Waarom een ​​dedicated server aanschaffen voor uw online winkel in Australië?

dedicated-server-online-shop-australië


Webhosting kan een online bedrijf maken of breken, omdat het de letterlijke ruggengraat van een website is. De meeste bedrijven zetten terecht tijd en middelen in om een ​​uitstekende webhostingprovider te vinden. Het laatste dat u nodig heeft, zijn overvolle en zwakke servers die het verkeer van uw website niet kunnen bijhouden.

Er zijn voornamelijk drie webhostingpakketten. Gedeelde hosting is de meest economische van hostingplannen waarbij u maandelijkse tarieven kunt betalen vanaf $ 3. Startups trekken naar dit pakket, dat onvoldoende blijkt te zijn naarmate de site groeit. Gedeelde hosting betekent over het algemeen dat u servers deelt met andere sites. De risico’s van dit plan zijn onder meer trage laadtijden en stilstandtijden.

Dedicated hosting is een upgrade van shared hosting waarbij u geen webservers hoeft te delen. Deze oplossing biedt volledige controle over de serversoftware en hardware. Dedicated hosting is geschikt voor groei, wat het ideaal maakt voor groeiende bedrijven. Het pakket vereist meer technische vaardigheden en is doorgaans duurder dan shared hosting. De redenen waarom dedicated hosting ideaal is voor online winkels zijn onder meer:

1. Beste beschikbaarheid

Het belang van een sterke uptime kan niet genoeg worden benadrukt. Het is niet ongebruikelijk dat online winkels crashen in perioden met veel verkeer. Click Frenzy kent dit risico maar al te goed, want de website crashte in november 2018 tijdens een verkoop. Shoppers wendden zich tot sociale media om hun teleurstellingen te beschrijven. De servers van de site bleken niet geschikt voor het meer dan normale verkeer.

In de digitale wereld kan downtime worden vergeleken met het wegsturen van kopers in een fysieke winkel. Downtime leidt uw klanten om naar andere sites. Sommige online beheerders zijn van mening dat korte downtime-periodes niet nadelig zijn voor de verkoop, maar ze kunnen niet meer verkeerd zijn. In 2018 verloor Amazon tijdens zijn jaarlijkse Prime Day tussen $ 72 en $ 99 miljoen. Zelfs als uw winkel niet zoveel geld verliest als Amazon, illustreert het alleen de potentiële omvang van downtime-verliezen.

Nieuwe klanten meten een online winkel op prestatie. Niets frustreert een klant meer dan een bedrijf dat niet aan de verwachtingen voldoet. Uptime houdt rechtstreeks verband met reputatie. De e-commerce-industrie is verzadigd en nieuwe bedrijven duiken voortdurend op. Een solide reputatie is belangrijker dan ooit. Zoekmachines rangschikken sites met hoge uitvaltijden slecht, wat betekent dat uw concurrenten gunstiger zullen worden gerangschikt en meer klanten zullen aantrekken.

In werkelijkheid gaat er niets boven 100% uptime. De combinatie van menselijke vaardigheid, hardware en software kan niet helemaal onfeilbaar zijn. Het doel is om de mogelijke storingen in deze systemen zoveel mogelijk te beperken. Gehoste oplossingen zijn geavanceerd op het gebied van opslag, bandbreedte, servercapaciteit en CPU-toewijzing. Een uptime van 99,99% is wenselijk en wordt vaak gegarandeerd in het contract met de hostingmanager. U kunt softwaretoepassingen gebruiken om de werkelijke uptime te bewaken en ervoor te zorgen dat de host zijn overeenkomst nakomt.

2. Snelheid en prestaties

Tijd is geld, en dit geldt vooral voor e-commercesites. De laadtijden die klanten verwachten in online winkels blijven dalen. In 2006 verwachtte de gemiddelde online consument bijvoorbeeld dat pagina’s binnen ongeveer acht seconden zouden worden geladen, terwijl deze in 2010 was gedaald tot twee seconden of minder. Belangrijke spelers zoals Google en Amazon hebben veel rapporten om het belang van laadtijden voor klanten te illustreren. Studies tonen verder aan dat het verhogen van de websitesnelheid slechts een klein beetje de conversies aanzienlijk kan verbeteren.

Als uw website op een gedeelde server draait, worden bronnen verdeeld tussen u en andere websites. Welke site het eerst de middelen krijgt, mag de vruchten plukken. Bij een dedicated hostingplan krijgt u echter een bepaalde hoeveelheid middelen toegewezen en heeft niemand toegang tot uw aandeel. Afhankelijk van uw pakket krijgt u toewijzingen over Ram, bandbreedte, opslag en beveiliging. U kunt kiezen voor een hoger plan naarmate uw website groeit. Het hebben van uw eigen middelen betekent ook dat u de instellingen opnieuw kunt configureren en andere applicaties kunt integreren om de snelheid van de website te verbeteren.

Het hebben van speciale bronnen vermindert de downtime voor uw website. Snelle laadtijden hebben verschillende voordelen. 46% van de shoppers die bijvoorbeeld hun winkelwagentjes verlaten, geven de schuld aan de lage laadsnelheden voor deze actie. Wanneer kopers ‘nu kopen’ of ‘afrekenen’ selecteren, verwachten ze dat de volgende reactie snel zal plaatsvinden. Een langzame site moedigt geen conversies aan en ontmoedigt kopers verder om door uw platform te bladeren.

Zoekmachines houden van snelle websites en rangschikken ze doorgaans hoger op zoekpagina’s. Google gebruikt snelheid sinds 2010 in zijn ranglijst. Een e-commercesite moet gebruik maken van SEO voor zichtbaarheid. Daarom zijn laadsnelheden essentieel dan ooit. Het is ook een uitstekende strategie om onbeperkte add-on e-mailaccounts, domeinen, database met uw toegewijde hostingplan te hebben voor het geval u een ander project rond uw website start.

Dedicated hosting is een betrouwbaarder pakket omdat het minder snel crasht of uitvalt dan een website op shared hosting.

3. Verbeterde beveiliging

Online verkopen biedt veel kansen voor ondernemers, maar het zijn ook risico’s. De meest bekende digitale bedreiging is fraude. De meeste online winkels hebben klantfuncties om informatie zoals bezorggegevens en aankoopgeschiedenis op te slaan. Hackers kunnen toegang krijgen tot deze accounts en deze gebruiken om ongeautoriseerde aankopen te doen. Als u klantinformatie niet adequaat beschermt, stelt u deze open voor hacking en fraude. Creditcardfraude komt vrij vaak voor, omdat u, in tegenstelling tot fysieke winkels, de identiteit van de koper niet kunt achterhalen.

DDOS-aanvallen zijn een andere veelvoorkomende beveiligingsdreiging. Hackers kapen doorgaans uw hostingservers en brengen hun functionaliteit in gevaar of gebruiken ze om andere servers aan te vallen. DDOS-aanvallen zijn met name ongewenst omdat ze ernstige downtime veroorzaken en als ze blijven doorgaan, dit u omzet en uw reputatie bij klanten kan kosten. De meeste webhosts bieden authenticatiesystemen als aanvulling op standaardoplossingen op basis van wachtwoorden.

Kies bij het kiezen van een webhost voor pakketten met:

 • SSL-certificaten – Secure Sockets Layers zijn ontworpen om informatie tussen een verkoper en een koper te versleutelen. Bij e-commercetransacties wordt dergelijke gevoelige informatie uitgewisseld, zoals creditcardgegevens, adressen, bankgegevens en aankoopgeschiedenis.
 • VPN – Openbare netwerken zijn toegankelijk voor veel mensen en daarom zijn ze behoorlijk kwetsbaar voor cybercriminelen. Een Virtual Private Network beschikt naast off-encryptiegegevens over offsite servers. De meest effectieve opties zijn SSL-VPN en Open-VPN.
 • Beveiligingscontrole – Uw webhost moet uw site regelmatig verder controleren. Audits detecteren beveiligingsbedreigingen en gaan daar dienovereenkomstig mee om.
 • Bescherming tegen DDOS-bedreigingen – DDOS-aanvallen bezorgen beveiligingsteams hoofdpijn omdat ze vaak van vorm veranderen om maatregelen tegen hen te weerstaan. DNS-voorzieningen worden vaak gebruikt om verdacht verkeer te verwijderen.

De bovenstaande functies zijn beschikbaar bij de meeste dedicated hostingpakketten en zijn essentieel om uw e-commercesite vlot te laten werken. Sommige plannen bieden speciale firewalls voor extra bescherming. Firewalls zijn standaardsoftware op computers en ze beperken de toegang van gebruikers tot bepaalde inhoud of websites. Wanneer u gedeelde hosting gebruikt, kunnen verzoeken die zijn geblokkeerd voor toegang tot een andere site ook op uw website worden geblokkeerd. Bij dedicated hosting zijn er specifieke regels voor de toegang van uw platform die ideaal zijn voor gevoelige informatie.

Naast de beveiligingsinstellingen van uw webhost, kunt u ook verschillende van uw eigen instellingen implementeren, waaronder antivirussoftware.

4. Volledige controle over uw website

Met dedicated hosting hangt het succes van uw e-commerce website volledig af van uw inspanningen. U moet ervoor zorgen dat de server goed wordt onderhouden en beschermd tegen bedreigingen. Gedeelde hosting is niet bijzonder ideaal voor e-commercesites, aangezien sommige websites mogelijk grote delen van de bronnen gebruiken, waardoor de uwe daardoor slecht presteert. Bij dedicated hosting wordt een server met bepaalde allocaties gebruikt voor het optimaal benutten van uw website.

Aangezien u met dedicated hosting uw software- en hardwarebehoeften kunt configureren, is de eerste stap het correct beveiligen van uw site. U heeft volledige controle over uw beveiligings- en toestemmingsvereisten, zodat u de informatie van klanten kunt versleutelen. Naarmate uw site groeit, kunt u applicaties of software toevoegen en verwijderen.
Een ander voordeel van dedicated hosting is flexibiliteit waarbij u uw server voor een willekeurig aantal projecten kunt gebruiken, zolang deze binnen de gegeven limieten blijft wat betreft opslag en bandbreedte.
Er zijn onbeperkte tools om de prestaties van een e-commercesite te optimaliseren in de categorieën marketing, business, website, onderzoek en analyse.

Dedicated hosting vereist veel hands-on inspanning van de kant van de klant, en sommige webhosts providers hebben dedicated hosting beheerd tegen een extra vergoeding. Uw provider voert de meeste instellingen voor u uit. U kunt deze oplossing als pakket kopen of de services kopen wanneer u een technicus nodig heeft om u te helpen.

5. Toegewijde technische ondersteuning

Een e-commercesite is bijzonder kwetsbaar omdat eventuele storingen rechtstreeks van invloed zijn op de verkoop. De meeste hostingklanten zoeken daarom naar providers die op alle dagen van het jaar 24/7 support bieden. Dit personeel moet niet alleen beschikbaar zijn, maar ook experts zijn. Als u een complexe software-instelling moet configureren, moet het team van de provider voldoende kennis hebben om u op bevredigende wijze te helpen. Een hostingprovider moet verder verschillende kanalen aanbieden om toegang te krijgen tot het ondersteuningsteam. Deze kanalen kunnen bestaan ​​uit live chat, e-mail, ticketing en telefoon. De meeste dedicated hostingpakketten bieden deze garanties, wat betekent dat de hulp die u nodig heeft de klok rond beschikbaar is. Toegewijde hostingproviders controleren websites regelmatig, wat een extra garantie is dat uw site wordt beschermd tegen storingen en beveiligingsrisico’s.

Waarom ik WP Hosting aanbeveel

wphosting-dedicated-server-australia

WP Hosting – Dedicated Server Australië

Een van de meest opvallende dedicated hostingproviders in Australië is WP Hosting. Het is opgericht om hoogwaardige hostingservices in te zetten op Australische websites en blogs. Met klanten variërend van de overheid, bedrijven, kleine bedrijven en individuen, heeft WP Hosting een adequate infrastructuur om aan allerlei hostingbehoeften te voldoen. Het basisplan is het Startup-pakket, ideaal voor persoonlijke blogs die niet veel gebruik maken van bandbreedte en opslagruimte. Het Business-pakket is geüpgraded met telefonische ondersteuning naast het e-mailpakket. Als u een complexe website heeft die dagelijks verkeer ontvangt van meerdere gelijktijdige gebruikers, dan is het Corporate-pakket perfect voor u.

WP Hosting is gemaakt om naadloos samen te werken met WordPress. Als het gaat om e-commerce, domineert WooCommerce 32% van de markt. Het is de e-commerce-extensie voor het nog populairdere websiteplatform WordPress. Als het op SEO aankomt, schittert WooCommerce + WordPress over alle andere concurrenten. Het gebruik van deze combinatie verhoogt uw zichtbaarheid bij zoekmachines, wat een van de belangrijkste doelen is van een online winkel. Er zijn talloze add-ons ontwikkeld om WooCommerce nog krachtiger te maken, waaronder e-mailmarketingtools en functionaliteit voor lidmaatschapssites. De provider heeft veel tweaks in de service geïntegreerd om deze af te stemmen op WordPress.

WP Hosting biedt gratis inkomende migratie waarbij uw WordPress-site zonder downtime naar het nieuwe hostingplatform wordt verplaatst. Australische webbeheerders zullen dol zijn op de lokale medewerkers van WP Hosting, wat betekent dat er niets verloren zal gaan tijdens de interactie met hen. Het 24/7 ondersteuningscentrum is een groot voordeel en u kunt op elk moment van de dag of nacht contact met hen opnemen. De meerlaagse beveiliging van de provider wordt aangevuld met always-on DDOS-beveiliging. Deze beveiligingsmaatregelen zijn praktisch onfeilbaar als het gaat om het runnen van een e-commerce winkel. WP Hosting heeft gewerkt met meerdere topmerken zoals de University of Melbourne en het Melbourne Convention Exhibition Centre.

Conclusie

Een e-commerce winkel heeft meer middelen nodig dan die van een standaard inhoudssite. U kunt overweldigd zijn bij het bouwen van een functionele e-commerce winkel. Je hebt waarschijnlijk gehoord van platforms zoals Shopify en Magento, waarmee je direct in het uploaden van producten kunt duiken. Nog populairder is WordPress met zijn vele plug-ins die ervoor zorgen dat een e-commercesite goed presteert. Het inhoudbeheersysteem dat u selecteert, is aan u en moet voldoen aan uw onmiddellijke en toekomstige zorgen.

De meeste beheerders proberen geld te besparen door te kiezen voor shared hosting, wat al snel inefficiënt wordt voor een resource-hongerig platform zoals een online winkel. Aangezien u bronnen deelt met andere sites, kan uw website op kritieke uren aan uptime verliezen. Dedicated hosting is misschien de duurdere optie, maar uw site profiteert van de verbeterde uptime, meer beveiligingsopties, volledige controle en een toegewijd ondersteuningsteam. In Australië heeft u toegang tot een speciale server van WP Hosting om uw e-commerce-onderneming naar een hoger niveau te tillen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map