Cum să creezi un site web profesional cu un iPad?

creați un site web cu ipad


Cu ceva timp în urmă, am primit un e-mail de la unul dintre cititorii noștri, întrebându-ne dacă este posibil să creăm un site web folosind un iPad sau o tabletă. În acest articol vă voi arăta cât de ușor puteți crea un site web cu iPad, iPhone sau alt dispozitiv mobil. Acest tutorial este excelent pentru începători și utilizatori care nu știu programarea.

Crearea unui site web cu un iPad are unele limitări, dar există încă o mulțime de opțiuni pe care le puteți utiliza pentru construirea unui site web profesionist:

 • Utilizarea unei aplicații pentru constructor de site-uri web
 • Utilizarea unui browser Builder bazat pe site
 • Folosind WordPress sau alt CMS Responsive

Construiește un site web uimitor cu iPad-ul tău

găzduire web hostgatorGATOR este un constructor de site-uri nou dezvoltat de HostGator, care vă oferă posibilitatea de a crea site-uri web profesionale folosind iPad-ul dvs. Încercați GATOR acum!

Începe acum “

Utilizați o aplicație Web Builder pentru a vă crea site-ul

Există o mulțime de aplicații pentru crearea de site-uri web în magazinul iTunes, deci nu va fi o problemă să găsiți una. Întrebarea este care să folosești? Ce aplicație este bună pentru construirea unui site web profesionist? Am aflat că aplicația oferită de Weebly este decentă.

constructor de site-uri webWeebly este un constructor de site drag-and-drop, care permite utilizatorilor să creeze un site de afaceri, un blog sau un magazin online. Weebly este foarte ușor de utilizat; este perfect pentru începătorii care nu au abilități de codare. Mare lucru despre Weebly este că îl poți încerca gratuit.

Vom vedea acum cum să începem cu aplicația Weebly. Accesați magazinul de aplicații și căutați aplicația, decât să o instalați pe iPad. Accesați aplicația și creați un cont gratuit pe Weebly pentru a avea acces la constructorul de site-uri web. După ce contul dvs. este gata, alegeți o temă care vă place cel mai mult. Există sute de șabloane de înaltă calitate din care puteți alege. Puteți edita fiecare parte a acestor șabloane, așa că pentru a vă reduce efortul, alegeți un design care să aibă aspectul pe care îl căutați.

Acum puteți edita textul, schimba imaginile, adăuga elemente noi, cum ar fi titluri, paragrafe, hărți, prezentări de diapozitive, videoclipuri, formulare, butoane și multe altele, doar atingeți iPad-ul dvs..

aplicația de web site web builder ipad

După ce ați terminat editarea site-ului dvs., îl puteți publica într-un sub-domeniu și îl puteți vizualiza online în Safari sau în alt browser pe care îl aveți pe iPad.

Deși puteți încerca gratuit aplicația pentru constructor de site-uri și vă puteți publica și site-ul, versiunea gratuită este foarte limitată în funcții. Pentru a crea un site web profesional, va trebui să faceți upgrade la un plan premium, care începe de la 8 USD lunar și include un domeniu gratuit pentru un an. Aceasta ar putea fi o afacere bună, dar am o opțiune mai bună pentru tine. Continuați să citiți!

Utilizați un constructor de site bazat pe browser pentru a vă crea site-ul

În acest caz, nu este necesar să instalați nimic pe iPad. Ai nevoie doar de Safari sau alt browser web și ești bine să mergi.

constructor de site-uri hostgatorPentru crearea site-ului dvs. web cu un iPad sau iPhone (sau un alt telefon inteligent), vă recomand cu mare drag utilizarea constructorului de site-uri oferit de HostGator. Acest constructor de site-uri este bazat pe browser, deci nu trebuie să instalați nimic pe dispozitiv. Funcționalitatea drag and drop a acestui constructor vă permite să personalizați aspectul, să editați conținutul, să modificați designul după cum doriți. Puteți alege dintre mii de șabloane.

Constructorul de site oferit de HostGator este ușor de utilizat, nu necesită să cunoști HTML sau altă programare, doar cu apăsarea degetelor vei putea crea și publica un site web profesional în câteva minute.

constructor de site-uri ehost cu ipad

Acest constructor de site-uri are opțiunea de a crea un blog și de a adăuga produse la pagina dvs., folosind funcționalitatea comerțului electronic.

În prezent, HostGator desfășoară o promoție, oferind planul lor de găzduire, care include și constructorul de site-uri, pentru doar 3 dolari pe lună când se abonează cel puțin 12 luni. Dezavantajul este că nu puteți încerca gratuit constructorul de site-uri; cu toate acestea HostGator oferă o garanție de înapoiere de 45 de zile. Dacă nu vă place constructorul sau serviciul site-ului lor, puteți solicita o rambursare.

De ce este constructorul de site-uri HostGator o alegere mai bună decât Weebly? Pe lângă faptul că costă mai puțin, veți avea și opțiunea de a găzdui nu doar un site web. De fapt, nu există nicio limită la câte site-uri poți crea și publica cu HostGator. În plus, veți putea crea site-uri web cu alte instrumente, cum ar fi WordPress, Joomla sau Drupal, citiți mai departe pentru a afla cum.

Utilizați WordPress pe iPad pentru a crea un site web

WordPress este cel mai popular sistem de gestionare a conținutului, care alimentează peste 75 de milioane de site-uri la nivel mondial. Puteți utiliza și alte sisteme pentru a vă construi site-ul utilizând iPad-ul dvs., dar aleg să vă prezint WordPress, deoarece este cel mai simplu și este mai ușor de utilizat, în timp ce celelalte sunt mai dezvoltate.

Avantajul folosirii WordPress pentru a vă construi site-ul este că puteți crea practic orice tip de site cu acesta. Mai mult, WordPress este un software open source și este liber de utilizat. Construirea site-ului dvs. cu un software de construire a site-urilor ar putea fi mai ușoară, dar funcționalitatea acestuia este limitată, în raport cu WordPress.

În timp ce constructorul de site-uri nu vă permite să aveți acces la codul site-ului, cu WordPress puteți edita, personaliza și extinde funcționalitatea.

Cum puteți construi un site web cu WordPress pe iPad-ul dvs.? În primul rând, vă sugerez să consultați tutorialul nostru despre cum să creați un site web cu WordPress. Procesul de construire a unui site web pe iPad-ul dvs. este foarte similar.

wordpress ios sau aplicația Android

Cu WordPress, nu este necesar să instalați nicio aplicație pe dispozitivul dvs., oricum aveți acest lucru opțiune de asemenea. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, trebuie să achiziționați un plan de găzduire care acceptă WordPress și vă permite să îl instalați automat pe site-ul dvs. web. De asemenea, puteți încerca WordPress gratuit pe WordPress.com, prin crearea unui cont acolo.

Aplicația WordPress este disponibilă pentru IOS și Android, dar, din păcate, nu vă permite să vă configurați site-ul, ci doar să gestionați și să publicați conținut nou. Pentru a configura site-ul dvs., veți avea nevoie de un cont de găzduire și va trebui să achiziționați acest lucru folosind un browser web, cum ar fi Safari.

Iată 3 companii de găzduire web pe care le recomand pentru site-urile WordPress care sunt găzduite de sine stătătoare:

Companie
Pret de la

1cel mai bun hosting pentru constructor de site-uri ipad2,75 USD / lună
2cea mai bună găzduire pentru WordPress3,95 USD / lună
3cea mai bună găzduire de afaceri pentru WordPress3,99 USD / lună

După ce aveți contul de găzduire web gata, conectați-vă la panoul de control. Toate aceste informații veți primi prin e-mail de la furnizorul de gazduire pe care îl alegeți. De asemenea, veți obține un nume de domeniu gratuit dacă alegeți unul dintre furnizorii menționați mai sus.

 • HostGator: este un furnizor de găzduire web de încredere pentru găzduirea de site-uri WordPress, de asemenea mici și mari. De asemenea, oferă un constructor de site-uri cu contul de găzduire. Deci, alegerea HostGator este o soluție excelentă pentru a încerca ambele: construirea site-ului dvs. cu un constructor sau cu WordPress.
 • BlueHost: este cel mai bun pentru acei utilizatori care doresc să creeze un site web mai mare. La BlueHost aveți opțiunea de a actualiza contul de găzduire la un plan mai mare, mai puternic, dacă vă întreceți planul actual. Aici puteți opta și pentru găzduirea WordPress gestionată.
 • In miscare: este o altă soluție excelentă pentru găzduirea site-urilor WordPress mici și mari. Suportul lor este de asemenea excelent, instruit pentru a ajuta utilizatorii cu problemele lor de WordPress.

În panoul de control, va trebui să căutați pictograma WordPress și să instalați software-ul în domeniul dvs. Aceasta este o sarcină foarte simplă: trebuie doar să setați numele pentru site-ul dvs., să alegeți informațiile de autentificare admin (acestea vor fi utilizate pentru a edita site-ul dvs.) și atingeți butonul de instalare. Procesul de instalare este automatizat, deci nu trebuie să faceți altceva.

După ce instalarea este gata, puteți accesa site-ul dvs. web și accesa tabloul de bord WordPress. Trebuie să faceți acest lucru într-un browser web, în ​​timp ce aceasta nu este o aplicație. Link-ul va arăta astfel: yoursite.com/wp-admin, sigur că trebuie să înlocuiți numele de domeniu cu propriul dvs. domeniu.

Tabloul de bord WordPress este receptiv, deci va arăta grozav și pe iPad și pe iPhone. Îți recomand să folosești un iPad în timpul configurării site-ului tău, doar pentru că ecranul este mai mare.

Acum puteți personaliza site-ul dvs. WordPress de pe iPad:

 • Modificați designul în aspect > Meniul temelor
 • Instalați pluginurile de care aveți nevoie în pluginuri > Adăugați meniu nou
 • Configurați structura de legături a site-ului dvs. în Setări > Meniul permanent
 • Adăugați postări noi sau pagini în postări > Adăugați pagini noi sau pagini > Adăuga nou
 • Gestionați fișierele media, în special imaginile din media > Meniu bibliotecă

Instalarea standard a WordPress nu are o funcție de constructor de pagini, dar puteți găsi online mai mulți construitori de pagini WordPress, bine plătiți, care pot fi instalate pe site-ul dvs. web:

 • BoldGrid – un mare constructor de pagini WordPress, disponibil gratuit cu toate planurile partajate la InMotionHosting
 • WP Bakery – este un constructor de pagini foarte popular, care costă 46 USD și funcționează cu aproape orice temă
 • Awesome Builder – este un alt constructor de pagini premium de drag and drop premium pentru WordPress care costă 28 USD

De ce ar trebui să iei în considerare WordPress pentru site-ul tău? Spre deosebire de aplicațiile pentru constructor de site-uri, WordPress poate fi editat și pe un computer desktop. De exemplu, dacă alegeți să vă construiți site-ul dvs. web de pe iPad utilizând o aplicație, mai târziu nu veți putea să o editați pe un computer desktop, decât dacă aplicația permite acest lucru (în majoritatea cazurilor nu este posibil). În timp ce constructorii de site-uri web sunt mai ușor de utilizat, acestea sunt foarte limitate în comparație cu WordPress. Este adevărat că cu un constructor de site-uri puteți personaliza fiecare element de design al site-ului, dar funcționalitatea nu poate fi extinsă. Cu WordPress nu aveți nicio limitare cu privire la funcționalitatea sau designul site-ului dvs. web.

Pentru a dezvolta în continuare un site WordPress, este posibil să aveți nevoie de cunoștințe despre programarea PHP, HTML și CSS, dar utilizând pluginurile puteți face practic orice, fără a atinge codul.

Doar pentru a vă oferi câteva exemple pe care WordPress le poate oferi, dar un constructor de site-uri nu poate: site-ul de tip rețea socială, site-ul de tip forum, site-ul cu listări de proprietăți sau mașini, anunțuri clasificate etc..

Concluzie – Ce metodă ar trebui să utilizați pentru construirea site-ului dvs. web cu un iPad?

Dacă sunteți în căutarea unei soluții rapide și ieftine pentru a face un site web cu iPad-ul dvs., vă recomand să utilizați un constructor de site-uri. Acest lucru vă va oferi toate caracteristicile care sunt necesare pentru a începe cu un site de prezentare pentru o afacere.

Cu toate acestea, dacă doriți ceva pe termen lung și credeți că în funcție veți dori să îmbunătățiți în continuare site-ul dvs., vă sugerez să mergeți cu WordPress.

În cele din urmă, mi-ar plăcea să vă aud gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos. Dacă aveți experiență în crearea de site-uri web cu iPad sau iPhone sau alt telefon inteligent, vă rugăm să ne împărtășiți cu noi. De asemenea, dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor pentru a afla ce opțiune să alegeți, nu ezitați să solicitați ajutor mai jos în comentarii..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map