Ulasan InMotion Joomla Hosting – Adakah Host Web Joomla yang Baik?

01.06.2020
Tiada kategori 'Ulasan InMotion Joomla Hosting – Adakah Host Web Joomla yang Baik?
0 7 мин.

inmotion-joomla-hosting-ulasan


Sekiranya anda mencari syarikat tuan rumah yang mapan dan boleh dipercayai, InMotion harus mendahului senarai carian anda. Tidak perlu dikatakan, InMotion muncul sebagai salah satu penyedia hosting web bebas terbesar dan boleh dipercayai di dunia.

Syarikat ini telah melayani berjuta-juta sejak penubuhannya pada tahun 2001 dan perkhidmatannya semakin baik dan semakin baik setiap saat yang berlalu. Anda dapat membuktikannya dengan melalui ulasan yang dihasilkan pengguna dalam talian untuk mempunyai gambaran yang jelas tentang apa sebenarnya penyedia hosting web ini.

Dalam artikel ini, kami akan memberi anda tinjauan komprehensif mengenai hosting InMotion dengan melihat prestasi dan waktu operasinya, sokongan pelanggan, rancangan dan harga, dan menjalankan Joomla di InMotion termasuk kebaikan dan keburukannya ketika digunakan sebagai host web Joomla.

Ulasan InMotion Joomla Hosting

Berikut ini, saya akan membimbing anda mengenai sebab-sebab utama mengapa anda harus memilih InMotion Hosting untuk laman web Joomla anda. Terdapat banyak aspek yang perlu dipertimbangkan ketika memilih syarikat hosting untuk Joomla, tetapi saya menganggap bahawa prestasi, waktu operasi, sokongan, ciri dan harga adalah yang paling penting.

Prestasi dan Waktu Masa InMotion

Fungsi utama syarikat hosting web adalah untuk memastikan bahawa fail anda disimpan dengan selamat di pelayan dan mudah diambil apabila diperlukan. Mungkin faktor-faktor ini adalah penentu prestasi ketika datang ke web hosting.

Dalam hal ini, prestasi dan waktu operasi InMotion selalu meningkat di atas rata-rata dan itulah yang menjadikannya pilihan utama di antara penyedia hosting web yang tidak terkira banyaknya. Ini bermaksud bahawa InMotion Hosting telah menunjukkan prestasi yang optimum dengan kelajuan Time to First Byte (atau TTFB) di atas purata yang berfungsi dengan baik dengan semua faktor kelajuan laman web yang lain. Dalam arti sebenarnya, TTFB adalah metrik terpantas yang digunakan untuk menentukan berapa lama pelayan dapat bertindak balas dengan segera setelah menerima permintaan dari pengguna.

Dalam masa operasi InMotion Hosting, yang paling penting ialah seberapa cepat dan pantas rangkaian yang boleh dipercayai. Dengan masa operasi 99.9%, penyedia hosting web ini menjamin anda kebolehpercayaan yang sebenarnya anda perlukan. Itulah sebabnya anda akan menemui Zon Kelajuan Maksimum eksklusif host yang merangkumi pilihan pusat data untuk penyelesaian perniagaan dan hosting VPS.

Selain daripada waktu operasi, InMotion membolehkan anda mempunyai faktor kedudukan kelajuan di Google dengan membolehkan laman web anda memuat lebih cepat. Pencapaian ini hanya dicapai melalui pelayan InMotion yang mempunyai masa tindak balas TFFB rendah yang selalu konsisten. Walau bagaimanapun, masa TTFB adalah sekitar 0.6 saat berkat penggunaan pelayan yang lengkap dengan pemacu SSD.

Sokongan Pelanggan InMotion

inmotion-hosting-pelanggan-sokongan

Sokongan Pelanggan InMotion

Nampaknya, InMotion tidak ada duanya dalam hal sokongan pelanggan. Walaupun ini bukan pernyataan berani untuk keluar dan diumumkan secara terbuka, ini adalah salah satu penyedia hosting web yang boleh anda harapkan untuk mendapat sokongan pelanggan yang pakar setiap kali anda memerlukannya. Sebenarnya, terdapat perbezaan nyata dalam cara sokongan pelanggan diterima dan ditangani melalui InMotion.

Seperti yang anda ketahui, menjalankan perniagaan dalam talian anda adalah usaha yang kritikal dan keperluan untuk sokongan pelanggan yang berkesan dan cekap tidak perlu dipersoalkan. Walaupun anda mungkin tidak memerlukannya sepanjang masa, apabila anda melakukannya maka anda perlu mendapatkan apa yang anda mahukan untuk wang anda. Ingat, masa adalah hakikatnya dan sebarang masalah teknikal di pihak anda boleh menjadi urusan yang mahal dalam jangka masa panjang. Oleh itu, adalah wajar jika anda menganggap penyedia hosting web dengan sokongan pelanggan yang sangat baik dan banyak yang diinginkan.

InMotion Hosting sebenarnya telah melebihi jangkaan pelanggan dengan menubuhkan pasukan perkhidmatan pelanggan yang boleh dipercayai dan cekap yang berpengetahuan dalam bidang kepakaran masing-masing. Sebilangan besar profesional ini direkrut dan diberi masa yang cukup untuk melatih bidang yang paling penting berkaitan dengan web hosting. Itulah sebabnya mengapa setiap kali anda menghadapi masalah hosting, anda selalu dapat menantikan tindak balas tepat pada masanya dengan penyelesaian yang dapat dilaksanakan untuk masalah anda. Yang terpenting, tahap responsif dari pasukan sokongan sangat mengagumkan tidak kira sama ada anda menghubungi mereka melalui telefon, e-mel atau forum sembang langsung. Dan sokongan ini tersedia sepanjang 24 jam, 7 hari seminggu dan 365 hari dalam setahun.

Pelan dan Harga InMotion

rancangan inmotion-hosting-joomla

InMotion – Pelan Hosting Joomla

InMotion menawarkan pelbagai rancangan hosting yang merangkumi rancangan Business, VPS, Reseller, Dedicated dan WordPress. Setiap rancangan hosting mempunyai ciri dan harganya yang unik seperti berikut:

Pelan Hosting InMotion Joomla

Pelan ini mempunyai tiga pilihan untuk dipilih; Lancarkan, Power dan Pro

1. Pelancaran: harganya bermula dari $ 3.99 sebulan
2. Kuasa: harga permulaan adalah $ 5.99 sebulan
3. Pro: ia bermula dari $ 13.99 sebulan

Semua harga untuk rancangan web hosting bersama ini berbeza dari semasa ke semasa bergantung pada jumlah pangkalan data, laman web dan domain yang disokong.

Pelan Hosting Web InMotion VPS

Di bawah rancangan ini, anda boleh memilih dari tiga pilihan berikut bergantung pada keperluan laman web anda:

1. VPS-1000HA0S: Ia bermula dari $ 29,99 sebulan
2. VPS-2000HA-S: Harga permulaan ialah $ 49.99 sebulan
3. VPS-3000HA-S: Harga permulaan ialah $ 74.99 sebulan

Harga di bawah rancangan hosting VPS berbeza mengikut jumlah RAM yang tersedia, lebar jalur, penyimpanan, alamat IP dan sebagainya.

Rancangan Hosting Web InMotion Dedicated

Anda boleh memilih dari tiga pilihan berikut di bawah rancangan hosting web InMotion Dedicated: Essential, Advanced dan Elite.

1. Penting: Ia bermula dari $ 99,99 sebulan
2. Mahir: Harganya bermula dari $ 159,99 sebulan
3. Elite: Bermula dari $ 229.99 sebulan

Harga untuk rancangan hosting web khusus berubah dari semasa ke semasa bergantung pada jumlah pemindahan data setiap bulan, RAM, alamat IP dan banyak lagi.

Rancangan Hosting Web InMotion Reseller

Anda boleh memilih dari tiga pilihan berikut: R-1000S, R-2,000S atau R-3,000S

1. R-1000S: Harga hosting bermula dari $ 22.39 sebulan
2. R-2,000S: Harga hosting bermula dari $ 31,99 sebulan
3. R-3,000S: Harga hosting bermula dari $ 43,99 sebulan

Harga di bawah rancangan hosting web Reseller berbeza-beza bergantung pada ruang cakera yang tersedia, lebar jalur antara lain.

Menjalankan Joomla di InMotion Hosting

Menjalankan Joomla di InMotion Hosting adalah idea yang baik kerana beberapa sebab. Platform ini mempunyai prestasi yang sangat baik pada pelayannya dari segi masa dan kelajuan. Sebenarnya, InMotion telah mengambil langkah drastik untuk membuat serangkaian artikel dan juga tutorial video sehingga anda mungkin mendapat pertolongan pertama ketika memulai dengan Joomla.

Pelan hosting web InMotion Joomla merangkumi modul suPHP. Modul ini direka untuk memastikan bahawa anda (pengguna) dan kebenaran fail diberikan dengan sewajarnya. Melakukannya sangat membantu dalam menyediakan keselamatan yang sangat diperlukan untuk laman web Joomla anda di bawah InMotion Hosting. Selain itu, jika anda sudah memiliki hosting anda, maka pemindahan laman web InMotion No-Downtime akan membantu anda memindahkan laman web anda lebih cepat daripada yang anda bayangkan.

Kebaikan dan Keburukan InMotion Hosting

Walau bagaimana sempurna penyedia hosting mungkin kelihatan, terdapat sisi yang lebih terang dan gelap daripadanya. Ini adalah semula jadi dan membantu mewujudkan keseimbangan dalam setiap aspek kehidupan. Walaupun terdapat semua sifat positif yang terdapat dalam InMotion Hosting, ada juga yang negatif dan di bawah ini kami telah menekankan kebaikan dan keburukan menggunakan InMotion sebagai hos anda.

Kelebihan

 • Penggunaan pelayan SSD sebagai standard
 • Sebilangan pengguna terhad pada hosting bersama untuk meningkatkan prestasi
 • Sambungan internet berkelajuan tinggi menggunakan ISP yang paling dipercayai dan popular
 • Lalu lintas tanpa had untuk setiap rancangan hosting
 • Pelbagai tema berkualiti tinggi
 • Ciri keselamatan yang sangat baik untuk hosting web
 • Sokongan pelanggan yang luar biasa dari pasukan juruteknik yang berpengetahuan dan berbakat
 • Ketersediaan teknologi zon kelajuan Max
 • Perkakasan kelas perniagaan
 • Pemindahan laman web percuma, sandaran data, pemacu SSD dan pemulihan
 • Ruang cakera dan pemindahan data tanpa had
 • antara muka cPanel
 • Mendapatkan Joomla anda yang sudah terpasang dalam masa yang singkat
 • Pembina laman web premium
 • E-mel IMAP selamat

Keburukan

 • Perkhidmatan hosting terbaik hanya diperuntukkan untuk rancangan hosting peringkat “pro”
 • Pelan web hosting asasnya agak mahal tetapi untuk mendapatkan rancangan terbaik anda akan terpaksa membayar lebih banyak lagi
 • Terdapat keperluan untuk membuat pembayaran setahun penuh di muka
 • Terdapat batasan untuk jumlah situs, terutama ketika menggunakan rencana hosting tingkat bawah.
 • Sebilangan pangkalan data terhad jika anda menggunakan rancangan hosting tahap rendah

Kesimpulannya

Mengapa anda mesti memilih InMotion Hosting untuk Joomla Laman Web anda? Dari tinjauan, tidak ada keraguan bahawa InMotion mempunyai apa yang diperlukan untuk menjadi tuan rumah laman web Joomla. Penyedia hosting ini mampu menyediakan laman web Joomla anda dengan hosting yang boleh dipercayai dan waktu operasi yang sangat baik, kelajuan sambungan yang pantas dan tentu saja, prestasi yang luar biasa.

Pasukan sokongan teknikal sangat cekap dan responsif dalam masa rekod setiap kali keadaan timbul. Selain itu, anda akan mendapat lebih banyak manfaat daripada alat yang disediakan oleh pasukan sokongan pelanggan untuk menjadikan laman web anda menjadi tidak menyakitkan. Oleh itu, kami mengesyorkan penyedia Hosting InMotion untuk menjadi tuan rumah yang sempurna untuk laman web Joomla anda sekarang.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector