Hvordan starte et bedriftsnettsted?

start-firma-nettsiden


Vil du lære hvordan du starter et nettsted for din bedrift? I denne trinnvise guiden vil jeg hjelpe deg med å bygge en profesjonell bedriftsnettsted.

I det 21. århundre er det ikke et nytt faktum at alle selskaper må ha et nettsted, men ifølge undersøkelser er det bare 71% av dem som har ekte nettsteder. Hvis du har et selskap og vil etablere din online tilstedeværelse, tok du en god avgjørelse!

La oss gå gjennom de nødvendige trinnene for å ha et godt og godt ytende nettsted.

Trinn 1: Finn et godt domenenavn

Finn-domenenavn-firma-nettsiden

Et godt domenenavn er et must element i en online strategi. Folk vil lese det domenenavnet; de vil også huske og bruke den. Det skal være unikt, smart og relatert til virksomheten din. Her er noen tommelfingerregler for å unngå miner:

Jo enklere navn du bruker, jo lettere vil være å huske

Unngå å bruke spesialtegn, som streker, fordi de vil forvirre de besøkende som ikke vil huske hvor nøyaktig streker ble brukt. Å bruke domenenavn med ett eller flere streker vil også gjøre deg til et mål, siden konkurrentene dine enkelt kan registrere domeneversjoner uten bindestreker.

Stedsrelaterte navn presterer bedre i søkemotorer

Hvis virksomheten din er relatert til et spesielt område, kan du legge til stedsnavnet til bedriftsnavnet også. Dette vil hjelpe søkemotorer til å forstå ditt område av tjenester og vil levere deg supermålrettede brukere gratis. Hvis du for eksempel har et bakeri i Brixton, kan du også bruke bakerybrixton.com eller brixtonbakery.com.

Domenenavn er ikke for moro skyld

Det kan være en god idé å bruke tall i stedet for bokstaver eller ord, som b3tt3r.com eller go2home.com, men mange av kundene dine forstår ikke spøken. Og selv om de vil, vil de ikke senere gjenkjenne nøyaktig hvor den morsomme delen ble lagt til domenenavnet ditt, og vil ikke kunne ringe den eksakte URL-en på nytt. Forsøk å bare bruke klassiske bokstaver og ord i navnet ditt.

Bruk klassiske TLD-er

Det er hundrevis av domenenavn på toppnivå på markedet, for eksempel .academy eller .art, men de er ikke så vanlige, og hovedsakelig vet ikke eldre mennesker at de er uavhengige domeneender. Ved å velge et domenenavn som mysite.art vil du risikere at folk vil gjenkjenne navnet ditt som mysiteart.com og til og med som mysite.com eller mysite.us. Velg klassiske domeneavslutninger som. Com, .net eller .org, eller landrelaterte TLDer som .us, .de eller .uk.

Pro tips: Ikke glem å slå på fornyelsesalternativet. Noen domeneregistratorer tilbyr en avdragsfri periode når du kan fornye de utgåtte domenenavnene, men prisen på dette kan lett være ti ganger høyere enn den opprinnelige kjøpesummen. Og i noen tilfeller er det ingen avdragsfri periode, så alle fremmede kan overta domenenavnet ditt, og det velkjente domenenavnet ditt vil gå tapt.

Vi anbefaler: BlueHost

Bluehost-start-firma-nettsiden

Vi anbefaler BlueHost for domeneregistrering, siden det har et brukervennlig grensesnitt for å administrere domenenavn, inkludert endring av DNS-servere og mer. Selskapet tilbyr automatisk fornyelse, slik at domenenavn kan beskyttes mot utilsiktet utløp.

Et annet nyttig verktøy for domenesikkerhet er domenelåsfunksjonen. Ved å aktivere det, vil domenet beskyttes mot uautoriserte overføringer. En av BlueHosts sterkeste deler er supportavdelingen; domenet og lagringseksperter er tilgjengelige 7/24. Brukere kan nå proffene via telefon, e-post eller chat.

Klikk her for å sjekke tilgjengeligheten til domenenavnet ditt og bestille det med BlueHosts spesialrabatt.

Trinn 2: Finn ut hvilken hostingtype du trenger

web-hosting-type-firma-nettsiden

Nettstedet ditt trenger lagring også, så du bør kjøpe en webhotellpakke. Det er bokstavelig taltusener av tilbydere på internett, men bare noen få titalls av dem er virkelig gode.

Den største fellen du kan falle i er prisen for hosting, vanligvis gir de billigste leverandørene av webhotell deg dårlig eller nesten utilgjengelig kundesupport, systemstopp og andre irriterende problemer. Prøv å velge en pålitelig leverandør med mange brukeranbefalinger!

Du bør også velge hvilken type hosting du trenger; det er forskjellige nivåer fra start til pro. Den mest grunnleggende typen er delt hosting, hvor du får lagringsplass på en hel server og et kontrollpanel som du kan bruke til administrasjon.

Når nettstedet ditt blir større og det betjener flere besøkende, må du bytte til mer avanserte lagringstyper, for eksempel VPS, hvor du får større ressurser for å betjene større trafikk. Den ultimate løsningen er en dedikert server, der du vil eie en hel fysisk maskin som skal jobbe bak nettstedet ditt.

Fordi vi snakker nå om et startnettsted, er det ideelt å velge delt hosting. Det vil løse lagringsproblemet ditt med lave kostnader og sende nettstedet ditt på vei.

Pro tips: Hvis du kjøper nettlagring over lengre tid, kan du få rabatt eller gratis domenenavn som fordel.

Vi anbefaler: BlueHost

Bluehost-start-firma-nettsiden

Siden BlueHost er et sterkt markedsmedlem i domeneregistreringer, er et verdifullt medlem av hosting-markedet også. De tilbyr 3 delte hostingpakker for kunder, fulle av funksjoner og eiendeler.

Basic-pakken kan være et hjem til ett nettsted, og gir enorme 50 GB plass for filer. Båndbredden er umeteret, og brukere kan legge til 5 e-postkontoer i pakken. Prisen med gratis SSL-sertifisering starter fra $ 2,95 per måned.

Plus-pakken har nesten ingen grenser, kan inneholde ubegrenset antall nettsteder, noe som gir ubegrenset lagring med ubegrenset båndbredde. BlueHost la til $ 200 for markedsføringstilbud, og spambeskyttelse er også inkludert for den månedlige prisen på $ 5,95.

Choice Plus-pakken har samme pris som Plus, fra 5,95 dollar. Den har alle eiendeler som den mindre pakken har, men inneholder gratis domenenes personvern og CodeGuard Basic sikkerhetskopitjeneste.

Vi anbefaler BlueHost siden den er pålitelig, har navn på markedet og gir gode delte hosting-pakker til virkelig lave priser. Ingen feller, ingen falske tilbud, klikk her for å se de delte hosting-tilbudene fra BlueHost!

faglig-logo-design-firma-nettsiden

Nettstedet ditt trenger også en god logo. Folk tror noen ganger at logoer er enkle designelementer, men du bør unngå denne typen tanker. Logoen din er nøkkelelementet på nettstedet ditt; det viser essensen av bedriftens verdier, tenkning og sentrale oppgaver. Ved å ha den i lav kvalitet, vil den vise at selskapet ditt også er en enhet med lav verdi og vil skremme kundene.

Det er mulig at du allerede har en logo for din bedrift, og den gir gode resultater på trykte materialer eller andre elementer i det virkelige liv. Ikke glem å konsultere en designer for å se hvordan logoen vil fungere på nettstedet. Vi anbefaler å ansette et logo-design fra 99Designs. På denne nettsiden kan du få logoer av høy kvalitet.

De andre elementene på nettstedet skal også følge fargene og stilen til logoen, og denne oppgaven trenger en ekte profesjonell person.

Pro tips: Det er viktig å ha logoen i forskjellige filformater og dimensjoner. Be designeren lage enkle filversjoner som .jpg eller .png blant med designer- eller skriverbutikkrelaterte formater som .psd eller .ai.

Trinn 4: Lag ditt nettsted

Bygningen-firma-nettsiden

Det siste trinnet med å ha et fungerende nettsted er opprettelsen av nettstedet. Det er mange måter å gå gjennom på denne delen, du kan be en programmerer om å kode oppsettet, bruke noen av gratis eller betalte Content Management Systems eller bruke noen av online verktøy for å lage nettsteder.

Ansette en programmerer

Det anbefales ikke å lage et tilpasset nettsted med unik layout for startnettsteder. Ikke bare fordi programmering er en dyr ting, men det er mange gale programmerere på markedet. Hvis du ikke har noen kodingserfaring, er det veldig vanskelig å finne ut hvilken programmerer som er bra og hvilken som ikke er det.

Koding på nettsteder handler ikke bare om å kopiere utkastet og bruke det på en live side, det handler om å lage god kode bak grensen. Ved å lage feil kode vil nettstedet ditt være tregt som avskrekker kundene dine og gir deg en straff i Google. Jo saktere nettstedet ditt, jo flere kunder vil du miste.

Så med mindre du ikke er programmerer eller har en venn, hopper du over ideen om å lage et unikt nettsted og prøve de andre løsningene.

Pro tips: Hvis du ansetter en programmerer, må du alltid teste referansene hans med slike online testere, som Google PageSpeed ​​Insights eller Pingdom-hastighetstest for nettstedet.

Bruker nettlesere

Det er mange tjenester på Internett som lar brukerne opprette et nettsted på nettet. De fleste av dem tilbyr også nettlagring og bruker en prismodell for abonnement. Det finnes også gratis tjenester, men de viser sine egne annonser på nettstedet ditt og gir deg ikke en sjanse til å fjerne dem, med mindre du betaler en ekstra avgift.

Disse avanserte skaperne kommer vanligvis med innebygde maler, slik at du kan velge en layout basert på bedriftens profil eller stil. Etter at du valgte en, kan du tilpasse den med dra- og slippverktøy. Dette betyr at du fritt kan legge til nye seksjoner, rader og kolonner, og spesielle elementer som former, bokser, tekster, bilder, videoer og mer.

I de fleste nettstedskapere kan du bruke tilpasset CSS-kode, slik at du kan endre nettstedets stil. De beste leverandørene gir deg også videoopplæringer eller til og med betalt støtte for tilpasning. Å ha et slikt nettsted kan være en god idé, så hvis du er fornøyd med eiendelene du gir, kan du starte nettstedet ditt. Imidlertid er det en enda bedre løsning; WordPress.

Pro tips: Ikke glem å lagre tilpasningen hvis du redigerer en innebygd mal. Ellers kan et Internett-tilkoblingsproblem ødelegge arbeidet ditt fullstendig, og du kan starte hele arbeidet på nytt.

Bruker WordPress

bruk-wordpress-firma-nettsiden

WordPress i et gratis og åpen kildekode Content Management System (CMS) som du kan bruke til å bygge ditt nettsted. To fakta beskriver populariteten: 31% av nettstedene bruker WordPress som CMS. Programvaren ble lastet ned av 60 millioner mennesker så langt. Den utvikles kontinuerlig og kan settes opp på et minutt.

WordPress er det ideelle valget for å starte nettstedet ditt; selv billigere delt hosting vil være bra å være vert for et eksempel på det. Å installere WordPress trenger bare noe kunnskap om database og lagring, men mange leverandører har et installasjonsteam, noen ganger gratis. Og enda bedre, det er 1-klikk-løsninger i vertsleverandørenes eiendeler, det som installerer WordPress med bare få klikk. Dette betyr virkelig at du bare kan få et direkte nettsted med noen få klikk, uten å vite et enkelt ord om databaser eller internetteknologier.

temaer

En annen fordel med WordPress er temaer og plugins. Temaer fungerer som strøk, ved å installere et tema kan du endre nettstedets utseende totalt. Du kan til og med slå den til nettbutikk eller magasin med et enkelt tema. Det er ti tusenvis av temaer på Internett, både betalte og gratis.

Et av de mest populære temaene på Internett er Divi som kommer med en svært avansert Visual Page Builder. Utviklerteamet bak dette WordPress-temaet er fantastisk; Divi sine mest moderne kunstverk, revolusjonerte markedet med sin brukervennlige layoutbygger.

Klikk her for å se på en video hvordan Visual Page Builder fungerer

Det er andre avanserte verktøy i temaet, ikke bare byggherren, for å nevne noen, responsiv redigering, 20+ forhåndslagde oppsett og 46 deler av innholdselementer er absolutt verdt temaprisen. Listen over innholdsstykker er lang, men lydavspiller, butikk, blogg, call to action, galleri, videoslider og prissettingstabellelementer kan brukes til alle nye nettstedseiere.

En annen funksjon er også spesiell; brukeropprettede oppsett kan eksporteres, lastes opp til andre nettsteder eller deles med andre mennesker. Denne eiendelen skapte et bittelitt layoutmarked, der brukere deler sine egne Divi-oppsett gratis eller for litt penger med hverandre.

Klikk her for å lese mer om eller kjøpe Divi WordPress-tema

plugins

Plugins er små kodetillegg som gir ekstra funksjon til nettstedet ditt. Så du kan ha en gjestebok, et bildegalleri, et forum eller en hvilken som helst annen funksjon ved å legge til plugins. Det er en hel bransje bygd på koding av plugins, så du vil bokstavelig talt ikke finne noen spesielle tilfeller som ikke er dekket av en plugin. Eller i det minste vil det være tusenvis av programmerere som kan utvikle det for deg.

Det er ganske mange plugins på markedet, som allerede ble nesten essensielle, så du kan også bruke dem sikkert:

En ekstra ressurs for WordPress er den visuelle redaktøren hvor du kan skrive blogginnlegg eller nyhetsartikler for nettstedet ditt. Det har et brukervennlig grensesnitt med lignende knapper og skilt som du vil finne kjent fra Microsoft Word og dens kloner. Ved å bruke redaktøren kan du enkelt publisere artikler.

WordPress er definitivt veldig god programvare for å starte et nettsted, og du tar ikke en feil beslutning ved å bruke den på det nye nettstedet ditt.

Pro tips: Ikke glem å eksportere WordPress-sikkerhetskopien din regelmessig; programvaren lar deg gjøre det med noen få klikk. Denne oppførselen vil spare deg for mye tid hvis nettstedet ditt kollapser eller blir angrepet. Det er også plugins som kan eksportere automatisk.

Trinn 5: Lag innhold og oppdater nettstedene dine regelmessig

create-innhold-firma-nettsiden

Imidlertid kommer dette trinnet etter at nettstedet ditt ble startet, det er viktig å publisere nytt innhold på nettstedet ditt med jevne mellomrom. Det er to hovedårsaker til dette:

 1. viser folk at selskapet ditt er i live og har nyheter kontinuerlig
 2. som viser Google nytt innhold for å få gratis besøkende som en utveksling for det

En veldig viktig regel, at nytt innhold skal være relatert til nettstedsprofilen din. Hvis du kjenner til vitser, men du ikke er en klovn, er ikke bedriftsnettstedet det ideelle stedet for å publisere dem. Mest sannsynlig vil det komme nyheter fra selskapet ditt, hendelser som skjedde, nye sladder i bransjen, så du vil alltid ha nytt innhold å dele med folk.

Artiklene av god kvalitet vil også øke omdømmet ditt, og dermed gjøre flere kunder mens nettstedet ditt er aktivt. Og hvis du deler det skrevne materialet på sosiale medieplattformer, som Facebook, så lagde du alt som vil skyrokke trafikken på nettstedet ditt og etablere publikum.

Pro tips: Videoinnhold krever imidlertid mer krefter for å lage slikt innhold og spre det på YouTube. I følge undersøkelser tar de fleste den endelige beslutningen om å kjøpe etter at de har sett en relevant produktvideo før.

Trinn 6: Lever trafikk til nettstedet ditt

nettside-trafikk-firma-nettsiden

Selv du har det beste nettstedet på jorden, vil du ikke dra nytte av det hvis du ikke har trafikk. Ved å gjøre det vanlige innholdet og opprette nyheter, dele artiklene dine på sosiale medieplattformer, vil nettstedet ditt få organisk trafikk fra søkemotorer.

Bortsett fra det, personlig, kan du også levere mer trafikk til nettstedet ditt, bare prøv denne fremgangsmåten:

 • Gjesteblogging: be eiere av nettsteder eller blogger, hvis virksomhet er relatert til din, for å gi deg artikkelplass for å skrive en gjesteartikkel. Du bør skrive en veldig interessant og nyttig en for å fange lesernes øyne og videresende dem til nettstedet ditt. Å ha slikt innhold vil også skryte på SEO din, så dette er en dobbel fordel du bør bruke!
 • Kjøp PPC-annonser: Du kan også kjøpe annonser i de største PPC-nettverkene, for eksempel Google AdWords eller Facebook-annonser. Denne handlingen vil bringe ekstra kunder til nettstedet ditt; men de vil være mindre engasjerte enn besøkende, som kom fra den fantastiske gjesteartikkelen din.
 • Betal en influencer: Det er påvirkere på sosiale medieplattformer, spesielt på Facebook, Instagram, Snapchat og YouTube. Ansett dem for å annonsere nettstedet ditt, og de vil levere trafikk til nettstedet ditt. Som et pluss vil merkevaren din få mye større oppmerksomhet fra påvirkernes fans enn tidligere, og de sosiale følgene vil begynne å være koblet til selskapet ditt. Uansett hvor de vil se merkevaren din senere, vil de huske at selskapet ditt er det kule produktet som ble nevnt på favorittkanalene.
 • PR-artikler: Dette er en gammeldags SEO-strategi som fremdeles fungerer. Du bør kjøpe artikkelplass i større magasiner eller lokalaviser og publisere en artikkel om selskapet ditt. Effekten vil ha en dobbel side: folk vil lese artikkelen og bli varslet om merkevaren din og / eller besøke nettstedet ditt, mens tilbakekoblingen fra det sterke magasinområdet vil ha en kraftig SEO-effekt.

Pro tips: Alle plattformer på sosiale medier har topplister hvor du kan finne de viktige påvirkningene. For eksempel kan du se de spennende videoene på YouTube her: https://www.youtube.com/feed/trending

Pakk inn

Nå vet du hvordan du oppretter et nettsted for selskapet ditt. Gå videre til BlueHost, velg planten du trenger, og begynn å bygge WordPress-nettstedet ditt i dag!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map