Ce este mai multe domenii și găzduire de site-uri web?

ce-este-multiplu-domeniu-site-hosting


Te uiți la găzduire web pentru site-ul tău nou construit? Sau chiar mai multe? Dacă este cazul, ați ajuns pe postarea web potrivită. De ce? Deoarece în acest articol, vom arunca o privire asupra modului în care este posibil să găzduim mai mult de un site web în mod eficient și rezonabil.

În primul rând, veți afla ce înseamnă să găzduiți mai mult de un site web sau un domeniu folosind un plan de găzduire partajat. După ce știi asta, vom continua și vom dezvolta cele mai bune 3 companii de hosting care oferă găzduire pentru mai multe site-uri web.

Ce înseamnă găzduirea mai multor site-uri / domenii?

Găzduirea unui singur site Web este destul de ușor în aceste zile. Te găsești doar o companie bună de găzduire web care oferă funcții excelente la prețuri rezonabile și mergi cu ea. Procesul de înregistrare este simplu înainte cu majoritatea serviciilor și diferă doar puțin.

Dar s-ar putea să vă întrebați: este posibil să găzduiți mai mult de un site web cu aceeași companie? Răspunsul scurt este: Da, desigur este posibil! ”Bine, înțeleg. Dar pot găzdui mai multe site-uri web într-un singur cont? ”(Puteți întreba. Întrebarea este pe deplin de înțeles. La urma urmei, cine vrea să plătească găzduirea pentru fiecare site web lansat? Nu ar fi prea profitabil, nu? Deci, este posibil?

Da, puteți găzdui mai mult de un site web folosind un singur cont de găzduire deschis. Ideea este că nu trebuie să plătiți separat pentru fiecare site nou pe care îl dețineți. Dacă alegeți planul de găzduire potrivit care acceptă mai multe site-uri web, trebuie să vă înscrieți o singură dată, la început.

Există multe servicii online care acceptă 2, 3 sau chiar site-uri web (domenii) nelimitate pentru găzduire într-un cont singular. Dar care sunt avantajele utilizării unui serviciu care permite găzduirea mai multor site-uri web?

Beneficii pentru mai multe planuri de găzduire de site-uri web

Primul și probabil cel mai notabil avantaj care vine cu alegerea unui plan de găzduire care acceptă mai multe site-uri web este faptul că vă puteți extinde afacerea ușor și rapid. De ce este cazul? Gandeste-te la asta! Să presupunem că doriți să creați un site web complet diferit de cel cu care lucrați deja.

În această situație, dacă te-ai înscris pentru un plan de găzduire care îți oferă doar capacitatea de a găzdui un singur site web, ar trebui să cumperi un nou plan pentru acest alt site pe care îl planifici. Dar lucrurile sunt total diferite, dacă aveți un plan care acceptă mai multe site-uri web de la început.

Puteți adăuga un nou site web planului oricând considerați de cuviință. Majoritatea serviciilor de găzduire vin cu o metodă simplă și rapidă pentru a ajuta la adăugarea unui nou nume de domeniu la planul dvs. existent. Companiile au de obicei o secțiune sau un buton dedicat care gestionează exact acest proces.

Un alt beneficiu este că șansa dvs. de a fi găsit online va crește destul de mult dacă dețineți mai mult de un site web. Adevărul este că este nevoie de mai mult timp pentru a gestiona mai multe site-uri web. Dar dacă ai unul care funcționează deja bine (are un venit constant al vizitatorilor), ar putea fi o idee bună să investești mai mult timp în ceva nou.

În acest fel, veți putea acoperi mai mult teren. Nu trebuie neapărat să creați un site cu subiect complet diferit de cel pe care îl aveți deja. De exemplu, dacă aveți un site care vorbește despre smartphone-uri, puteți crea unul nou despre laptopuri. Făcând acest lucru, puteți veni mai rapid cu site-ul finalizat, iar conținutul nou vă poate veni mai ușor în minte.

Acum, să mergem mai departe și să vorbim despre cele mai bune 3 companii de hosting care oferă găzduire pentru mai multe site-uri web într-un singur cont deschis:

Gazduire InMotion

-Hosting-InMotion cu mai multe site-uri webInMotion este o cunoscută companie americană de găzduire web. Acestea oferă o mulțime de servicii pentru fiecare buget. De exemplu, numai în secțiunea de găzduire, puteți găsi toate următoarele servicii: găzduire partajată (de afaceri), găzduire VPS, servere dedicate, găzduire revânzători și găzduire WordPress.

De această dată vom verifica serviciul de găzduire partajat pe care îl oferă. La fel ca majoritatea altor companii de hosting, InMotion împarte acest serviciu în 3 planuri separate. Acestea se numesc Lansare, Putere și Pro.

Toate cele 3 planuri despre care am menționat acceptă găzduirea pentru mai multe site-uri web:

 • Lansare – acceptă 2 site-uri web – costă 6,39 USD / lună
 • Power – acceptă 6 site-uri web – costă 8,49 USD / lună
 • Pro – acceptă site-uri web nelimitate – costă 14,71 USD / lună

Prețurile scrise de mai sus sunt disponibile dacă plătiți timp de 2 ani în avans. Doar 1 an, prețurile vor crește puțin, dar nu prea mult. Al treilea plan numit Pro este cea mai bună valoare pentru banii dvs., așa că voi vorbi despre acela:

După cum ați putut vedea mai sus, acest plan vă permite să găzduiți un număr nelimitat de site-uri web într-un singur cont. Aceasta este o veste grozavă. Dar, întrucât este cazul, aveți nevoie de resurse și funcții care vă vor ajuta să gestionați multe site-uri, desigur. Din fericire, InMotion vă va oferi tot ceea ce este necesar pentru gestionarea eficientă a fiecărui site web lansat.

De exemplu, obțineți spațiu de disc SSD nelimitat pentru stocarea tuturor datelor dvs., lățime de bandă nelimitată și un număr nelimitat de conturi de e-mail. Comparativ cu primul plan (Lansare), Pro oferă o performanță mai mare cu 4x în ceea ce privește numărul de nuclee disponibile pentru procesor și cantitatea de RAM disponibilă pentru puterea de procesare..

Ceva grozav legat de acest plan, este posibilitatea de a utiliza instrumente de marketing gratuite: credite de publicitate, instrumente de administrare a clienților, statistici pentru vizitatori și chiar un constructor de site-uri gratuit (include o mulțime de șabloane gratuite care arată bine pe toate dispozitivele). Toate aceste instrumente te vor ajuta să crești mai repede și să fii mai vizibil în lumea online.

InMotion pune un accent deosebit pe faptul că are o platformă sigură. Acest plan actual vine cu multe caracteristici de securitate încorporate în el. De exemplu, obțineți un certificat SSL gratuit, copii de rezervă automate gratuite (altele se taxează pentru asta) și protecție anti-hack gratuit, cu protecție DDoS.

HostGator

Hostgator-multiple domenii-hostingHostGator este, de asemenea, o companie americană care oferă prețuri destul de mici și multe funcții în toate planurile lor de găzduire. La fel ca în cazul InMotion, în cazul HostGator ne vom concentra pe găzduirea partajată.

Acest serviciu vine în 3 pachete separate:

 • Planul Hatchling: 2,75 USD / lună
 • Plan pentru copii: 3,95 USD / lună
 • Plan de afaceri: 5,92 USD / lună

Din cauza faptului că primul plan acceptă doar un singur site web, voi continua și voi vorbi despre celelalte 2 planuri superioare: Baby și Business.

Planul Baby vine cu posibilitatea de a găzdui de la început un număr nelimitat de site-uri web. Ați citit-o corect: un număr nelimitat de site-uri web pentru doar 3,95 USD / lună. Dacă nu este mare lucru, nu știu ce este.

Ambele planuri Baby și Business vă oferă un certificat SSL gratuit, lățime de bandă nemodificată și sute de instalări cu un singur clic, inclusiv cele populare CMS, WordPress.

Totuși, Planul de afaceri include câteva alte beneficii în comparație cu pachetul anterior. Veți primi și o adresă IP dedicată gratuită și instrumente SEO gratuite pentru a face site-urile dvs. web să iasă în evidență de mulțime. De asemenea, puteți actualiza liber la un SSL pozitiv (susținut de o garanție de valoare 10K).

Practic, tot ceea ce ar putea fi necesar pentru a găzdui mai multe site-uri web într-un singur cont, este prezent în cel de-al treilea pachet.

Bluehost

Bluehost-multiple-site-hostingBluehost este candidatul nostru final pentru găzduirea mai multor site-uri web într-un cont deschis singular. Să fii ultimul nu înseamnă în niciun caz cel mai rău. Bluehost este una dintre opțiunile de top atunci când vine vorba de găzduire web.

Toate planurile lor de găzduire partajate au fost elaborate cu grijă pentru a face față tuturor tipurilor de oameni. Puteți alege dintre 4 planuri separate de găzduire partajate, dar primul vă permite doar să aveți un singur site web, așa că voi sări peste unul.

Celelalte 3 planuri vin după cum urmează:

 • Plus: 5,95 USD / lună
 • Choice Plus: 5,95 USD / lună
 • Pro: 13,95 USD / lună

Toate aceste pachete vă oferă șansa de a găzdui un număr nelimitat de site-uri web. Indiferent de ce alegeți, toate caracteristicile sunt incluse în fiecare pachet:

 • Spațiu nelimitat de stocare SSD
 • Lățime de bandă neschimbată
 • Certificat SSL gratuit
 • Experți în spam
 • Valoarea ofertelor de marketing în valoare de 200 USD
 • Asistență clienți de top (cu ușurință cel mai bun în afacere împreună cu InMotion)

Pachetul Pro vă va oferi, de asemenea, o adresă IP dedicată împreună cu caracteristicile de confidențialitate pentru domenii și opțiunile de rezervă a site-ului. Cele două din urmă opțiuni sunt, de asemenea, prezente în planul Choice Plus.

Concluzie

Acum știți care este de fapt mai multe site-uri de găzduire. Ideea este că ar trebui să cauți un plan de găzduire care să îți permită să ai mai mult de un site web într-un singur cont. În acest fel, nu va trebui să plătiți în exces serviciul pe care îl veți alege.

Nu contează cu care dintre cei 3 candidați enumerați aici veți participa. Toate 3 au ceea ce este nevoie pentru a găzdui mai mult de un site web în mod eficient. Gândiți-vă la nevoile dvs. specifice și nu veți da greș!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map