Cum să construiți un site web pentru o organizație nonprofit cu WordPress?

build-WordPress-site-nonprofit-organizație


Există numeroase organizații non-profit care încearcă să facă diferența în lume. Scopul lor principal este întotdeauna să inspire și să încurajeze acte care ajută la rezolvarea unei probleme specifice. Cea mai bună modalitate de a răspândi lumea despre probleme și soluții în lume este, bine-ai ghicit, construirea unui site web. Reunirea unui site web decent, care nu numai că funcționează, dar face ca mesajul să fie clar și de impact nu este întotdeauna ușor.

Aceasta nu este nicio problemă pentru organizații mari precum Pace verde si Crucea Rosie, pentru că pot angaja echipe întregi pentru a ajuta. Dar organizațiile locale mai mici nu au cantitatea de resurse și forța de muncă necesară pentru a face acest lucru. Așadar, destul de des, oamenii fără experiență tehnologică sunt lăsați să facă treaba cât mai bine.

Cu toate acestea, nu vă faceți griji, deoarece datorită WordPress, chiar și puteți face acest lucru cu un fundal tehnic minim. De asemenea, necesită o investiție foarte minimă. În cel mai bun caz, tot ce trebuie să plătiți este găzduirea site-ului dvs. web. Dar dacă doriți să parcurgeți mile suplimentare și să vă faceți munca mai ușoară, în timp ce site-ul dvs. web arată cu adevărat uimitor, o temă premium este o investiție minunată. Așadar, în acest articol, vă voi spune de ce ar trebui să utilizați WordPress, care este furnizorul meu preferat de găzduire și cum să îl configurați pentru a se potrivi cu nevoile unei organizații nonprofit. Haideți să coborâm!

Motivele principale ale utilizării WordPress

Există o mulțime de producători de site-uri, precum Squarespace și Wix. Acestea facilitează construirea unui site web cu funcții de drag and drop, dar WordPress poate face același lucru. De fapt, WordPress este o platformă open source, deci este complet liber de utilizat. Alți construitori de site-uri web necesită cel puțin o taxă lunară de 8 – 15 USD și nu sunt la fel de flexibili ca acest popular sistem de gestionare a conținutului.

Există un motiv pentru care fiecare al patrulea site web este construit cu WordPress. Acest lucru se ridică la 74 de milioane de site-uri web fiind condus de această platformă.

Inutil să spun, WordPress este o opțiune excelentă în cazul specific al unei organizații nonprofit sau a unei organizații de caritate. Iată principalele motive pentru a utiliza WordPress pentru a-ți construi site-ul.

Este foarte prietenos pentru începători

WordPress este extrem de cuprinzător și ușor de utilizat de oricine. De asemenea, aveți la dispoziție tone de materiale de pregătire. Există numeroase site-uri web și canale YouTube dedicate WordPress, care toate au tutoriale minunate pe care le puteți urma. Puteți de obicei să funcționați un site web în decurs de o oră sau două.

WordPress este pe deplin sensibil

Aproximativ jumătate din traficul de internet provine de la dispozitive mobile cu acces la web, deci este firesc să creezi site-ul tău pentru a le potrivi. Este important ca site-ul dvs. web să fie pe deplin funcțional și pe mobil și ca cititorii să vă poată accesa cu ușurință blogul, donațiile, evenimentele și orice altceva de pe site-ul dvs..

Așadar, este un lucru bun faptul că WordPress acceptă teme și machete complet responsive. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți o temă bine concepută, care să răspundă pe deplin, dar 99% sunt, deci nu vă faceți griji în legătură cu asta.

Este foarte flexibil

Pe lângă faptul că WordPress este incredibil de ușor de utilizat, este de asemenea ușor extensibil. Puteți adăuga numeroase funcții și funcții cu câteva clicuri. Acest lucru se datorează sistemului de plugin al platformei care vă permite să instalați un plugin fără a ieși din tabloul de bord. Astfel, puteți adăuga cu ușurință fiecare funcționalitate pe care site-ul dvs. non-profit o solicită.

Este rentabil

Organizațiile fără scop lucrativ și organizațiile de caritate au un buget limitat de cele mai multe ori, deoarece își cheltuiesc banii acolo unde are efect. Așadar, să poți tăia colțurile oriunde este necesar este un mare ajutor. Acesta este motivul pentru care WordPress fiind gratuit este excelent. Nu trebuie să-l cumpărați sau nimic, doar descărcați-l de pe site-ul lor web sau instalați-l pe serverul dvs. de găzduire.

Puteți descărca complet gratuit, folosind unele dintre temele și plugin-uri gratuite disponibile acolo. Dar site-ul dvs. va arăta mult mai bine și va fi mult mai funcțional dacă nu vă deranjează să cheltuiți aproximativ 70 USD pe site-ul dvs..

Cum să construiți site-ul organizației dvs. non-profit cu WordPress

Construirea unui site web pentru o organizație nonprofit este ca și cum ai construi orice alt site cu WordPress. Poate fi făcut în câțiva pași simpli și poți avea site-ul tău în funcțiune în două ore sau pe zi, dacă trebuie să aștepți ca serviciul de găzduire web să fie activat. Așadar, să vedem care sunt pașii individuali pentru crearea și funcționarea site-ului dvs. web!

Pasul 1: Alegerea unui furnizor de găzduire și numele dvs. de domeniu

WordPress are o opțiune gratuită de găzduit de sine, dar nu va face site-ul dvs. cel mai rapid. Este mult mai bine să mergeți cu un furnizor de hosting comercial. Se va asigura că site-ul dvs. web rulează rapid și fără probleme pe tot parcursul anului. Dacă faceți acest lucru, vă va costa aproximativ 5 dolari în fiecare lună, dar, în schimb, site-ul dvs. va fi mult mai rapid și mai accesibil.

Cea mai bună alegere când vine vorba de găzduire este InMotion. Sunt cel mai de încredere furnizor de hosting pe care l-am putut găsi, deoarece nu numai că au servere puternice, dar și asistență puternică pentru clienți. Nu am văzut niciodată site-ul meu să fie jos sau să se încarce mai lent decât se presupune. Când am nevoie de o problemă rezolvată, sun doar serviciul de asistență pentru clienți și ei răspund în câteva minute. Veți avea nevoie de cineva care să vă ajute în cazul în care ceva nu funcționează pe site-ul dvs. și nu știți de ce.

InMotion are unii dintre cei mai simpatici oameni pe care îi puteți apela la ajutor și îi puteți rezolva pe tot ce pot. De asemenea, primiți bonusuri pe care ar trebui să le plătiți în altă parte, cum ar fi backup-uri gratuite și funcții de securitate, care vă vor asigura securitatea site-ului. În total, InMotion este o opțiune solidă și vă va costa doar 3,99 USD / lună, în cazul în care vă abonați pentru o perioadă mai lungă de timp.

Revendicarea unui nume de domeniu

Un nume de domeniu captivant este important și depinde de dvs. După ce aveți, este timpul să vedeți dacă este disponibil și să îl înregistrați. Puteți face acest lucru și pe site-ul web al InMotion. Trebuie doar să introduceți numele de domeniu preferat în bara de căutare și să vedeți dacă este disponibil sau nu. Dacă este, trebuie doar să faceți clic pe cumpărare și veți avea un nume de domeniu pentru noul dvs. site web nonprofit.

Pasul 2: Instalarea WordPress

instalați-WordPress-Inmotion-hostingAcesta este cel mai simplu pas, deoarece necesită doar un singur clic. Trebuie doar să vă conectați la cPanel la InMotion și să găsiți WordPress printre aplicații. Doar faceți clic pe pictograma sa și îl instalați. Același proces se aplică pentru aproximativ 90% dintre furnizorii de găzduire acolo, deci nu există nicio modalitate în care să-l încurci.

Pasul 3: alegeți o temă WordPress

Dacă ați instalat WordPress, veți fi întâmpinat cu șablonul său de bază. Chiar nu este mult și cu siguranță nu este suficient pentru a transmite mesajul organizației dvs. Așadar, ar trebui să găsiți o temă care să vi se potrivească mult mai bine și organizației voastre. Nu mai vorbim de faptul că trebuie să arate și profesionist pentru a fi cât se poate de convingător. Iată cele pe care le-am găsit că lucrează cel mai bine pentru o organizație nonprofit sau de organizație caritabilă.

Jarvis

jarvis-WordPress temă

Jarvis este una dintre cele mai bune teme de paralax din ThemeForest. Este flexibil și plin de caracteristici, deci se poate adapta cu ușurință la orice tip de site web pe care doriți să-l construiți. Puteți avea un site cu aspect foarte profesional, pur și simplu alegând una dintre cele 14+ variante și adăugând propriul dvs. text, culori și imagini. Întreaga structură a Jarvis este complet responsabilă și ușor de gestionat. Vezi demo și vezi dacă se potrivește cu ceea ce ți-ai imaginat.

Demonstrația Jarvis & Descarca

Churchope

churchope-WordPress temă

Churchope este cel mai potrivit pentru un site web nonprofit care are multe de distribuit. Include toate funcționalitățile și aspectul pe care ți-l dorești de pe un simplu site web nonprofit. Puteți afișa evenimente, rula un blog sau aveți un magazin pe site-ul dvs. web. De asemenea, este ușor de gestionat și de configurat, astfel încât nu va trebui să petreci prea mult timp tinkering în jurul valorii de a face să arate așa cum doriți. Vezi demo-ul live și vezi singur.

Demo Churchope & Descarca

CharityHub

caritate-hub-WordPress temă

CharityHub este ușor și simplu și simplu, perfect pentru a arăta fiecare aspect al misiunii organizațiilor tale. Puteți rula cu ușurință un blog, adăuga o galerie și puteți plasa fiecare conținut de care oamenii trebuie să vadă pentru a fi convinși de mesajul dvs. Ceea ce este și mai bine este faptul că puteți arăta pentru ce colectați donații. Oamenii pot vizita și vedea cât de mulți bani au fost strânși și cât de mult ai nevoie pentru ca misiunea ta să aibă succes. Acest lucru este incredibil de util pentru o organizație nonprofit care se bazează pe donații, așa că această temă vi se va potrivi bine. Demonstrația live este destul de convingătoare!

Demonstrație CharityHub & Descarca

Pasul 4: Instalați pluginuri utile

Pluginurile sunt ceea ce face ca WordPress să fie atât de convenabil și de flexibil. Acestea vă permit să adăugați funcții specifice site-ului dvs. Cu zeci de mii de plugin-uri disponibile, puteți adăuga aproape orice doriți. Pentru a instala un plugin este nevoie de câteva clicuri. Este posibil să fiți nevoit să vizionați un videoclip pentru a obține un blocaj al celor mai complicate, dar majoritatea sunt destul de cuprinzătoare pentru a fi utilizate. Iată câteva plugin-uri care pot fi utile atunci când lucrezi pentru a-ți construi site-ul non-profit.

Concluzie

Nu aveți nevoie de mult pentru ca site-ul organizației dvs. non-profit să funcționeze, doar un pic de timp, răbdare și câțiva dolari pentru a cheltui. Nu vă va lua mult timp pentru a vă pune în funcțiune site-ul cu toate funcțiile necesare și aspectul pe care îl necesită.

Sper că acest articol te-a ajutat să înveți ceva nou astăzi și că ne vom revedea curând în următorul!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map