Adakah A2Hosting Baik untuk Hosting Laman Web WordPress?

01.06.2020
Tiada kategori 'Adakah A2Hosting Baik untuk Hosting Laman Web WordPress?
0 7 мин.

a2hosting-wordpress-hosting


Adakah anda memiliki laman web WordPress, tetapi anda tidak tahu perkhidmatan hosting mana yang terbaik untuk digunakan? Sekiranya demikian, anda tiba di laman web yang betul.

Seperti yang anda tahu dari tajuk, kami akan membincangkan syarikat hosting yang dipanggil A2Hosting. Subjek utama adalah, jika A2Hosting baik untuk hosting laman web WordPress. Kemudian dalam artikel saya akan membincangkan mengenai perkhidmatan hosting WordPress tertentu yang ditawarkan syarikat ini.

Tetapi sebelum itu, kita harus melihat jenis perkhidmatan hosting yang paling baik dengan laman web yang menggunakan WordPress sebagai sistem asasnya.

Pelbagai Jenis Pelan Hosting WordPress

Laman web WordPress boleh dijalankan pada semua jenis perkhidmatan hosting, tetapi ada perkhidmatan yang berfungsi lebih baik daripada yang lain: hosting WordPress yang dikendalikan.

a2hosting-hosting murah-wordpress-hosting

A2Hosting – Hosting WordPress

Hosting bersama, hosting VPS, atau perkhidmatan lain dapat menangani WordPress, tetapi layanan hosting WordPress yang dikelola dibuat khusus untuk menjalankan WordPress di laman web. Apa yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik bagi mereka yang menginginkan hosting WP yang boleh dipercayai? Mari kita lihat!

Hosting terkelola telah dibuat supaya anda (pemilik laman web) tidak perlu risau untuk menjalankan CMS di laman web anda. Segala yang berkaitan dengan fungsi laman web ini dikendalikan oleh pasukan di belakang perkhidmatan hosting yang dipilih.

Sebagai contoh, jika kemas kini baru ke WordPress keluar, anda tidak perlu mengemas kini sistem sendiri. Ini akan dilakukan secara automatik oleh pasukan sokongan anda. Yang perlu anda lakukan adalah menjaga laman web itu sendiri. Apa yang saya maksudkan dengan itu?

Penyesuaian dan pengurusan kandungan bergantung kepada anda. Ini tidak dikendalikan oleh pasukan.

Apakah aspek lain dari perkhidmatan hosting yang dikendalikan? Oleh kerana rancangan itu dikendalikan oleh pasukan belakang, anda seharusnya dapat memasang WordPress dengan mudah di laman web anda, bukan? Itulah yang dapat anda lakukan oleh rancangan terurus.

Kaedah pertama yang digunakan oleh kebanyakan syarikat adalah memberi pelanggan ciri pemasangan 1 klik. Apa maksud semua ini? Seperti yang anda mungkin tahu dari namanya, pemasangannya dilakukan dengan hanya memerlukan 1 klik.

Ciri ini biasanya merangkumi aplikasi web percuma lain yang boleh dipasang dengan mudah. Jadi, proses untuk melakukan pemasangan adalah seperti ini: anda menjumpai WordPress dalam senarai aplikasi yang tersedia. Anda boleh menemuinya biasanya di bahagian atas, kerana ia adalah perisian utama yang dihoskan oleh host kepada anda.

Setelah anda menjumpainya, satu-satunya perkara yang perlu anda lakukan ialah mengklik butang pemasangan. Hanya itu yang ada. Semua yang lain akan dikendalikan oleh tuan rumah.

Terdapat cara kedua yang digunakan oleh banyak penyedia untuk memasang WordPress untuk pengguna mereka dengan mudah. Sekiranya anda berpendapat kaedah sebelumnya benar-benar asas, tunggu sehingga anda mengetahui kaedah ini.

Ideanya ialah, anda tidak perlu melakukan 1 klik untuk memasang CMS pada sistem anda. Setelah anda mendaftar untuk rancangan hosting yang dipilih, WordPress akan dipasang secara automatik pada nama domain anda (anda akan membuat pilihan jika anda mempunyai lebih dari satu).

Kedua-dua kaedah digunakan secara meluas oleh syarikat. Yang pertama walaupun lebih popular. Malah berlaku bahawa kedua-duanya ada. Bagaimana? Mula-mula anda mendaftar dan WordPress dipasang. Oleh itu, ciri 1-klik juga ada, untuk membolehkan anda memasang program lain jika anda mahu.

Sekarang setelah anda mengetahui apa itu rancangan WordPress yang diuruskan, kami akan meneruskan dan membincangkan mengenai A2Hosting.

Mengapa Pilih A2Hosting untuk WordPress?

a2hosting-diuruskan-wordpress-hosting

A2Hosting – Hosting WordPress Terurus

A2Hosting adalah syarikat Amerika yang menyediakan perkhidmatan teknologi seperti web hosting dan nama domain. Dalam hal web hosting, mereka mempunyai semua yang boleh ditawarkan oleh penyedia hosting moden:

 1. Hosting Berkongsi Standard
 2. Hosting WordPress
 3. Hosting VPS (Pelayan Peribadi Maya)
 4. Pengehosan penjual semula
 5. Hosting Khusus (pelayan khusus)

Seperti yang anda lihat, A2Hosting juga dilengkapi dengan kemampuan hosting WordPress tertentu. Adakah mereka cukup baik? Jawapan ringkasnya adalah ya, pasti. Tetapi kita harus menghuraikannya, dengan membincangkan apa yang ditawarkan syarikat dalam pakej hosting WordPressnya.

Sebagai permulaan, saya harus menyebutkan bahawa A2Hosting menawarkan 2 jenis hosting WordPress: yang pertama adalah hosting WP yang dikongsi, dan yang kedua adalah hosting WordPress yang diuruskan. Mulai sekarang, kita akan membincangkan rancangan hosting yang dikendalikan di A2Hosting.

Ini sedikit lebih mahal daripada rancangan hosting bersama biasa. Walaupun begitu, mereka mesti dilihat. Anda mungkin sudah tahu bahawa kebanyakan penyedia hosting membahagikan perkhidmatan mereka kepada pelbagai rancangan. Itulah yang dilakukan oleh A2Hosting juga. Saya akan merangkumi ketiga-tiga rancangan di bahagian ini secara berasingan.

1-LAMAN

Seperti yang dicadangkan oleh tajuk rancangan, anda boleh mempunyai 1 laman web yang dihoskan menggunakan pakej ini. Agar semua data anda disimpan di pelayan, mereka memberi anda ruang penyimpanan 10GB. Ini lebih daripada cukup untuk satu laman web.

Apa yang mereka gunakan untuk menyimpan maklumat laman web anda? Pemacu SSD generasi terkini. Ini adalah berita baik, kerana SSD akan memuatkan laman web anda lebih pantas daripada pemacu HDD tradisional. Pelawat anda akan memaparkan kandungan dalam penyemak imbas lebih cepat 20x daripada yang ditawarkan HDD kepada mereka.

Pelan ini juga dilengkapi dengan sijil SSL percuma untuk laman web anda. Ciri ini cukup penting, kerana memberikan keselamatan kepada laman web anda. Anda juga akan mendapat kedudukan yang lebih tinggi dalam hasil carian, kerana Google (dan mesin pencari lain juga) mengutamakan laman web yang mempunyai sijil SSL yang dipasang.

Untuk mengurus laman web ini, anda juga memerlukan panel kawalan. A2Hosting dilengkapi dengan salah satu alat terbaik untuk pekerjaan ini. Ia dipanggil Plesk. Dengan menggunakannya, anda boleh menguruskan laman web dan semua ciri yang ada hanya di satu tempat. Anda tidak perlu mempunyai banyak pengetahuan teknikal untuk ini.

Bonus berikut juga terdapat dalam pelan: pemindahan data tanpa had, CDN percuma untuk kelajuan pemuatan lebih pantas, pementasan laman web, lesen Jetpack percuma, pemindahan laman percuma, jaminan wang dikembalikan bila-bila masa dan sandaran percuma dibuat secara automatik secara berkala (yang lain dikenakan bayaran secara berasingan untuk pilihan ini).

Semua ini datang dengan harga $ 11.99 bulanan. Perlu diingat bahawa rancangan ini adalah perkhidmatan WordPress yang diuruskan. Untuk ciri seperti itu, banyak syarikat akan mengenakan harga yang lebih tinggi.

3-LAMAN

Sebagai rancangan kedua, ia berharga $ 18.99 / bulan. Adakah berbaloi untuk peningkatan? Sekiranya anda memiliki lebih dari 1 laman web, atau anda merancang untuk memperluaskan kerja anda, sudah tentu.

Ini kerana rancangan itu menyokong 3 laman web yang dihoskan dalam satu akaun. Sudah tentu ruang simpanannya bertambah. Anda mendapat 25GB ruang pada pemacu SSD. Anda memerlukan lebih banyak, kerana mereka membolehkan anda mengehoskan beberapa laman web menggunakan rancangan ini.

Semua ciri lain dari rancangan sebelumnya termasuk dalam yang ini juga. Mari lihat apa rancangan terakhir akan memberi anda:

Tanpa had

Ini adalah rancangan yang sebenarnya tidak terhad, seperti namanya. Kenapa? Sebab terbesar untuk ini adalah kerana ia membolehkan anda mengehoskan laman web tanpa had dalam satu rancangan. Ini sangat berguna bagi banyak pemilik laman web.

Contohnya, jika anda ingin mengembangkan perniagaan, atau anda merancang untuk melancarkan beberapa laman web baru untuk menjana wang, rancangan ini sangat sesuai untuk anda. Anda boleh menyediakan semua jenis laman web, semuanya menjalankan WordPress.

Dan anda tahu apa perkara terbaik mengenainya? Tidak ada apa-apa yang anda perlu bimbangkan. Semua laman web, tidak kira berapa banyak, akan dikendalikan oleh pasukan sokongan. Oleh itu, sekiranya berlaku dengan salah satu daripadanya, mereka akan memperbaikinya dalam masa yang singkat.

Cuba bayangkan jika faedah ini tidak ada dalam rancangan. Anda mesti mengendalikan sendiri hosting dan laman web. Bukan kaedah terbaik untuk menghoskan laman web.

Untuk menyimpan data anda, rancangannya dilengkapi dengan ruang penyimpanan SSD 40GB. Harga untuk memiliki jumlah laman WordPress yang tidak terhad dalam satu pakej adalah $ 36,98 setiap bulan.

Kesimpulannya

Dalam artikel ini kita membincangkan mengenai perkhidmatan hosting WordPress. Pada mulanya, saya memberitahu anda apa perkhidmatan hosting terbaik, kerana mengendalikan laman web WordPress dan apa kelebihan bonus dengan menggunakan perkhidmatan sedemikian.

Maksudnya adalah, jika anda memilih untuk mendaftar ke perkhidmatan hosting WP yang dikendalikan, hidup anda akan lebih mudah. Lagipun, semua perkara yang berkaitan dengan perkhidmatan hosting anda dan menjalankan WordPress dengan cekap akan dikendalikan oleh pasukan belakang.

Saya juga bercakap mengenai 3 rancangan hosting yang dikendalikan WordPress dari A2Hosting. Mereka merangkumi semua yang diperlukan untuk menghoskan laman web WordPress dengan mudah dan cekap.

Langkah seterusnya adalah milik anda. Untuk dapat membuat keputusan yang tepat, fikirkan apa yang anda harapkan dari perkhidmatan hosting yang boleh dipercayai. Juga, jangan lupa apa yang diperlukan oleh laman web WordPress anda, untuk mencapai prestasi yang paling tinggi.

Ketiga-tiga rancangan akan memberi anda nombor terbaik, tetapi yang pertama lebih baik untuk permulaan, dan rancangan ke-2 dan ke-3 bagi mereka yang sudah memiliki 2 atau 3 laman web, atau merancang untuk berkembang menjadi lebih banyak lagi.

Mengingat semua ini, anda akan mengetahui rancangan mana yang terbaik untuk anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector