Hvordan lage et profesjonelt HTML / CSS-nettsted?

01.06.2020
Tutorials & Guides 'Hvordan lage et profesjonelt HTML / CSS-nettsted?
0 5 мин.

hvordan du bygger et profesjonelt html css nettsted


Uansett hva du er privatperson eller bedriftseier, er du her nå for å lære hvordan du bygger din egen, profesjonelle webside ved hjelp av enkel HTML og CSS-koding. For å få mer informasjon om dette emnet, bestemmer jeg meg for å undersøke online og fant mange nettsteder som gir en trinn-for-trinn-guide for hvordan du kommer i gang med å lære HTML. Fra min erfaring vet jeg at når folk ser etter opprette et profesjonelt HTML-nettsted, de ønsker faktisk ikke å lære inn-siden av dette programmeringsspråket. De vil ha en enkel og rask løsning for å komme i gang med nettstedet deres.

Lag ditt eget profesjonelle nettsted!

Start nettstedet ditt på få minutter med denne fantastiske dra-og-slipp-nettstedbyggeren. Ingen erfaring eller programmeringsferdigheter!

Start nå! »

I denne opplæringen vil jeg presentere deg 3 måter å lage et nettsted ved hjelp av HTML og CSS; det vil innebære et visst nivå av programmeringsferdigheter, men vi vil ikke begynne med det grunnleggende, og forklare hva hodet og kroppen taggen brukes til. Det er mange nettsteder du kan lære det grunnleggende, for eksempel er w3schools.com ganske bra.

Bygg et HTML-nettsted fra grunnen av

Dette er den lengste og vanskeligste måten å opprette nettstedet ditt. Ved siden av at du trenger god kunnskap om HTML og CSS, må hver kodelinje skrives av deg. Dette kan være tidkrevende, og det kan ta flere uker å fullføre prosjektet ditt. Selv om du har ferdighetene og kunnskapen til å skrive all koden selv, er det etter min mening ikke verdt tiden og innsatsen du legger ned i det.

Hvis du fremdeles insisterer på å skrive hele koden nettstedet ditt, foreslår jeg at du bruker en html-ramme som bootstrap for å fremskynde utviklingsprosessen. Hvis du planlegger å ikke bruke mye tid på utviklingen, bør du vurdere å få en mal.

Bygg et nettsted ved hjelp av en HTML-webmal

Å få en ferdig nettstedsmal er en rask og enkel måte å få den i gang. Du vil sikkert trenge et visst nivå av HTML- og CSS-kunnskaper for å kunne endre malen for dine behov, men absolutt vil du ikke starte hele prosjektet fra bunnen av.

Her er noen av mine favorittleverandører av gratis HTML-mal, hvor du kan laste ned som passer best til designbehovene dine:

Ovennevnte leverandører tilbyr responsive maler også, dette betyr at nettstedet ditt ikke bare ser bra ut på skrivebordet, men også vil tilpasse seg perfekt til og skjermoppløsning som smarttelefoner og nettbrett.

Før du begynner å bruke gratis HTML-mal, sjekk leverandørens bruksbetingelse og lisens. Noen maler kan være begrenset for personlige prosjekter; andre kan tillate deg å bruke dem på kommersielle nettsteder også.

Hvis du har råd til å få en premium nettstedmal, bør du sjekke ut følgende leverandører:

 • http://themeforest.net/html-templates

Å få en nettmal og endre den til dine behov, er ikke nok til å publisere nettstedet ditt på nettet. Du må også kjøpe et domenenavn og en premium hostingkonto. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke HostGator, de tilbyr et gratis domenenavn og en rimelig introduksjonspris for nye webhotellkontoer.

Bygg en HTML-webside ved hjelp av et nettstedbyggerverktøy

Hvis du bestemmer deg for å gå med en nettstedsbygger, har du sannsynligvis det travelt og vil lage nettstedet ditt så raskt som mulig. Å bruke en programvare for å lage et nettsted har blitt en veldig vanlig praksis, ikke bare fordi det reduserer tiden for webutvikling betydelig, men det gjør det superenkelt og tilgjengelig for alle. Et nettstedbyggingsverktøy krever ingen kunnskap om programmering, med sine innebygde dra-og-slipp-funksjoner og WYSIWYG-redigeringsprogram kan du opprette en profesjonell webside på få minutter.

Med HostGator kan du bygge et profesjonelt nettsted uten behov for å bruke programmering. Nettstedsbyggeren som er tilgjengelig på HostGator, tilbyr deg et bredere utvalg av moderne maler som passer for forskjellige kategorier. Velg en mal du liker, og begynn å opprette nettstedet ditt. Denne nettleserbaserte nettstedbyggeren lar deg legge til og publisere forskjellige sider med forskjellige oppsett, laste opp bilder, sette inn kontaktskjema og Google maps, legge til facebookknapper, facebookkommentarer og andre sosiale applikasjoner, menyer, bokser, faner og mye mer. Du kan også opprette en seksjon for blogginnlegg.

Her er et skjermbilde av ovennevnte nettstedbyggerverktøy:

ehost html nettsted byggherre eksempel

Hvis du vil finne ut mer om HostGator, anbefaler jeg å lese vår detaljerte HostGator-anmeldelse.

Hvilken metode du skal velge for å lage ditt eget profesjonelle nettsted?

Vel, hvis du er ukjent med nettstedsbygging og HTML, og ønsker å lære dette språket, bør du sannsynligvis begynne å jobbe med et grunnleggende nettstedoppsett; på denne måten kan du lære og bygge samtidig. Hvis du allerede vet et nivå av HTML og CSS, og ønsker å gjøre prosjektet raskt, vil sannsynligvis en nettstedmal være det beste valget. Hvis du har det travelt og ikke har tid til å lære deg programmering, er det beste alternativet å bruke en nettstedsbygger.

Det er absolutt andre metoder også å bruke til bygge et nettsted, men i dette tilfellet har vi fokusert hovedsakelig på lage enkel HTML-webside.

Så hvis du tok en beslutning om metoden du vil bruke, gi meg beskjed i kommentarene nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector