Cum să transferați un site WordPress de la o gazdă la alta

transferați site-ul wordpress la noua gazdă web


Furnizorul dvs. actual de găzduire nu reușește să vă ofere puterea necesară de găzduire pentru a rula site-ul dvs. WordPress la o viteză și performanță acceptabile. Ați contactat deja departamentul tehnic pentru a remedia problema, dar aceștia nu sunt capabili sau nu au voința să vă ajute.

Furnizorul dvs. de găzduire actual nu reușește să vă ofere puterea necesară de găzduire? Ta WordPress site-ul web încetinește? Nu puteți accepta un obstacol în ceea ce privește viteza și performanța! Ați contactat departamentul tehnic, dar nu au reușit să rezolve problema. Nu sunt capabili sau nu au voia să aibă grijă de site-ul dvs. web.

Ce poți face în acest caz? În primul rând, va trebui să găsiți o nouă gazdă web fiabilă care acceptă WordPress.

Companii de găzduire pe care le recomand pentru site-urile WordPress:

Companie
Preț promoțional

1gazdă web de încredere ieftină pentru WordPress3,95 USD / lună
2gazdă profesională WordPress pentru mai multe site-uri3,95 USD / lună
3afaceri WordPress serviciu de găzduire3,49 USD / lună

BlueHost este cea mai bună alegere când vine vorba de găzduire WordPress de afaceri. Au mai multe planuri partajate, găzduire administrată pentru WordPress, VPS și hosting dedicat, precum și hosting cloud. Acest furnizor de hosting este excelent, de la mici site-uri web. Consultați recenzia noastră BlueHost pentru a afla mai multe despre companie.

HostGator este un furnizor bun și ieftin de găzduire pentru găzduirea site-urilor WordPress mici și mari. Această companie de găzduire folosește cPanel ca panou de control, așa că dacă sunteți în căutarea unei gazde ieftine cPanel, aceasta ar putea fi o opțiune bună pentru dvs. Aflați mai multe despre această companie în review-ul nostru HostGator.

Gazduire InMotion este un alt mare furnizor de hosting, cu tarife accesibile. Este o altă opțiune excelentă pentru găzduirea unui site WordPress de dimensiuni mici și mijlocii. De asemenea, oferă servicii de hosting optimizate WordPress și opțiunea de a face upgrade la VPS sau hosting dedicat. Această gazdă este excelentă atât pentru site-urile noi, cât și pentru cele în curs de dezvoltare. Aflați mai multe despre InMotion citind recenzia noastră completă de gazduire InMotion.

Important! Înainte de a continua mai departe, vă rugăm să faceți backup pentru întregul site WordPress. Faceți și o copie de rezervă a fișierelor și a bazei de date.

După ce ați găsit o gazdă WordPress bună, va trebui să urmați pașii de mai jos.

Pasul 1: Transferul fișierelor WordPress

Pentru a transfera fișierele WordPress către noua gazdă, aveți două opțiuni: folosind FTP sau utilizând cPanel. În cele ce urmează voi explica ambele metode.

Va trebui să utilizați un client FTP pentru a vă putea conecta la serverul dvs. Recomand să folosești FileZilla, este gratuit și ușor de utilizat. Pentru a vă conecta la server, veți avea nevoie de un cont FTP atât la furnizorul nou, cât și la cel vechi. Puteți crea un cont FTP în panoul de control de găzduire.

 • Conectați-vă la serverul dvs. vechi și accesați folderul public_html. Aici sunt stocate fișierele site-ului dvs. WordPress.
 • Descărcați fișierele pe computer prin intermediul funcției de descărcare – în funcție de dimensiunea site-ului dvs. web, acest lucru poate dura destul de mult timp
 • După terminarea descărcării, conectați-vă la noul dvs. server și încărcați aceste fișiere în folderul public_html. În acest moment, ați terminat transferul de fișiere, puteți muta baza de date.

Dar înainte, trecem la pasul următor, să aruncăm o privire cum puteți transfera site-ul dvs. folosind cPanel. Acesta este un proces mai rapid și nu aveți nevoie de niciun software suplimentar. Această metodă funcționează numai dacă ambele, vechea și noua gazdă, folosesc cPanel.

cpanel file manager wordpress transfer de site-uri web

comprimați fișierele în fișierul cpanle transfer de site wordpress manager

 • Accesați vechiul dvs. cont de găzduire și conectați-vă la cPanel.
 • Accesați Managerul de fișiere și localizați folderul în care sunt stocate fișierele site-ului dvs.; ar trebui să fie în folderul public_html.
 • Selectați folderul și comprimați-l într-un .zip (sau altă extensie pe care o preferați) folosind opțiunea de compresare din meniu.
 • Cu butonul de descărcare, salvați fișierele comprimate pe computer. În funcție de conexiunea dvs. de internet, de viteza și dimensiunea serverului site-ului dvs., descărcarea va dura câteva minute.
 • După terminarea descărcării, conectați-vă la noua gazdă și accesați cPanel.
 • Adăugați numele dvs. de domeniu la noua dvs. gazdă (dacă nu este încă adăugat) în secțiunea Addon Domain – acest lucru va crea un folder în gazda dvs..
 • Încărcați fișierele arhivate în noua dvs. gazdă folosind funcția File Manager și upload. Încărcați fișierul în folderul public_html (sau în folderul care a fost creat în pasul anterior)
 • Decuplați fișierul comprimat folosind funcția de decuplare și selectați cu atenție folderul destinație
 • În acest moment, ați transferat cu succes fișierele pe noua dvs. gazdă și puteți începe să mutați baza de date.

Pasul 2: mutarea bazei de date WordPress

Acum va trebui să transferați baza de date a site-ului dvs. WordPress de la vechea gazdă la cea nouă.

export mysql bază de date cpanel wordpress transfer de site-uri web

 • Din nou, accesați cPanel-ul vechii dvs. gazde și accesați phpMyAdmin instrument.
 • După ce v-ați conectat la serverul de baze de date, în partea stângă a ecranului veți putea vedea toate bazele de date găzduite pe această gazdă. Selectați baza de date pe care doriți să o transferați. Dacă aveți probleme să vă dați seama care este baza de date corectă, ar trebui să deschideți fișierul wp-config.php (care se află în folderul rădăcină al instalării WordPress) și să găsiți linia care arată astfel: define (‘DB_NAME’) , ‘nume_date_date_numele’); Această linie stochează numele bazei de date la care sunt conectate fișierele dvs..
 • Acum selectați baza de date din partea stângă a ecranului și în partea de sus veți putea vedea câteva opțiuni. Accesați meniul „Export”.
 • Acum exportați baza de date selectată cu modul Export rapid în format SQL și salvați-o pe computer.
 • Acum accesați cPanel-ul noului dvs. cont de găzduire și cu ajutorul Expertului de baze de date MySQL, creați o nouă bază de date și un utilizator. Salvați numele utilizatorului și parola, deoarece veți avea nevoie de aceste date mai târziu.
 • baza de date mysql vrăjitor transfer de site-uri wordpress
 • După ce baza de date goală este gata, accesați phpMyAdmin pe noua dvs. gazdă și în partea stângă selectați baza de date creată anterior
 • Faceți clic pe meniul „Import” din partea de sus și alegeți baza de date salvată pe computer.
 • În acest moment, ați terminat cu transferul bazei de date, dar acest lucru nu este încă pregătit.

Pasul 3: Actualizarea fișierului de configurare

Acum va trebui să conectați fișierele cu baza de date din noua dvs. gazdă.

Găsiți și deschideți fișierul wp-config.php în noul cont de hosting fie cu cPanel, fie cu FTP.

Găsiți următoarele linii și înlocuiți datele vechi cu cele pe care le-ați salvat mai devreme.

/ ** Numele bazei de date pentru WordPress * /
define (‘DB_NAME’, ‘nume_date_date vechi’);
/ ** Numele de utilizator al bazei de date MySQL * /
define (‘DB_USER’, ‘old_database_user’);
/ ** Parola bazei de date MySQL * /
define (‘DB_PASSWORD’, ‘old_database_password’);
/ ** Nume gazdă MySQL * /
define (‘DB_HOST’, ‘localhost’);

Va trebui să schimbați numele bazei de date, utilizatorul și parola; localhost poate rămâne, gazda bazei de date va rămâne aceeași, deoarece majoritatea furnizorilor de hosting utilizează localhost.

Acum, dacă ai făcut totul bine, fișierele tale ar trebui să se conecteze cu baza de date. Și, practic, ești ÎNTÂMPLAT!

Cu toate acestea, există câteva etape suplimentare care pot fi interesante și utile pentru dvs..

Pasul 4: Migrarea conturilor de e-mail

Dacă utilizați gazda pentru găzduirea e-mailurilor dvs. și aveți un cont de e-mailuri multiple asociate cu numele de domeniu, acest pas ar trebui să vă ajute să vă mutați conturile de e-mail.

migrați contul de e-mail cpanel wordpress transfer de site-uri web

 • Migrarea conturilor de e-mail este foarte similară cu mutarea fișierelor WordPress.
 • Toate setările și e-mailurile conturilor dvs. de e-mail sunt localizate în folderul public_html / mail / folder.
 • Puteți utiliza fie FTP, fie cPanel pentru a muta conturile de e-mail, la fel ca înainte cu fișierele.
 • Aici, puteți afla mai multe despre migrarea conturilor de e-mail de la o gazdă cPanel la alta.

Descărcând conturile de e-mail de pe vechiul server și încărcându-l pe noul, veți păstra toate setările. Nu va trebui să schimbați setările de e-mail în clientul dvs. de e-mail (în Thunderbird, Outlook sau altul).

Pasul 5: Schimbați serverele de nume / Mutare domeniu

Pentru a evita orice întrerupere în timp ce vă mutați site-ul către o nouă gazdă, ar trebui să păstrați acest pas în cele din urmă. După ce ați terminat cu fișierele și transferul bazelor de date și migrarea conturilor dvs. de e-mail, acum puteți schimba serverele de nume ale numelui dvs. de domeniu.

Dacă domeniul dvs. este înregistrat la compania de găzduire pe care o deplasați, va trebui să transferați domeniul la noua gazdă. În acest sens, puteți obține asistență de la noua dvs. gazdă, dar va trebui să contactați gazda curentă și să le spuneți despre faptul că doriți să vă transferați domeniul. Acesta poate fi un proces mai lung și întregul transfer de domeniu poate dura câteva zile.

Dacă domeniul dvs. este înregistrat la un registrator terț nu trebuie decât să schimbați serverele de nume furnizate de noua companie de găzduire. Odată ce serverele de nume sunt actualizate, aceasta poate dura până la 24 de ore pentru ca modificarea să intre în vigoare. Deci, aveți răbdare!

Gânduri finale!

Sper cu adevărat că acest tutorial detaliat v-a ajutat să vă mutați site-ul dvs. WordPress într-o nouă gazdă web. Dacă mai aveți întrebări, utilizați secțiunea de comentarii de mai jos.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map