Зашто набавити намјенски сервер за своју интернетску трговину у Аустралији?

наменски сервер-интернет-продавница-аустралија


Веб хостинг може да направи или поквари Интернет пословање с обзиром да је то буквална окосница веб странице. Већина компанија с правом усмерава време и ресурсе ка проналажењу изврсног провајдера за веб хостинг. Последња ствар која вам је потребна су претрпани и слаби сервери који не могу да буду у току са прометом ваше веб странице.

Постоје углавном три веб хостинг пакета. Дељени хостинг је најекономичнији од хостинга у којима можете плаћати месечне рате почевши од 3 УСД. Стартупи гравитирају овом пакету који се показује недовољним како сајт расте. Дељено хостинг обично значи да делите сервере са другим веб локацијама. Ризици обухваћени овим планом укључују споро време оптерећења и станке.

Намјенски хостинг је надоградња са заједничког хостинга гдје не морате дијелити веб сервере. Ово решење омогућава потпуну контролу над сервером софтвера и хардвера. Намјенски хостинг задовољава раст што га чини идеалним за растуће пословање. Пакет захтева више техничких вештина и обично је скупљи од дељеног хостинга. Разлози због којих је намјенски хостинг идеалан за интернетске продавнице су:

1. Најбоље време за рад

Важност снажног продужења рада не може се довољно нагласити. Није неуобичајено да се интернетске продавнице сруше у периодима великог промета. Цлицк Френзи све зна за овај ризик, јер се његова веб локација обрушила у новембру 2018. године усред продаје. Купци су се обратили друштвеним медијима како би испричали своја разочарања. Сервери сајта показали су се неадекватним за саобраћај више него што је то уобичајено.

У дигиталном царству станке се могу упоредити са скретањем купаца у физичку продавницу. Прекиди преусмеравају ваше купце на друге веб локације. Неки онлајн администратори сматрају да кратки прекиди рада не штете продаји, али више не могу бити погрешни. У 2018. години Амазон је током свог овогодишњег Премијер дана изгубио између 72 и 99 милиона долара. Чак и ако ваша продавница не може да изгуби толико новца као Амазон, она само илуструје потенцијалну величину губитака од прекида рада.

Нови купци одређују интернетску трговину по учинку. Ништа не фрустрира купца више од компаније која не испуњава очекивања. Прелазно време директно је повезано са репутацијом. Индустрија е-трговине је засићена, а нова предузећа се непрестано повећавају. Чврста репутација је важнија него икад. Тражилице лоше оцењују веб локације са великим прекидима рада, што значи да ће се ваши конкуренти рангирати повољно и привући више купаца.

У стварности, не постоји ништа слично 100% продужетку. Комбинација људске вештине, хардвера и софтвера не може бити потпуно беспрекорна. Циљ је да се минимизирају могући пропади у овим системима. Хостована решења су напредна у погледу складиштења, пропусног опсега, капацитета сервера и додјеле ЦПУ-а. Уживање у 99,99% је пожељно и често се гарантује у уговору са менаџером хостинга. Помоћу софтверских апликација можете надгледати стварни продужетак времена и осигурати да домаћин испуњава свој договор.

2. Брзина и перформансе

Време је новац, а та чињеница нарочито важи за веб локације са е-трговином. Време трајања које купци очекују у мрежним продавницама се смањује. На пример, током 2006. године, просечни потрошач на мрежи очекивао је да ће се учитати за око осам секунди, док се у 2010. години смањио на две или мање секунде. Кључни играчи попут Гооглеа и Амазона имају много извештаја који илуструју важност времена учитавања за купце. Студије даље доказују да повећање брзине веб странице само мало може значајно побољшати конверзије.

Ако ваша веб локација функционише на заједничком серверу, ресурси се дистрибуирају између вас и других веб локација. Који год сајт добије ресурсе, прво жели да убира плодове. На наменском плану хостинга, додељена вам је одређена количина ресурса и нико не може да приступи вашој деоници. У зависности од вашег пакета, добићете издвајања за Рам, пропусни опсег, складиштење и сигурност. Можете се одлучити за већи план како веб локација расте. Имати сопствене ресурсе такође значи да можете поново конфигурисати подешавања и интегрисати друге апликације како бисте побољшали брзину веб локације.

Намјенски ресурси смањују време застоја за вашу веб локацију. Времена брзог оптерећења имају неколико предности. 46% купаца, на пример, који напуштају колица, за ову акцију криве мале брзине оптерећења. Када купци одаберу „купи одмах“ или „одјава“, очекују да се следећа реакција брзо догоди. Споро сајт не подстиче конверзије, а купце додатно обесхрабрује да прегледавају вашу платформу.

Тражилице воле брзе веб странице и обично их рангирају више на страницама за претраживање. Гоогле користи брзину у свом рангирању од 2010. године. Веб локација за електроничку трговину мора се ослањати на СЕО ради видљивости, због чега су брзине учитавања кључне за било које вријеме. Такође је одлична стратегија имати неограничене рачуне, домене, базу података са додатним адресама е-поште са вашим наменским планом хостинга у случају да покренете још један пројекат око веб локације.

Намјенски хостинг је поузданији пакет јер је мање склоан паду или паду од веб странице на заједничком хостингу.

3. Побољшана сигурност

Онлине продаја нуди предузетницима бројне могућности, али такође су и ризици. Најпознатија претња дигиталној безбедности је превара. Већина интернет продавница поседује корисничке функције за чување информација попут детаља о испоруци и историји куповине. Хакери могу добити приступ овим налозима и користити их за неовлашћену куповину. Ако информације о клијентима не заштитите на адекватан начин, отворите их за хаковање и преваре. Превара на кредитним картицама је прилично уобичајена, јер за разлику од физичких продавница, нема начина да утврдите идентитет купца.

ДДОС напади су још једна уобичајена безбедносна претња. Хакери обично отимају ваше хостинг сервере и компромитују њихове функционалности или их користе за напад на друге сервере. ДДОС напади су посебно непожељни јер изазивају озбиљне застоје и, ако се наставе, могу коштати продаје и ваше репутације међу купцима. Већина веб хостова нуди системе за аутентификацију као додатак стандардним решењима на основу лозинки.

Када бирате веб хост, одлучите се за пакете који укључују:

 • ССЛ сертификати – Слојеви сигурних утичница дизајнирани су тако да шифрирају информације између продавца и купца. Трансакције е-трговине укључују размјену тако осјетљивих података као што су подаци о кредитној картици, адресе, банковни подаци и историја куповине.
 • ВПН – Јавне мреже су доступне многим људима због чега су прилично рањиви на кибернетичке криминалце. Виртуална приватна мрежа поред шифрирања информација садржи и спољне сервере. Најефикасније опције су ССЛ-ВПН и Опен-ВПН.
 • Ревизија сигурности – Ваш веб домаћин требао би редовно пратити вашу веб локацију. Ревизија открива сигурносне пријетње и у складу с њима поступа.
 • Заштита од ДДОС претњи – ДДОС напади задају безбедносним тимовима главобољу јер често мењају облик да се одупру мерама које се против њих спроводе. ДНС објекти се обично користе за уклањање сумњивог промета.

Горе наведене функције доступне су са већином наменских хостинг пакета и кључне су за несметано покретање веб локације за е-трговину. Неки планови нуде наменске заштитне зидове за додатну заштиту. Заштитни зидови су стандардни софтвер у рачунарима и ограничавају кориснике да добију приступ одређеном садржају или веб локацијама. Када користите дељени хостинг, захтеви којима је блокиран приступ другој веб локацији могу се блокирати и на вашој веб локацији. Уз посвећени хостинг постоје посебна правила која регулишу приступ вашој платформи која је идеална за осетљиве информације.

Поред сигурносних поставки које пружа ваш веб домаћин, такође можете имплементирати неколико властитих, укључујући антивирусни софтвер.

4. Потпуна контрола ваше веб странице

Уз посвећени хостинг, успех ваше веб локације за е-трговину у потпуности ће зависити од ваших напора. Требат ћете осигурати да је послужитељ добро одржаван и заштићен од пријетњи. Дељени хостинг није нарочито идеалан за веб локације са е-трговином, јер неке веб локације могу завршити коришћењем великих делова ресурса, што резултира лошим резултатом. Уз посвећени хостинг, сервер са одређеним издвајањима се користи за оптималну употребу ваше веб странице.

Будући да вам наменски хостинг омогућава да подесите своје софтверске и хардверске потребе, први корак је правилно обезбеђивање веб локације. Имате потпуну контролу над захтевима за безбедност и дозволе како бисте могли да шифрирате податке купаца. Како ваша веб локација расте, моћи ћете додати и ријешити се било које апликације или софтвера.
Још једна предност наменског хостинга је флексибилност где можете да користите свој сервер за било који број пројеката све док је то у датим границама у погледу складиштења и пропусног опсега..
Постоје неограничени алати који помажу да се оптимизују перформансе веб локација за е-трговину у категоријама маркетинга, пословања, веб локација, истраживања и аналитике.

Намјенски хостинг захтијева пуно практичног напора од стране клијента, а неки веб хостинг провајдер је управљао намјенским хостингом уз додатну накнаду. Ваш провајдер ће извршити већину подешавања за вас. Ово решење можете да купите као пакет или да купите услуге када вам је потребан техничар да вам помогне.

5. Намјенска техничка подршка

Веб локација за електроничку трговину је посебно крхка јер ће било какве пропусте директно утицати на продају. Стога већина хостинг клијената тражи добављаче који нуде 24/7 подршку у свим данима у години. То особље не треба да буде на располагању, већ треба да буде и стручњак. Ако требате да конфигуришете сложену софтверску поставку, тим провајдера треба да буде довољно стручан да би вам на задовољавајући начин помогао. Добављач хостинга требало би даље да понуди неколико канала за приступ тиму подршке. Ови канали могу да укључују ливе цхат, е-пошту, куповину карата и телефон. Већина наменских хостинг пакета пружа ове гаранције, што значи да ће вам помоћ која вам треба бити доступна свакодневно. Намјенски провајдери хостинга редовно прате веб странице што је додатна сигурност да ће ваша веб локација бити заштићена од пропуста и сигурносних ризика.

Зашто препоручујем ВП хостинг

впхостинг-наменски сервер-аустралиа

ВП хостинг – наменски сервер у Аустралији

Један од најистакнутијих наменских хостинг провајдера у Аустралији је ВП хостинг. Основана је ради размештања квалитетних хостинг услуга на веб локацијама и блоговима са седиштем у Аустралији. Са клијентима у распону од владе, корпорација, малих компанија и појединаца, ВП хостинг има одговарајућу инфраструктуру за испуњавање свих врста хостинг потреба. Основни план је Стартуп пакет идеалан за личне блогове који не користе велику количину прометне ширине и складиштења. Пословни пакет је надограђен тако да укључује подршку за телефон поред е-поште. Ако имате сложену веб страницу која свакодневно прима промет од бројних истовремених корисника, онда је корпоративни пакет савршен за вас.

ВП хостинг је креиран тако да неометано ради са ВордПрессом. Када је у питању е-трговина, ВооЦоммерце доминира на 32% тржишта. То је проширење за е-трговину за још популарнију платформу ВордПресс на веб локацији. Када је у питању СЕО, ВооЦоммерце + ВордПресс блиста над свим осталим конкурентима. Употреба ове комбинације повећава вашу видљивост на претраживачима што је један од главних циљева интернет продавнице. Бројни додаци су развијени како би ВооЦоммерце постали још јачи, укључујући алате за маркетинг путем е-поште и функционалност веб локације. Провајдер је интегрисао много подешавања у услугу како би је прилагодио ВордПресс-у.

ВП хостинг пружа бесплатну улазну миграцију где ће ваша ВордПресс веб локација бити пресељена на нову хостинг платформу са нултим застојем. Аустралијски веб администратори ће волети локално особље на ВП хостингу што значи да се у преводу ништа неће изгубити приликом интеракције са њима. Центар за подршку 24/7 је значајна предност и можете им се обратити у било којем тренутку дана или ноћи. Вишепластна сигурност провајдера је употпуњена сталном ДДОС заштитом. Ове мере безбедности су практично беспоговорне када је у питању покретање продавнице за е-трговину. ВП хостинг је сарађивао са више врхунских брендова као што су Универзитет у Мелбоурну и Конференцијски изложбени центар Мелбоурне Цонвентион.

Закључак

Продавници е-трговине потребно је више ресурса од оних које захтева стандардна веб локација са садржајем. Можда ћете бити преплављени приликом изградње функционалне продавнице за е-трговину. Вероватно сте чули за платформе попут Схопифи и Магенто које вам омогућавају да зароните директно у преношење производа. Још је популарнији ВордПресс са својим мноштвом додатака који веб локацију за електроничку трговину чине високо успјешном. Систем управљања садржајем који одаберете зависи од вас и требао би испунити ваше тренутне и будуће бриге.

Већина администратора покушава уштедети новац одлучујући се за дељени хостинг који ускоро постаје неефикасан за платформу која гласи ресурсе попут Интернет продавнице. Пошто делите ресурсе са другим веб локацијама, веб локација може да се изгуби у продужетку у критичним часовима. Намјенски хостинг може бити скупља опција, али ваша веб локација ће имати користи од надограђеног продуженог времена, више сигурносних опција, потпуне контроле и намјенског тима за подршку. У Аустралији можете да приступите наменском серверу из ВП Хостинга да бисте преузели подухват за е-трговину на нови ниво.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map