Cum să găzduiești mai multe site-uri web în contul tău de gazduire?

01.06.2020
Tutoriale & Ghiduri 'Cum să găzduiești mai multe site-uri web în contul tău de gazduire?
0 10 мин.

-gazdă cu mai multe site-uri web-one-hosting-cont


Dețineți deja un site web, dar intenționați să vă extindeți domeniul de lucru cu unul nou? Sau aveți mai multe site-uri web, dar toate răspândite pe diferite planuri de găzduire sau la companii diferite? Apoi ai ajuns la articolul potrivit. După cum puteți spune din titlu, vom discuta despre cum puteți găzdui mai mult de un site web în contul dvs. de găzduire.

Dar ține cont de un lucru important: vom vorbi despre modul în care poți găzdui mai multe site-uri web, într-un singur cont deschis. Deci, ideea este că nu trebuie să cumpărați mai multe pachete de găzduire pentru a putea găzdui mai multe site-uri web. Pentru cum se face asta, vom vedea în scurt timp.

Pro și contra de a găzdui mai multe site-uri web pe un singur cont de gazduire

Ați putea să vă întrebați, de ce este bine să găzduiți mai multe site-uri web într-un singur cont? Ei bine, există mai multe motive pentru care acest lucru este eficient.

Pro-uri

În primul rând, este mai ieftin. Acesta ar putea fi de fapt cel mai important aspect pe care mulți oameni îl iau în considerare. Gândește-te doar la asta. Să presupunem că doriți să găzduiți 3 site-uri web în 3 pachete de găzduire separate. Dacă planul de găzduire ar costa 5 USD / lună, va trebui să plătiți 15 USD / lună pentru a găzdui 3 site-uri web în total. Unde este pozitivul în asta?

În schimb, este cel mai bine dacă căutați un plan de găzduire, care are posibilitatea de la început să găzduiască 3 site-uri web care îl utilizează. În exemplul nostru, veți plăti doar 5 dolari / lună pentru toate cele 3 site-uri web. Acest lucru este și mai important atunci când abia începeți cu un site nou. Până la urmă, nu poți câștiga mulți bani din ea la început. Trebuie să o crești până la acel punct.

Următorul beneficiu care vine din găzduirea mai multor site-uri web într-un singur cont deschis este acela că puteți gestiona mai ușor toate site-urile dvs. La urma urmei, totul va fi într-un singur loc. Veți putea să comutați ușor între numele de domeniu și să lucrați cu site-ul web dorit la un moment dat.

Contra

Acum, să enumerăm și unul negativ. Dacă găzduiești mai multe site-uri web într-un singur cont, resursele disponibile pentru găzduire vor fi împărțite între toate site-urile tale web. La început, când aveți site-uri web cu vizitatori mai puțini, aceasta nu poate fi o problemă.

Dar mai târziu, pe măsură ce toate site-urile dvs. web cresc în trafic, veți avea nevoie de mai multe resurse pentru a putea gestiona numărul de vizitatori zilnici. În acest caz, dacă mai doriți să găzduiți mai mult de un site web într-un singur cont, cel mai bine ar fi să vă înscrieți la un serviciu care vă oferă cel puțin un Virtual Private Server (VPS) sau un server dedicat pentru toate dvs..

Cum puteți găzdui mai multe site-uri într-un cont unic?

Acum, vom discuta despre cum este posibil să găzduim mai mult de un site web cu doar un cont deschis de găzduire. Cel mai important aspect pe care trebuie să-l căutați este să alegeți un pachet de găzduire care vă permite să găzduiți mai multe site-uri web. Dacă nu, nu veți putea face acest lucru. Mai târziu, vă voi oferi 3 dintre cele mai bune companii care oferă planuri cu posibilitatea de a găzdui mai multe site-uri web.

Acum, ar trebui să vedem cum puteți găzdui mai mult de 1 site-uri web într-un singur cont. Acest lucru este mai ușor decât ai putea crede. Dacă dețineți mai mult de un site web sau intenționați să faceți acest lucru, înseamnă că veți deține și mai multe nume de domeniu, corect?

Așadar, primul lucru pe care ar trebui să îl faceți pentru a adăuga un site web secundar de-a lungul primului dvs. este să adăugați noul domeniu în cont. Acest lucru se poate face în cel puțin 2 moduri:

 1. Dacă aveți deja un nume de domeniu înregistrat la altcineva (o altă companie de găzduire), trebuie să transferați acel domeniu către noua dvs. gazdă. Metoda folosită pentru acest proces poate diferi de la o companie la alta. Dar ideea este că puteți transfera acel domeniu și puteți construi un nou site web în noul dvs. cont de hosting.
 2. A doua metodă este folosită dacă doriți să creați un site nou de la zero, fără un nume de domeniu deja existent. Procesul este puțin similar, dar de data aceasta, trebuie să achiziționați un nume de domeniu de la compania dvs. de găzduire. După ce ați făcut asta, puteți construi un site web secundar folosind numele de domeniu cumpărat. Acest proces poate fi făcut de mai multe ori, pentru a adăuga mai multe site-uri web noi.

Acum, când noul domeniu a fost adăugat în contul de găzduire, tot ce trebuie să faceți este să treceți la utilizarea acelui. Când sunteți acolo, puteți începe să construiți site-ul pe lângă cel pe care îl dețineți deja.

Dar dacă transferați domeniul dvs. de la un alt furnizor de hosting, puteți, de asemenea, să transferați întregul site web (dacă îl aveți construit) și să îl adăugați ca site secundar în contul dvs. În acest fel, 2 site-uri web vor utiliza un singur cont.

Cele mai bune furnizori de găzduire pentru mai multe site-uri web

După ce știi cum s-a procedat, vom continua și vom vorbi despre cei mai buni 3 candidați care oferă găzduire pentru mai multe site-uri web într-un cont singular. Nu contează care alegeți până la urmă. Oricare dintre cele 3 oferă servicii de top. Pentru a fi clar, vom vorbi despre găzduire partajată pentru toate cele 3 companii.

Gazduire InMotion

-Hosting-InMotion cu mai multe site-uri webInMotion este o companie americană fondată cu mulți ani în urmă. Au câștigat multă popularitate de-a lungul anilor și acesta este un motiv bun: InMotion oferă servicii eficiente de găzduire la prețuri destul de mici. Acest lucru este valabil mai ales pentru servicii precum hostingul VPS și serverele dedicate, care costă mult mai mult cu alți furnizori.

Găzduirea în comun este însă cel mai popular serviciu de la InMotion. Îl puteți achiziționa în 3 planuri separate. Toate 3 acceptă găzduirea pentru mai multe site-uri web într-un singur cont:

 1. Lansare: costă lunar 6,39 USD și suportă 2 site-uri web găzduite.
 2. Putere: costă 8,49 USD / lună, suportând 6 site-uri web pentru găzduire.
 3. Pro: vine cu 14,71 USD lunar, cu șansa de a găzdui un număr nelimitat de site-uri web.

Cel mai popular plan este cel de-al doilea, iar InMotion îl recomandă și pe acesta. Cumpărând-o, primiți următoarele caracteristici incluse în preț: domeniu gratuit pentru un an întreg (dacă plătiți timp de 1 an în avans), 6 site-uri web, stocare SSD nelimitată și lățime de bandă, constructor de site-uri, instrumente de marketing și funcții de securitate (certificat SSL ) și conturi de e-mail nelimitate.

Bluehost

Bluehost-multiple-site-hostingBluehost este a doua alegere a noastră din această listă, dar aceasta nu înseamnă că este doar a doua în ceea ce privește pachetele de găzduire. Obțineți unul dintre cele mai bune servicii pentru găzduirea mai multor site-uri web. La fel ca InMotion Gazduire, Bluehost este foarte popular pentru serviciile sale de găzduire partajate.

Primul plan pe care îl oferă, acceptă doar un site web, așa că voi menționa doar restul pachetelor:

 • Plus: 5,95 USD / lună. Gazduiește site-uri web nelimitate într-un cont.
 • Choice Plus: 5,95 USD / lună. De asemenea, acceptă site-uri web nelimitate.
 • Pro: 13,95 USD / lună. De asemenea, site-uri web nelimitate.

După cum puteți observa, planurile Plus și Choice Plus costă aceeași sumă. Există însă o oarecare diferență între ele. Cu planul Choice Plus, obțineți și o caracteristică de confidențialitate pentru domeniu și Backup de site. Restul, cum ar fi stocarea SSD și funcțiile de e-mail, sunt incluse. Cel mai popular plan este acesta. Dacă mergeți cu asta, nu veți fi dezamăgiți.

Dar, dacă vă simțiți mai confortabil cu un plan de nivel inferior, mergeți pur și simplu cu pachetul simplu Plus. Aveți șansa de a găzdui site-uri web nelimitate folosind-o.

HostGator

Hostgator-multiple domenii-hostingHostGator este cea de-a treia și ultima alegere, care merită să verificați mai multe site-uri web. Acestea vin cu 3 planuri de găzduire partajate diferite, dar numai a doua și a treia vă permit să găzduiți mai multe site-uri web. Deci, vom vorbi despre acestea:

 1. Planul pentru copii: costă 3,95 USD / lună. Pentru un preț atât de mic, primiți suport pentru site-uri web nelimitate, multe instalări cu 1 clic (WordPress și altele), lățime de bandă neschimbată, certificat SSL gratuit și stocare SSD pentru viteze rapide de încărcare a site-ului.
 2. Plan de afaceri: costă 5,95 USD / lună. Acesta este planul recomandat de la HostGator. Obțineți toate avantajele menționate mai sus (plan Baby), plus câteva completări: upgrade gratuit la SSL pozitiv, adresă IP dedicată gratuită și instrumente SEO gratuite pentru a vă ajuta să mergeți mai repede.

De asemenea, HostGator pune la dispoziție o platformă gratuită de construire a site-urilor cu sute de teme gratuite. Puteți construi un nou site web cu ușurință, folosind acest instrument. Merită menționat că toate șabloanele răspund, astfel încât să arate bine pe toate dispozitivele.

Concluzie

În total, găzduirea a mai mult de un site web într-un singur cont nu este atât de complicată. După cum puteți vedea de mai sus, există multe planuri de găzduire care vă permit să aveți mai multe site-uri web într-un singur cont. Acum, depinde de dvs. să alegeți un plan care să accepte mai multe site-uri web și să se potrivească nevoilor dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector