Hvordan lage et profesjonelt nettsted med en iPad?

opprette nettsted med ipad


For en tid tilbake fikk vi en e-post fra en av leserne våre, med spørsmål om det er mulig å opprette en webside ved hjelp av en iPad eller nettbrett. I denne artikkelen vil jeg vise deg hvor enkelt du kan opprette et nettsted med iPad, iPhone eller annen mobil enhet. Denne opplæringen er fantastisk for nybegynnere og brukere som ikke vet programmering.

Å lage et nettsted med en iPad har noen begrensninger, men det er fremdeles mange alternativer du kan bruke til å bygge et profesjonelt nettsted:

 • Bruker en nettstedsbygger APP
 • Ved hjelp av en nettleserbasert Site Builder
 • Ved hjelp av WordPress eller annen responsiv CMS

Bygg et fantastisk nettsted med din iPad

hostgator webhotellGATOR er en helt ny nettstedbygger utviklet av HostGator, som gir deg muligheten til å lage profesjonelle nettsteder ved å bruke iPad-en din. Prøv ut GATOR nå!

Start nå “

Bruk en nettstedbygger-app for å opprette nettstedet ditt

Det er mange apper for bygging av nettsteder i iTunes-butikken, så det vil ikke være noe problem å finne en. Spørsmålet er hvilken du skal bruke? Hvilken app er bra for å bygge et profesjonelt nettsted? Jeg fant ut at appen som tilbys av Weebly er anstendig.

weebly nettstedsbyggerWeebly er en dra-og-slipp-nettstedsbygger, som gjør det mulig for brukere å opprette en bedriftsside, blogg eller nettbutikk. Weebly er veldig enkel å bruke; det er perfekt for nybegynnere som ikke har noen kodingsevner. Det fine med Weebly er at du kan prøve det gratis.

La oss se hvordan du kommer i gang med Weebly App. Gå til app store og søk etter appen, enn installer den på iPad-en din. Få tilgang til appen og opprett en gratis konto på Weebly for å få tilgang til nettstedbyggeren deres. Når kontoen din er klar, velger du et tema du liker best. Det er hundrevis av maler av høy kvalitet du kan velge mellom. Du kan redigere hver del av disse malene, slik at du reduserer innsatsen ved å velge et design som har den utformingen du leter etter.

Nå kan du redigere teksten, endre bilder, legge til nye elementer som titler, avsnitt, kart, lysbildefremvisning, videoer, skjemaer, knapper og mye mer, bare trykk på iPad.

weebly nettsted byggherre app ipad

Når du er ferdig med å redigere nettstedet ditt, kan du publisere det til et underdomener, og du kan se det på nettet i Safari eller en annen nettleser du har på iPad.

Selv om du kan prøve ut nettstedbyggerappen gratis og også kan publisere nettstedet ditt, er gratisversjonen svært begrenset i funksjoner. For å lage et profesjonelt nettsted, må du oppgradere til en premiumplan, som starter på $ 8 hver måned og inkluderer et gratis domene i et år. Dette kan være en god avtale, men jeg har et bedre alternativ for deg. Bare fortsett å lese!

Bruk en nettleserbasert nettstedsbygger for å opprette nettstedet ditt

I dette tilfellet trenger du ikke installere noe på iPad-en din. Du trenger bare Safari eller annen nettleser, og du er god til å gå.

hostgator nettsted byggherreFor å opprette nettstedet ditt med en iPad eller iPhone (eller annen smarttelefon), anbefaler jeg på det sterkeste å bruke nettstedbyggeren som tilbys av HostGator. Denne nettstedsbyggeren er nettleserbasert, så du trenger ikke installere noe på enheten din. Dra og slipp-funksjonaliteten til denne byggherren lar deg tilpasse oppsettet, redigere innholdet, endre designet slik du vil. Du kan velge mellom tusenvis av maler.

Nettstedsbyggeren som tilbys av HostGator er enkel å bruke, krever ikke at du kjenner til HTML eller annen programmering, bare med fingertappene vil du kunne opprette og publisere et profesjonelt nettsted på få minutter.

ehost nettstedbygger med ipad

Denne nettstedsbyggeren har muligheten til å opprette en blogg i tillegg til å legge til produkter på siden din ved hjelp av eCommerce-funksjonaliteten.

For øyeblikket kjører HostGator en kampanje som tilbyr deres hostingplan, som inkluderer nettstedbyggeren, for bare $ 3 per måned når du abonnerer på minst 12 måneder. Ulempen er at du ikke kan prøve ut byggherren gratis; imidlertid tilbyr HostGator en 45 dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du ikke liker nettstedbyggeren eller tjenesten deres, kan du be om refusjon.

Hvorfor er HostGators nettstedbygger et bedre valg enn Weebly? I tillegg til at det koster mindre, har du også muligheten til å være vertskap for ikke bare ett nettsted. Det er faktisk ingen grenser for hvor mange nettsteder du kan opprette og publisere med HostGator. På toppen av det vil du kunne lage nettsteder med andre verktøy som WordPress, Joomla eller Drupal, les videre for å finne ut hvordan.

Bruk WordPress på iPad-en din til å lage et nettsted

WordPress er det mest populære innholdsstyringssystemet som driver med over 75 millioner nettsteder over hele verden. Du kan også bruke andre systemer for å bygge nettstedet ditt ved å bruke iPad-en din, men jeg velger å presentere deg WordPress, fordi det er det enkleste og er mer brukervennlig, mens de andre er mer utviklerorienterte.

Fordelen med å bruke WordPress til å bygge din webside er at du i utgangspunktet kan opprette alle typer nettsteder med den. Videre er WordPress en open source programvare og er gratis å bruke. Det kan være enklere å bygge nettstedet ditt med en programvare for nettstedbygger, men funksjonaliteten er begrenset, i strid med WordPress.

Mens nettstedsbyggeren ikke lar deg få tilgang til nettstedkoden, kan du med WordPress redigere, tilpasse og utvide funksjonaliteten.

Hvordan kan du bygge et nettsted med WordPress på iPad-en din? Først foreslår jeg at du sjekker tutorialen vår om hvordan du oppretter en webside med WordPress. Prosessen med å bygge et nettsted på iPad-en din er veldig lik.

wordpress ios eller Android-app

Med WordPress trenger du ikke installere noen app på enheten din, men du har dette alternativ også. Uansett hvilket alternativ du velger, må du kjøpe en hostingplan som støtter WordPress og lar deg installere den automatisk på nettstedet ditt. Du kan også prøve ut WordPress gratis på WordPress.com, ved å opprette en konto der.

WordPress-appen er tilgjengelig for IOS og Android, men tillater deg dessverre ikke å sette opp nettstedet ditt, det tillater bare å administrere og publisere nytt innhold. For å sette opp nettstedet ditt, trenger du en hostingkonto, og du må kjøpe dette ved hjelp av en nettleser som Safari.

Her er 3 webhotellfirmaer som jeg anbefaler for WordPress-nettsteder som er selv vert:

Selskap
Pris fra

1beste hosting for ipad nettsted byggherre$ 2,75 / mo
2beste hosting for WordPress$ 3,95 / mo
3beste forretningshotell for WordPress$ 3,99 / mo

Når du har webhotelskontoen din klar, logg deg på kontrollpanelet. Du vil motta all denne informasjonen på e-post fra hostingleverandøren du velger. Du vil også få et gratis domenenavn hvis du velger en av de ovennevnte leverandørene.

 • HostGator: er en pålitelig webhotellleverandør for hosting både store og store WordPress-nettsteder. De tilbyr også en nettstedsbygger med hostingkontoen sin. Så å velge HostGator er en flott løsning å prøve ut begge deler: å bygge nettstedet ditt med en byggherre eller med WordPress.
 • Bluehost: er det beste for de brukerne som ønsker å opprette et større nettsted. Hos BlueHost har du muligheten til å oppgradere hostingkontoen din til en større og kraftigere plan hvis du vokser frem din nåværende plan. Her kan du også velge administrert WordPress-hosting.
 • I bevegelse: er en annen flott løsning for å være vert for små til store WordPress-nettsteder. Støtten deres er også stor, opplært til å hjelpe brukere med WordPress-problemene deres.

I kontrollpanelet må du lete etter WordPress-ikonet og installere programvaren på domenet ditt. Dette er en veldig enkel oppgave: bare angi navnet på nettstedet ditt, velg administratorpåloggingsinfo (dette vil bli brukt til å redigere nettstedet ditt) og trykk på installasjonsknappen. Installasjonsprosessen er automatisert, så du trenger ikke å gjøre noe annet.

Når installasjonen er klar, kan du gå til nettstedet ditt og få tilgang til WordPress admin dashbord. Du må gjøre dette i en nettleser, mens dette ikke er en applikasjon. Koblingen vil se slik ut: yoursite.com/wp-admin, må du bytte ut domenenavnet med ditt eget domene.

Administrasjonsdashbordet til WordPress er responsivt, så det vil se bra ut på iPad og iPhone også. Jeg anbefaler å bruke en iPad mens du konfigurerer nettstedet ditt, bare fordi skjermen er større.

Nå kan du tilpasse WordPress-siden din fra iPad-en din:

 • Endre design i Utseende > Tema-menyen
 • Installer plugins du trenger i plugins > Legg til ny meny
 • Konfigurer koblingsstrukturen til nettstedet ditt i Innstillinger > Permalinks-menyen
 • Legg til nye innlegg eller sider i Innlegg > Legg til nye eller sider > Legg til ny
 • Behandle mediefiler, spesielt bilder i Media > Bibliotekmeny

Standard WordPress-installasjonen har ikke en sidebyggerfunksjon, men du kan finne flere gratis så godt betalte WordPress-sidebyggere online, som kan installeres på nettstedet ditt:

 • BoldGrid – en flott WordPress-sidebygger, tilgjengelig gratis med alle delte planer på InMotionHosting
 • WP Bakery – er en veldig populær sidebygger som koster $ 46 og fungerer med nesten alle temaer
 • Awesome Builder – er en annen flott dra-og-slipp premium-sidebygger for WordPress som koster 28 dollar

Hvorfor bør du vurdere WordPress for nettstedet ditt? I motsetning til nettstedsbyggerapper, kan WordPress også redigeres på en stasjonær datamaskin. Hvis du for eksempel velger å bygge nettstedet ditt fra iPad-en din med en app, vil du senere ikke kunne redigere den på en stasjonær datamaskin, med mindre appen tillater det (i de fleste tilfeller gjør det ikke). Mens nettstedbyggere er enklere å bruke, er de veldig begrenset sammenlignet med WordPress. Det er sant at med en nettstedsbygger kan du tilpasse hvert designelement på nettstedet, men funksjonaliteten kan ikke utvides. Med WordPress har du ingen begrensninger når det gjelder funksjonaliteten eller utformingen av nettstedet ditt.

For å videreutvikle et WordPress-nettsted trenger du kanskje litt kunnskap om PHP, HTML og CSS-programmering, men med bruk av plugins kan du i utgangspunktet gjøre hva som helst, uten å berøre koden.

Bare for å gi deg noen eksempler som WordPress kan tilby, men en nettstedsbygger kan ikke: nettsted av sosialt nettverk, nettsted for forumtype, eiendom eller biloppføring, rubrikkannonser, osv..

Konklusjon – Hvilken metode skal du bruke for å bygge nettstedet ditt med en iPad?

Hvis du er ute etter en rask og billig løsning for å lage en webside med iPad-en din, anbefaler jeg å bruke en nettstedsbygger. Dette vil gi deg alle funksjonene som er nødvendige for å komme i gang med et presentasjonsnettsted for en bedrift.

Imidlertid, hvis du vil ha noe langsiktig, og du tror at i funksjonen vil du forbedre nettstedet ditt ytterligere, foreslår jeg at du går med WordPress.

Til slutt vil jeg gjerne høre tankene dine i kommentarfeltet nedenfor. Hvis du har erfaring med å bygge nettsteder med iPad eller iPhone eller annen smarttelefon, kan du dele med oss. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å finne ut hvilket alternativ du skal velge, ikke nøl med å be om hjelp nedenfor i kommentarene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map