Cum să începeți un blog de succes pentru călătorii?

Start-travel-blog


Deci, aveți o dorință constantă de rătăcire pe care nu o puteți agita? Dacă nu ești tipul de persoană care poate rămâne într-un loc prea mult timp și ai dori să devii nomad ca mod de viață, decât ai ocazia perfectă în fața ta. Poți să-ți faci viața făcând ceea ce iubești, călătorind, creând și trăindu-ți visul.

Blogging-ul de călătorie poate fi hobby-ul tău sau jobul tău cu normă întreagă, dar în orice caz, îți va cere să înveți anumite abilități tehnice. Nu foarte mult, doar puțin. Va trebui să creați un site web, să îl gestionați, să scrieți bine și să comercializați și site-ul dvs. web. Norocos pentru tine, construirea unui site web nu necesită să înveți codarea sau să dezvolți abilități tehnice superioare. Ai nevoie doar de voința de a reuși și de a fi atentă la câteva lucruri simple.

Datorită WordPress, construirea unui site web este o posibilitate pentru oricine are acces la internet. Este cel mai bun CMS pentru construirea unui blog, deoarece este incredibil de ușor de utilizat și are o linie fină de funcții care îți vor face viața mult mai ușoară. După ce site-ul dvs. web este configurat, tot ce trebuie să faceți este să scrieți postări și să faceți clic pe publicație. În plus, va trebui să vă concentrați, de asemenea, pe îmbunătățirea SEO și pe comercializarea site-ului dvs. web pe rețelele de socializare. Pentru asta, aveți o mulțime de plugin-uri grozave pe care le voi enumera în secțiunile viitoare.

Dar înainte de a ne informa despre cum poți construi un site web și să începi să scrii postări, aș dori mai întâi să împărtășesc ceea ce este să fii blogger de călătorii. Chiar dacă este un loc de muncă de vis, există multe aspecte nu atât de visătoare pe care trebuie să le confruntați. De fapt, atunci când trebuie să te implici, nu va fi la fel de sexy pe cât te-ai aștepta. Așadar, fără alte detalii, să trecem la asta!

Blogging-ul este o muncă grea

Bloggingul de călătorie necesită mult efort. Acest fapt nu poate fi subliniat suficient. Dacă doriți să creați un blog de călătorie rentabil și să îl utilizați pentru a vă sprijini călătoriile și chiar să vă ajutați să puneți bani în bancă, va trebui să vă dedicați mult timp și eforturi.

Configurarea unui site web este doar primul lucru. De asemenea, va trebui să stăpânești scrierea și orice altă poziție pe care o are o publicație tradițională. Aceasta include mentenanța WordPress, editare, scriere, design grafic și fotografie. Heck, probabil că va trebui să stăpânești și câteva abilități de videografie.

După ce stăpânești aceste abilități, volumul de muncă cu rularea blogului tău va crește doar, de atunci vei ști ce faci. Producerea de conținut în mod regulat, promovarea conținutului menționat, crearea de produse pentru a vinde, lansarea altor bloguri, crearea de rețele și crearea afacerii dvs. sunt toate lucrurile la care va trebui să participați în fiecare zi.

Acest lucru va însemna că va trebui să petreci mai mult timp în fața computerului decât la un loc de muncă tradițional la birou, dar merită. Sau este?

Deși rănirile fizice nu sunt ceva care ar putea suferi în timpul bloggingului (cu excepția cazului în care vă cădeți de pe scaun sau altceva), blocarea bloggerilor este foarte reală. Chiar și bloggeri extrem de populari se îndepărtează de cariera de blogging după câțiva ani, din această cauză. Lucrează mult și nu este întotdeauna o muncă fericită.

Blogging-ul vă poate epuiza cu adevărat, dar vă poate aduce, de asemenea, multă bucurie. A scrie despre ceva ce iubești și a-l împărtăși cu alți oameni este unul dintre cele mai bune lucruri. Devenind blogger de călătorie este incredibil de mulțumitor, dar vine și cu multă încordare.

Va trebui să vă confruntați cu frica de judecată

Internetul este plin de tot felul de oameni cărora nu le este frică să-și împărtășească o bucată de minte în secțiunile de comentarii, indiferent dacă este o piesă bună sau o piesă care suge suflet urât. Oricum ar fi, să faceți clic pe butonul de publicare este ceea ce se tem majoritatea bloggerilor la început. După ce ai toate gândurile scrise, te afli într-un loc vulnerabil. Oricine te poate ataca și judeca, chiar dacă singurii care îți citesc postările sunt familia și câțiva prieteni de susținere.

De ce iti este cel mai frica? Este că vor să vă critice? Te corectezi? Sau chiar mai rău, te judec? Nu veți ști niciodată ce se va întâmpla până nu publicați postarea și aflați din experiență. În plus, s-ar putea să admire cu adevărat dedicația, abilitatea ta și textele tale ingenioase. Deci merită cu siguranță să faceți saltul și dați clic pe publicați.

Modul în care privești călătoriile nu va fi același

Înainte de a începe bloggingul, a fi blogger de călătorie pare foarte romantic. Stai pe o plajă cu laptopul în poală și un cocktail în mână, simțind briza de vară care îți perie părul. Este un mod minunat de a-l privi; din păcate, nu este adevărat. Nu există niciun Wi-Fi pe majoritatea plajelor, iar nisipul va rămâne blocat în tastaturi, posibil să vă strice laptopul.

A fi capabil să călătorești și să trăiești pe blogul tău este o binecuvântare, dar schimbă modul în care călătorești; mai ales dacă faceți bloguri pentru a vă susține stilul de viață nomad. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă echilibrați între experimentarea completă a locului pe care îl vizitați și lucrul pe blogul dvs., astfel încât să îl împărtășiți și unui public numeros.

Ce aveți nevoie pentru a putea scrie și a fi productiv în fața computerului? În ce fel de spațiu ai nevoie pentru a lucra? Cât timp ai nevoie pentru a-ți dezvolta o idee și a scrie o postare pe blog uimitoare? Ce fel de echipament aveți nevoie atunci când sunteți pe drum?

Fiecare dintre aceste lucruri va afecta modul de lucru pe drum și în hoteluri. Toate acestea sunt foarte importante de luat în considerare înainte de a începe de fapt un blog de călătorie. Călătoria, prinderea autobuzelor și avioanelor, în timp ce încercați să fiți productivi, este ceva care nu este prea ușor de echilibrat în viață. Nu mai vorbim de faptul că Wi-Fi-ul este rar în multe locuri. Pe scurt, planificați totul înainte de a începe și căutați să stabiliți o buclă de lucru pe care vă puteți baza.

Crearea de produse este o componentă cheie a succesului tău

Dacă te-ai gândit să câștigi bani din Google AdSense, atunci uită de asta. Suma de bani pe care o veți obține din aceasta va acoperi doar cheltuielile de blogging. Dacă doriți să câștigați bani cash din blogul dvs., va trebui să îl abordați ca platformă pentru a vinde altceva. Indiferent dacă sunt produse proprii sau altcineva, blogul tău ar trebui să vândă lucruri.

Odată ce te iei pe radarele câtorva companii, poți începe să creezi postări sponsorizate, să publice anunțurile cu banner-uri și să-ți creezi site-ul într-un flux de venit pasiv. Cu toate acestea, cel mai de încredere mod de a câștiga bani din blogul dvs. este prin vânzarea propriilor produse și servicii. Acestea pot fi cărți electronice, cursuri online, servicii de consultanță, lucrări de proiectare, fotografie și artă etc..

Creați un produs care se referă direct la nevoile și interesele publicului dvs., și anume subiectele despre care au citit pe blogul dvs. și veți câștiga. Este un lucru pe care îl puteți face destul de ușor și va genera un flux constant de numerar după ce veți avea suficient trafic pe blogul dvs..

Fii întotdeauna cinstit cu cititorii tăi

Încercarea de a include link-uri de afiliere, păcălindu-i cititorii să facă clic pe ele sau să fii umbrit în vreun fel îți va răni blogul. Dacă aveți zero intenții înșelătoare, decât publicul va începe să aibă încredere în dvs. și să vă revină ca o sursă de informație fiabilă.

Odată ce atingeți un anumit nivel de popularitate, oportunitățile vor începe să apară. Vor aduce bani și freebies. Vi se va acorda compensație pentru toate lunile și anii pe care i-ați pompat în crearea blogului.

Cu toate acestea, promovarea lucrurilor pe care nu le utilizați de fapt sau scrierea unei recenzii uimitoare la un hotel când serviciul a fost îngrozitor este ceva care cititorii dvs. nu ar putea afla imediat. Dar dă-i puțin timp și minciunile vor fierbe mereu la suprafață.

Dacă doriți cu adevărat să deveniți un nomad digital și să câștigați bani din audiența dvs., ar trebui să fiți cel puțin ascendenți și sinceri cu ei. Urmarea acestor etici va fi mai dificilă în practică, dar a fi sincer cu cititorii dvs. ar trebui să fie întotdeauna prioritatea dvs. maximă atunci când vă confruntați cu decizii de afaceri pe drum..

Lista dvs. de abonați prin e-mail este cea mai de preț investiție

Va trebui să țineți cont în permanență de statisticile site-ului dvs. web și de analizele Google, dar afișările pe pagini nu sunt numărul dvs. cel mai important. Când numerele dvs. încep să crească dintr-odată, poate fi foarte interesant. Cu toate acestea, nu ar trebui să fii prins în acel joc. Deși, pentru a dezvolta o audiență susținută și pentru a o crește, este important să surprindem adrese de e-mail.

Dacă cititorul dvs. furnizează adresa de e-mail, vor spune că sunt gata pentru mai mult și că le-ați furnizat deja valoare. În plus, este posibil să doriți să știe când postați conținut nou și puteți partaja și atunci când ați creat un produs nou. În acest fel, vă puteți asigura că nu vor uita de voi. Dar dacă nu le capturați e-mailurile, acestea vor trece doar prin articolul dvs. și nu se vor mai întoarce niciodată.

Cu siguranță va părea fără rod să începeți o listă de e-mail atunci când faceți doar primii pași, deoarece numărul dvs. va fi redus. Dar fiecare cititor și fiecare adresă de e-mail contează. Acest lucru este valabil mai ales când sunt cititori care adoră să-ți citească blogul încă de la început.

Lansarea blogului tău de călătorie este un drum plin de aventuri și provocări, care va merita foarte bine dacă asta vrei să faci. Acum că știți ce este nevoie pentru a deveni un blogger de turism, să trecem la crearea blogului dvs. de călătorie!

Pași pentru pornirea blogului dvs. de călătorie

Lansarea blogului dvs. de călătorie are o serie de etape inițiale, atât tehnice, cât și tehnice. Mai jos veți găsi pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a face spectacolul pe drum.

1. Alegeți un Nume

Primul și unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faceți este să alegeți un nume de domeniu. Este ușor să fii copleșit de acest pas, deoarece există un număr interminabil de posibilități și nu există reguli cu privire la modul în care ar trebui să faci alegerea. Nu există un „domeniu rău”. Cu toate acestea, există câteva lucruri pe care ar trebui să le înțelegi mai întâi înainte de a alege un nume.

Alegeți un nume care a fost făcut pentru a dura

Asigurați-vă că alegeți un nume pentru blogul dvs. care poate dura pentru totdeauna. Poate fi conectat la numele tău, la stilul tău sau la orice alt lucru care sugerează că acesta va fi un blog de călătorii. Puteți merge chiar și cu ceva de genul „BillsTravels”. Doar asigurați-vă că nu îl conectați cu un anumit continent precum „BillInEurope” sau „EuropeTour”. Alegeți un nume care nu este prea concentrat pe ceva, astfel încât atunci când vă răzgândiți, puteți să schimbați uneltele și să vă adresați blogul într-o direcție diferită.

Evitați să folosiți cuvinte Buzz

Există o mulțime de cuvinte care sunt suprautilizate în lumea bloggerului de călătorii. Acestea sunt cuvinte precum „avangardă”, „rătăcire”, „nomad” și „aventură”. Încercați să le evitați, deoarece vor sugera că blogul dvs. este „doar un alt” blog printre mulți. Mergeți cu ceva neconvențional în schimb.

Alegeți un nume care descrie ceea ce faceți

Dacă călătorești într-un mod luxos sau ca video-grapher, folosește cuvinte care să le transmită publicului tău. Veți dori ca oamenii să obțină despre ce este site-ul imediat după ce văd numele.

Păstrați-l cât mai scurt posibil

Nimeni nu va putea citi rapid „MySuperDuperTravelBlog4You.com”. În schimb, alege ceva cu maxim 3-4 cuvinte. Trebuie să se rostogolească ușor de limbă. Dacă puteți scurta ceva, atunci faceți-o. Cu cât numele blogului dvs. este mai scurt, cu atât va fi mai bine.

Nu te complica

Nu folosiți cuvinte prea complexe sau niciun argou atunci când alegeți numele dvs. de domeniu. Cu cât numele de domeniu este mai puțin cuprinzător, cu atât va încurca oamenii. Nu doriți ca ei să se gândească la ceea ce înseamnă chiar.

2. Obțineți un serviciu de gazduire web de încredere

Va trebui să aveți spațiu pentru stocarea site-ului dvs. web și va trebui să vă înregistrați la un serviciu de găzduire web pentru a-l obține. BlueHost este cel mai bun pariu când lucrați cu un site WordPress. Aceștia sunt unul dintre primii 3 furnizori de găzduire recomandați pe site-ul oficial al WordPress.org. BlueHost are un suport bun și prețurile lor sunt destul de mici. Puteți obține un plan de găzduire pentru 3,95 USD pe lună, ceea ce vă va permite să începeți lucrurile cu o investiție avansată foarte mică. În plus, vă puteți înregistra gratuit numele de domeniu, ceea ce vă va costa în jur de 10 $ până la 15 $. Puteți cheltui acești bani în 2-3 luni de serviciu de găzduire, obținând o afacere mult mai bună pentru dvs..

3. Instalați WordPress

După ce ați configurat planul dvs. de găzduire, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să instalați WordPress. WordPress este ceea ce va derula de fapt site-ul dvs. web. BlueHost are o opțiune de instalare cu un singur clic, așa că nu trebuie decât să faceți clic și să executați configurarea. Va trebui să adăugați lucruri simple, cum ar fi titlul blogului, numele, e-mailul și așa mai departe.

După ce WordPress este instalat pe serverul dvs., acesta va afișa numele blogului dvs. pe o pagină de probă și puteți începe să lucrați la următorul pas..

4. Instalați pluginurile necesare

După ce ați instalat WordPress și v-ați conectat la tabloul de bord, este timpul să instalați pluginurile necesare pentru rularea blogului dvs. de călătorie. Plugin-urile sunt extensii care adaugă o anumită funcție site-ului dvs. web WordPress. Le puteți instala din CodeCanyon cu câteva clicuri.

Majoritatea celor pe care trebuie să le utilizați sunt gratuite, cu toate acestea le puteți actualiza la versiunile premium pentru a obține funcționalități suplimentare. Cu toate acestea, cu siguranță nu este tot ceea ce ai nevoie. Este posibil să aveți nevoie de funcții pe care nici măcar nu m-am gândit să le adăug aici, dar care vor avea experiență. Cu acest lucru, iată câteva dintre cele mai bune pe care le poți folosi pe blogul tău de călătorie:

Yoast SEO – Cel mai bun plugin SEO pentru WordPress acolo. Acesta vă oferă posibilitatea de a crea meta-descrieri, SEO-uri și personaliza modul în care apar postările dvs. pe diverse platforme de socializare. În plus, va verifica, de asemenea, textul dvs. pentru SEO și pentru lizibilitate. Pentru a rezista, Yoast SEO va crea, de asemenea, un sitemap pe care motoarele de căutare îl pot citi. Este, de asemenea, incredibil de ușor de utilizat și oferă, de asemenea, o mulțime de instrucțiuni și articole informative care nu pot fi citite.

Google Analytics pentru WordPress – Veți petrece mult timp analizând cum funcționează site-ul dvs. web. În plus, este locul în care puteți afla de unde provin majoritatea cititorilor dvs. și puteți utiliza informațiile pentru a vă concentra asupra acestora. Este mult mai ușor să o faceți în tabloul de bord WordPress printr-un plugin.

jetpack – Scopul Jetpack este să vă supraîncărcați site-ul cu o mulțime de funcții. Puteți adăuga un număr nebun de caracteristici utile precum formularele de contact, un verificator ortografic, widgeturi suplimentare și lista continuă. Este pur și simplu unul dintre cele mai ambalate pluginuri pe care le puteți descărca gratuit.

Akismet – Site-ul dvs. va fi bombardat în mod constant de către spameri care postează o mulțime de mesaje, legături de afiliere și alte lucruri enervante. Veți dori să le eliminați cât mai repede posibil. Akismet va reduce numărul de comentarii spam pe care le primiți, filtrându-le automat pentru dvs. Acest plugin va fi deja instalat pe WordPress, deci tot ce trebuie să faceți este să îl activați.

Relevanssi – WordPress are o mulțime de funcții nemaipomenite, cu toate acestea nu are căutare, care este locul în care Relevanssi apare în imagine. Este un plugin care rezolvă această problemă și va oferi cititorilor dvs. rezultate exacte atunci când vor căuta ceva pe site-ul dvs..

BackWPup – Dacă blogul tău ar începe să câștige câțiva dolari, ai fi nebun să nu-l faci backup. Dacă nu, nu riscați să pierdeți toate lucrările pe care le-ați efectuat. BackWPup rezolvă această problemă și vă permite să faceți copii de rezervă programate ale site-ului dvs. web. Puteți face backup pentru fiecare conținut pe care l-ați avut acolo, în cazul în care se întâmplă ceva cu blogul dvs..

5. Instalați tema Divi

După ce ați creat o bază solidă, este timpul să vă faceți site-ul să arate bine. Pe lângă un conținut excelent, un blog trebuie să aibă și un design excelent. Oamenii vor decide în două secunde dacă au încredere în site-ul dvs. web și îl navighează în continuare sau fac clic pe distanță. Dacă un site web nu este vizibil și nu are un caracter unic de afișat, acesta va opri cititorii și veți primi mult mai puține vizite. Pentru a crea un design bun, va trebui să folosiți o temă WordPress uimitoare.

Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-ai putea face este să cumperi un constructor de teme / teme și să creezi propriul design. Este mai ușor decât crezi, pentru că poți face totul cu instrumente de drag and drop. Nu trebuie decât să alcătuiți elementele și să aveți propriul design unic. Unul dintre Temele / Constructorii care poate realiza acest lucru este tema Divi.

Este unul dintre primii 3 constructori de site-uri pe piață și este renumit pentru ușurința de utilizare și eficiență. Chiar dacă este o temă premium, Divi va acoperi toate nevoile dvs. și vă va ajuta să creați un design care să fie cu adevărat unic și convingător. Orice ați avut în vedere pentru blogul dvs. de călătorie, îl puteți crea cu Divi.

Cu aceasta, crearea paginilor individuale ale site-ului dvs. web și gestionarea oricărei lucrări de proiectare vor fi o plimbare în parc, așa că Divi merită cu siguranță investiția.

6. Monetizează-ți site-ul

Când aveți un site web funcțional, este timpul să începeți să vă gândiți cum veți face bani din acesta. Aveți o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de generarea de bani a site-ului dvs. și va trebui să alegeți care dintre dvs. vi se va potrivi cel mai bine. Cele mai bune metode de a genera bani cu un blog de călătorie sunt:

 • Sponsorizări de marcă
 • Crearea propriilor cărți electronice
 • Promovarea produselor afiliate
 • Cursuri de creare
 • Servicii oferind

Va trebui să vă dublați pe oricare dintre acestea sau să găsiți o altă modalitate de a vă monetiza site-ul dvs. cât mai curând posibil. Astfel veți câștiga bani cu ajutorul acestuia, așa că ar trebui să investiți cât mai multă muncă și atenție.

7. Construiește-ți traficul

Când aveți blogul dvs. de călătorie și funcționează ca o mașină bine unsă, va trebui să vă reduceți la comercializare și să obțineți cât mai mult trafic puteți. Puteți începe organic îmbunătățind SEO-ul și comercializându-vă postările pe social media și puteți lucra, de asemenea, cu surse de trafic plătite.

Surse de trafic plătite precum rețelele PPC și alte rețele specifice de nișă vă vor ajuta să câștigați trafic instantaneu. În funcție de calitatea traficului pe care îl primiți, puteți efectua sume diferite de bani de la ei. Dacă găsiți o sursă bună de trafic, veți putea câștiga o mulțime de vizitatori care se vor converti în cumpărători, ceea ce doriți.

Cu toate acestea, chiar dacă sursele de trafic plătite funcționează foarte bine, întotdeauna dublați-vă pe SEO. Un bun site SEO este ceea ce vă va oferi o mulțime de trafic gratuit și de înaltă calitate pe care îl puteți transforma în clienți.

Concluzie

Când s-a spus și s-a făcut totul, derularea unui blog de succes de călătorii este ceva ce mulți oameni au făcut înaintea ta. Aveți toate informațiile și instrumentele de care aveți nevoie pentru a face acest lucru; acum trebuie doar să ai voința de a reuși. Este nevoie de multă muncă pentru a vă aduce blogul în punctul în care vă va susține toate călătoriile, dar atunci când va face acest lucru, veți avea visul dvs. să devină o realitate.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map