Cum să începeți un site web al companiei?

01.06.2020
Tutoriale & Ghiduri 'Cum să începeți un site web al companiei?
0 20 мин.

Start-companie-site


Doriți să aflați cum să începeți un site web pentru compania dvs.? În acest ghid pas cu pas, vă voi ajuta să construiți un site web profesional al companiei.

În secolul 21, nu este un fapt nou faptul că toate companiile trebuie să aibă un site web, dar, potrivit cercetărilor, doar 71% dintre ele au site-uri reale. Dacă aveți o companie și doriți să vă stabiliți prezența online, ați luat o decizie bună!

Să parcurgem pașii necesari pentru a avea un site web bun și performant.

Pasul 1: Găsiți un nume de domeniu bun

găsiți-domeniu-nume-companie-site

Un nume de domeniu bun este un element obligatoriu al unei strategii online. Oamenii vor citi numele de domeniu; își vor aminti și îl vor folosi. Ar trebui să fie unic, inteligent și legat de afacerea dvs. Iată câteva reguli pentru evitarea minelor:

Cu cât folosiți un nume mai simplu, cu atât va fi mai ușor să vă amintiți

Evitați să folosiți caractere speciale, cum ar fi liniuțele, deoarece acestea vor confunda vizitatorii dvs. care nu își vor aminti unde au fost folosite discurile. Utilizarea numelor de domeniu cu unul sau mai multe liniuțe vă va face, de asemenea, o țintă, deoarece concurenții dvs. pot înregistra cu ușurință versiunile de domeniu fără liniuțe.

Numele legate de locație au performanțe mai bune în motoarele de căutare

Dacă afacerea dvs. are legătură cu o zonă specială, adăugați numele locației și la numele companiei dvs. Acest lucru va ajuta motoarele de căutare să înțeleagă zona dvs. de servicii și vă va oferi utilizatori super vizați gratuit. De exemplu, dacă aveți o brutărie în Brixton, puteți utiliza bakerybrixton.com sau brixtonbakery.com.

Numele de domeniu nu sunt distractive

Poate fi o idee bună să folosești numere în loc de litere sau cuvinte, cum ar fi b3tt3r.com sau go2home.com, dar mulți dintre clienții tăi nu vor înțelege gluma. Și chiar dacă o vor face, mai târziu nu vor recunoaște exact locul în care a fost adăugată partea amuzantă pe numele dvs. de domeniu și nu vor putea să vă reorienteze adresa URL exactă. Încercați să folosiți doar litere și cuvinte clasice în numele dvs..

Folosiți TLD-uri clasice

Există sute de nume de domeniu de nivel superior pe piață, cum ar fi .academy sau .art, dar acestea nu sunt atât de comune și, în principal, persoanele în vârstă nu știu că sunt terminații de domeniu independente. Alegând un nume de domeniu precum mysite.art veți avea riscul ca oamenii să vă recunoască numele ca mysiteart.com și chiar ca mysite.com sau mysite.us. Alegeți terminațiile de domeniu clasice, cum ar fi .com, .net sau .org sau TLD-uri legate de țară, cum ar fi .us, .de sau .uk.

Sfat Pro: Nu uitați să setați opțiunea de reînnoire. Unii registratori de domeniu oferă o perioadă de grație în care puteți reînnoi numele de domeniu expirate, dar prețul acestora poate fi ușor de zece ori mai mare decât prețul inițial de achiziție. Și în unele cazuri, nu există o perioadă de grație, astfel încât orice necunoscut poate prelua numele dvs. de domeniu și numele dvs. de domeniu binecunoscut va fi pierdut.

Vă recomandăm: BlueHost

Bluehost-start-companie-site

Recomandăm BlueHost pentru înregistrarea domeniilor, deoarece are o interfață ușor de utilizat pentru a gestiona numele de domeniu, inclusiv schimbarea serverelor DNS și altele. Compania oferă reînnoire automată, astfel că numele de domeniu pot fi protejate împotriva expirării accidentale.

Un alt instrument util pentru siguranța domeniului este caracteristica de blocare a domeniului. Prin activarea acestuia, domeniul va fi protejat împotriva transferurilor neautorizate. Una dintre cele mai puternice părți ale BlueHost este departamentul de asistență; experții în domeniu și stocare sunt disponibili 7/24. Utilizatorii pot ajunge la profesioniști prin telefon, e-mail sau chat.

Faceți clic aici pentru a verifica disponibilitatea numelui dvs. de domeniu și comandați-l cu reducerea specială a BlueHost.

Pasul 2: Aflați de ce tip de gazdă aveți nevoie

web-hosting-tip-companie-site

Site-ul dvs. Web va avea nevoie de spațiu de stocare, așa că ar trebui să cumpărați un pachet de găzduire web. Pe internet există literalmente zeci de mii de furnizori, dar doar câteva zeci dintre ei sunt cu adevărat buni.

Cea mai mare capcană în care vă puteți încadra este prețul găzduirii, de obicei cei mai ieftini furnizori de gazduire web vă oferă asistență clientului rău sau aproape de neatins, opriri ale sistemului și alte probleme enervante. Încercați să alegeți un furnizor de încredere, cu multe recomandări pentru utilizatori!

De asemenea, ar trebui să alegeți ce tip de găzduire aveți nevoie; există niveluri diferite de la început la pro. Cel mai de tip tip este hostingul partajat, unde obțineți o bucată de stocare pe un întreg server și un panou de control pe care îl puteți utiliza pentru administrare.

Când site-ul dvs. devine mai mare și servește mai multor vizitatori, va trebui să treceți la tipuri de stocare mai avansate, de exemplu VPS, unde veți obține resurse mai mari pentru a oferi trafic mai mare. Soluția finală este un server dedicat, unde veți deține o întreagă mașină fizică care să funcționeze în spatele site-ului.

Deoarece vorbim acum despre un site web inițial, este ideal să alegeți hostingul partajat. Acesta vă va rezolva problema de stocare cu costuri reduse și va trimite site-ul pe drum.

Sfat Pro: Dacă cumpărați stocare web pentru o perioadă mai lungă, puteți beneficia de discount sau chiar de nume de domeniu gratuit ca avantaj.

Vă recomandăm: BlueHost

Bluehost-start-companie-site

Deoarece BlueHost este un membru puternic pe piață al înregistrărilor de domenii, un membru valoros al pieței de găzduire. Acestea oferă 3 pachete de găzduire partajate pentru clienți, pline de caracteristici și active.

Pachetul de bază poate fi o casă a unui site web, oferind un spațiu uriaș de 50 GB pentru fișiere. Lățimea de bandă nu este modificată, iar utilizatorii pot adăuga 5 conturi de e-mail la pachet. Prețul său cu certificare SSL gratuită începe de la 2,95 USD / lună.

Pachetul Plus nu are aproape deloc limite, poate reține un număr nelimitat de site-uri web, oferind spațiu de stocare nelimitat cu lățime de bandă nelimitată. BlueHost a adăugat o valoare de 200 USD la ofertele de marketing, iar protecția împotriva spamului este inclusă și pentru prețul lunar de 5,95 USD.

Pachetul Choice Plus are același preț ca și Plus, începând de la 5,95 USD. Are toate activele pe care pachetul mai mic le conține, dar conține confidențialitate gratuită a domeniului și serviciul de backup al site-ului CodeGuard Basic.

Vă recomandăm BlueHost, deoarece este de încredere, are nume pe piață și oferă pachete de găzduire partajate bune la prețuri foarte mici. Fără capcane, fără oferte false, faceți clic aici pentru a vedea ofertele de găzduire partajate ale BlueHost!

Pasul 3: Obțineți un logo bun

profesional-logo-design-companie-site

De asemenea, site-ul dvs. web va avea nevoie de un logo bun. Oamenii consideră uneori că logo-urile sunt un element simplu de design, dar ar trebui să evitați acest tip de gândire. Logo-ul dvs. este elementul cheie al site-ului dvs. web; arată esența valorilor companiei, a gândirii și a sarcinilor cheie. Având-o de calitate scăzută, va arăta că compania dvs. este, de asemenea, o entitate cu valoare scăzută și va înspăimânta clienții.

Este posibil să aveți deja un logo pentru compania dvs. și să funcționeze bine pe materiale imprimate sau alte elemente din viața reală. Nu uitați să vă consultați cu un designer pentru a vedea cum va acționa logo-ul pe site-ul web. Vă recomandăm să angajați un design logo de la 99Designs. Pe acest site web puteți obține modele de logo de înaltă calitate.

Celelalte elemente ale site-ului ar trebui să urmeze, de asemenea, culorile și stilul logo-ului, iar această sarcină are nevoie de o adevărată persoană pro designer.

Sfat Pro: Este vital să aveți logo-ul în diferite formate și dimensiuni de fișiere. Cereți designerului să facă versiuni simple de fișiere, cum ar fi .jpg sau .png, cu formate legate de designer sau magazin de imprimantă, cum ar fi .psd sau .ai.

Pasul 4: Creează-ți site-ul

clădire-companie-site

Ultimul pas pentru a avea un site web de lucru este crearea site-ului. Există multe modalități de a parcurge această secțiune, puteți cere unui programator să codeze aspectul, să utilizeze oricare dintre sistemele de gestionare a conținutului gratuite sau plătite sau să utilizeze oricare dintre instrumentele de creare a site-urilor online.

Angajarea unui programator

Efectuarea unui site personalizat cu aspect unic nu este recomandată pentru site-urile web inițiale. Nu doar pentru că programarea este un lucru scump, dar există mulți programatori greși pe piață. Dacă nu aveți experiență de codare, atunci este foarte dificil să aflați ce programator este bun și care nu.

Codificarea site-ului Web nu înseamnă doar copierea schiței și aplicarea acestuia pe un site live, ci despre crearea unui cod bun în spatele front-end-ului. Prin crearea de coduri greșite, site-ul dvs. va fi lent, ceea ce va deturna clienții și vă va da o penalizare în Google. Cu cât site-ul dvs. este mai lent, cu atât veți pierde mai mulți clienți.

Deci, dacă nu sunteți programator sau aveți un prieten care este, săriți ideea de a face un site unic și încercați celelalte soluții.

Sfat Pro: Dacă angajați un programator, testați întotdeauna referințele sale cu astfel de testatori online, cum ar fi Google Informații despre pagina sau Pingdom Website Test Test.

Utilizarea de creatori de site-uri online

Există multe servicii pe Internet care permit utilizatorilor să creeze un site web online. Majoritatea furnizează, de asemenea, stocare web și folosesc un model de preț al abonamentului. Există, de asemenea, servicii gratuite, dar își afișează propriile anunțuri pe site-ul dvs. web și nu vă oferă nicio șansă să le eliminați, decât dacă plătiți o taxă suplimentară.

Acești creatori avansați vin de obicei cu șabloane încorporate, astfel încât să puteți alege un aspect bazat pe profilul sau stilul companiei dvs. După ce ai ales unul, îl poți personaliza cu instrumente de drag and drop. Aceasta înseamnă că puteți adăuga în mod liber secțiuni noi, rânduri și coloane și elemente speciale precum formulare, căsuțe, texte, imagini, videoclipuri și multe altele.

În majoritatea creatorilor de site-uri web puteți aplica cod CSS personalizat, astfel încât să puteți modifica stilul site-ului. Cei mai buni furnizori vă oferă, de asemenea, tutoriale video sau chiar suport plătit pentru personalizare. A avea un astfel de site web poate fi o idee bună, așa că dacă sunteți mulțumit de activele pe care le oferiți, puteți începe site-ul dvs. web. Cu toate acestea, există o soluție și mai bună; WordPress.

Sfat Pro: Nu uitați să vă salvați personalizarea dacă editați un șablon încorporat. În caz contrar, o problemă de conexiune la internet vă poate distruge total munca și puteți începe întreaga lucrare.

Folosind WordPress

utilizare WordPress-companie-site

WordPress într-un sistem de gestionare a conținutului (CMS) gratuit și open-source pe care îl puteți utiliza pentru a vă construi site-ul. Două fapte descriu popularitatea sa: 31% dintre site-urile web folosesc WordPress ca CMS. Software-ul a fost descărcat până acum de 60 de milioane de oameni. Este dezvoltat continuu și poate fi configurat într-un minut.

WordPress este alegerea ideală pentru pornirea site-ului dvs. web; chiar și cea mai ieftină găzduire partajată va fi bine să găzduiască o instanță a acesteia. Instalarea WordPress are nevoie doar de anumite cunoștințe de bază de date și de stocare, dar mulți furnizori au o echipă de instalare, uneori gratuit. Și chiar mai bine, există soluții cu 1 clic în activele furnizorilor de găzduire, ceea ce instalează WordPress cu doar câteva clicuri. Acest lucru înseamnă că puteți configura un site live doar cu câteva clicuri, fără să știți un cuvânt simplu despre baze de date sau tehnologii de internet.

tematică

Un alt avantaj al WordPress este temele și pluginurile. Temele acționează ca straturi, instalând o temă, puteți schimba în totalitate aspectul site-ului dvs. Puteți chiar să o transformați în magazin web sau revistă cu o singură temă. Există zece mii de teme pe internet, atât cele plătite, cât și cele gratuite.

Una dintre cele mai apreciate teme de pe Internet este Divi, care vine cu un Visual Advanced Builder extrem de avansat. Echipa de dezvoltatori din spatele acestei teme WordPress este uimitoare; capodopera lor de ultimă generație, Divi a revoluționat piața cu constructorul de machete ușor de utilizat.

Faceți clic aici pentru a vedea pe un videoclip cum funcționează Visual Page Builder

Există și alte instrumente avansate în temă, nu doar constructorul, pentru a numi câteva, editarea sensibilă, 20 de machete realizate în prealabil și 46 de elemente de conținut merită în totalitate prețul temei. Lista de piese de conținut este lungă, dar playerul audio, magazinul, blogul, apelul la acțiune, galeria, glisorul video și elementele tabelului de prețuri pot fi utilizate pentru toți noii proprietari de site-uri web.

O altă caracteristică este de asemenea specială; aspectele realizate de utilizator pot fi exportate, încărcate pe alte site-uri web sau partajate cu alte persoane. Acest activ a creat o piață de machete minusculă, în care utilizatorii își împărtășesc machete Divi gratuit sau cu ceva bani între ei.

Faceți clic aici pentru a citi mai multe despre sau pentru a cumpăra tema Divi WordPress

Plugin-uri

Plugin-urile sunt mici suplimente de cod care oferă o caracteristică suplimentară site-ului dvs. Așadar, puteți avea o carte de oaspeți, o galerie de imagini, un forum sau orice altă caracteristică adăugând pluginuri. Există o întreagă industrie construită pe pluginuri de codare, astfel încât, literalmente, nu veți găsi niciun caz special care să nu fie acoperit de un plugin. Sau cel puțin, vor exista mii de programatori care îl pot dezvolta pentru tine.

Există destul de multe plugin-uri pe piață, care au devenit deja esențiale, astfel încât să le poți folosi cu siguranță:

Un avantaj suplimentar al WordPress este editorul vizual unde puteți scrie postări pe blog sau articole de știri pentru site-ul dvs. Are o interfață ușor de utilizat, cu butoane și semne similare pe care le veți găsi familiar de la Microsoft Word și clonele sale. Folosind editorul puteți publica cu ușurință articole.

WordPress este cu siguranță un software foarte bun pentru pornirea unui site web și nu veți lua o decizie greșită utilizând-o pe noul dvs. site.

Sfat Pro: Nu uitați să exportați backup-ul WordPress în mod regulat; software-ul vă permite să faceți acest lucru cu câteva clicuri. Acest comportament vă va economisi mult timp dacă site-ul dvs. web se prăbușește sau este atacat. Există, de asemenea, pluginuri pentru a face exportul automat.

Pasul 5: Creează conținut și actualizează-ți site-urile în mod regulat

a crea conținut-companie-site

Cu toate acestea, acest pas are loc după ce site-ul dvs. a fost live, este esențial să publicați conținut nou pe site-ul dvs. în mod regulat. Există două motive principale pentru acest lucru:

 1. arătând oamenilor că compania dvs. este în viață și are vești în mod continuu
 2. afișând conținut proaspăt Google pentru a obține vizitatori liberi ca schimb pentru acesta

O regulă foarte importantă, aceea că conținutul nou ar trebui să fie legat de profilul site-ului dvs. Dacă știți glume, dar nu sunteți clovn, atunci site-ul companiei dvs. nu este locul ideal pentru publicarea lor. Cel mai probabil vor exista noutăți de la compania dvs., evenimente care s-au întâmplat, noi bârfe din industrie, așa că veți avea întotdeauna conținut nou pentru a partaja cu oamenii.

Articolele de bună calitate îți vor spori, de asemenea, reputația, făcând astfel mai mulți clienți în timp ce site-ul tău este activ. Și dacă împărtășiți materialele scrise pe platformele de socializare, cum ar fi Facebook, atunci ați făcut tot ceea ce va ridica traficul site-ului dvs. și va stabili audiența.

Sfat Pro: Cu toate acestea, conținutul video necesită mai mult efort pentru a crea un astfel de conținut și pentru a-l difuza pe YouTube. Conform cercetărilor, majoritatea oamenilor iau decizia finală de a cumpăra după ce au vizionat înainte un videoclip relevant.

Pasul 6: livrați trafic pe site-ul dvs. web

site-trafic-companie-site

Chiar dacă aveți cel mai bun site web de pe Pământ, nu veți beneficia de acesta dacă nu aveți trafic. Prin realizarea periodică a conținutului și postarea de știri, prin distribuirea articolelor pe platformele de socializare, site-ul dvs. va obține trafic organic din motoarele de căutare.

În afară de asta, personal puteți livra și mai mult trafic pe site-ul dvs., încercați doar aceste practici:

 • Blogging pentru invitați: cereți proprietarilor de site-uri web sau bloguri, a căror afacere este legată de a ta, să vă ofere spațiu pentru scrierea unui articol pentru oaspeți. Ar trebui să scrii unul cu adevărat interesant și util pentru a capta privirile cititorilor și pentru a le transmite site-ului tău. Dacă aveți un astfel de conținut, vă puteți lăuda și cu SEO, așa că acesta este un dublu avantaj pe care ar trebui să îl utilizați!
 • Cumpărați anunțuri PPC: puteți cumpăra și reclame în cele mai mari rețele PPC, cum ar fi Google AdWords sau Facebook Ads. Acest act va aduce clienți în plus pe site-ul dvs.; cu toate acestea, vor fi mai puțin angajați decât vizitatorii, care au ajuns din uimitorul tău articol pentru invitați.
 • Plătește un influencer: Există influenți pe platformele de socializare, în special pe Facebook, Instagram, Snapchat și YouTube. Angajați-le pentru a face publicitate site-ului dvs. și vor furniza trafic către site-ul dvs. Ca un plus, brandul dvs. va primi o atenție mult mai mare din partea fanilor influențatorilor decât mai devreme, iar urmașii sociali vor începe să fie conectați la compania dvs. Oriunde îți vor vedea marca mai târziu, își vor aminti că compania ta este cea mai frumoasă menționată pe canalele influențelor preferate..
 • Articole de PR: Aceasta este o strategie de modă veche SEO, care încă funcționează. Ar trebui să cumpărați spațiu pentru articole din reviste mai mari sau ziare locale și să publicați un articol despre compania dvs. Efectul va avea o dublă latură: oamenii vor citi articolul și vor fi notificați despre marca dvs. și / sau vor vizita site-ul dvs., în timp ce legătura din site-ul revistei puternice va avea un efect SEO puternic.

Sfat Pro: Toate platformele de socializare au liste de top în care puteți găsi influențele importante. De exemplu, puteți vedea videoclipurile cu trend din YouTube aici: https://www.youtube.com/feed/trending

Înveliți

Acum, știi cum să creezi un site web pentru compania ta. Accesați BlueHost, alegeți plantele de care aveți nevoie și începeți să vă construiți site-ul WordPress azi!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector