Како поставити Интернет продавницу у Аустралији?

онлине продавница-аустралија


Статиста планира да ће аустралијски приход од е-трговине достићи 21,224 милиона долара у 2019. Предвиђа се да ће овај приход показати годишњу стопу раста од 6,2%, да би 2023. достигао 26,993 милиона долара. Продор корисника се процењује на 80,8% у 2019. години и достићи ће 89,2% 2023. Аустралци купују низ производа на мрежи, укључујући хардвер и алате, моду, алате за забаву и кућанске уређаје. Интернет потрошњом у земљи доминирају потрошачи у доби од 35 до 44 године.

Већина интернет купаца у Аустралији верује домаћим продавачима, што пружа могућности локалним продавницама за е-трговину. Интернетска потрошња одражава пораст сваке године, стварајући на мрежи малопродају будућности трговине. Источне државе Аустралије имају највећи износ интернетске потрошње. Посао е-трговине требао би истражити државе које пројектују највише трошкова на мрежи и усредсредити се на њих. Већина Аустралаца купује на својим телефонима, тако да ваша веб локација треба да буде оптимизована за мобилне уређаје.

Изаберите праву платформу

Одабир платформе кључан је за успех ваше интернет продавнице. Не постоји једно рјешење за све величине када је у питању е-трговина, јер свака има властиту привлачност у зависности од буџета и циљева. Циљ је, дакле, тражење решења које одговара вашем пословању. Платформа за електроничку трговину углавном има неколико пословних карактеристика као што су корпу за куповину, страница за приказ производа, наплата и приступник плаћања.

Интернетска продавница треба купце, а изградња корисничке базе је изазовно. Можете се одлучити за утицај на следбенике које имате на вашим друштвеним медијима и у том случају платформа коју одаберете треба да омогући интеграцију других апликација. Ова функција је корисна када желите да додате неке функције на вашој веб локацији које нису доступне на вашој платформи.

Можете и да прегледате мрежне странице својих конкурената. Забележите све функционалне карактеристике које можете додати својој продавници. Ова вежба ће вам такође помоћи да размишљате о јединственим функцијама. Управљање продавницом за е-трговину може се показати скупо. Велики посао стоји како би искористио максималне предности врхунских функција. Мања компанија, с друге стране, може успевати и јефтинијом опцијом. На пример, продаја дигиталних производа може се лако извршити путем једноставних платформи.

Неке популарне платформе за е-трговину укључују Схопифи, Магенто, ОпенЦарт, ВооЦоммерце + ВордПресс, МотоЦМС и Спрее.

Развој ВооЦоммерце додатка у 2011. револуционирао је начин на који ВордПресс веб локације могу да се продају. Додатак је дизајниран тако да конкретно ради са ВордПрессом, рангираним као најпопуларнија платформа за блогање на свету. Очува главне суштинске функције ВордПресс веб локација и додаје прилагођавање, могућност и конфигурацију е-трговине. Око 2,3 милиона веб локација користи додатак.

ВооЦоммерце је бесплатан и отворен извор, а њему можете додати екстензије како бисте додатно побољшали употребљивост. Један од тих додатака је претплата на ВооЦоммерце, идеална за понављајућа плаћања и управљање претплатама. Једна од популарних привлачности ВооЦоммерце-а је његова флексибилност. Можете да га употребите за продају било чега, попут претплата, обавеза, дигиталних предмета и физичке робе. Додатак има моћну аналитику и можете да интегришете спољну аналитику користећи екстензије. Има више од 100 гатеваи-ова плаћања које лако интегришете са својом веб страницом.

Пронађите поуздану компанију за веб хостинг

Индустрија онлајн малопродаје насељена је разним хостинг решењима. Интернет тржиште има свој идентитет марке, и нуди погодност продаје за треће продавце. Амазон и еБаи су одлични примери овог сценарија. Рјешења која се налазе у домаћинству идеална су за људе који имају велику количину ресурса и желе уложити у брендирање. Ваш избор пружатеља услуга хостинга не би требао да задовољи само ваше тренутне потребе, већ би требало да прилагоди расту у складу са вашим пословним размерама. Хостинг е-трговине није створено једнако, а требали бисте процијенити ситне отиске. Неки од фактора на које треба обратити пажњу су:

 • Перформансе – Ваше решење за хостинг треба да буде у току са прометом купаца и наруџбама у садашњости и како ваша продавница расте. Брзина сајта је од виталне важности. Било би непожељно да се ваш сајт обруши ако се неколико корисника пријави. Купци такође нису познати по свом стрпљењу због чега се ваш сајт мора учитати у најкраћем могућем року. Треба пазити на расподелу процесора и наменско складиштење вашег плана.
 • Сигурност – Боље вам је да с планом који укључује цертификате Сецуре Соцкет Лаиер (ССЛ). Напреднији ХТТПС нуди већу херметичку сигурност од ХТТП-а. Сајт за електроничку трговину захтева од клијената различите информативне детаље, укључујући имена, адресе и податке о кредитној картици. Сигурност је, дакле, најважнија, тако да се ваши купци осећају самоуверено када прегледавају вашу продавницу.
 • Поуздана база података – Купци радије не губе време прегледавајући све странице у продавници за е-трговину. Уместо тога, они користе траку за претрагу да би исфилтрирали своје поставке. Ваша база података чува податке о вашем производу што олакшава избор корисника. Идеално ћете бити упознати са датотекама производа пре него што одаберете решење, али компаније имају тенденцију да се скалирају брзо него што се очекује. Скалабилна ширина појаса била би једна од функција на које треба пазити.
 • Уптиме – Уптиме веб локације означава период када је активан и ради. Иако су све веб локације потребне велике верзије, то је критичније за продавнице е-трговине. Било који прекид рада може директно утицати на продају веб странице и такође утицати на задовољство корисника. Идеалан веб хостинг провајдер ће понудити 24/7 надгледање рада ваше веб странице. Подршка предузећа треба да буде доступна и приступачна да би се носила са проблемима који настају.
 • Цена – Стартуп би се обично привукао приступачним пакетима. Дељено гостовање је најчешће најјефтинија понуда, јер може коштати само 3 долара месечно. Премиум функције ће вас коштати и ове функције су често оне које вашој веб страници највише требају. Било би корисно издвојити најважније карактеристике ваше веб продавнице и проценити решења за веб хостинг.

впхостинг-вооцоммерце-аустралија

ВП хостинг

Већина аустралијских блогера и веб администратора гравитира квалитету хостинга који пружа ВП хостинг. ВП хостинг има три пакета оптимизована за перформансе. Сви планови за покретање, пословање и пословање нуде приступ аустралијском дата центру и пружају увек активну ДДоС заштиту. Иако можете да хостујете веб локацију на овој платформи, функције провајдера савршено функционишу са ВордПресс платформама. Програмери и инжењери компаније учинили су свој посао разумевањем ВордПресс-а до сржи, што значи да су све функције дизајниране како би ваш веб сајт био у најбољем успеху..

Подесите своју Интернет продавницу

Ако већ имате хостинг, велике су шансе да сте одабрали име домена. Следећи корак је подешавање ваше ВордПресс странице уз ВооЦоммерце. Овај поступак је приказан у наставку:

Инсталирајте ВордПресс – ВордПресс има бесплатну софтверску платформу која је доступна потенцијалним власницима веб локација. ВП хостинг, као и већина других хостинг провајдера на тржишту, обезбеђује ВордПресс инсталацију једним кликом. Ова опција ће обично бити присутна на корисничком панелу домаћина. Завршни корак поступка откриће празан веб страницу ВордПресс која иде уз ваше име домена. Ова празна веб локација сада се може претворити у функционалну веб локацију за електроничку трговину.

Интегришите ВооЦоммерце додатак – дођите до контролне табле на вашем ВордПресс-у до опције Плугин и даље до избора Адд Нев. Упишите ВооЦоммерце на траци за претрагу и одлучите се за избор од ВооТхемес. Наредите наредбу „Инсталирај одмах“ поред додатка након које ћете кликнути на „Активирај“. Можете наставити да конфигуришете додатак који има четири основне странице, а то су продавница, колица, благајна и мој налог. Подешавање локала је једно од примарних подешавања за вашу веб локацију. Бираћете своје место као и валуту коју намеравате да одаберете. Инсталација такође укључује јединице које ће се користити као мерења и димензије за ваше производе.

Конфигуришите своју Интернет продавницу

Ваша онлине продавница ће требати неколико функција да би оптимално функционисало, укључујући:

 • Достава и порез – Зависно од ваших производа, морат ћете активирати функције за испоруку и порез на промет. Физички предмети, за разлику од дигиталних производа, требају испоруку. Страница за подешавање омогућава основно решење за куповину где можете уносити цене за локалну и глобалну испоруку. Можда ће вам требати порез на промет у зависности од ваше надлежности због чега треба да се обратите локалном пореском органу или овлашћеном рачуновођи. ВооЦоммерце нуди модул пореза који процењује пореске стопе на основу локације у вашој продавници.
 • Одјава – Можете да конфигуришете рачун за купца и апликацију за купон. ВооЦоммерце омогућава администраторима да креирају купоне на својим веб локацијама. Купац ће ову опцију видети на страници за наплату. Можете наредити и додатак да израчунава попусте на купоне у ситуацији када се за појединачну куповину користи више купона. Друга опција је одјава гостију која ако је активирана омогућава купцима да доврше продају чак и ако нису отворили рачун. Страница са условима и одредбама није обавезна. Можете да израдите сопствене смернице у одељку са садржајем и купци ће бити упитани да прочитају и означе пре куповине.
 • Опције плаћања – ВооЦоммерце омогућава бројне могућности плаћања зависно од жеље. Подразумеване опције су ПаиПал, БАЦС, Исплата готовине и Чек плаћања. БАЦС решење омогућава власнику продавнице да конфигурише Директни банковни пренос где ћете попунити податке о рачуну. ПаиПал је најпопуларнија опција и захтева неколико захтева вашег провајдера хостинга. Можете да одлучите да имате два гатеваи-а за плаћање, јер један може наићи на станке. Остали начини плаћања укључују Амазон Паи, Скуаре, Стрипе и Аутхоризе.нет.

Отпреми производе & Оптимизирајте за претраживаче

Да би ваша веб локација постала оперативна, требат ће вам производи у вашој бази података. Дођите до контролне табле, а затим до Производа. Страница за уређивање укључује:

 • Назив производа
 • Опис производа – Ово поље је довољно велико да прими онолико информација колико вам је потребно. Можете да користите не само текст, већ и слике, наслове, видео записе и ступце.
 • Централни одељак података – Овај одељак дели ваше производе на категорије попут физичких, виртуелних или за преузимање. Додатно добијате картице за низ параметара за своје производе. Повезани производи одлична је картица за продају где купци виде производе које су купили други купци са сличним интересима. Још једна корисна картица је „Атрибути“ на којој можете поставити алтернативне боје за модне предмете. Димензије, тежину и цену испоруке можете подесити помоћу картице „Отпрема“ и такође управљати залихама са „Инвентаром“.
 • Кратак опис – Ово је сажета верзија описа производа која се приказује купцима.
 • Категорије производа – Ова опција групира сличне понуде и делује као уобичајене ВордПресс категорије.
 • Ознаке производа – Ово је додатна опција за организацију ваших производа.

Једном када се ваши производи приказују на вашој веб локацији, време је да примените неколико стратегија за оптимизацију како бисте повећали видљивост ваше веб локације. ВооЦоммерце је СЕО пријатељски иако нема пуно СЕО функција. Увек користите описе производа које треба пошкропити релевантним кључним речима. Описи би даље требали бити занимљиви. Употреба описа производње је једноставна, али претраживачи нису увек тачни када бирају који је текст оригинал.

Такође бисте требали да оптимизујете наслове страница. Странице категорија могу се користити за широке изразе, али имају за циљ да буду што је могуће конкретније са страницама производа. За додатну оптимизацију омогућите крушне мрвице на својој веб локацији. Ове везе су приказане на врху страница производа како би помогле купцима да пређу на претходне и одредишне странице. Тражилице користе хлебне мрвице да би одредиле структуру ваше веб локације и како ће она бити приказана у резултатима претраге. Чиста и једноставна навигација не само привлачи посетиоце, већ и претраживаче. Постоје бројни СЕО додаци који неометано раде са ВооЦоммерце.

Огласите своју веб страницу и остварите приход

Искористите платформу друштвених медија да бисте рекламирали своју веб локацију. Ове улице укључују Пинтерест, Инстаграм и Твиттер. Успех на било којој од ових веб локација зависиће од тога шта продајете. Можете се одлучити за циљање нишних платформи друштвених медија које су усредсређене на заједнички интерес. Ради ефикасности, можете заказати свој садржај помоћу апликација. Већина веб локација друштвених медија нуди промотивне пакете који варирају у различитим распонима буџета.

Покретање промоције један је од популарних начина за покретање продаје. Поред тога што можете давати купоне, можете да организујете и такмичење на својој веб локацији уз помоћ додатака. Поклони повећавају интересовање купаца и побољшавају видљивост марке. Друга тактика продаје је употреба билтена који купце обавештавају о издањима производа и специјалним промоцијама.

Уп-селл и цросс-селл понуде су прилично профитабилне ако се добро користе. Укрштање садржи пакете производа који се обично користе заједно. Приликом продаје, понудите већу количину производа по сниженој цени.

Закључак

Будућност малопродаје је на мрежи. Ако сте планирали веб локацију за е-трговину, сада је време да је покренете и покренете. Купце непрестано привлачи погодност куповине на мрежи. Већина људи претпоставља да је покретање продавнице е-трговине тешко због многих карактеристика као што су политике плаћања, отпреме, пореза, плаћања и поврата. Платформе попут ВооЦоммерце и ВордПресс-а су изузетно побољшале овај процес.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map