Adakah FastComet Baik untuk Hosting Laman Web WordPress?

01.06.2020
Tiada kategori 'Adakah FastComet Baik untuk Hosting Laman Web WordPress?
0 7 мин.

fastcomet-wordpress-hosting


WordPress kini menjadi Sistem Pengurusan Kandungan yang paling popular di dunia. Berjuta-juta laman web menggunakannya sebagai asas untuk sistem mereka, dan jumlahnya bertambah dari hari ke hari. Oleh kerana WordPress digunakan secara meluas, tidak menghairankan bahawa perkhidmatan hosting khas dibuat untuk digunakan oleh laman web ini.

Dalam artikel ini kita akan membincangkan mengenai perkhidmatan hosting ini dan bagaimana ia berfungsi. Juga, nanti saya akan merangkumi rancangan hosting yang FastComet tawaran untuk hosting laman web WordPress. Dengan cara ini anda akan tahu jika FastComet bagus untuk mengehos laman web WordPress.

Apa itu Perkhidmatan Hosting WordPress Terurus?

mengenai pengelola-wordpress-hosting

Mengenai Hosting WordPress Terurus

Perkara pertama yang perlu kita bincangkan adalah bagaimana laman web WordPress mesti dihoskan oleh syarikat. Perkhidmatan terbaik dan paling cekap dipanggil hosting WordPress yang diuruskan. Mari kita lihat semua ini.

Nama itu menunjukkan bahawa perkhidmatannya berbeza daripada rancangan web hosting yang sederhana. Jelas sekali, perkhidmatan ini dibuat khusus untuk laman web WordPress. Tetapi adakah perbezaan lain?

Pelan hosting seperti itu akan lebih banyak daripada sekadar menghoskan laman web anda. Kerana anda menggunakan WordPress, pasukan sokongan di sebalik rancangan hosting pilihan anda akan mengurus semua yang diperlukan untuk menjalankan WordPress.

Pada asasnya, keseluruhan kerja bahagian belakang dikendalikan oleh mereka, jadi anda tidak perlu risau jika ada masalah, atau ada kemas kini baru untuk WordPress. Semua masalah seperti ini dikendalikan oleh pasukan sokongan.

Izinkan saya memberi anda contoh, dari mana anda dapat memberitahu anda berurusan dengan rancangan hosting WordPress yang diuruskan. Sebilangan besar syarikat yang menawarkan hosting WP yang dikendalikan, akan memastikan bahawa CMS dipasang dengan mudah di pelayan laman web anda. Ini diharapkan, kerana anda menggunakan perkhidmatan yang dibuat khas untuk WordPress.

Bagaimana mereka menguruskan ini? Terdapat sekurang-kurangnya 2 kaedah untuk mengendalikan pemasangan. Sekiranya ada di dalam pakej ini, anda akan mengetahui bahawa rancangan itu sekurang-kurangnya sebahagiannya adalah perkhidmatan hosting yang dikendalikan.

Kaedah pertama adalah proses pemasangan 1 klik. Apakah maksud ini? Host akan membolehkan anda memasang banyak aplikasi dan program web secara percuma dengan hanya memerlukan 1 klik. Dalam kes ini, anda mesti mencari WordPress dalam senarai program, dan klik pasang. Selebihnya dilakukan oleh tuan rumah.

Cara kedua untuk memasang WordPress adalah lebih asas. Anda tidak ada kaitan sama sekali. Anda hanya mendaftar untuk pakej hosting seperti biasa, dan tuan rumah akan memasang WordPress secara automatik pada nama domain pilihan anda.

Oleh itu, adakah perkara yang perlu anda selesaikan? Penyesuaian dan penciptaan kandungan masih menjadi tugas anda. Perlu diingat bahawa semua yang berkaitan dengan menjalankan WordPress dikendalikan oleh tuan rumah, tetapi laman web itu sendiri adalah tugas anda untuk menguruskan.

Sekarang, mari kita teruskan dan lihat apa yang FatComet tawarkan sebagai perkhidmatan hosting WordPress.

Hosting WordPress FastComet

hosting cepat-dioptimumkan-wordpress-hosting

FastComet – Hosting WordPress yang Dioptimumkan

FastComet adalah perniagaan hosting web Amerika yang ditubuhkan pada akhir 2013. Sejak itu, mereka menjadi penyedia hosting yang terkenal di seluruh dunia. Lebih daripada 45,000 pelanggan di 83 negara telah mendapatkan perkhidmatan mereka di syarikat ini.

FastComet menawarkan semua jenis perkhidmatan hosting. Sebagai contoh, di laman web rasmi anda boleh menemui semua yang berikut: hosting bersama, hosting awan VPS, pelayan khusus, Hosting WordPress, Joomla hosting dan juga e-commerce hosting (untuk OpenCart).

Seperti yang anda harapkan, kami akan melihat perkhidmatan hosting WordPress yang mereka sediakan.

Perkhidmatan ini dibahagikan kepada 3 rancangan yang berbeza, untuk menawarkan ciri yang lebih diperibadikan untuk setiap pelanggan. Rancangannya betul-betul di bawah:

 1. StartSmart: $ 2.95 / bulan
 2. Skala Hak: $ 5.95 / bulan
 3. SpeedUp: $ 9,95 / bulan

Saya akan membincangkan setiap rancangan secara berasingan, tetapi sebelum itu, mari kita lihat apa yang anda dapatkan sebagai standard, tidak kira pakej yang anda pilih:

 • Pemindahan laman web percuma (bergantung pada pakej pilihan anda, jumlah laman web boleh berbeza-beza)
 • Pemacu SSD untuk prestasi yang lebih baik (walaupun 20x lebih pantas daripada HDD tradisional)
 • CDN CloudFlare percuma: bertujuan untuk mempercepat laman web anda untuk setiap pelawat
 • cPanel untuk pengurusan laman web: ini adalah panel kawalan standard industri
 • Sandaran harian dan mingguan percuma untuk laman web anda. Pro besar, kerana kebanyakan syarikat mengenakan bayaran secara berasingan untuk perkhidmatan ini.
 • Jaminan wang dikembalikan 45 hari.

Sekarang masanya untuk membincangkan 3 rancangan berasingan yang saya senaraikan di atas:

MulakanSmart

Pelan ini dibuat untuk mereka yang baru memulakan dengan laman web WordPress baru. Harganya berpatutan, jadi anda tidak akan membayar lebih banyak perkhidmatan hosting. Tetapi apa yang ditawarkannya selain ciri standard?

Sebagai contoh, rancangan itu merangkumi sijil SSL percuma dari Let’s Encrypt. Ini adalah masalah besar, kerana kebanyakan syarikat mengenakan sedikit bayaran untuk sijil SSL. Anda mesti memasangnya. SSL akan melindungi laman web anda, sehingga menjadikannya selamat bagi orang ramai untuk mengaksesnya.

Sebagai pakej hosting WordPress yang terurus, mereka merangkumi cara mudah untuk memasang WordPress. Pemasang 1 klik terdapat dalam pakej. Dan tentu saja, banyak aplikasi lain juga ditambah selain WordPress.

Sekiranya anda memiliki laman web, anda juga harus menyediakan akaun e-mel profesional, bukan? Nasib baik, FastComet membolehkan anda membuat jumlah akaun e-mel yang tidak terhad. Ya, dalam rancangan paling murah. Dengan cara ini, apabila pengunjung menghubungi anda, anda akan melihat bahawa anda serius dengan apa yang anda lakukan.

Agar laman web anda berfungsi dengan prestasi terbaik, rancangan ini dilengkapi dengan ruang penyimpanan 15GB dan lalu lintas yang tidak dihitung. Ini bagus, kerana anda tidak mempunyai had untuk jumlah orang yang boleh mengunjungi laman web anda pada masa yang sama.

Skala Hak

Sebagai rancangan kedua, ia dilengkapi dengan semua ciri dari rancangan sebelumnya, ditambah dengan beberapa penambahan juga. Contohnya, storannya mempunyai ruang SSD hingga 25 GB, dan mereka membiarkan anda menghoskan banyak laman web dalam satu rancangan. Yang pertama hanya menyokong satu laman web.

Juga, ada pek bernama Advance Features. Ini terdiri daripada bonus berikut:

 • 2x lebih banyak kuasa pemprosesan (teras CPU dan RAM)
 • Nama domain tambahan tanpa had
 • 3 pemindahan laman web secara percuma
 • Meterai SSL dinamik percuma dan SSL GlobalSign
 • 1-klik Pulihkan Pengurus
 • Google PageSpeed

Pelan ini sesuai untuk mereka yang memiliki (atau merancang untuk) laman web yang semakin meningkat yang cenderung mendapat lebih banyak pelawat setiap hari. Semua ciri ini akan membantu anda menguruskan laman web, apabila ia semakin besar dan popular.

SpeedUp

Sebagai rancangan hosting WordPress ketiga dan terakhir, secara semula jadi ia adalah yang paling mahal. Walaupun begitu, ia jauh lebih murah daripada apa yang ditawarkan oleh pesaing. Anda harus tahu bahawa rancangan ini adalah yang terbaik untuk orang yang memiliki laman web yang kini mendapat banyak perhatian.

Sekiranya anda mempunyai ribuan pelawat harian, anda memerlukan sumber rancangan ini. Yang sebelumnya juga boleh berfungsi, tetapi ia tidak akan memberikan prestasi yang diperlukan oleh laman web anda.

Seperti yang anda jangkakan, faedah dari rancangan sebelumnya semuanya terdapat dalam pakej ini. Ya, ada beberapa penambahan juga. Bonus ini ada di sini untuk menjadikan laman web anda secepat mungkin, walaupun beribu-ribu orang mengaksesnya pada masa yang sama:

 • CPU dan RAM 3x lebih banyak untuk kuasa pemprosesan.
 • 30 sandaran harian dibuat secara berkala.
 • Pelanggan 3x pelayan lebih sedikit (peningkatan besar berbanding dengan rancangan lain)
 • Memcached (untuk memuatkan kandungan dengan lebih cepat)
 • LiteSpeed ​​LSAPI

Sekarang setelah saya memperkenalkan ketiga-tiga pakej hosting WordPress, anda perlu mengetahui tentang faedah lain yang disertakan dengan sebarang rancangan dari atas: sokongan 24 × 7.

Untuk sokongan pelanggan, anda harus mempertimbangkan 2 aspek: kelajuan dan kebolehpercayaan (kecekapan).

Cukup jelas mengapa kelajuan diperlukan. Apabila terdapat gangguan dengan perkhidmatan hosting anda, anda ingin memperbaikinya secepat mungkin. Tidak ada kejutan di sana. Oleh itu, pasukan sokongan harus secepat mungkin dalam menjawab permintaan anda.

Nasib baik, sokongan pelanggan di FastComet adalah yang terbaik. Anda akan mendapat jawapan dalam beberapa minit. Dan anda tahu apa yang terbaik mengenainya? Bahawa mereka juga cekap. Anda tidak akan duduk membicarakan masalah anda, tanpa mendapat penyelesaiannya.

Tidak kira apa jenis masalah yang anda hadapi, ia akan diselesaikan oleh pasukan sokongan hebat ini di FastComet.

Kesimpulannya

Mari kita simpulkan apa yang kita bicarakan dalam artikel ini.

Pertama, saya menyatakan bahawa laman web WordPress memerlukan jenis perkhidmatan hosting tertentu, selain daripada web hosting tradisional: hosting WordPress yang dikendalikan.

Seterusnya, kami melihat apa sebenarnya hosting WordPress yang dikendalikan, dan bagaimana syarikat yang berbeza membantu anda memulakan WordPress. Syarikat yang kami bincangkan, FastComet menggunakan proses pemasangan 1 klik.

Terakhir, saya merangkumi setiap pakej hosting WordPress yang diuruskan yang anda dapati di FastComet dan sokongan pelanggan yang hebat yang mereka berikan kepada anda.

Kesemuanya, pilihan adalah pilihan anda. Tentang apa? Sekiranya anda mendapati bahawa FastComet adalah yang anda cari, anda harus memutuskan rancangan hosting mana yang anda daftarkan.

Untuk melakukannya, fikirkan keperluan laman web anda. Berapa besar ia? Apa maksudnya? Berapa banyak pelawat yang anda dapat?

Dengan melakukan ini, anda akan dapat membuat keputusan yang tepat dan mendaftar untuk pakej hosting yang boleh dipercayai yang akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya laman web WordPress anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector