Cum să creezi un site web HTML / CSS profesional?

01.06.2020
Tutoriale & Ghiduri 'Cum să creezi un site web HTML / CSS profesional?
0 7 мин.

cum să construiți un site web profesional html css


Oricare ar fi un individ sau un proprietar al companiei, sunteți aici pentru a afla cum să vă construiți propriul site web profesional folosind codări simple HTML și CSS. Pentru a obține mai multe informații despre acest subiect, decid să fac câteva cercetări online și am găsit o mulțime de site-uri care oferă un ghid pas cu pas despre cum să începeți să învățați HTML. Din experiența mea, știu că atunci când oamenii caută creați un site HTML profesional, nu caută de fapt să învețe în-side-out-ul acestui limbaj de programare. Ei doresc o soluție simplă și rapidă pentru a începe cu site-ul lor web.

Creați-vă propriul site web profesional!

Porniți site-ul dvs. web în câteva minute cu acest constructor uimitor de site-uri drag-and-drop. Nu este nevoie de experiență sau abilități de programare!

Începe acum! »

În acest tutorial vă voi prezenta 3 moduri de a crea un site web folosind HTML și CSS; va implica un anumit nivel de abilități de programare, cu toate acestea nu vom începe cu elementele de bază, explicând la ce se folosește eticheta capului și corpului. Există o mulțime de site-uri web pe care le puteți învăța de bază, de exemplu, w3schools.com este unul destul de bun.

Construiți un site HTML de la zero

Acesta este cel mai lung și mai greu mod de a-ți crea site-ul. Pe lângă faptul că veți avea nevoie de cunoștințe bune de HTML și CSS, fiecare linie de cod trebuie să fie scrisă de dvs. Acest lucru poate dura timp și poate dura săptămâni pentru a finaliza proiectul. Chiar dacă aveți abilitățile și cunoștințele pentru a scrie tot codul singur, în opinia mea, nu merită timpul și efortul depus de el.

Dacă tot mai insistă să scrii întregul cod al site-ului tău, îți sugerez să folosești un cadru html, cum ar fi bootstrap, pentru a accelera procesul de dezvoltare. Dacă intenționați să nu vă alocați mult timp dezvoltării, ar trebui să luați în considerare obținerea unui șablon.

Construiți un site web folosind un șablon web HTML

Obținerea unui șablon de site gata pregătit este o modalitate rapidă și ușoară de a merge mai departe. Cu siguranță, veți avea nevoie de un anumit nivel de cunoștințe HTML și CSS pentru a putea modifica șablonul pentru nevoile dvs., dar cu siguranță nu veți începe întregul proiect de la zero.

Iată câțiva dintre furnizorii mei de html gratuite preferați, de unde puteți descărca care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de design:

Furnizorii enumerați mai sus oferă și șabloane responsive, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. web nu va arăta numai bine pe desktop, dar se va adapta perfect și la rezoluția ecranului, cum ar fi telefoanele inteligente și tabletele.

Înainte de a începe să utilizați orice șablon html gratuit, verificați termenul de utilizare și licența furnizorului. Unele șabloane pot fi limitate doar pentru proiecte personale; alții vă pot permite să le utilizați și pentru site-uri web comerciale.

Dacă vă puteți permite să obțineți un șablon de site premium, trebuie să consultați următorii furnizori:

 • http://themeforest.net/html-templates

Obținerea unui șablon web și modificarea acestuia la nevoile dvs., nu este suficient să vă publicați site-ul online. De asemenea, va trebui să achiziționați un nume de domeniu și un cont premium de găzduire. Vă recomand cu mare drag utilizarea HostGator, acestea oferă un nume de domeniu gratuit și un preț de introducere accesibil pentru noi conturi de găzduire web.

Construiți o pagină web HTML folosind un instrument de construire a site-urilor

Dacă decideți să mergeți cu un constructor de site-uri, probabil vă grăbiți și doriți să faceți site-ul dvs. cât mai repede posibil. Folosirea unui software pentru a crea un site web a devenit o practică foarte frecventă, nu numai pentru că reduce semnificativ timpul de dezvoltare web, dar îl face super ușor și accesibil tuturor. Un instrument de construire a site-urilor web nu necesită nicio cunoaștere a programării, cu funcțiile de drag-and-drop încorporate și editorul WYSIWYG puteți crea un site web profesional în câteva minute.

Cu HostGator, puteți construi un site web profesional, fără a fi nevoie să folosiți nicio programare. Creatorul de site-uri disponibil la HostGator vă oferă o gamă mai largă de șabloane moderne, potrivite pentru diferite categorii. Alegeți un șablon care vă place și începeți să vă creați site-ul. Acest constructor de site-uri web bazat pe browser vă permite să adăugați și să publicați diferite pagini cu diferite machete, să încărcați imagini, să inserați formularul de contact și hărți Google, să adăugați butoane facebook, comentarii pe facebook și alte aplicații sociale, meniuri, căsuțe, file și multe altele. De asemenea, puteți crea o secțiune pentru postările de pe blog.

Iată o captură de ecran a instrumentului de constructor de site-uri menționat mai sus:

ehost html exemplu de constructor de site-uri web

Dacă doriți să aflați mai multe despre HostGator, vă recomand să citiți recenzia noastră detaliată HostGator.

Ce metodă să alegeți pentru a vă face propriul site profesional?

Ei bine, dacă sunteți nou la construirea site-ului și HTML-ul și doriți să învățați această limbă, probabil că ar trebui să începeți să lucrați la un layout web de bază; în acest fel poți învăța și construi în același timp. Dacă cunoașteți deja un nivel de HTML și CSS și doriți să vă finalizați rapid proiectul, probabil că un șablon de site ar fi cea mai bună alegere. Dacă vă grăbiți și nu aveți timp să învățați programarea, cea mai bună opțiune este să folosiți un constructor de site-uri.

Cu siguranță, există și alte metode de utilizat construirea unui site web, dar în acest caz ne-am concentrat mai ales pe crearea site-ului HTML simplu.

Deci, dacă ați luat decizia cu privire la metoda pe care o veți folosi, anunțați-mă în comentariile de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector