Hoe een online zakelijke website te starten?

01.06.2020
Tutorials en gidsen 'Hoe een online zakelijke website te starten?
0 9 мин.

start-online-business-website


Het internet biedt zoveel mogelijkheden dat niemand het kan vermijden. Wat uw bedrijfsidee ook is, er is ongetwijfeld iets dat u online kunt doen om de ontwikkeling ervan te helpen.

Veel mensen kiezen ervoor om online geld te verdienen omdat het veel voordelen biedt, zoals wereldwijde toegang en vele andere dingen. Online zaken doen is gewoon iets dat de afgelopen 10 jaar heeft gewerkt en de komende jaren nog beter zal worden. Dus hoe eerder u aan uw bedrijf begint te werken, hoe beter.

Als je klaar bent om je idee te lanceren en winstgevend te maken, kun je de stappen volgen die we hier hebben gegeven om verder te gaan.

Stap 1: Zoek een probleem om op te lossen of een behoefte om op te vullen

probleem oplossenZelfs als je idee geweldig is, zal niemand er iets om geven als het geen waarde biedt. Maar zelfs als u een eenvoudige detailhandel wilt starten, moet u eerst de behoeften vinden in plaats van de producten. Dus, om uw kansen op succes te vergroten, moet u een markt vinden die u wilt betreden.

Vind de groep mensen die op zoek is naar een oplossing voor een bepaald probleem zonder teveel resultaten te vinden. Het is tegenwoordig vrij eenvoudig om dit onderzoek op internet te doen; je kunt het op verschillende manieren doen:

 • Bezoek Quora en kijk wat voor vragen mensen stellen in de niche waarin u zich bevindt.
 • Zoekwoordonderzoek met de MOZ Zoekwoordverkenner of de Google Zoekwoordplanner.
 • Bekijk wat uw concurrenten aan het doen zijn door andere websites te bezoeken en te zien hoe zij in de specifieke behoefte voorzien die u zoekt.

Stap 2: Maak een website of kies een marktplaats

U heeft tal van mogelijkheden om uw producten aan klanten te laten zien. Je kunt kiezen uit de vele online marktplaatsen zoals Amazon, eBay en anderen, of je kunt je eigen website maken. Het indienen van uw producten op een online marktplaats gaat snel en eenvoudig, maar heeft veel nadelen.

Om te beginnen zal de markt uw winsten afsnijden en tal van beperkingen opleggen. Ze hebben zeggenschap over wat u verkoopt en hoe u het verkoopt. Bovendien is er op elke markt veel concurrentie, dus u kunt gemakkelijk in prijsoorlogen terechtkomen. Maar als u de snelle en gemakkelijke oplossing wilt zonder dat u zich hoeft te bemoeien met het maken van een website, kan dit zeker in uw voordeel werken. Het beste van deze marktplaatsen is zelfs dat ze een constante verkeersstroom hebben, dus het is veel gemakkelijker om klanten van hen te krijgen.

create-a-websiteMaar als u een website wilt maken, kunt u dat ook vrij snel doen. Je zult veel tutorials moeten bekijken en sleutelen aan het ontwerp van je website, maar je hebt ook volledige controle over je website. Bovendien vereist het een grotere investering vooraf, maar levert het u op lange termijn meer geld op.

Tegenwoordig is het eenvoudig om een ​​website te lanceren. Er zijn drie eenvoudige stappen nodig:

 • Registreer een hostingaccount– Meld u aan bij HostGator omdat ze de meest betrouwbare, goedkope en snelste service voor WordPress zijn. Gratis SSL-certificaat is inbegrepen bij alle gedeelde hostingplannen.
 • Installeer WordPress – Met HostGator kunt u WordPress met een enkele klik installeren en uw website binnen een uur starten. Zo eenvoudig kan het zijn.
 • Installeer het DIVI-thema – Als u uw website er precies zo uit wilt laten zien als u wilt, is Divi de juiste keuze. Er zijn maar weinig andere platforms die het zo eenvoudig maken om een ​​professioneel webdesign te maken op basis van slepen en neerzetten. Het is goedkoper dan het inhuren van een ontwikkelaar en u kunt het ook gebruiken om meerdere websites te maken.

Hier zijn een paar tips voor het maken van een eenvoudige maar aantrekkelijke bedrijfswebsite:

 • Gebruik slechts een of twee gewone lettertypen op een witte achtergrond.
 • Maak de navigatie van uw website eenvoudig, uitgebreid en consistent op elke pagina.
 • Gebruik alleen video, afbeeldingen of audio als ze de gebruikerservaring verbeteren en uw bericht correct kunnen communiceren.
 • Voeg een aanmeldingsaanbieding toe en verzamel de e-mailadressen van uw gebruikers.
 • Maak het kopen zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk. Het kost de gebruiker niet meer dan twee klikken.
 • Beschouw uw website als uw online etalage en maak deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk.

Welke optie u ook kiest om uw producten te verkopen, zorg ervoor dat u de voor- en nadelen afwegt om te zien welke het beste bij u past.

Stap 3: schrijf kopieën die verkopen

schrijf-kopieën-die-verkopenSchrijven voor het web is een interessante kunstvorm die van grote invloed is op hoe goed u uw producten kunt verkopen. Het is jouw manier om te communiceren met de bezoekers van je website en hen te vertellen welke waarde je kunt bieden. Dit is een cruciaal onderdeel van het verkoopproces, maar je kunt het goed doen met de juiste formule:

 • Wek de interesse van de lezer met een overtuigende en unieke kop.
 • Gebruik de eerste alinea om te beschrijven welk probleem uw product zal oplossen.
 • Stel uw geloofwaardigheid vast met voorbeelden en vertel de lezer precies hoe u hun probleem oplost.
 • Voeg getuigenissen toe van mensen die tevreden waren met het product.
 • Maak een lijst met voordelen die het product de gebruiker kan bieden.
 • Doe een aantrekkelijk aanbod.
 • Bied een sterke garantie voor het succes van het product.
 • Creëer urgentie met zoiets als “tijdelijke aanbieding”.
 • Vraag de lezer om uw product te kopen.

Het belangrijkste bij elke kopie die u schrijft, is om u te concentreren op de unieke waarde die het product aan de gebruiker zal bieden. Beschrijf precies hoe een specifiek product het leven van mensen gemakkelijker en of beter zal maken.

Stap 4: breng uw website op de markt

adverteren-website-online-marketingWanneer u uw website klaar heeft staan, is het tijd om de juiste marketingstrategieën te gebruiken. U moet een duidelijk idee hebben van wie uw doelgroep precies is om te profiteren van verschillende online marketingstrategieën.

De meeste mensen brengen hun websites en producten op de markt via zoekmachines, socialemediaplatforms en betaalde advertenties. Afhankelijk van uw unieke bedrijfsmodel en het soort mensen dat u wilt aantrekken, kunt u hiermee solide resultaten behalen.

SEO

Je moet altijd wat moeite doen om je website te optimaliseren voor zoekmachines. Door blogposts en boeiende inhoud te maken, kunt u uw positie in de zoekmachine verhogen en gratis gericht verkeer verdienen. Ook al duurt dit lang, als je eenmaal een goede plek op de rankingpagina’s van zoekmachines hebt bereikt, krijg je het verkeer dat je nodig hebt om een ​​verbazingwekkend aantal producten te verkopen. Dat vereist echter consistent werk en uw zoekmachine-positie zal altijd fluctueren.

PPC

Als u PPC gaat gebruiken, verwacht dan snelle resultaten, maar alleen zolang u zoekmachines betaalt en advertentienetwerken betaalt voor verkeer. Hoe dan ook, dit kan heel goed werken als u een goede prijs krijgt als u dure producten verkoopt met een hoog rendement op uw investering.

Sociale media

Social media marketing is iets waar elke ondernemer van moet profiteren. Je kunt het gebruiken alleen voor het publiceren van berichten of je kunt het ook gebruiken als een betaald marketingplatform. Niets kan gebruikers zo nauwkeurig targeten als een social media-platform. Facebook heeft bijvoorbeeld zeer geavanceerde algoritmen waarmee je precies de mensen krijgt die je nodig hebt.

Contentmarketing

Overweeg ook om te bloggen en YouTube-video’s te maken. Regelmatig hoogwaardige inhoud publiceren is gemakkelijk de beste manier om gebruikers naar uw site te trekken. Niets verkoopt beter op internet dan waardevolle informatie, dus zorg ervoor dat u er een aantal op uw site heeft staan. Dit brengt me bij mijn volgende punt.

Email reclame

Het ophalen van de e-mailadressen van uw gebruikers is een van de beste dingen die u voor uw bedrijf kunt doen. Stel een e-maillijst samen, want het is een zeer waardevol bezit. Hiermee kunt u direct contact opnemen met de mensen die al interesse in uw producten hebben getoond en kunt u ze omzetten in kopers.

Stap 5: Vestig uzelf als een expert in uw niche

expert-uw-nicheEen van de belangrijkste dingen om ervoor te zorgen dat de bezoekers van uw site kopen wat u verkoopt, is vertrouwen. Ze moeten erop kunnen vertrouwen dat u hun belangen in het achterhoofd houdt en dat de informatie die u verstrekt volledig geldig is. Mensen komen meestal voor informatie op internet en lezen veel over een product voordat ze het kopen. Als jij degene bent die die informatie verstrekt, zullen ze die waarschijnlijk via jou kopen.

Om de kracht van een expert in uw vakgebied te benutten, kunt u het volgende doen:

 • Schrijf blogposts of geef gratis eBooks weg die een aantal van uw deskundige adviezen bevatten.
 • Voeg “stuur het naar een vriend” -links toe aan elk waardevol stuk content dat u publiceert.
 • Word actief in deskundige branchevormen en sociale netwerkgroepen.

Al deze dingen zullen mensen interesseren voor wat u te zeggen heeft en zullen waarschijnlijk naar uw website navigeren voor meer informatie. Mensen hebben de neiging om een ​​bedrijf veel meer te vertrouwen als er een gezicht achter zit, dus zorg ervoor dat ze het uwe zien!

Stap 6: Verhoog uw winst door upselling en back-end sales

verhoging van de winstZodra mensen hun eerste aankoop op uw site hebben gedaan, is uw werk nog lang niet klaar. U moet upselling en back-endverkopen gebruiken om ze aan te moedigen weer bij u te kopen. Onthoud dat terugkerende klanten altijd de beste zijn, dus probeer er zoveel mogelijk te hebben. Dit kunt u bereiken door:

 • Producten aanbieden die een aanvulling vormen op de oorspronkelijke aankoop die ze hebben gedaan.
 • Geef ze elektronische loyaliteitscoupons waarmee ze bij hun volgende bezoek iets waardevols kunnen inwisselen.
 • Laat ze andere gerelateerde producten zien op je bedankpagina nadat ze een aankoop hebben gedaan.

Conclusie

Het internet verandert van de ene op de andere dag, dus een jaar online doorbrengen is als 5 jaar in de echte wereld. U bent klaar voor een wilde rit als u uw bedrijf online start en u moet constant meebewegen met de stroom en de ontwikkelingen. Hoe dan ook, de principes van het starten en runnen van een succesvol online bedrijf veranderen niet, dus u heeft altijd iets om naar uit te kijken wanneer u uw volgende stap plant.

Ik hoop dat je dit artikel met plezier hebt gelezen en dat we je hebben geholpen op je reis om een ​​succesvol online bedrijf te starten!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector