Cum să creezi un site web profesional cu WordPress (începător prietenos)

01.06.2020
Tutoriale & Ghiduri 'Cum să creezi un site web profesional cu WordPress (începător prietenos)
0 10 мин.

Creați un site web profesional wordpress pentru începători prietenos


Deși WordPress este foarte ușor de utilizat și de creat site-uri web, totuși multe persoane se străduiesc să creeze un site web profesionist. În acest tutorial vă voi învăța cum să construiți un site web profesional pentru afacerea dvs. folosind WordPress. Conceptul acestui ghid este de a vă oferi sfaturi care vă vor ajuta în construirea unui site web excelent care să transforme vizitatorii în clienți.

Creator de site-uri bazat pe WordPress

Perfect pentru începători! Creați site-uri web, profesionale și de înaltă calitate, cu WordPress și BoldGrid.

Începe acum! »

Dacă doriți să aflați elementele de bază despre configurarea WordPress sau doriți să știți cum să începeți un blog în câteva minute, vă rugăm să consultați tutorialele legate.

Acest tutorial nu implică abilități de programare sau design web. Este perfect pentru începătorii care încep WordPress. Totul este ilustrat cu capturi de ecran.

Începător prietenos! Fără codare! Fără termeni geeky! Simplu și drept înainte! Pas cu pas.

Gazduire profesionala pentru afaceri profesionale

În timp ce creați acest site web pentru afacerea dvs., doriți să fiți profesioniști. Pentru a vă publica site-ul online, veți avea nevoie de un serviciu de găzduire. Pentru acest ghid am folosit ca exemplu InMotion Hosting. Recomand cu drag această companie de găzduire pentru crearea și găzduirea site-ului dvs. de afaceri. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest furnizor de hosting, vă rugăm să citiți recenzia noastră de găzduire InMotion.

Deci, mai întâi, va trebui să cumpărați un plan de ridicare.

Urmărind acest link, veți beneficia de reducere instantanee de 47%. Parcurgeți partea de jos a paginii și alegeți Planul de lansare făcând clic pe butonul „Comandați acum”.

planul de lansare a pedepsei de închisoare

Examinați alegerea dvs. și faceți clic pe „Continuați”.

proces de comandă de găzduire a clasei de afaceri

Dacă dețineți deja un nume de domeniu, selectați această opțiune, altfel puteți înregistra un domeniu nou gratuit cu acest plan de găzduire.

registru imobiliare domeniu gratuit

Pentru acest exemplu, am selectat opțiunea de a conecta domeniul meu la serverul InMotion, astfel încât să continui cu opțiunea „Am deja un domeniu”. Examinați alegerea dvs. și faceți clic pe „Continuați”.

inmotion are deja un nume de domeniu

Sistemul va detecta automat locația dvs. și va alege serverul web unde va fi găzduit site-ul dvs. web. Dacă doriți să faceți ajustări, selectați o nouă locație pentru server. Puteți alege între East Coast și West Coast. Luați în considerare că site-ul dvs. web este găzduit pe un server care vă este mai aproape de dvs. și de clienții dvs..

imobile care găzduiește coasta de vest a coastei de vest

Acum, cel mai important pas al acestei comenzi este să selectați sistemul de gestionare a conținutului pe care doriți să îl instalați pe site-ul dvs. web. Aici veți alege „Instalați BoldGrid, alimentat de WordPress”. Acesta este constructorul pe care îl vom folosi pentru crearea și personalizarea site-ului nostru web. BoldGrid este un constructor de pagini alimentat de WordPress, care vă permite să creați machete personalizate, fără a fi nevoie să cunoașteți HTML, CSS sau alte programări. Vă rugăm să consultați recenzia noastră BoldGrid pentru a afla mai multe despre acest instrument excelent.

inmotion instalează automat boldgrid la înregistrare

Completați informațiile dvs. personale și financiare. Această pagină este securizată și criptată, astfel încât datele dvs. vor fi protejate. Faceți clic pe butonul „Cumpărați contul” pentru a finaliza comanda.

contul de găzduire a cumpărăturilor imobile

Vă veți contacta telefonic în câteva minute pentru a confirma comanda. După confirmarea comenzii, veți primi un e-mail cu informații de conectare. Între timp, WordPress și BoldGrid se instalează automat pe site-ul dvs. web. La finalul comenzii, veți avea un sistem de lucru pe care îl puteți personaliza.

Până acum, bine! Acum vine partea distractivă, când creezi de fapt site-ul tău.

Crearea site-ului dvs. WordPress

După ce contul dvs. este verificat prin telefon, veți primi un e-mail de bun venit de la InMotion cu toate detaliile de autentificare. Acest e-mail conține conectarea la Panoul Managerului Contului dvs., conectarea la cPanel și pe site-ul dvs. WordPress, unde BoldGrid a fost deja instalat.

Acum accesați tabloul de bord al site-ului și conectați-vă. Ecranul de conectare este diferit de ecranul de conectare WordPress implicit. Tabloul de bord este, de asemenea, un pic diferit, dar nu face mare diferență, chiar dacă ai folosit deja WordPress înainte.

autentificare cu boldgrid la inmotion

Pe ecranul de bun venit veți avea două videoclipuri care, unul pentru începători și unul pentru utilizatorii WordPress avansați. Aceste videoclipuri sunt o prezentare rapidă a BoldGrid. Vă sugerez să le urmăriți! Următorul videoclip explică cum să începeți cu BoldGrid:

Acum, pentru a începe, va trebui să faceți clic pe meniul „Inspirații”.

site de inspirații boldgrid

În pagina inspirații puteți alege dintre două opțiuni: Instalare ca Staging (alegeți acest lucru dacă aveți deja un site web și doriți să îl actualizați cu BoldGrid) sau Instalare ca activ (această opțiune este pentru cei care nu au încă un site web). Vom continua cu site-ul „Active”.

boldgrid instalează site-uri active

Următorul pas este să alegeți o categorie pentru site-ul dvs. web. În momentul scrierii, există aproximativ zece categorii din care puteți alege, dar vor fi adăugate mai multe pe măsură ce BoldGrid evoluează. Alegeți categoria care este cea mai apropiată de nișa site-ului dvs..

boldgrid alege categoria site-ului web

Odată ce categoria este selectată, puteți alege o temă care vă place. Puteți previzualiza oricare dintre aceste teme și puteți vedea cum va arăta pe un desktop, o masă sau un telefon mobil. Rețineți că unele teme conțin imagini protejate de drepturi de autor cu filigrane. Puteți achiziționa aceste imagini (folosind sistemul de monede) sau le puteți înlocui cu propriile fotografii. Vom selecta tema „Uptempo” pentru acest tutorial.

boldgrid selectează tema

După alegerea temei pe care o preferați, alegeți setul de pagini pe care doriți să îl instalați pe site-ul dvs. web. Vom alege să instalăm cinci pagini, care sunt cele mai frecvente pentru această categorie. Faceți clic pe butonul „Select” pentru a continua.

boldgrid alege set de pagini

Confirmați selecția dvs. și terminați instalarea temei și a paginilor făcând clic pe „Instalați acest site web!” buton. La acest pas, puteți încă să vă întoarceți și să editați setările alese înainte.

site-ul de instalare boldgrid

Instalarea și crearea paginilor vor dura mai puțin de un minut. Nu închideți pagina până nu se termină. După terminarea instalării, faceți clic pe butonul „Personalizare”.

boldgrid descărcare site-ul web cu tema de instalare

Personalizatorul de temă vă permite să editați site-ul dvs. și să previzualizați modificările pe care le faceți. Opțiunile pot varia de la temă la temă. Pentru tema pe care am selectat-o ​​mai devreme, Recentă, putem schimba titlul site-ului, puteți schimba fontul, poziția titlului, încărcați un logo sau o pictogramă a site-ului.

boldgrid personaliza site-ul web

În secțiunea de culori, puteți alege dintre diferite palete de culori. Există o funcție „Suggest Palettes” care va sugera o schemă de culori de fiecare dată când faceți clic pe ea. Alegeți schema de culori care vă place!

personalizatorul de culori boldgrid sugerează palete

Există multe alte setări pe care le puteți configura pentru a face site-ul dvs. unic și remarcabil. De exemplu, puteți alege să aveți o pagină principală statică, care va afișa o pagină selectată de dvs. Puteți adăuga, de asemenea, widget-uri la antet și subsol și, de asemenea, puteți introduce HTML personalizat (Google Analytics de exemplu). De asemenea, este posibil să adăugați JavaScript personalizat sau CSS la tema dvs., fără a fi nevoie să deschideți fișiere. Nu vom intra în detalii acum, deoarece acest tutorial ar dura prea mult timp pentru a scrie și a citi.

După ce ați terminat, faceți clic pe „Salvați & Butonul Publicare ”! Puteți reveni mai târziu și puteți edita orice opțiune dacă doriți.

Acum accesați pagina principală a site-ului dvs. web și bucurați-vă de vizualizare:

Exemplu de site web boldgrid

Nu esti inca pregatit! Pe site-ul dvs. există cinci pagini, dar acestea sunt ambalate cu conținutul implicit care vine cu instalarea. Veți dori să le schimbați.

boldgrid editează pagini

În WordPress veți putea modifica text, adăuga și înlocui imagini, clona sau șterge diferite blocuri, glisați și fixați blocurile pe verticală și pe orizontală.

editor de pagini boldgrid

Cu funcția „Adăugați GridBlock” puteți selecta dintr-o gamă largă de machete pre-create. Această funcție vă permite, de asemenea, să introduceți harta Google în pagina dvs. sau să alegeți dintr-o gamă largă de formulare de contact cu diverse câmpuri.

boldgrid insert layout gridblock

API-ul BoldGrid vă permite, de asemenea, să căutați imagini de înaltă calitate, atât gratuite, cât și comerciale. Puteți seta dimensiunea pentru imaginea pe care o adăugați în pagina dvs., iar sistemul va decupa și instala automat imaginea pe site-ul dvs. web. Această caracteristică vă permite să vă reglați paginile cu imagini frumoase în doar câteva minute, fără să folosiți chiar și software de editor de imagini. Cat de tare e asta?

În acest moment, ați terminat cu construirea site-ului dvs. web. Congratulation! Ați creat un site web profesional folosind WordPress și BoldGrid pentru afacerea dvs. Toate acestea fără să atingeți o singură linie de cod și ați putut adăuga și imagini fără a fi nevoie să le editați pe computer.

Rezumat și Recomandare

Acest ghid s-a dovedit mai mult decât îmi doream să fiu, dar cred că am acoperit majoritatea etapelor necesare pentru construirea unui site web profesionist. Sper că acest ghid va ajuta o mulțime de începători. Dacă aveți întrebări cu privire la BoldGrid, puteți scrie un comentariu mai jos sau puteți contacta hostingul InMotion. Asistența tehnică este foarte utilă și prietenoasă pentru începători.

Recomand cu drag atât BoldGrid cât și InMotion pentru crearea și găzduirea site-ului dvs. WordPress.

Deși procesul de creare a acestui site demo mi-a luat doar câteva minute, pentru a reda acest ghid pas cu pas m-a luat peste o oră. Dacă v-a ajutat, vă rugăm să partajați pe conturile de social media. Mulțumiri!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector