Hvordan være vert for flere nettsteder på hostingkontoen din?

Verts flere-nettsteder-ett-hosting-konto


Eier du allerede et nettsted, men planlegger du å utvide arbeidsfeltet ditt med et nytt? Eller har du flere nettsteder, men alle spredt på forskjellige hostingplaner eller hos forskjellige selskaper? Da kom du til riktig artikkel. Som du kan forstå fra tittelen, diskuterer vi hvordan du kan være vert for mer enn 1 nettsted på hostingkontoen din.

Men husk en viktig ting: vi snakker om hvordan du kan være vert for flere nettsteder, på en enkelt åpen konto. Så ideen er at du ikke trenger å kjøpe flere hosting-pakker for å kunne være vert for flere nettsteder. For hvordan det gjøres, får vi se om kort tid.

Fordeler og ulemper ved å være vert for flere nettsteder på en vertskonto

Du spør deg kanskje, hvorfor er det bra å være vert for flere nettsteder på bare en enkelt konto? Vel, det er flere grunner til at dette er effektivt.

Pros

For det første er det billigere. Dette er faktisk det viktigste aspektet som mange tar i betraktning. Bare tenk på dette. La oss si at du vil være vert for 3 nettsteder i tre separate hostingpakker. Hvis vertsplanen vil koste $ 5 / måned, må du betale $ 15 / måned for å være vert for 3 nettsteder totalt. Hvor er det positive i det?

I stedet er det best hvis du søker etter en hostingplan, som kommer med muligheten fra start, for å være vert for 3 nettsteder som bruker den. I vårt eksempel betaler du bare $ 5 per måned for alle tre nettsteder. Dette er enda viktigere når du nettopp begynner med et nytt nettsted. Tross alt kan du ikke tjene mye penger på det i begynnelsen. Du må vokse det til det punktet.

Den neste fordelen som kommer av å være vert for flere nettsteder i en enkelt åpen konto, er at du kan administrere alle nettstedene dine enklere. Tross alt vil alt være på ett sted. Du kan enkelt bytte mellom domenenavn og jobbe med nettstedet du ønsker på et bestemt tidspunkt.

Ulemper

La oss si en negativ også. Hvis du er vert for flere nettsteder i en enkelt konto, vil ressursene som er tilgjengelige for hosting være delt mellom alle nettsteder. Til å begynne med, når du har nettsteder med mindre besøkende, kan det hende at dette ikke er et problem.

Men senere, når alle nettstedene dine vokser i trafikk, vil du trenge mer ressurser for å kunne håndtere antall besøkende daglig. I så fall, hvis du fremdeles vil være vert for mer enn 1 nettsted på en enkelt konto, vil det være best å registrere deg for en tjeneste som gir deg minst en Virtual Private Server (VPS), eller en dedikert server alt for deg.

Hvordan kan du være vert for flere nettsteder på en enkelt konto?

Nå vil vi diskutere hvordan det er mulig å være vertskap for mer enn ett nettsted med bare en åpen hostingkonto. Det viktigste du må passe på, er å velge en hostingpakke som lar deg være vert for flere nettsteder. Hvis du ikke gjør det, vil du ikke kunne gjøre dette. Senere vil jeg gi deg 3 av de beste selskapene som tilbyr planer med mulighet for å være vert for flere nettsteder.

Men nå skal vi se hvordan du kan være vert for mer enn 1 nettsteder på en enkelt konto. Dette er enklere enn du kanskje tror. Hvis du eier mer enn 1 nettsted, eller du bare planlegger å gjøre det, betyr det at du vil eie flere domenenavn også, ikke sant?

Så det første du bør gjøre for å legge til et sekundært nettsted sammen med det første, er å legge det nye domenet til kontoen din. Dette kan gjøres på minst to måter:

 1. Hvis du allerede har et domenenavn registrert til noen andre (et annet vertsfirma), må du overføre dette domenet til den nye verten. Metoden som brukes for denne prosessen kan være forskjellig fra selskap til selskap. Men poenget er at du kan overføre dette domenet, og bygge et nytt nettsted på det i den nye hostingkontoen din.
 2. Den andre metoden brukes hvis du vil opprette en ny webside fra bunnen av, uten et allerede eksisterende domenenavn. Prosessen er litt lik, men denne gangen må du kjøpe et domenenavn fra vertsfirmaet ditt. Når du har gjort det, kan du bygge et sekundært nettsted ved å bruke det kjøpte domenenavnet. Denne prosessen kan gjøres flere ganger for å legge til mange flere nye nettsteder.

Når det nye domenet ble lagt til hostingkontoen, er alt du trenger å gjøre å bytte til å bruke det. Når du er der, kan du begynne å bygge nettstedet foruten det du allerede eier.

Men hvis du overfører domenet ditt fra en annen hostingleverandør, kan du også overføre hele nettstedet (hvis du har det bygget), og legge det til som et sekundært nettsted til kontoen din. På denne måten vil 2 nettsteder bruke en enkelt konto.

Beste vertsleverandører for flere nettsteder

Nå som du vet hvordan det gjøres, vil vi komme videre og snakke om de 3 beste kandidatene som tilbyr hosting for flere nettsteder på en enkel konto. Det har ikke noe å si hvilken du velger til slutt. Enhver av de tre leverer topp tjenester. For å være tydelig, snakker vi om delt hosting for alle tre selskaper.

InMotion Hosting

inMotion-hosting-flere-nettstederInMotion er et amerikansk selskap som ble grunnlagt for mange år siden. De vant mye i popularitet gjennom årene, og det er av en god grunn: InMotion tilbyr effektive hostingtjenester til ganske lave priser. Dette gjelder spesielt for tjenester som VPS-hosting og dedikerte servere, som koster mye mer med andre leverandører.

Delt hosting er imidlertid den mest populære tjenesten hos InMotion. Du kan kjøpe det i tre separate planer. Alle tre støtter hosting for flere nettsteder i en konto:

 1. Lansering: koster $ 6,39 hver måned, og den støtter 2 vert nettsteder.
 2. Strøm: koster $ 8,49 / måned, støtter 6 nettsteder for hosting.
 3. Pro: Det kommer for $ 14,71 hver måned med sjansen til å være vert for et ubegrenset antall nettsteder.

Den mest populære planen er den andre, og InMotion anbefaler den også. Hvis du kjøper det, får du alle følgende funksjoner inkludert i prisen: gratis domene for et helt år (hvis du betaler for 1 år på forhånd), 6 nettsteder, ubegrenset SSD-lagring og båndbredde, nettstedbygger, markedsføringsverktøy og sikkerhetsfunksjoner (SSL-sertifikat ) og ubegrensede e-postkontoer.

Bluehost

Bluehost-multiple-nettsted-hostingBluehost er vårt andre valg på denne listen, men det betyr ikke at det bare er det andre når det gjelder hostingpakker. Du får en av de beste tjenestene for hosting av flere nettsteder. Akkurat som InMotion Hosting, er Bluehost også veldig populær for sine delte hosting-tjenester.

Den første planen de tilbyr, støtter bare ett nettsted, så jeg vil bare nevne resten av pakkene:

 • Pluss: $ 5,95 / måned. Vert ubegrenset nettsteder på en konto.
 • Choice Plus: $ 5,95 per måned. Støtter også ubegrensede nettsteder.
 • Pro: $ 13,95 / måned. Ubegrenset nettsteder også.

Som du kan merke, koster Plus og Choice Plus-planene det samme beløpet. Det er en viss forskjell mellom dem. Med Choice Plus-planen får du også en Domain Privacy-funksjon og sikkerhetskopi av nettstedet. Alt annet, som SSD-lagrings- og e-postfunksjoner, er inkludert. Den mest populære planen er denne. Hvis du går med det, blir du ikke skuffet.

Men hvis du føler deg mer komfortabel med en lavere nivåplan, bare gå med den enkle Plus-pakken. Du har sjansen til å være vert for ubegrensede nettsteder som bruker den.

HostGator

hostgator-multiple-domene-hostingHostGator er det tredje og siste valget som virkelig er verdt å sjekke ut for flere nettsteder. De kommer med 3 forskjellige delte hostingplaner, men bare den andre og den tredje lar deg være vert for flere nettsteder. Så vi snakker om de:

 1. Babyplan: den koster $ 3,95 per måned. For en så lav pris får du inkludert støtte for ubegrensede nettsteder, mange 1-klikk-installasjoner (WordPress og andre), ubegrenset båndbredde, gratis SSL-sertifikat og SSD-lagring for rask lasting av nettsteder.
 2. Forretningsplan: den koster 5,95 dollar per måned. Dette er den anbefalte planen fra HostGator. Du får alle ovennevnte frynsegoder (babyplan), pluss noen tillegg: gratis oppgradering til Positive SSL, gratis dedikert IP-adresse og gratis SEO-verktøy som hjelper deg komme raskere.

HostGator stiller også en gratis plattform for bygging av nettsteder tilgjengelig med hundrevis av gratis temaer. Du kan enkelt bygge et nytt nettsted ved hjelp av dette verktøyet. Det er verdt å nevne at alle malene er responsive, så de vil se bra ut på alle enheter.

Konklusjon

Alt i alt er det ikke så komplisert å være vertskap for mer enn 1 nettsted på en enkelt konto. Som du ser ovenfra, er det mange hostingplaner som lar deg ha flere nettsteder på en konto. Nå er det opp til deg å velge en plan som støtter flere nettsteder og passer dine behov.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map