Memilih Web Hosting Murah Terbaik

cari perkhidmatan hosting web murah terbaik


Sekiranya anda baru memulakan dalam talian, mencari pelbagai cara untuk membina laman web, dan berusaha mencari penyedia hosting web murah terbaik, anda telah sampai di tempat yang tepat. Dalam artikel ini saya akan mendedahkan 3 penyedia hosting murah terbaik terbaik yang harus anda pilih untuk memulakan laman web pertama anda.

Saya cuba memilih syarikat yang menawarkan pelbagai cara kepada pelanggannya untuk membina laman web. Terdapat banyak cara untuk anda memulakannya laman web, namun dua yang paling popular adalah membuatnya dengan pembina laman web atau dengan WordPress.

SiteBuilder adalah perisian berasaskan web dengan fungsi drag-and-drop, yang membolehkan anda mengubah reka bentuk yang telah dibuat sebelumnya dan menyesuaikannya dengan keperluan anda. Anda juga boleh memuat naik gambar, kandungan, membuat borang kenalan dan elemen web lain dengan mudah. Kaedah membina laman web ini tidak melibatkan keperluan untuk mengetahui sebarang pengaturcaraan.

Membina laman web anda dengan WordPress sedikit berbeza dengan kaedah penyediaan, kerana ini melibatkan lebih banyak langkah. Tahap kesukaran masih rendah, sementara membuat laman web dengan WordPress tidak memerlukan kemahiran pengaturcaraan. Dengan WordPress adalah mungkin untuk membuat hampir semua jenis laman web (jika anda mempunyai pengetahuan dan pengalaman yang diperlukan) dapat menambahkan lebih banyak fungsi tersuai.

Bagi mereka yang merancang untuk membuat laman web dengan pantas dan tidak merancang untuk kerap mengemas kini (laman web syarikat, laman web perkhidmatan, dll.) Perisian pembangun laman web akan menjadi pilihan terbaik. Pengguna yang menginginkan laman web yang dinamik, yang akan sering dikemas kini dengan kandungan baru dan akhirnya dikembangkan lebih jauh dengan fungsi yang dirancang, WordPress adalah pilihan yang tepat.

Apa sahaja jenis laman web yang ingin anda bina, salah satu yang paling penting ialah memilih web hosting yang betul. Berikut ini saya akan menunjukkan kepada anda 3 penyedia hosting yang menawarkan pembangun laman web dan juga WordPress dengan kos rendah.

Kemas kini: Dalam artikel ini, anda akan mendapat maklumat mengenai hanya 3 penyedia hosting teratas yang kami cadangkan. Sekiranya anda mencari lebih banyak pilihan, lihat senarai 10 penyedia hosting web terbaik kami.

3 Penyedia Web Hosting Murah Terbaik

Syarikat
Harga Promosi

1hosting web murah terbaik$ 1.99 / bln
2perkhidmatan web hosting murah$ 3.95 / bln
3penyedia hosting perniagaan murah$ 3.49 / bln

Sekarang anda mungkin tertanya-tanya mengapa saya memilih pesanan ini untuk penyedia hosting murah di atas. Saya akan menerangkan semua perkara di bawah ini, teruskan membaca untuk mengetahui syarikat hosting mana yang sesuai untuk keperluan anda. Ya, saya akan mengesyorkan eHost melalui iPage dan anda harus perhatikan, bahawa ketika kita berbicara tentang hosting atau hosting murah, kita tidak selalu menganggap harga sebagai faktor utama untuk memilih host anggaran.

iPage.com – Syarikat Web Hosting Kos Rendah yang Hebat

perkhidmatan web hosting murah ipageIpage adalah satu lagi pilihan terbaik untuk memilih jika anda mencari tuan rumah yang baik dan murah. IPage sangat sesuai untuk membina laman web kecil. Harga pengenalan mereka bermula pada $ 1.99 jika anda memilih langganan 12 bulan atau lebih. Dengan iPage anda boleh memasang WordPress dengan mudah ke laman web anda dan anda juga boleh membuat laman web menggunakan pembangun laman web. Kelemahan penggunaan pembangun laman web adalah bahawa, versi percuma hanya membolehkan anda membuat hingga 6 halaman. Sekiranya anda ingin mempunyai lebih banyak halaman, anda harus meningkatkan rancangan hosting anda dan membayar lebih banyak.

Oleh itu, saya akan mengesyorkan menggunakan iPage untuk membuat laman WordPress kecil, sementara dengan sistem ini anda tidak mempunyai batasan pada halaman atau ciri tambahan.

Ipage juga mempunyai sokongan pelanggan yang hebat dan menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Anda akan dibenarkan mengehos seberapa banyak laman web yang anda mahukan di akaun anda. Terdapat ciri lain yang akan anda perolehi dengan iPage, sila tinjau iPage kami untuk mengetahui lebih lanjut.

BlueHost – Perkhidmatan Web Hosting Profesional Murah

BlueHost menawarkan pelbagai perkhidmatan web hosting dari shared hingga hosting cloud.

InMotion – Hosting Kelas Perniagaan Murah

InMotion Hosting adalah cara yang tepat, jika anda mencari perkhidmatan hosting perniagaan jangka panjang.

Sekiranya Anda Mempertimbangkan Hosting Murah untuk Laman Web Perniagaan?

Dengan begitu banyak pilihan di web, sukar untuk memutuskan rancangan hosting mana yang harus dipilih untuk laman web perniagaan anda. Sekiranya anda menjalankan perniagaan kecil dan ingin menjangkau lebih banyak penonton melalui platform dalam talian (dalam hal ini laman web anda), memilih perkhidmatan hosting murah yang boleh dipercayai adalah keputusan yang baik. Syarikat-syarikat yang disebutkan di atas adalah murah dan boleh dipercayai, bagus untuk membuat dan mengehoskan laman web perniagaan dengannya. Anda harus perhatikan, bahawa jika anda merancang untuk membuat laman web eCommerce, syarikat-syarikat ini mungkin tidak dapat memberi anda sumber pelayan yang diperlukan dalam jangka masa panjang. Namun untuk laman web perniagaan dengan trafik kecil, syarikat-syarikat ini sangat bagus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map