Adakah HostGator Baik untuk Permulaan? – 10 Sebab untuk Memilih HostGator untuk Laman Web Permulaan

01.06.2020
Tiada kategori 'Adakah HostGator Baik untuk Permulaan? – 10 Sebab untuk Memilih HostGator untuk Laman Web Permulaan
0 7 мин.

hostgator-permulaan


Anda bercadang untuk melancarkan syarikat permulaan baru? Sekiranya demikian, pasti ada satu perkara yang mesti anda capai untuk mencapai matlamat anda: laman web. Ya, hampir setiap syarikat mempunyai laman web hari ini.

Ini penting, kerana anda boleh menggunakan laman web untuk memasarkan permulaan anda dan memanfaatkannya sepenuhnya. Sebenarnya, tidak ada kaedah lain yang efisien sebagai laman web untuk menjangkau begitu banyak orang di seluruh dunia.

Tetapi, jika anda membuat laman web sendiri, anda perlu mencari perkhidmatan web hosting yang akan membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya permulaan. Nasib baik, anda sampai pada artikel yang betul.

Di sini, kita akan bercakap mengenai syarikat hosting web bernama HostGator, dan mengapa ia adalah salah satu calon terbaik untuk digunakan dengan syarikat permulaan. Saya akan memberi anda 10 sebab untuk ini. Pada akhir artikel ini, anda harus mempunyai idea yang bagus tentang apa yang boleh dilakukan oleh HostGator, dan mengapa ini merupakan pertaruhan terbaik anda untuk berjaya.

HostGator untuk Permulaan

HostGator adalah syarikat yang berpusat di AS, pertama kali ditubuhkan pada tahun 2002 oleh Brent Oxley. Kini, lebih dari 16 tahun kemudian, HostGator adalah salah satu penyedia hosting web terkemuka di dunia.

Mereka mempunyai ratusan ribu pelanggan di seluruh dunia dengan ratusan ribu nama laman web dan domain dihoskan kepada mereka. Sekiranya mereka berjaya, pasti ada banyak alasan bagi orang untuk memilih HostGator.

Itulah yang akan kita bicarakan mulai sekarang. Anda harus tahu bahawa mungkin tidak setiap alasan akan menarik bagi anda secara khusus. Tetapi kerana saya akan menyenaraikan 10 daripadanya, anda pasti akan menemui sekurang-kurangnya beberapa yang akan membuat anda berfikir dengan lebih serius mengenai perkhidmatan HostGator untuk permulaan baru anda.

Mengapa Pilih HostGator untuk Laman Web Permulaan?

1. Ia Mampu

hostgator-murah-web-hosting-rancangan

Inilah sebab pertama untuk memilih HostGator untuk laman web permulaan anda: ia murah. Saya tidak perlu memberitahu anda betapa pentingnya harga bagi kebanyakan orang.

Oleh kerana anda memerlukan laman web untuk permulaan, ada baiknya anda mempunyai perkhidmatan hosting yang murah, jadi anda tidak perlu mengeluarkan banyak wang untuk perkhidmatan tersebut. Bagaimanapun, permulaan memerlukan sedikit masa untuk mapan dan menjana sejumlah wang.

Mempunyai perkhidmatan hosting yang murah untuk menyokong anda, dapat menjimatkan sejumlah wang, yang kemudian anda dapat gunakan untuk mengembangkan perniagaan anda. Berikut adalah contoh betapa murahnya HostGator:

Pelan yang paling mahal di antara hosting bersama hanya berharga $ 5,95 / bulan. Pertimbangkan bahawa terdapat 3 rancangan berasingan dalam kategori hosting bersama, dan yang saya sebutkan adalah yang paling mahal yang mereka tawarkan (ya, benar-benar).

Sudah tentu, menjadi murah bermaksud semua perkhidmatan mereka mesti berharga. Dan itulah yang sebenarnya: walaupun Hosting VPS dan Dedicated Server Hosting jauh lebih murah daripada yang dikenakan oleh syarikat lain.

2. Banyak Perkhidmatan

Sebab kedua untuk memilih HostGator, adalah banyaknya perkhidmatan yang mereka tawarkan. Mengapa aspek ini sangat penting sehingga saya menyebutnya secara berasingan? Kerana, permulaan akhirnya akan berkembang menjadi perniagaan terkenal, bukan? Sekurang-kurangnya, itulah yang anda ingin lakukan.

Setelah perniagaan anda bertambah besar, anda mungkin juga perlu mengembangkan laman web anda. Dan laman web yang lebih kompleks akan memerlukan lebih banyak sumber untuk berfungsi dengan baik. Itulah sebabnya HostGator bagus untuk sebarang permulaan: apabila anda mengatasi rancangan yang anda daftarkan, naikkan sahaja ke yang lebih baik.

Contohnya, jika anda mula-mula mendaftar untuk rancangan hosting bersama premium (disebutkan di atas) dan laman web anda semakin popular, anda boleh menaik taraf ke rancangan hosting VPS. Pakej sedemikian akan memberi anda lebih banyak sumber untuk berfungsi dengan cekap.

3. Sokongan Pelanggan Hebat

hostgator-sokongan pelanggan yang hebat

Sokongan pengguna. Ya, ini adalah alasan ke-3 kami mengapa anda harus memilih HostGator daripada syarikat lain. Semasa anda membuat laman web anda, atau kemudian mengelolanya, masalah dapat terjadi, walaupun dengan layanan hosting terbaik.

Di sinilah sokongan pelanggan muncul dalam gambar. Sokongan HostGator memenangi anugerah. Ini ditulis di laman web rasmi mereka. Itu bukan idea buatan.

Pasukan di belakang HostGator benar-benar boleh dipercayai. Contohnya, mereka menjawab anda dalam beberapa minit atau beberapa saat. Bahkan ada kalanya anda tidak perlu menunggu sama sekali untuk bercakap dengan seseorang.

Setiap ahli pasukan tahu tentang apa itu web hosting. Oleh kerana itu, mereka akan memberikan penyelesaian terhadap kemungkinan masalah anda dalam waktu singkat. Penyelesaiannya selalu ada dengan pasukan seperti ini untuk membantu anda.

4. Sangat Selamat

Oleh kerana anda akan membuat laman web untuk perniagaan anda, penting untuk menjadikannya seaman mungkin. Malah laman web peribadi mesti selamat. Oleh itu, laman web perniagaan memerlukan langkah keselamatan yang lebih baik.

Nasib baik, HostGator memberikan sijil SSL percuma dengan setiap rancangan hosting dalam penawaran mereka. Sijil SSL adalah standard untuk mana-mana laman web hari ini. Sebenarnya, apabila anda berada di laman web yang tidak memasang sijil seperti itu, penyemak imbas akan memberitahu anda untuk berhati-hati, kerana halaman yang anda kunjungi tidak selamat.

Perlu disebut juga bahawa banyak syarikat lain mengenakan bayaran secara berasingan kerana memiliki sijil SSL. Adalah baik untuk mengetahui bahawa HostGator memberikan ciri ini secara percuma.

5. Pembina laman web percuma

hostgator-pembina laman web

Sekiranya anda belum membuat laman web anda, anda akan gembira mengetahui bahawa HostGator juga dilengkapi dengan platform pembinaan laman web percuma, termasuk dalam setiap rancangan hosting.

Membuat laman web permulaan anda akan menjadi kek menggunakan alat ini. Anda boleh memilih dari puluhan templat percuma yang semuanya responsif secara lalai (mereka akan kelihatan baik pada semua jenis peranti / skrin).

Menggunakan alat ini juga sangat mudah. Pada dasarnya, platform ini adalah pembangun laman drag-and-drop. Ideanya ialah, anda boleh memilih dari banyak elemen dan bahagian prebuilt dan hanya menyeret dan melepaskannya ke susun atur laman web anda. Menyesuaikan laman web anda akan cepat dan mudah.

6. Pemindahan Percuma dari Penyedia Lain

Tetapi bagaimana jika anda sudah mempunyai laman web yang dihoskan kepada orang lain, dan anda ingin memindahkannya ke HostGator? Sebab ke-6 kami dalam senarai ini akan membuat anda gembira dalam kes ini.

Mana-mana rancangan hosting dari HostGator, membolehkan anda memindahkan laman web yang sudah dibina dari penyedia lama anda, ke rancangan baru yang baru anda beli dari HostGator. Dan anda tahu bahagian terbaiknya?

Prosesnya adalah percuma. HostGator membolehkan anda memindahkan laman web lama anda secara percuma. Yang lain mengenakan sejumlah wang untuk pilihan ini.

7. Program Gabungan

Sebab lain mengapa anda sebagai pemilik permulaan harus memilih HostGator sebagai penyedia hosting baru anda adalah Program Afiliasi yang disediakan oleh syarikat. Memang benar, ada syarikat lain juga, yang menawarkan peluang pemasaran afiliasi untuk pelanggan mereka.

Tetapi HostGator menonjol dalam bidang ini. Dalam aspek apa? Jumlah wang yang akan mereka bayar untuk pelanggan baru yang anda bawa, cukup ketara.

Contohnya, jika anda mendapatkannya dari 1 – 5 pendaftaran baru setiap bulan, anda akan menerima $ 50 untuk setiap pelanggan baru. Apabila jumlah pelanggan yang anda perolehi mereka bertambah, begitu juga dengan pendapatan yang anda dapat. Sekiranya anda melepasi 21 pelanggan / bulan baru, anda akan menerima pembayaran sebanyak $ 125 / mendaftar. Untuk 21 pelanggan, jumlahnya adalah $ 2,625.

8. Tutorial yang Sangat Baik

Menggunakan HostGator sebagai penyedia hosting baru anda untuk laman web permulaan, bermaksud anda mendapat banyak tutorial, yang dibuat oleh syarikat itu sendiri. Tutorial ini akan membantu anda melangkah lebih pantas dan cekap.

Anda tidak akan melakukan kesalahan yang sama seperti yang dilakukan oleh orang lain, yang tidak mengikuti tutorial ini.

Perlu disebutkan bahawa anda tidak hanya dapat membaca catatan tutorial, tetapi juga dapat menonton tutorial video. Adalah baik untuk mengetahui bahawa HostGator membantu anda walaupun dalam keadaan ini.

9. Pengehosan Penjual Semula

hostgator-buat-wang-reseller-hosting

Sekiranya anda hanya merancang untuk membuat perniagaan anda sendiri, tetapi anda tidak tahu dengan tepat apa yang harus dilakukan oleh permulaan anda, HostGator dapat memberi anda idea yang baik untuk ini.

Mereka menawarkan sesuatu yang disebut Reseller Hosting. Sekiranya anda mendaftar untuk salah satu rancangan ini, anda akan dapat membuat perniagaan hosting web anda sendiri dari awal, menggunakan sumber yang mereka tawarkan kepada anda.

Betapa hebatnya itu? Permulaan baru anda boleh menjadi syarikat hosting baru, yang menggunakan sumber HostGator. Yang perlu anda lakukan ialah memilih rancangan yang anda rasa selesa, dan mencubanya.

10. Jaminan Pulangan Wang 45 Hari

Sebab terakhir untuk memilih HostGator adalah ciri yang mereka tawarkan dengan semua perkhidmatan mereka: jaminan wang dikembalikan 45 hari. Tempoh ini akan memberi anda banyak masa untuk menguji semua ciri yang anda ada dengan rancangan tertentu.

Tidak kira pakej hosting mana yang anda daftarkan, jika anda merasakan sesuatu tidak berfungsi seperti yang anda harapkan, atau anda baru memutuskan untuk melakukan sesuatu yang lain sepenuhnya, HostGator akan mengembalikan wang anda, jika anda masih dalam 45 hari pertama sejak anda membeli rancangan itu.

Kesimpulannya

Oleh itu, adakah layak memilih HostGator untuk projek permulaan baru anda?

Jawapannya: Ya, pasti. Dari semua alasan yang dinyatakan di atas, anda pasti menjumpai sekurang-kurangnya 1 atau 2 (semoga lebih banyak) yang cukup menarik bagi anda untuk mencuba hos ini. Anda tidak akan kecewa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector