6 мин.

alternatif hostgator terbaik


HostGator adalah nama yang terkenal dalam industri hosting, telah aktif sejak tahun 2002. Tuntutan mereka untuk terkenal selalu menjadi rancangan hosting bersama mereka yang murah, tetapi perkhidmatan mereka telah berkembang sepanjang tahun untuk merangkumi pilihan hosting premium juga.

Sekiranya anda memusatkan perhatian pada salah satu rancangan hosting HostGator, tetapi anda belum bersedia untuk mendaftar sehingga anda mengambil kira semua pilihan anda yang lain, baca artikel kami untuk mengetahui mengenai 5 alternatif HostGator terbaik yang menawarkan yang serupa atau lebih baik pakej hosting daripada HostGator.

Sebelum kita melihat beberapa alternatif untuk HostGator, perlu diperhatikan bahawa rancangan hosting HostGator merangkumi pilihan hosting Linux dan Windows dengan pakej pelayan bersama dan khusus mereka. Untuk kupon HostGator terkini dan terbaik, sila baca artikel yang dipautkan.

Mengenai alternatif HostGator yang dibincangkan di bawah, mari kita lihat apa yang menjadikan mereka menonjol dari orang ramai:

BlueHost

alternatif hostgator terbaik bluehostDilancarkan pada tahun 2003, BlueHost adalah hos web yang kontemporari dengan HostGator. Kedua-dua syarikat beroperasi di bawah payung Kumpulan Endurance International yang lebih besar, salah satu syarikat hosting terbesar di dunia.

BlueHost telah mendapat populariti yang luar biasa dengan mendapatkan sokongan dari WordPress.org dan menjadi hosting untuk laman web WordPress. Di BlueHost, rancangan hosting WordPress bermula pada $ 19.99 / bulan. Pelan ini dibina berdasarkan teknologi VPS, menampilkan cPanel yang dipertingkatkan, pemasangan satu klik dari pasar MOJO, CDN bawaan, SiteLock Security, dan SiteLock WAF.

Hosting bersama adalah satu lagi pilihan popular di BlueHost, dengan harga bermula hanya $ 3,95 / bulan. Nama domain percuma disertakan dengan sebarang rancangan hosting yang bukan hanya pakej hosting bersama. Selain WordPress dan hosting bersama, BlueHost juga dilengkapi hosting cloud, hosting VPS, hosting WooCommerce, pelayan khusus, dan bahkan akaun penjual semula.

Ciri hosting terkenal lain yang anda dapati di BlueHost termasuk sokongan 24/7, pemacu cermin untuk perlindungan data yang melampau, cPanel sebagai standard dengan setiap rancangan hosting, akses root, peningkatan storan 1-klik, penskalaan segera, caching bersepadu dan failover automatik untuk uptime maksimum.

Hosting InMotion

inmotionhosting alternatif hostgator terbaikSeterusnya dalam senarai alternatif HostGator terbaik kami adalah InMotion Hosting, penyedia hosting perniagaan yang hebat yang menawarkan alat hosting canggih untuk kebanyakan pengguna maju, walaupun beberapa rancangan hosting bersama mereka dirancang untuk semua tahap kemahiran.

Salah satu kelebihan terbesar di InMotion ialah mereka menawarkan hosting semua-SSD, yang diterjemahkan ke dalam prestasi yang lebih baik untuk laman web anda. Di sini juga, anda boleh mendapatkan nama domain percuma dengan semua jenis hosting, walaupun dengan beberapa rancangan anda mungkin perlu mendaftar sekurang-kurangnya 6 bulan untuk mendapatkan nama domain percuma.

InMotion juga menawarkan salah satu tempoh jaminan pengembalian wang yang paling murah – 90 hari berbanding hanya 30 hari yang ditawarkan oleh syarikat lain. Sandaran data penuh juga ditawarkan secara percuma, dan semua rancangan termasuk lesen cPanel percuma. Perlindungan perisian hasad dan spam juga disertakan dalam kebanyakan rancangan.

Harga untuk rancangan hosting bersama dan rancangan yang dioptimumkan WordPress bermula pada $ 5,99 / bulan, sementara rancangan hosting VPS dan hosting khusus masing-masing bermula pada $ 29,99 / bulan dan $ 99,99 / bulan. Walaupun sedikit lebih mahal daripada persaingan, InMotion Hosting menonjol melalui hosting SSD cepat mereka yang hebat, sokongan pelanggan yang sangat baik, dan kategori A, Patuh PCI pusat data.

Hosting iPage

ipage alternatif hostgator terbaikSebahagian Kumpulan Endurance International, bersama dengan BlueHost dan HostGator, iPage adalah salah satu hos yang paling lama berjalan dalam senarai ini. Sejak itu ditubuhkan pada tahun 1998 yang menawarkan perkhidmatan hostingnya sejak itu.

Pelan paling popular iPage adalah rancangan hosting bersama tanpa had (penyimpanan, e-mel, lebar jalur, hosting domain, dll.), yang mempunyai salah satu harga permulaan terendah dalam industri. Pelan hosting bersama iPage berharga $ 1.99 / bulan untuk tempoh awal, dan diperbaharui pada $ 7.99 / bulan. Pakej hosting merangkumi beberapa alat keselamatan (SiteLock), kredit pemasaran percuma (Google AdWords & Bing), dan rangkaian alat membina laman web percuma. Selain daripada ini, alat eCommerce dan nama domain percuma juga disertakan.

Walaupun iPage tidak banyak mengiklankan rancangan hosting mereka yang lain, mereka menawarkan beberapa rancangan hosting VPS, khusus dan WordPress yang lengkap, yang membolehkan ruang laman web anda berkembang.

Web hosting bukan satu-satunya perkhidmatan web yang ditawarkan oleh iPage, perkhidmatan mereka juga termasuk pendaftaran domain, pemasaran dalam talian dan perkhidmatan eCommerce.

GoDaddy

godaddy alternatif hostgator terbaikDengan sejarah yang merangkumi lebih dari dua dekad, GoDaddy adalah gergasi hosting yang popular yang menawarkan semua jenis perkhidmatan hosting yang merangkumi keseluruhan spektrum hosting. Pendaftaran domain, pemasaran dalam talian, dan keselamatan web juga terdapat di antara perkhidmatan GoDaddy.

Pelan hosting bersama bermula pada $ 3,49 / bulan untuk rancangan Ekonomi, yang dilengkapi dengan penyimpanan 100 GB. Semua rancangan lain dalam kategori ini dilengkapi dengan penyimpanan, lebar jalur, dan hosting domain yang tidak dimeterai. Domain percuma disertakan dengan rancangan tahunan, dan e-mel Perniagaan Microsoft Office 356 Percuma juga merupakan sebahagian daripada pakej hosting. Pelan hosting yang dioptimumkan untuk WordPress juga bermula pada $ 3.49 / bulan.

VPS dan pelayan khusus tersedia dengan OS Linux atau Windows, yang mana harganya lebih mahal. Pelan VPS Linux bermula pada $ 16.99 / bulan, sementara pilihan Windows bermula dari $ 26.99. Pergeseran harga yang sama juga berlaku untuk pelayan khusus, dengan pelayan khusus Linux bermula dari $ 69,99 / bulan dan pelayan khusus Windows bermula dari $ 99,99 / bulan.

Mengenai ciri hosting, GoDaddy pasti tidak mengecewakan dengan menawarkan akses root sepenuhnya, cPanel, peningkatan tanpa penyediaan, perkhidmatan terurus sebagai standard, kemungkinan memilih tahap pengurusan, sijil SSL percuma, sokongan 24/7, dan banyak sumber.

NamaCheap

namecheap alternatif hostgator terbaikMendapat populariti kerana perkhidmatan pendaftaran domain yang berpatutan, NameCheap telah menjadi nama rumah tangga untuk perkhidmatan web yang murah. Syarikat ini menawarkan pelbagai pakej hosting dan beberapa alat keselamatan web (sijil SSL, WhoisGuard, PremiumDNS, dll.).

Pelan hosting tersedia melalui beberapa kategori hosting dari hosting bersama hingga pelayan khusus. Hosting bersama bermula dari $ 9.88 / tahun, sementara hosting WordPress bermula pada $ 8.88 / tahun.

Ciri hosting NameCheap merangkumi kemungkinan untuk memilih antara pusat data UK dan AS dengan rancangan bersama dan penjual semula, domain laman web percuma yang tersedia dengan semua rancangan, SLA 100% uptime dengan kebanyakan rancangan, pilihan pelayan yang diuruskan sendiri, dikendalikan, dan diuruskan sepenuhnya , cPanel dan WHM secara percuma, IP khusus percuma dengan beberapa rancangan dan banyak lagi.

Pelan paling banyak ditawarkan oleh kategori hosting pelayan khusus, yang merangkumi 14 rancangan hosting khusus yang mengagumkan dengan harga antara $ 58.88 / bulan hingga $ 379 / bulan.

NameCheap adalah hosting anggaran yang betul dengan persembahan yang baik, rancangan hosting yang digilap dengan baik, dan perkhidmatan yang boleh dipercayai, menjadikannya alternatif yang bagus untuk HostGator.

Kesimpulannya

Sama ada anda ingin menukar hos, menjadi penjual semula hosting, atau anda hanya menilai alternatif anda, kami harap ikhtisar 5 kami alternatif HostGator terbaik telah memberikan anda gambaran mengenai pelbagai pilihan hosting mesra bajet yang tersedia di industri ini.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector