De ce să obțineți un server dedicat pentru magazinul dvs. online din Australia?

dedicat-server-on-shop-Australia


Gazduirea web poate crea sau rupe o afacere online, deoarece este coloana vertebrală literală a unui site web. Majoritatea companiilor canalizează în mod corect timp și resurse către găsirea unui furnizor excelent de găzduire web. Ultimul lucru de care aveți nevoie este serverele supraaglomerate și slabe care nu pot fi în pas cu traficul site-ului dvs. web.

Există în principal trei pachete de găzduire web. Gazduirea partajată este cea mai economică dintre planurile de găzduire unde puteți plăti rate lunare începând de la 3 dolari. Start-urile gravitează spre acest pachet care se dovedește a fi insuficient pe măsură ce site-ul crește. Gazduirea partajată înseamnă, în general, că partajați servere cu alte site-uri. Riscurile incluse în acest plan includ timpul de încărcare lentă și perioadele de oprire.

Găzduirea dedicată este o actualizare a hostingului partajat unde nu trebuie să partajați servere web. Această soluție permite controlul complet al software-ului și hardware-ului serverului. Gazduirea dedicată găzduiește creșterea, ceea ce îl face ideal pentru întreprinderile în creștere. Pachetul necesită mai multe abilități tehnice și este de obicei mai costisitor decât gazduirea partajată. Motivele care fac ca hostingul dedicat să fie ideal pentru magazinele online includ:

1. Cel mai bun timp liber

Importanța unui timp de funcționare puternic nu poate fi subliniată suficient. Nu este neobișnuit ca magazinele online să se prăbușească în perioadele cu trafic mare. Faceți clic pe Frenzy, pe de altă parte, știe acest risc, deoarece site-ul său sa prăbușit în noiembrie 2018 pe fondul unei vânzări. Cumpărătorii au apelat la social media pentru a-și detalia dezamăgirile. Serverele site-ului s-au dovedit inadecvate pentru traficul mai mult decât de obicei.

În domeniul digital, timpul de inactivitate poate fi comparat cu alungarea cumpărătorilor la un magazin fizic. Downtime redirecționează clienții către alte site-uri. Unii administratori online sunt de părere că perioadele scurte de oprire nu sunt în detrimentul vânzărilor, dar nu ar putea fi mai greșite. În 2018, Amazon a pierdut între 72 și 99 de milioane de dolari în prima zi anuală. Chiar dacă magazinul dvs. nu suportă să piardă cât mai mulți bani ca Amazon, este doar să ilustreze potențialul amploare al pierderilor din timpul dezactivării..

Clienții noi evaluează performanțele unui magazin online. Nimic nu frustrează un client mai mult decât o companie care se încadrează în așteptarea așteptărilor. Timpul liber se corelează direct cu reputația. Industria comerțului electronic este saturată, iar noile afaceri se dezvoltă continuu. O reputație solidă este mai importantă ca niciodată. Motoarele de căutare clasează site-urile cu perioade de oprire ridicate, ceea ce înseamnă că concurenții dvs. vor fi clasificați mai favorabil și vor atrage mai mulți clienți.

În realitate, nu există nimic asemănător uptimei 100%. Combinația de abilități umane, hardware și software nu poate fi în totalitate nepricepută. Obiectivul este de a reduce pe cât posibil posibilele sclipiri ale acestor sisteme. Soluțiile găzduite au avansat în ceea ce privește stocarea, lățimea de bandă, capacitatea serverului și alocarea procesorului. Este de dorit un timp de utilizare de 99,99% și este adesea garantat în contract cu managerul de găzduire. Puteți utiliza aplicații software pentru a monitoriza timpul de funcționare efectiv și pentru a vă asigura că gazda respectă acordul său.

2. Viteză și performanță

Timpul înseamnă bani și acest fapt este valabil mai ales pentru site-urile de comerț electronic. Timpurile de încărcare pe care clienții le așteaptă în magazinele online continuă să scadă. În 2006, de exemplu, consumatorul mediu online așteptat ca paginile să se încarce în aproximativ opt secunde, în timp ce în 2010, aceasta a scăzut la două secunde sau mai puțin. Jucătorii cheie precum Google și Amazon au o mulțime de rapoarte pentru a ilustra importanța timpilor de încărcare pentru clienți. Studiile mai dovedesc că creșterea vitezei site-ului web poate îmbunătăți semnificativ conversiile.

Dacă site-ul dvs. web rulează pe un server comun, resursele sunt distribuite între dvs. și alte site-uri web. Oricare site-ul primeste resursele primeste primele fructe. Cu toate acestea, pe un plan dedicat de găzduire, vi se alocă o anumită cantitate de resurse și nimeni nu vă poate accesa cota. În funcție de pachetul dvs., veți primi alocări pentru ram, lățime de bandă, stocare și securitate. Puteți opta pentru un plan mai înalt pe măsură ce site-ul dvs. web crește. Dispunerea de resurse proprii înseamnă, de asemenea, că puteți reconfigura setările și integra alte aplicații pentru a îmbunătăți viteza site-ului.

Dacă aveți resurse dedicate, reduce timpul de oprire pentru site-ul dvs. web. Timpurile rapide de încărcare prezintă mai multe avantaje. 46% dintre cumpărători, de exemplu, care abandonează coșurile de cumpărături, acuză viteza de încărcare lentă pentru această acțiune. Când cumpărătorii selectează „cumpăra acum” sau „check-out”, ei se așteaptă ca reacția ulterioară să se întâmple rapid. Un site lent nu încurajează conversiile și descurajează în continuare cumpărătorii să navigheze pe platforma dvs..

Motoarele de căutare adoră site-urile web rapide și le clasează în mod obișnuit pe paginile de căutare. Google utilizează viteza în clasamentul său din 2010. Un site de comerț electronic trebuie să se folosească de SEO pentru vizibilitate, motiv pentru care viteza de încărcare este esențială ca niciodată. Este, de asemenea, o strategie excelentă pentru a avea conturi de e-mail, domenii de date, baze de date, adițional nelimitat, cu planul dvs. de găzduire dedicat, în cazul în care veți lansa un alt proiect pe site-ul dvs..

Gazduirea dedicată este un pachet mai de încredere, deoarece este mai puțin predispus la blocare sau coborâre decât un site web de hosting comun.

3. Securitate îmbunătățită

Vânzarea online oferă tone de oportunități pentru antreprenori, dar sunt și riscuri. Cea mai cunoscută amenințare digitală pentru securitate este frauda. Majoritatea magazinelor online au caracteristici ale clienților pentru a stoca informații precum detaliile de livrare și istoricul achizițiilor. Hackerii pot avea acces la aceste conturi și le pot utiliza pentru a face cumpărături neautorizate. Dacă nu protejați în mod adecvat informațiile despre clienți, le deschideți împotriva hackerilor și fraudei. Frauda cu cardul de credit este destul de frecventă, întrucât spre deosebire de magazinele fizice, nu aveți cum să constatați identitatea cumpărătorului.

Atacurile DDOS sunt o altă amenințare comună pentru securitate. De obicei, hackerii deturnează serverele de găzduire și își compromit funcționalitatea sau le folosesc pentru a ataca alte servere. Atacurile DDOS sunt îndeosebi nedorite, deoarece cauzează perioade grave de oprire și, dacă acestea se întâmplă, vă pot costa vânzările și reputația dvs. în rândul clienților. Majoritatea gazdelor web oferă sisteme de autentificare pentru a suplimenta soluții standard bazate pe parole.

Atunci când alegeți o gazdă web, optați pentru pachete care includ:

 • Certificative SSL – Secure Sockets Layers sunt concepute pentru a cripta informațiile dintre vânzător și cumpărător. Tranzacțiile de comerț electronic implică schimbul de astfel de informații sensibile, cum ar fi informațiile despre cardul de credit, adresele, datele bancare și istoricul achizițiilor.
 • VPN – Rețelele publice sunt accesibile pentru mulți oameni, motiv pentru care sunt destul de vulnerabili la infracțiuni informatice. O rețea privată virtuală dispune de servere off-site, pe lângă criptarea informațiilor. Cele mai eficiente opțiuni sunt SSL-VPN și Open-VPN.
 • Auditul de securitate – Gazda dvs. web ar trebui să vă monitorizeze în continuare site-ul dvs. în mod regulat. Auditele detectează amenințările la adresa securității și le tratează în consecință.
 • Protecție împotriva amenințărilor DDOS – Atacurile DDOS le oferă echipelor de securitate dureri de cap, întrucât adesea își schimbă forma pentru a rezista măsurilor implementate împotriva lor. Facilitățile DNS sunt utilizate frecvent pentru a elimina traficul suspect.

Caracteristicile de mai sus sunt disponibile cu cele mai multe pachete dedicate de găzduire și sunt esențiale pentru a desfășura fără probleme site-ul dvs. de comerț electronic. Unele planuri oferă firewall-uri dedicate pentru o protecție suplimentară. Firewall-urile sunt software standard în computere și restricționează utilizatorii să acceseze conținut sau site-uri web specifice. Când utilizați hostingul partajat, cererile blocate de la accesarea unui alt site ar putea fi blocate și pe site-ul dvs. web. Cu o găzduire dedicată, există reguli specifice care reglementează accesul platformei dvs., care este ideală pentru informații sensibile.

În plus față de setările de securitate oferite de gazda dvs. web, veți de asemenea să implementați mai multe dintre dvs., inclusiv software antivirus.

4. Control complet asupra site-ului dvs. web

Cu o găzduire dedicată, succesul site-ului dvs. de comerț electronic va depinde în totalitate de eforturile dvs. Va trebui să vă asigurați că serverul este bine întreținut și protejat de amenințări. Găzduirea în comun nu este ideală în special pentru site-urile de comerț electronic, deoarece unele site-uri web pot ajunge să folosească porțiuni mari de resurse, astfel încât rezultatele dvs. să nu funcționeze slab. Cu găzduire dedicată, un server cu anumite alocări este utilizat pentru optimul site-ului dvs. web.

Deoarece găzduirea dedicată vă permite să vă configurați nevoile de software și hardware, primul pas este să vă asigurați site-ul corect. Aveți control complet asupra cerințelor de securitate și permisiune, astfel încât să puteți cripta informațiile clienților. Pe măsură ce site-ul dvs. crește, veți putea adăuga și scăpa de orice aplicație sau software.
Un alt avantaj al găzduirii dedicate este flexibilitatea în care puteți utiliza serverul dvs. pentru orice număr de proiecte, atât timp cât este în limitele date în ceea ce privește stocarea și lățimea de bandă..
Există instrumente nelimitate care ajută la optimizarea performanței unui site de comerț electronic din categoriile de marketing, afaceri, site-uri web, cercetare și analitică.

Gazduirea dedicată necesită o mulțime de eforturi practice din partea clientului, iar unii furnizori de gazde web au gestionat găzduire dedicată contra cost. Furnizorul dvs. va executa cea mai mare parte a configurației pentru dvs. Puteți achiziționa această soluție sub forma unui pachet sau puteți cumpăra serviciile atunci când aveți nevoie de un tehnician care vă va ajuta.

5. Suport tehnic dedicat

Un site de comerț electronic este deosebit de fragil, deoarece orice sclipici vor afecta direct vânzările. Prin urmare, majoritatea clienților care găzduiesc caută furnizori care oferă suport 24/7 în toate zilele anului. Acest personal nu trebuie doar să fie disponibil, dar trebuie să fie și experți. În cazul în care trebuie să configurați o setare software complexă, echipa furnizorului ar trebui să aibă suficient de cunoștințe pentru a vă ajuta satisfăcător. Un furnizor de găzduire ar trebui să ofere în continuare mai multe canale pentru a accesa echipa de asistență. Aceste canale pot include live chat, e-mail, ticketing și telefon. Cele mai multe pachete dedicate de găzduire oferă aceste garanții, ceea ce înseamnă că asistența de care aveți nevoie este disponibilă non-stop. Furnizorii de găzduire dedicați monitorizează site-urile web în mod regulat, ceea ce constituie un plus de asigurare că site-ul dvs. va fi protejat împotriva glitch-urilor și a riscurilor de securitate..

De ce recomand WP Gazduire

wphosting-dedicat-server-Australia

WP Gazduire – Server Dedicat Australia

Unul dintre cei mai notabili furnizori de hosting dedicat din Australia este WP Hosting. A fost fondată pentru a implementa servicii de găzduire de calitate pe site-uri web și bloguri din Australia. Cu clienți care variază de la guvern, companii, companii mici și persoane fizice, WP Hosting are infrastructură adecvată pentru a satisface toate tipurile de nevoi de găzduire. Planul de bază este pachetul Startup ideal pentru blogurile personale care nu utilizează o cantitate imensă de lățime de bandă și de stocare a traficului. Pachetul Business este actualizat pentru a include asistență telefonică pe lângă pachetul de e-mail. Dacă aveți un site web complex care primește zilnic trafic de la numeroși utilizatori simultan, atunci pachetul Corporate este perfect pentru dvs..

WP Hosting este conceput pentru a funcționa perfect cu WordPress. Când vine vorba de comerț electronic, WooCommerce domină 32% din piață. Este extensia de comerț electronic pentru platforma de site-uri WordPress și mai populară. Când vine vorba de SEO, WooCommerce + WordPress strălucește peste toți ceilalți concurenți. Utilizarea acestei combinații vă îmbunătățește vizibilitatea pe motoarele de căutare, care se numără printre obiectivele principale ale unui magazin online. Numeroase suplimente au fost dezvoltate pentru a face WooCommerce și mai puternic, inclusiv instrumente de marketing prin email și funcționalitatea site-ului de membru. Furnizorul a integrat multe modificări în acest serviciu pentru a-l acorda pe WordPress.

WP Gazduire oferă o migrare de intrare gratuită unde site-ul dvs. WordPress va fi mutat pe noua platformă de hosting cu zero dezactivare. Administratorii web australieni vor adora personalul local de la WP Hosting, ceea ce înseamnă că nimic nu se va pierde în traducere atunci când interacționați cu ei. Centrul de asistență 24/7 este un avantaj semnificativ și le puteți contacta în orice moment al zilei sau al nopții. Securitatea multistratului furnizorului este completată de protecția DDOS permanentă. Aceste măsuri de securitate sunt practic neperformante când vine vorba de funcționarea unui magazin de comerț electronic. WP Hosting a lucrat cu mai multe mărci de top precum Universitatea din Melbourne și Melbourne Convention Center.

Concluzie

Un magazin de e-commerce are nevoie de mai multe resurse decât cele solicitate de un site de conținut standard. S-ar putea să fii copleșit atunci când construiești un magazin funcțional de e-commerce. Probabil ați auzit de platforme precum Shopify și Magento, care vă permit să vă scufundați direct în încărcarea produselor. Cu atât mai popular este WordPress, cu gazda sa de plugin-uri care fac un site de comerț electronic performant. Sistemul de gestionare a conținutului pe care îl selectați depinde de dvs. și ar trebui să răspundă preocupărilor dvs. imediate și viitoare.

Majoritatea administratorilor încearcă să economisească bani, optând pentru găzduire partajată, care devine curând ineficientă pentru o platformă plină de resurse, precum un magazin online. Din moment ce partajați resurse cu alte site-uri, site-ul dvs. web poate pierde din timpul de funcționare la ore critice. Gazduirea dedicată poate fi opțiunea mai scumpă, dar site-ul dvs. va beneficia de funcționare actualizată, mai multe opțiuni de securitate, control deplin și o echipă dedicată de asistență. În Australia, puteți accesa un server dedicat de la WP Hosting pentru a vă asuma compania de comerț electronic la nivelul următor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map