Hvordan sette opp en nettbutikk i Australia?

online-butikk-australia


Statista anslår at den australske netthandelsinntekten vil treffe 21.224 millioner dollar i 2019. Disse inntektene er spådd å vise en årlig vekstrate på 6,2% for å nå $ 26993 millioner i 2023. Brukerinntrengning er estimert til 80,8% i 2019 og vil nå 89,2% i 2023. Australiere kjøper en rekke produkter på nettet, inkludert maskinvare og verktøy, mote, underholdningsverktøy og hvitevarer. Nettbruk i landet domineres av forbrukere mellom 35 og 44 år.

De fleste av online-kjøpere i Australia stoler på innenlandske selgere, noe som gir muligheter for lokale e-handelsbutikker. Onlineutgiftene har reflektert en økning hvert år, noe som gjør at detaljhandel på nettet blir fremtiden for handel. Australias østlige stater viser størst mengde online utgifter. En e-handelsvirksomhet bør undersøke statene som projiserer mest online utgifter og fokusere på dem. De fleste australiere handler på telefonene sine, så nettstedet ditt bør optimaliseres for mobil.

Velg riktig plattform

Å velge en plattform er avgjørende for at nettbutikken skal lykkes. Det er ingen løsning for alle størrelser som passer til e-handelsmuligheter, ettersom hver har sin egen appell avhengig av budsjett og mål. Målet er derfor å søke løsningen som passer din virksomhet. En e-handelsplattform har generelt flere forretningsfunksjoner som en handlekurv, en visningsside for produkter, kassa og betalingsgateway.

En nettbutikk trenger kunder og å bygge et kundegrunnlag er utfordrende. Du kan velge å utnytte tilhengere du har på sosiale mediesider, og plattformen du velger skal tillate integrering av andre applikasjoner. Denne funksjonen er nyttig når du vil legge til noen funksjonaliteter på nettstedet ditt som ikke er tilgjengelige på den valgte plattformen.

Du kan også bla gjennom online-nettstedene til konkurrentene. Noter ned alle funksjonelle funksjoner du kan legge til i din egen butikk. Denne øvelsen vil også hjelpe deg med å brainstorme om unike funksjoner. Å drive en e-handelsbutikk kan være kostbart. En stor virksomhet vil høste maksimale fordeler med premiumfunksjoner. Et mindre selskap kan derimot trives like godt med et billigere alternativ. Salg av digitale produkter, for eksempel, kan enkelt gjøres gjennom enkle plattformer.

Noen populære e-handelsplattformer inkluderer Shopify, Magento, OpenCart, WooCommerce + WordPress, MotoCMS og Spree.

Utviklingen av WooCommerce-plugin i 2011 revolusjonerte måten WordPress-nettsteder kunne selge. Plugin-en ble designet for å jobbe spesifikt med WordPress, rangert som den mest populære bloggplattformen i verden. Det bevarer de viktigste kjernefunksjonene til WordPress-nettsteder og legger til tilpasning, kapasitet og konfigurasjon av e-handel. Rundt 2,3 millioner nettsteder bruker bruk av plugin-modulen.

WooCommerce er en gratis og åpen kildekode, og du kan legge til utvidelser for å forbedre brukervennligheten ytterligere. Et av disse tilleggene er WooCommerce-abonnementet, ideelt for tilbakevendende betalinger og administrasjon av abonnement. En populær appell hos WooCommerce er fleksibiliteten. Du kan bruke den til å selge alt som abonnement, avtaler, digitale varer og fysiske varer. Plugin-en har kraftig analyse, og du kan integrere ekstern analyse ved å bruke utvidelser. Det har mer enn 100 betalingsportaler som du enkelt integrerer med nettstedet ditt.

Finn et pålitelig webhotell

Den elektroniske detaljhandelen er befolket av forskjellige hostingløsninger. En online markedsplass har sin egen merkevareidentitet, og den tilbyr bekvemmelighetssalg for tredjepartsselgere. Amazon og eBay er gode eksempler på dette scenariet. Selvbaserte løsninger er ideelle for personer med en betydelig mengde ressurser og ønsker å investere i merkevarebygging. Ditt valg av en vertsleverandør skal ikke bare imøtekomme dine nåværende behov, men det bør også imøtekomme vekst når virksomheten skalerer. Hosting av netthandel er ikke opprettet like, og du bør evaluere liten skrift. Noen av faktorene du må passe på er:

 • Ytelse – Hostingløsningen din skal følge med kundetrafikken og ordrene i nåtiden og etter hvert som butikken din vokser. Nettstedets hastighet er viktig. Det ville være uønsket å få nettstedet ditt til å krasje hvis flere kunder logger seg på. Kunder er ikke også kjent for sin tålmodighet, og det er derfor nettstedet ditt trenger å laste inn på kortest mulig tid. Du bør se etter CPU-tildelingen og dedikert lagring av planen din.
 • Sikkerhet – Du har det bedre med en plan som inkluderer SSL-sertifiseringer (Secure Socket Layer). Den mer avanserte HTTPS gir mer lufttett sikkerhet enn HTTP. Et nettsted for e-handel krever forskjellige informasjonsdetaljer fra kunder, inkludert navn, adresser og kredittkortinformasjon. Sikkerhet er derfor viktigst slik at kundene dine føler seg trygge når de blar gjennom butikken din.
 • Pålitelig database – Kundene foretrekker å ikke kaste bort tid ved å bla gjennom alle sidene i en e-handelsbutikk. I stedet bruker de søkefeltet for å filtrere ut preferansene. Din database lagrer produktinformasjonen din, noe som gjør brukervalget lettere. Du vil ideelt være klar over produktfilene før du velger en løsning, men bedrifter har en tendens til å skalere raskt enn forventet. En skalerbar båndbredde vil være en av funksjonene du må passe på.
 • Oppetid – Oppetid for et nettsted angir perioden hvor den er oppe og går. Selv om alle nettsteder krever høye oppetider, er det mer kritisk for e-handelsbutikker. Eventuell nedetid kan påvirke salget på et nettsted direkte og også påvirke brukertilfredsheten. Den ideelle leverandøren av webhotell tilbyr 24/7 overvåking for driften av nettstedet ditt. Firmasupport bør være tilgjengelig og tilgjengelig for å håndtere oppståtte bekymringer.
 • Pris – En oppstart vil vanligvis bli trukket til rimelige pakker. Delt hosting er vanligvis det billigste tilbudet, da det kan koste så lite som $ 3 per måned. Premium-funksjoner vil koste deg, og disse funksjonene er ofte de nettstedene trenger mest. Det vil være nyttig å isolere de viktigste funksjonene for nettbutikken din og evaluere webhotelløsningene.

wphosting-woocommerce-australia

WP Hosting

De fleste australske bloggere og nettadministratorer trekker mot kvalitetshotellet som tilbys av WP Hosting. WP Hosting har tre pakker optimalisert for ytelse. Oppstart-, forretnings- og forretningsplanene tilbyr alle tilgang til det australske datasenteret og gir alltid kjørende DDoS-beskyttelse. Selv om du kan være vert for et nettsted på denne plattformen, fungerer leverandørens funksjoner sømløst med WordPress-plattformer. Utviklerne og ingeniørene til firmaet har gjort det til deres virksomhet å forstå WordPress til kjernen, noe som betyr at alle funksjonene er utformet for å gjøre nettstedet ditt til å fungere på sitt beste.

Sett opp nettbutikken din

Hvis du allerede har hosting, er sjansen stor for at du har valgt et domenenavn. Neste trinn er å sette opp WordPress-nettstedet ditt i tillegg til WooCommerce. Denne prosessen er beskrevet nedenfor:

Installer WordPress – WordPress har en gratis programvareplattform tilgjengelig for potensielle eiere av nettsteder. WP Hosting gir, som de fleste av de andre hostingleverandørene i markedet, ett-klikk WordPress-installasjon. Dette alternativet vil vanligvis være til stede i vertens brukerpanel. Det siste trinnet i prosessen vil avsløre et tomt WordPress-nettsted som går etter domenenavnet ditt. Dette blanke nettstedet kan nå gjøres om til et funksjonelt nettsted for e-handel.

Integrer WooCommerce Plugin – Naviger til dashbordet på WordPress til Plugin-alternativet og videre til Legg til nytt-valg. Skriv WooCommerce i søkefeltet og velg valget av WooThemes. Kommandoen “Installer nå” -alternativet ved siden av pluginen, hvoretter du klikker på “Aktiver.” Du kan fortsette med å konfigurere plugin-en som har fire grunnleggende sider, nemlig butikk, handlevogn, kasse og min konto. Lokaloppsettet er en av de primære innstillingene for nettstedet ditt. Du velger din lokalitet så vel som valutaen du har tenkt å velge. Installasjonen inkluderer også enhetene som skal brukes som måling og dimensjon for produktene dine.

Konfigurer nettbutikken din

Nettbutikken din trenger flere funksjoner for å fungere optimalt, inkludert:

 • Frakt og skatt – Avhengig av produktene dine, må du aktivere funksjoner for frakt og omsetningsavgift. Fysiske gjenstander, i motsetning til digitale produkter, trenger frakt. Oppsettsiden tillater en grunnleggende handleløsning der du kan angi priser for både lokal og global frakt. Du kan kreve omsetningsavgift avhengig av din jurisdiksjon, og det er grunnen til at du bør konsultere din lokale skattemyndighet eller en sertifisert regnskapsfører. WooCommerce tilbyr en avgiftsmodul som estimerer skattesatsene basert på butikken din.
 • Sjekk ut – Du kan konfigurere kundekassa og kupongsøknad. WooCommerce lar administratorer lage kuponger på nettstedene sine. Kunden vil se alternativet på kassen siden. Du kan også kommandere plugin-en for å beregne kupongrabatter i rekkefølge i en situasjon hvor flere flere kuponger brukes til et enkelt kjøp. Et annet alternativ er gjestekassen som, hvis aktivert, tillater kunder å fullføre salg selv om de ikke har opprettet en konto. Vilkår og betingelser-siden er valgfri. Du kan utarbeide dine egne retningslinjer i innholdsdelen, og kundene blir bedt om å lese og krysse av før kassen.
 • Betalingsalternativer – WooCommerce tillater mange utflukter for betaling avhengig av hva du foretrekker. Standardalternativene er PayPal, BACS, kontant ved levering og sjekk betalinger. BACS-løsningen gjør det mulig for butikkeieren å konfigurere direkte bankoverføring der du vil fylle ut kontoinformasjon. PayPal er det mest populære alternativet, og det krever flere krav fra hostingleverandøren. Du kan velge å ha to betalingsportaler ettersom en kan støte på driftsstans. Andre utflukter for betaling inkluderer Amazon Pay, Square, Stripe og Authorize.net.

Last opp produkter & Optimaliser for søkemotorer

For at nettstedet ditt skal være i drift, trenger du produkter i databasen din. Naviger til oversikten og deretter til Produkter. Redigeringssiden vil inneholde:

 • Produktnavn
 • Produktbeskrivelse – Dette feltet er tilstrekkelig stort til å imøtekomme så mye informasjon du trenger. Du kan ikke bare bruke tekst, men også bilder, overskrifter, videoer og kolonner.
 • Sentral dataseksjon – Denne delen deler produktene dine inn i kategorier som fysiske, virtuelle eller nedlastbare. Du får i tillegg faner for en rekke parametere for produktene dine. Koblede produkter er en flott fane for å selge der kunder ser produktene som andre kunder med lignende interesser har kjøpt. En annen nyttig fane er “Attributter” der du kan angi alternative farger for moteartikler. Du kan angi dimensjoner, vekt og kostnad for frakt med “Frakt” -fanen og også administrere lager med “Inventory.”
 • Kort beskrivelse – Dette er den oppsummerte versjonen av produktbeskrivelsen som blir vist til kundene.
 • Produktkategorier – Dette alternativet grupperer lignende tilbud sammen, og det fungerer som de vanlige WordPress-kategoriene.
 • Produktetiketter – Dette er et ekstra alternativ for organisering av produktene dine.

Når produktene dine vises på nettstedet ditt, er det på tide å bruke flere optimaliseringsstrategier for å øke synligheten på nettstedet ditt. WooCommerce er SEO-vennlig, selv om den ikke har mange SEO-funksjoner. Bruk alltid produktbeskrivelser som skal strøs med relevante nøkkelord. Beskrivelsene skal videre være engasjerende. Det er enkelt å bruke produksjonsbeskrivelser, men søkemotorer er ikke alltid nøyaktige når du velger hvilken tekst som er originalen.

Du bør også optimalisere sidetitler. Kategorisider kan brukes for brede uttrykk, men tar sikte på å være så spesifikke som mulig med produktsider. For ekstra optimalisering kan du aktivere brødsmuler på nettstedet ditt. Disse koblingene vises øverst på produktsidene for å hjelpe kunder med å navigere til forrige og destinasjonssider. Søkemotorer bruker brødsmuler for å bestemme strukturen på nettstedet ditt og hvordan det skal vises i søkeresultatene. Ren og enkel navigasjon tiltrekker ikke bare besøkende, men også søkemotorer. Det er mange SEO-plugins som fungerer sømløst med WooCommerce.

Annonser nettstedet ditt og generer inntekter

Dra nytte av sosiale medier-plattformer for å annonsere nettstedet ditt. Disse mulighetene inkluderer Pinterest, Instagram og Twitter. Suksessen på noen av disse nettstedene vil avhenge av hva du selger. Du kan velge å målrette nisjeplattformer for sosiale medier som er sentrert rundt en felles interesse. For effektivitet kan du planlegge innholdet ditt med applikasjoner. De fleste sosiale mediesider tilbyr kampanjepakker som varierer med forskjellige budsjettområder.

Å drive en kampanje er en av de populære måtene å drive salg på. I tillegg til å dele ut kuponger, kan du arrangere en konkurranse på nettstedet ditt ved hjelp av plugins. Giveaways øker kundenes interesse og forbedrer merkets synlighet. En annen salgstaktikk er bruk av nyhetsbrev som informerer kundene om produktutgivelser og spesielle kampanjer.

Up-sell og cross-sell tilbud er ganske lønnsomme hvis de brukes godt. Krysselende funksjoner medfølgende produkter som ofte brukes sammen. Når du selger, tilbyr du en større mengde av et produkt til en nedsatt pris.

Konklusjon

Fremtiden for detaljhandel er online. Hvis du har planlagt et nettsted for e-handel, er det nå på tide å komme i gang. Kunder tiltrekkes kontinuerlig av bekvemmeligheten ved online shopping. De fleste antar at det er vanskelig å lansere en e-handelsbutikk på grunn av de mange funksjonene som er involvert som kassa, frakt, skatt, betalinger og returrett. Plattformer som WooCommerce og WordPress har imidlertid forenklet denne prosessen enormt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map