Cum să înființezi un magazin online în Australia?

on-line-magazin-Australia


Statista proiectează că veniturile din comerțul electronic australian vor atinge 21.224 milioane dolari în 2019. Se estimează că aceste venituri vor arăta o rată de creștere anuală de 6,2% pentru a ajunge la 26993 milioane dolari în 2023. Penetrarea utilizatorilor este estimată la 80,8% în 2019 și va ajunge la 89,2% în 2023. Australienii cumpără o gamă de produse online, inclusiv hardware și instrumente, modă, instrumente de divertisment și electrocasnice. Cheltuielile online în țară sunt dominate de consumatori cu vârste cuprinse între 35 și 44 de ani.

Majoritatea cumpărătorilor online din Australia au încredere în vânzătorii autohtoni, ceea ce oferă oportunități magazinelor locale de comerț electronic. Cheltuielile online au reflectat o creștere în fiecare an, ceea ce face vânzarea online cu privire la viitorul comerțului. Cele mai mari cheltuieli online sunt statele din estul Australiei. O afacere de comerț electronic ar trebui să cerceteze statele care proiectează cele mai multe cheltuieli online și să se concentreze pe acestea. Majoritatea australienilor își cumpără telefoanele, astfel încât site-ul dvs. ar trebui optimizat pentru mobil.

Alegeți platforma potrivită

Alegerea unei platforme este esențială pentru succesul magazinului dvs. online. Nu există o soluție unică pentru toate dimensiunile atunci când vine vorba de căile de comerț electronic, deoarece fiecare are un apel propriu în funcție de bugetul și obiectivele dvs. Prin urmare, scopul este de a căuta soluția care se potrivește afacerii tale. O platformă de comerț electronic are, în general, mai multe caracteristici de afaceri, cum ar fi un coș de cumpărături, o pagină de afișare pentru produse, plăți și gateway de plată.

Un magazin online are nevoie de clienți și construirea unei baze de clienți este dificilă. Puteți opta pentru a beneficia de adepții pe care îi aveți pe site-urile dvs. de socializare, caz în care platforma pe care o alegeți ar trebui să permită integrarea altor aplicații. Această caracteristică este utilă atunci când doriți să adăugați anumite funcționalități pe site-ul dvs., care nu sunt disponibile pe platforma la alegere.

De asemenea, puteți naviga pe site-urile online ale concurenților dvs. Notează toate funcțiile funcționale pe care le poți adăuga la propriul magazin. Acest exercițiu vă va ajuta, de asemenea, să faceți brainstorm pe funcționalități unice. Rularea unui magazin de e-commerce se poate dovedi costisitor. O afacere mare înseamnă să profite de avantajele maxime ale funcțiilor premium. O companie mai mică, pe de altă parte, poate prospera la fel de bine cu o opțiune mai ieftină. Vânzarea de produse digitale, de exemplu, se poate face cu ușurință prin intermediul unor platforme simple.

Unele platforme populare de e-commerce includ Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce + WordPress, MotoCMS și Spree.

Dezvoltarea pluginului WooCommerce în 2011 a revoluționat modul în care se puteau vinde site-urile WordPress. Pluginul a fost proiectat pentru a funcționa cu WordPress, clasat drept cea mai populară platformă de blogging din lume. Păstrează principalele funcții de bază ale site-urilor WordPress și adaugă personalizarea, capacitatea și configurația comerțului electronic. Aproximativ 2,3 milioane de site-uri web utilizează pluginul.

WooCommerce este o sursă gratuită și deschisă și puteți adăuga extensii la aceasta pentru a îmbunătăți și mai mult capacitatea de utilizare. Unul dintre aceste suplimente este abonamentul WooCommerce, ideal pentru plățile recurente și gestionarea abonamentelor. Unul dintre apelurile populare ale WooCommerce este flexibilitatea sa. Îl puteți folosi pentru a vinde orice, cum ar fi abonamente, întâlniri, articole digitale și bunuri fizice. Pluginul are o analiză puternică și puteți integra analitice externe folosind extensii. Are mai mult de 100 de gateway-uri de plată pe care le integrezi cu ușurință site-ul tău.

Găsiți o companie de găzduire web de încredere

Industria de retail online este populată de diverse soluții de găzduire. O piață online are propria identitate de brand și oferă comoditate pentru vânzări terțe. Amazon și eBay sunt exemple excelente ale acestui scenariu. Soluțiile self-gazdate sunt ideale pentru persoanele cu o cantitate substanțială de resurse și doresc să investească în branding. Alegerea dvs. de un furnizor de servicii de găzduire nu trebuie să răspundă numai nevoilor dvs. curente, ci ar trebui să se adapteze și creșterii pe măsură ce afacerea dvs. se bazează. Găzduirea comerțului electronic nu este creată egală și ar trebui să evaluați tiparul mic. Unii dintre factorii de care trebuie să aveți grijă sunt:

 • Performanță – soluția dvs. de găzduire ar trebui să țină pasul cu traficul clienților și comenzile în prezent și pe măsură ce magazinul dvs. crește. Viteza site-ului este vitală. Ar fi de dorit să aveți site-ul dvs. să se prăbușească dacă mai mulți clienți se conectează. Clienții nu sunt de asemenea cunoscuți pentru răbdarea lor, motiv pentru care site-ul dvs. trebuie să se încarce în cel mai scurt timp posibil. Ar trebui să aveți grijă la alocarea procesorului și la stocarea dedicată a planului dvs..
 • Securitate – Te descurci mai bine cu un plan care include certificări Secure Socket Layer (SSL). HTTPS mai avansat oferă mai multă securitate etanșă decât HTTP. Un site de comerț electronic necesită diverse detalii informaționale de la clienți, inclusiv nume, adrese și detalii despre cardul de credit. Prin urmare, securitatea este extrem de importantă, astfel încât clienții dvs. să se simtă încrezători când navighează prin magazin.
 • Baza de date de încredere – Clienții preferă să nu piardă timpul navigând prin toate paginile dintr-un magazin de comerț electronic. În schimb, folosesc bara de căutare pentru a-și filtra preferințele. Baza de date vă stochează informațiile despre produs, facilitând selectarea utilizatorilor. În mod ideal, veți fi conștienți de fișierele de produse înainte de a alege o soluție, dar întreprinderile tind să se extindă mai rapid decât se aștepta. O lățime de bandă scalabilă ar fi una dintre caracteristicile de căutat.
 • Uptime – Timpul de funcționare al unui site web indică perioada în care este în funcțiune. Deși toate site-urile necesită uptime ridicate, este mai important pentru magazinele de comerț electronic. Orice timp de oprire poate afecta direct vânzările unui site web și poate afecta și satisfacția utilizatorului. Furnizorul ideal de găzduire web va oferi monitorizare 24/7 pentru operațiunile site-ului dvs. web. Sprijinul companiei ar trebui să fie disponibil și accesibil pentru a face față problemelor care apar.
 • Preț – O pornire ar fi în general destinată pachetelor accesibile. Gazduirea comună este de obicei cea mai ieftină ofertă, deoarece poate costa cât 3 USD pe lună. Funcțiile premium vă vor costa și aceste funcții sunt de cele mai multe ori cele de care are nevoie cel mai mult site-ul dvs. Vă va fi util să izolăm cele mai importante funcții pentru magazinul dvs. online și să evaluați soluțiile de găzduire web.

wphosting-woocommerce-Australia

Gazduire WP

Majoritatea bloggerilor și administratorilor web australieni gravitează spre găzduirea de calitate oferită de WP Hosting. WP Hosting are trei pachete optimizate pentru performanță. Planurile Startup, Business și Corporate oferă acces la Centrul de date australian și oferă protecție DDoS care rulează mereu. Deși puteți găzdui un site web pe această platformă, funcțiile furnizorului funcționează perfect cu platformele WordPress. Dezvoltatorii și inginerii firmei au făcut ca afacerea lor să înțeleagă WordPress în esență, ceea ce înseamnă că toate funcțiile sunt create pentru a face site-ul dvs. să funcționeze la maxim..

Configurează-ți magazinul online

Dacă aveți deja găzduire, șansele sunt că ați selectat un nume de domeniu. Următorul pas este configurarea site-ului dvs. WordPress pe lângă WooCommerce. Acest proces este prezentat mai jos:

Instalați WordPress – WordPress are o platformă software gratuită disponibilă potențialilor proprietari de site-uri. WP Hosting, la fel ca majoritatea celorlalți furnizori de găzduire de pe piață, oferă o singură clic pe instalarea WordPress. Această opțiune va fi de obicei prezentă în panoul utilizator al gazdei. Ultima etapă a procesului va dezvălui un site web WordPress necompletat, care trece după numele dvs. de domeniu. Acest site gol poate fi transformat acum într-un site web funcțional de comerț electronic.

Integrați WooCommerce Plugin – Navigați la tabloul de bord de pe WordPress la opțiunea Plugin și mai departe în selecția Adăugare nouă. Tastați WooCommerce în bara de căutare și alegeți alegerea WooThemes. Comandați opțiunea „Instalare acum” de lângă plugin, după care veți face clic pe „Activare”. Puteți continua să configurați pluginul care are patru pagini de bază, respectiv magazin, coș, checkout și contul meu. Setarea locală este una dintre setările principale pentru site-ul dvs. Veți alege localitatea dvs., precum și moneda pe care intenționați să o alegeți. Instalarea include, de asemenea, unitățile care vor fi utilizate ca măsurători și dimensiuni pentru produsele dvs..

Configurați magazinul online

Magazinul dvs. online va avea nevoie de mai multe funcționalități pentru a funcționa optim, inclusiv:

 • Transport maritim și impozit – În funcție de produsele dvs., va trebui să activați funcțiile pentru impozitul pe transport și pe vânzări. Articolele fizice, spre deosebire de produsele digitale, au nevoie de transport. Pagina de configurare permite o soluție de cumpărături de bază în care puteți introduce tarife pentru transportul local și global. Puteți solicita impozit pe vânzări în funcție de jurisdicția dvs., motiv pentru care trebuie să consultați autoritatea fiscală locală sau un contabil certificat. WooCommerce oferă un modul fiscal care estimează ratele de impozitare în funcție de locația magazinului dvs..
 • Plecare – Puteți configura aplicația de verificare și cupon a clientului. WooCommerce permite administratorilor să creeze cupoane pe site-urile lor. Clientul va vedea opțiunea în pagina de checkout. Puteți, de asemenea, comanda pluginului pentru a calcula reduceri de cupon secvențial într-o situație în care mai multe cupoane multiple sunt utilizate pentru o achiziție singulară. O altă opțiune este checkout-ul pentru oaspeți care, dacă este activat, permite clienților să finalizeze vânzările, chiar dacă nu au creat un cont. Pagina de termeni și condiții este opțională. Puteți redacta propriile linii directoare în secțiunea de conținut și clienților li se va solicita să citească și să bifeze înainte de finalizare.
 • Opțiuni de plată – WooCommerce permite numeroase escapade de plată în funcție de preferințele dvs. Opțiunile implicite sunt PayPal, BACS, Cash on Delivery și Check Check. Soluția BACS permite proprietarului magazinului să configureze Direct Bank Transfer unde veți completa detaliile contului. PayPal este cea mai populară opțiune și necesită mai multe cerințe de la furnizorul de găzduire. Puteți opta pentru a avea două gateway-uri de plată, deoarece se pot confrunta cu perioade de oprire. Alte escapade de plată includ Amazon Pay, Square, Stripe și Authorize.net.

Încărcați produse & Optimizați pentru motoarele de căutare

Pentru ca site-ul dvs. să fie operațional, veți avea nevoie de produse în baza de date. Navigați la tabloul de bord, apoi la Produse. Pagina de editare va include:

 • numele produsului
 • Descrierea produsului – Acest câmp este suficient de mare pentru a găzdui cât mai multe informații dorite. Puteți utiliza nu numai text, ci și imagini, titluri, videoclipuri și coloane.
 • Secțiunea de date centrale – Această secțiune împarte produsele dvs. în categorii precum fizice, virtuale sau descărcabile. În plus, primiți file pentru o serie de parametri pentru produsele dvs. Produsele legate sunt o filă excelentă pentru vânzarea în care clienții văd produsele achiziționate de alți clienți cu interese similare. O altă filă utilă este „Atribute” unde puteți seta culori alternative pentru articole vestimentare. Puteți seta dimensiunile, greutatea și costul transportului cu fila „Transport” și puteți gestiona stocul cu „Inventar”.
 • Scurta descriere – Aceasta este versiunea rezumată a descrierii produsului care este afișată clienților.
 • Categorii de produse – Această opțiune grupează oferte similare și funcționează ca de obicei categoriile WordPress.
 • Etichete produs – Aceasta este o opțiune suplimentară pentru organizarea produselor dvs..

Odată ce produsele dvs. sunt afișate pe site-ul dvs. web, este timpul să folosiți mai multe strategii de optimizare pentru a crește vizibilitatea site-ului dvs. WooCommerce este SEO prietenos, deși nu are multe funcții SEO. Utilizați întotdeauna descrieri de produse care ar trebui să fie presărate cu cuvinte cheie relevante. Descrierile ar trebui să fie mai captivante. Utilizarea descrierilor de fabricație este ușoară, dar motoarele de căutare nu sunt întotdeauna exacte atunci când selectați care text este originalul.

De asemenea, ar trebui să optimizați titlurile paginilor. Paginile din categorii pot fi utilizate pentru termeni generali, dar urmăresc să fie cât mai specifice cu paginile de produse. Pentru o optimizare suplimentară, activați pesmetul pe site-ul dvs. web. Aceste legături sunt afișate în partea de sus a paginilor de produse pentru a ajuta clienții să navigheze la paginile anterioare și de destinație. Motoarele de căutare folosesc pesmet pentru a determina structura site-ului dvs. și modul în care va fi afișat pe rezultatele căutării. Navigarea curată și simplă nu atrage doar vizitatorii, ci și motoarele de căutare. Există numeroase pluginuri SEO care funcționează perfect cu WooCommerce.

Faceți publicitate site-ului dvs. web și generați venituri

Profitați de platformele de socializare pentru a vă face publicitate pe site. Aceste căi includ Pinterest, Instagram și Twitter. Succesul pe oricare dintre aceste site-uri web va depinde de ceea ce vindeți. Puteți opta să vizați niște platforme de socializare de nișă, centrate în jurul unui interes comun. Pentru eficiență, vă puteți programa conținutul cu aplicații. Majoritatea site-urilor de socializare oferă pachete promoționale care variază în funcție de diferite domenii bugetare.

Derularea unei promoții este una dintre modalitățile populare de a conduce vânzările. Pe lângă oferirea de cupoane, puteți găzdui un concurs pe site-ul dvs. web cu ajutorul pluginurilor. Cadourile stimulează interesul clienților și îmbunătățesc vizibilitatea mărcii. O altă tactică de vânzări este utilizarea buletinelor informative clienților despre lansările de produse și promoțiile speciale.

Ofertele vândute și vândute sunt destul de profitabile dacă sunt utilizate bine. Caracteristicile de vânzare încrucișată sunt produse combinate care sunt utilizate în mod obișnuit împreună. Când vindeți, oferiți o cantitate mai mare de produs la un preț redus.

Concluzie

Viitorul retailului este online. Dacă ați planificat un site de comerț electronic, acum este momentul să îl puneți în funcțiune. Clienții sunt atrași continuu de comoditatea cumpărăturilor online. Majoritatea oamenilor presupun că lansarea unui magazin de comerț electronic este dificilă datorită numeroaselor caracteristici implicate, cum ar fi checkout, transport maritim, impozite, plăți și politici de returnare. Cu toate acestea, platforme precum WooCommerce și WordPress au simplificat enorm acest proces.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map