Hvordan starte en online bedriftsnettsted?

01.06.2020
Tutorials & Guides 'Hvordan starte en online bedriftsnettsted?
0 10 мин.

start-online-business-nettsted


Internett har så mange muligheter at ingen kan unngå det. Uansett hva forretningsidéen din er, er det helt sikkert noe du kan gjøre på nettet for å hjelpe utviklingen.

Mange velger å tjene penger på nettet fordi det kommer med mange fordeler som tilgang til hele verden og mange andre ting. Å drive forretning på nettet er ganske enkelt noe som har fungert de siste 10 årene og vil fortsette å være enda bedre de kommende årene. Så jo raskere du begynner å jobbe med virksomheten din, jo bedre.

Hvis du er klar til å lansere ideen din og gjøre den lønnsom, kan du følge trinnene vi har gitt her for å komme videre.

Trinn 1: Finn et problem å løse eller et behov for å fylle ut

løse problemSelv om ideen din er fantastisk, er det ingen som vil bry seg om den hvis den ikke gir dem verdi. Men selv om du ønsker å starte en enkel detaljhandelsvirksomhet, må du finne behov først i stedet for produkter. Så for å øke sjansene for suksess, finn et marked du ønsker å komme inn på.

Finn gruppen mennesker som leter etter en løsning på et visst problem uten å finne for mange resultater. Det er ganske enkelt å gjøre denne undersøkelsen på internett i disse dager; du kan gjøre det på mange måter:

 • Besøk Quora og se hva slags spørsmål folk stiller i den nisjen du er i.
 • Søkeordforskning med MOZ Søkeordutforsker eller Googles nøkkelordplanlegger.
 • Se hva konkurrentene dine har foregått ved å besøke andre nettsteder og se hvordan de fyller det spesifikke behovet du ønsker å målrette mot.

Trinn 2: Lag et nettsted eller Velg en markedsplass

Du har mange muligheter for å få produktene dine foran kunder. Du kan enten velge mellom de mange online markedsplassene som Amazon, eBay og andre, eller du kan lage din egen webside. Det er raskt og enkelt å sende produktene dine til en online markedsplass, men har mange ulemper.

For det første vil markedet ta avkuttet fortjenesten og innføre en rekke begrensninger. De har et ord på hva du selger og hvordan du selger det. Videre er det mye konkurranse på alle markedsplasser, slik at du enkelt kan finne deg selv i prising av kriger. Men hvis du vil ha den raske og enkle løsningen uten å måtte blande deg med å opprette et nettsted, kan det definitivt fungere i din favør. Det beste med disse markedene er faktisk at de har en konstant flyt av trafikk, så det er mye lettere å få kunder fra dem.

create-a-nettstedLikevel, hvis du ønsker å opprette en webside, kan du gjøre det ganske raskt også. Du må se mange opplæringsprogrammer og peke med designen til nettstedet ditt, men du vil også ha full kontroll over nettstedet ditt. Videre vil det kreve en større investering foran deg, men vil gi deg mer penger på lang sikt.

Å lansere et nettsted i disse dager er enkelt. Det tar tre enkle trinn:

 • Registrer en hosting-konto– Registrer deg hos HostGator fordi de er den mest pålitelige, rimelige og den raskeste tjenesten for WordPress. Gratis SSL-sertifikat er inkludert i alle delte hostingplaner.
 • Installer WordPress – HostGator lar deg installere WordPress med et enkelt klikk, og starte nettstedet ditt i løpet av en time. Det er så enkelt som det kan være.
 • Installer DIVI-temaet – Hvis du vil få nettstedet ditt til å se nøyaktig slik du vil ha det, er Divi veien å gå. Svært få andre plattformer gjør det så enkelt å lage et profesjonelt webdesign ut fra dra og slipp-elementer. Det er billigere enn å ansette en utvikler, og du kan bruke den til å opprette flere nettsteder også.

Her er noen tips for å lage et enkelt, men overbevisende forretningsnettsted:

 • Bruk bare en eller to vanlige skrifter på hvit bakgrunn.
 • Gjør navigasjonen til nettstedet ditt enkelt, omfattende og konsistent på hver side.
 • Bruk bare video, grafikk eller lyd hvis de forbedrer brukeropplevelsen og kan kommunisere meldingen ordentlig.
 • Legg til et opt-in tilbud og samle brukerens e-postadresser.
 • Gjør kjøp så enkelt og enkelt som mulig. Det bør ikke ta brukeren mer enn to klikk.
 • Tenk på nettstedet ditt som din nettbutikk, og gjør den så brukervennlig som du kan.

Uansett hvilket alternativ du velger for å selge produktene dine, sørg for å veie ut fordeler og ulemper for å se hvilken som vil fungere best for deg.

Trinn 3: Skriv kopier som selger

skrive-kopier-som-selgerÅ skrive for nettet er en interessant kunstform som påvirker hvor godt du kan selge produktene dine. Det er din måte å kommunisere med besøkende på nettstedene dine og fortelle dem hvilken verdi du kan tilby. Dette er en kritisk del av salgsprosessen, men du kan gjøre det godt med riktig formel:

 • Vekker leserens interesse med en overbevisende og unik overskrift.
 • Bruk det første avsnittet for å beskrive hvilket problem produktet ditt vil løse.
 • Gjør din troverdighet med eksempler og fortell leseren nøyaktig hvordan du løser problemet deres.
 • Ta med attester fra personer som var fornøyde med produktet.
 • Skriv en liste over fordelene produktet kan tilby brukeren.
 • Gi et overbevisende tilbud.
 • Gi en sterk garanti for produktets suksess.
 • Lag hastegrad med noe som “begrenset tidstilbud”.
 • Be leseren om å kjøpe produktet ditt.

Det viktigste i uansett kopi du skriver er å fokusere på den unike verdien produktet vil gi brukeren. Beskriv nøyaktig hvordan et spesifikt produkt vil gjøre menneskers liv enklere og eller bedre.

Trinn 4: Markedsfør nettstedet ditt

annonsere-nettside-online-markedsføringNår du har nettstedet ditt satt opp og er klart til å gå, er det på tide å bruke passende markedsføringsstrategier. Du bør ha en klar ide om nøyaktig hvem publikummet ditt er for å dra nytte av ulike online markedsføringsstrategier.

De fleste markedsfører nettsteder og produkter gjennom søkemotorer, sosiale medier-plattformer og betalte annonser. Avhengig av din unike forretningsmodell og hvilken type mennesker du ønsker å tiltrekke deg, kan du få noen solide resultater med disse.

SEO

Du bør alltid satse litt på å optimalisere nettstedet ditt for søkemotorer. Å lage blogginnlegg og overbevisende innhold vil hjelpe deg med å øke rangeringen av søkemotorene og tjene målrettet trafikk gratis. Selv om dette tar lang tid, når du når et bra sted på rangeringssidene for søkemotorer, vil du få trafikken du trenger for å selge et utrolig antall produkter. Dette krever imidlertid jevn arbeid, og rangeringen av søkemotoren vil alltid være i svingning.

PPC

Hvis du skal bruke PPC, kan du forvente raske resultater, men bare så lenge du betaler søkemotorene et annonseringsnettverk for trafikk. Uansett kan dette fungere veldig bra hvis du blir ganske bra hvis du selger dyre produkter med høy avkastning.

Sosiale medier

Markedsføring på sosiale medier er noe enhver bedriftseier bør dra nytte av. Du kan enten bruke det bare for å publisere innlegg, eller du kan bruke det som en betalt markedsføringsplattform også. Ingenting kan målrette brukere så nøyaktig som en sosial medieplattform. Facebook har for eksempel veldig sofistikerte algoritmer på plass som vil gi deg de nøyaktige menneskene du trenger.

Innholdsmarkedsføring

Du bør også vurdere å blogge og lage YouTube-videoer. Å publisere innhold av høy kvalitet med jevne mellomrom er lett den beste måten å tiltrekke brukere til nettstedet ditt. Ingenting selger bedre på internett enn verdifull informasjon, så sørg for at du har noen på nettstedet ditt. Dette bringer meg til mitt neste punkt.

Epost markedsføring

Å fange brukerens e-postadresser er noe av det beste du kan gjøre for bedriften din. Bygg en e-postliste, fordi det er en svært verdifull ressurs. Den lar deg ta direkte kontakt med personene som allerede viste interesse for produktene dine, og lar deg konvertere dem til kjøpere.

Trinn 5: Etabler deg selv som en ekspert på din nisje

ekspert-your-nisjeNoe av det viktigste for å få besøkende på nettstedet ditt til å kjøpe det du selger, er tillit. De må stole på at du har deres beste interesse i tankene, og at informasjonen du gir er fullstendig gyldig. Folk kommer vanligvis til internett for informasjon, og de leser mye om et produkt før de kjøper det. Hvis du er den som gir den informasjonen, vil de sannsynligvis kjøpe den gjennom deg.

For å utnytte kraften i å være en ekspert på ditt felt, kan du gjøre følgende:

 • Skriv blogginnlegg eller gi bort gratis e-bøker som inneholder noen av dine ekspertråd.
 • Legg til “send det til en venn” -koblinger til hvert verdifullt innhold du publiserer.
 • Bli aktiv i ekspertindustriformer og sosiale nettverksgrupper.

Alle disse vil få folk som er interessert i hva du har å si, og vil sannsynligvis navigere til nettstedet ditt for mer informasjon. Folk har en tendens til å stole på en bedrift mye mer hvis det er et ansikt bak det, så sørg for at de ser din!

Trinn 6: Øk fortjenesten gjennom salg og back-end salg

øke organisasjonerNår folk har kjøpt sitt første kjøp på nettstedet ditt, er jobben din langt fra gjort. Du må bruke salg og back-end-salg for å oppmuntre dem til å kjøpe fra deg igjen. Husk at tilbakevendende kunder alltid er de beste, så prøv å ha så mange du kan. Du kan oppnå dette ved å:

 • Tilbyr produkter som kompletterer det originale kjøpet de gjorde.
 • Gi dem elektroniske lojalitetskuponger som lar dem innløse noe av verdi ved neste besøk.
 • Vis dem andre relaterte produkter på siden “Takk” etter at de har kjøpt det.

Konklusjon

Internett endres over natten, så å bruke et år på nettet er som å bruke 5 år i den virkelige verden. Du kan dra på villtur hvis du starter virksomheten din på nettet, og du må stadig bevege deg med strømmen og utviklingen. Uansett vil ikke prinsippene for å starte og drive en vellykket online virksomhet endre seg, så du har alltid noe å se på når du planlegger neste trekk.

Jeg håper at du har hatt glede av å lese denne artikkelen, og at vi hjalp deg på reisen din for å starte en vellykket online virksomhet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector