Hvordan lage et profesjonelt nettsted med WordPress (nybegynner vennlig)

opprette profesjonell nettsted wordpress nybegynner vennlig


Selv om WordPress er veldig enkelt å bruke og lage nettsted med, er det fremdeles mange som sliter med å lage et profesjonelt nettsted. I denne opplæringen skal jeg lære deg å bygge et profesjonelt nettsted for bedriften din ved hjelp av WordPress. Konseptet med denne guiden er å gi deg tips som kan hjelpe deg med å bygge et flott nettsted som konverterer besøkende til kunder.

WordPress-basert nettstedsbygger

Perfekt for nybegynnere! Lag out of the box, profesjonelle og høykvalitets nettsteder med WordPress og BoldGrid.

Start nå! »

Hvis du vil lære det grunnleggende om hvordan du setter opp WordPress eller vil vite hvordan du starter en blogg på få minutter, kan du sjekke de koblede opplæringsprogrammene.

Denne opplæringen involverer ikke programmering eller webdesign ferdigheter. Det er perfekt for nybegynnere som begynner med WordPress. Alt er illustrert med skjermbilder.

Nybegynner vennlig! Ingen koding! Ingen geeky vilkår! Enkelt og rett frem! Steg for steg.

Profesjonell hosting for profesjonell virksomhet

Mens du oppretter dette nettstedet for virksomheten din, vil du være profesjonell. For å publisere nettstedet ditt online, trenger du en hosting-tjeneste. For denne guiden brukte jeg InMotion Hosting som et eksempel. Jeg anbefaler dette vertsfirmaet for å opprette og være vert for virksomhetsnettstedet ditt. Hvis du vil lære mer om denne vertsleverandøren, kan du lese gjennomgangen vår for InMotion.

Så først må du kjøpe en heiseplan.

Ved å følge denne lenken, får du 47% umiddelbar rabatt. Bla til bunnen av siden og velg Launch Plan ved å klikke på “Bestill nå” -knappen.

ordre inmotion lanseringsplan

Gå gjennom valget og klikk på “Fortsett”.

inmotion business class hosting ordreprosess

Hvis du allerede eier et domenenavn, velger du det alternativet, ellers kan du registrere et nytt domene gratis med denne vertsplanen.

inmotion registrere gratis domene

For dette eksemplet valgte jeg alternativet for å koble domenet mitt til InMotion-serveren, så jeg fortsetter med alternativet “Jeg har allerede et domene”. Gå gjennom valget og klikk på “Fortsett”.

inmotion allerede eget domenenavn

Systemet vil automatisk oppdage posisjonen din og vil velge webserveren der nettstedet ditt vil være vertskap. Hvis du vil gjøre justeringer, velger du et nytt sted for serveren. Du kan velge mellom østkysten og vestkysten. Vurder å ha nettstedet ditt hostet på en server som er nærmere deg og dine klienter.

stemning vert østkysten vestkysten

Det viktigste trinnet i denne bestillingen er nå å velge hvilket innholdsstyringssystem du vil installere på nettstedet ditt. Her velger du “Installer BoldGrid, drevet av WordPress”. Dette er byggherren vi skal bruke til å lage og tilpasse nettstedet vårt. BoldGrid er en WordPress-drevet sidebygger, som lar deg lage tilpassede oppsett uten behov for å kjenne til HTML, CSS eller annen programmering. Vennligst sjekk BoldGrid-anmeldelsen vår for å finne ut mer om dette fantastiske verktøyet.

inmotion installerer boldgrid automatisk ved påmelding

Fyll ut din personlige og økonomiske informasjon. Denne siden er sikker og kryptert, så dataene dine blir beskyttet. Klikk på knappen “Kjøp konto” for å fullføre bestillingen.

inmotion kjøp hosting konto

Du vil bli kontaktet på telefon i løpet av få minutter for å bekrefte bestillingen. Når bestillingen din er bekreftet, vil du motta en e-post med påloggingsinformasjon. I mellomtiden blir WordPress og BoldGrid automatisk installert på nettstedet ditt. På slutten av bestillingen har du et fungerende system som du kan tilpasse.

Så langt så bra! Nå kommer den morsomme delen, når du faktisk oppretter nettstedet ditt.

Opprette ditt WordPress nettsted

Når kontoen din er bekreftet på telefon, vil du motta en velkomst-e-post fra InMotion med alle påloggingsdetaljene. Denne e-postadressen inneholder innlogging til ditt Account Manager-panel, logg inn på cPanel og til ditt WordPress-nettsted, hvor BoldGrid allerede er installert.

Nå får du tilgang til dashbordet på nettstedet ditt og logg inn. Innloggingsskjermbildet er forskjellig fra standard innloggingsskjerm for WordPress. Dashbordet er også litt annerledes, men det gjør ikke mye forskjell, selv om du allerede har brukt WordPress før.

inmotion boldgrid login

På velkomstskjermen vil du ha to videoer som, en for nybegynnere og en for avanserte WordPress-brukere. Disse videoene er en rask presentasjon av BoldGrid. Jeg anbefaler på det sterkeste å se på dem! Følgende video forklarer hvordan du starter med BoldGrid:

Nå, for å komme i gang, må du klikke på “Inspirasjoner” -menyen.

boldgrid inspirations nettsted

På inspirasjonssiden kan du velge mellom to alternativer: Installer som iscenesettelse (velg dette hvis du allerede har en webside og vil oppgradere den med BoldGrid) eller Installer som aktiv (dette alternativet er for de som ikke har et nettsted ennå). Vi fortsetter med det “aktive” nettstedet.

boldgrid installer aktive nettsteder

Neste trinn er å velge en kategori for nettstedet ditt. I skrivende stund er det omtrent ti kategorier du kan velge mellom, men det vil bli lagt til mer etter hvert som BoldGrid utvikler seg. Velg kategorien som er nærmest nisjen til nettstedet ditt.

boldgrid velg nettstedskategori

Når kategorien er valgt, kan du velge et tema du vil. Du kan forhåndsvise et av disse temaene og se hvordan det vil se ut på et skrivebord, bord eller mobiltelefon. Vær oppmerksom på at noen temaer inneholder opphavsrettsbeskyttede bilder med vannmerker. Du kan kjøpe disse bildene (ved hjelp av myntsystemet), eller du kan erstatte dem med dine egne bilder. Vi vil velge “Uptempo” -tema for denne opplæringen.

boldgrid velg tema

Etter å ha valgt temaet du foretrekker, velger du sidesettet du vil installere på nettstedet ditt. Vi vil velge å installere fem sider, som er de vanligste for denne kategorien. Klikk på “Velg” -knappen for å fortsette.

boldgrid velg sidesett

Bekreft valget og fullfør installasjonen av temaet og sidene ved å klikke på “Installer dette nettstedet!” knapp. På dette trinnet kan du fremdeles gå tilbake og redigere innstillingene du valgte før.

boldgrid installer nettsted

Installasjonen og opprettelsen av sidene vil ta mindre enn et minutt. Ikke lukk siden før den er ferdig. Når installasjonen er fullført, klikker du på “Tilpass” -knappen.

boldgrid nedlasting installer tema nettsted

Tematilpasseren lar deg redigere nettstedet ditt og forhåndsvise endringene du gjør. Alternativene kan variere fra tema til tema. For temaet vi valgte ut tidligere, uptempo, vi kan endre nettstedets tittel, endre font, tittelplassering, laste opp en bildelogo eller nettstedikon.

boldgrid tilpasse nettstedet

I fargedelen kan du velge mellom forskjellige fargepaletter. Det er en “Foreslå paletter” -funksjon som vil foreslå et fargeskjema hver gang du klikker på den. Velg fargeskjemaet du liker!

boldgrid fargetilpasning foreslår paletter

Det er mange andre innstillinger du kan konfigurere for å gjøre nettstedet ditt unikt og enestående. For eksempel kan du velge å ha en statisk hjemmeside, som viser en side valgt av deg. Du kan også legge til widgets i toppteksten og bunnteksten og sette inn tilpasset HTML (Google Analytics for eksempel). Det er også mulig å legge til tilpasset JavaScript eller CSS til ditt tema, uten å måtte åpne noen filer. Vi vil ikke gå inn på detaljer nå, fordi det vil ta for lang tid å skrive og lese denne opplæringen.

Når du er ferdig, klikker du på “Lagre & Publiser ”-knappen! Du kan komme tilbake senere og redigere ethvert alternativ hvis du vil.

Gå nå til hjemmesiden til nettstedet ditt og nyt utsikten:

boldgrid nettstedeksempel

Du er ikke klar ennå! Det er fem sider på nettstedet ditt, men disse er pakket med standardinnholdet som følger med installasjonen. Du vil endre disse.

boldgrid rediger sider

I WordPress vil du kunne endre tekst, legge til og erstatte bilder, klone eller slette forskjellige blokker, dra og slippe blokker loddrett og horisontalt.

boldgrid side editor

Med funksjonen “Legg til gridBlock” kan du velge fra et bredt spekter av forhåndsopprettede oppsett. Denne funksjonen lar deg også sette inn Google map på siden din, eller velge fra et bredt spekter av kontaktskjemaer med forskjellige felt.

boldgrid sett inn gridblokkoppsett

BoldGrid API lar deg også søke etter bilder av høy kvalitet, både gratis og kommersielt. Du kan angi størrelsen på bildet du legger til på siden din, og systemet beskjærer og installerer bildet automatisk på nettstedet ditt. Denne funksjonen lar deg finjustere sidene dine med vakre bilder på bare noen få minutter, uten engang å bruke bildedigeringsprogramvare. Hvor kult er det?

På dette tidspunktet er du ferdig med å bygge nettstedet ditt. Vi gratulerer! Du har opprettet en profesjonell webside som bruker WordPress og BoldGrid for din virksomhet. Alt dette uten å berøre en eneste kodelinje, og du kunne legge til bilder i tillegg uten å måtte redigere dem på datamaskinen din.

Sammendrag og anbefaling

Denne guiden viste seg lenger enn jeg ønsket å være, men jeg tror jeg dekket de fleste trinnene som trengs for å bygge et profesjonelt nettsted. Håper denne guiden vil hjelpe mange nybegynnere. Hvis du har spørsmål angående BoldGrid kan du skrive en kommentar nedenfor, eller kontakte InMotion hosting. Teknisk støtte er veldig hjelpsom og nybegynner vennlig.

Jeg anbefaler både BoldGrid og InMotion for å opprette og være vert for ditt WordPress-nettsted.

Selv om prosessen med å opprette dette demo-nettstedet tok meg bare noen minutter, tok det å ta sammen denne trinnvise guiden over en time. Hvis det hjalp deg, kan du dele på sosiale mediekontoer. Takk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map