Hvorfor skaffe en dedikert server til nettbutikken din i Australia?

dedikert server-online-shop-australia


Webhotell kan lage eller ødelegge en online virksomhet da det er den bokstavelige ryggraden til et nettsted. De fleste selskaper kanaliserer rett og slett tid og ressurser til å finne en utmerket webhotellleverandør. Det siste du trenger er overfylte og svake servere som ikke kan følge med på trafikken på nettstedet ditt.

Det er hovedsakelig tre webhotellpakker. Delt hosting er det mest økonomiske av hostingplaner der du kan betale månedlige priser som starter på $ 3. Oppstart graviterer mot denne pakken som viser seg å være utilstrekkelig etter hvert som nettstedet vokser. Delt hosting betyr generelt at du deler servere med andre nettsteder. Risikoen som er inkludert i denne planen inkluderer treg lastetid og nedetid.

Dedikert hosting er en oppgradering fra delt hosting der du ikke trenger å dele webservere. Denne løsningen gir full kontroll over serverprogramvaren og maskinvaren. Dedikert hosting rommer vekst som gjør det ideelt for voksende bedrifter. Pakken krever mer tekniske ferdigheter, og den er vanligvis mer kostbar enn delt hosting. Årsakene til at dedikert hosting er ideelt for nettbutikker inkluderer:

1. Beste oppetid

Betydningen av en sterk oppetid kan ikke understrekes nok. Det er ikke uvanlig at nettbutikker krasjer i perioder med stor trafikk. Click Frenzy vet godt at denne risikoen er, siden nettstedet krasjet i november 2018 midt i et salg. Shoppere henvendte seg til sosiale medier for å detaljere skuffelsene sine. Nettstedets servere viste seg å være utilstrekkelige for mer enn vanlig trafikk.

På det digitale riket kan nedetid sammenlignes med å vende kjøpere bort i en fysisk butikk. Nedetid viderekobler kundene dine til andre nettsteder. Noen nettadministratorer er av den oppfatning at korte nedetidsperioder ikke er skadelig for salget, men at de ikke kan ta mer feil. I 2018 tapte Amazon mellom 72 og 99 millioner dollar i løpet av sin årlige Prime Day. Selv om butikken din ikke taper å tape så mye penger som Amazon, illustrerer den potensielle størrelsen på nedetidstap.

Nye kunder måler en nettbutikk etter ytelse. Ingenting frustrerer en kunde mer enn et selskap som ikke kommer til forventningene. Oppetid korrelerer direkte med omdømme. Netthandelsbransjen er mettet, og nye virksomheter dukker stadig opp. Et solid omdømme er viktigere enn noen gang. Søkemotorer rangerer nettsteder med høye driftsstanser dårlig, noe som betyr at konkurrentene vil bli rangert mer gunstig og tiltrekke flere kunder.

I virkeligheten er det ingenting som 100% oppetid. Kombinasjonen av menneskelig dyktighet, maskinvare og programvare kan ikke være helt idiotsikker. Målet er å minimere mulige feil i disse systemene så mye som mulig. Hostede løsninger har avansert når det gjelder lagring, båndbredde, serverkapasitet og CPU-tildeling. En oppetid på 99,99% er ønskelig og garanteres ofte i kontrakten med hosting-sjefen. Du kan bruke programvare for å overvåke den faktiske oppetiden og sikre at verten lever opp til avtalen.

2. Hastighet og ytelse

Tid er penger, og dette er spesielt sant for nettsteder. Lastetidene som kundene forventer i nettbutikker fortsetter å avta. I 2006 forventet for eksempel den gjennomsnittlige online forbruker at sider skulle lastes på rundt åtte sekunder, mens den i 2010 hadde gått ned til to sekunder eller mindre. Sentrale aktører som Google og Amazon har mange rapporter som illustrerer viktigheten av lastetider for kundene. Studier viser videre at å øke hastigheten på nettstedet bare litt kan forbedre konverteringene betydelig.

Hvis nettstedet ditt kjører på en delt server, fordeles ressursene mellom deg og andre nettsteder. Uansett hvilket nettsted som får ressursene først, vil høste fruktene. På en dedikert hostingplan tildeles du imidlertid en viss mengde ressurser, og ingen har tilgang til din del. Avhengig av pakken din, vil du få tildelinger på Ram, båndbredde, lagring og sikkerhet. Du kan velge en høyere plan etter hvert som nettstedet ditt vokser. Å ha egne ressurser betyr også at du kan konfigurere innstillingene på nytt og integrere andre applikasjoner for å forbedre nettstedets hastighet.

Å ha dedikerte ressurser reduserer driftsstansen for nettstedet ditt. Rask belastningstid har flere fordeler. 46% av kundene som for eksempel forlater handlekurver, gir skylden for treg lasthastighet for denne handlingen. Når kjøpere velger “kjøp nå” eller “sjekk ut”, forventer de at den påfølgende reaksjonen vil skje raskt. Et tregt nettsted oppfordrer ikke til konverteringer, og det fraråder kundene å bla gjennom plattformen din.

Søkemotorer elsker raske nettsteder og rangerer dem vanligvis høyere på søkesider. Google har brukt hastighet i rangeringen siden 2010. Et nettsted for e-handel må utnytte SEO for synlighet, og det er grunnen til at lastehastigheter er viktige enn noen gang. Det er også en utmerket strategi å ha ubegrensede e-postkontoer, domener, database med den dedikerte hostingplanen din i tilfelle du starter et annet prosjekt rundt nettstedet ditt.

Dedikert hosting er en mer pålitelig pakke ettersom den er mindre utsatt for å krasje eller gå ned enn et nettsted for delt hosting.

3. Forbedret sikkerhet

Salg på nettet tilbyr mange muligheter for gründere, men det er også risiko. Den mest kjente trusselen om digital sikkerhet er svindel. De fleste nettbutikker har kundefunksjoner for å lagre informasjon som leveringsdetaljer og kjøpshistorikk. Hackere kan få tilgang til disse kontoene og bruke dem til å foreta uautoriserte kjøp. Hvis du ikke beskytter kundeinformasjon tilstrekkelig, åpner du den for hacking og svindel. Kredittkortsvindel er ganske vanlig, ettersom du i motsetning til fysiske butikker ikke har noen måte å finne ut om kjøperen er.

DDOS-angrep er en annen vanlig sikkerhetstrussel. Hackere kaprer vanligvis hosting-serverne dine og kompromitterer funksjonaliteten deres eller bruker dem til å angripe andre servere. DDOS-angrep er spesielt uønsket fordi de forårsaker alvorlig driftsstans, og hvis de fortsetter å skje, kan det koste deg salg og omdømme blant kundene. De fleste webverter tilbyr autentiseringssystemer som supplement til standardløsninger basert på passord.

Når du velger en webvert, velger du pakker som inkluderer:

 • SSL-sertifikater – Secure Sockets Layers er designet for å kryptere informasjon mellom en selger og kjøper. E-handelstransaksjoner innebærer utveksling av så sensitiv informasjon som kredittkortinformasjon, adresser, bankinformasjon og kjøpshistorikk.
 • VPN – Offentlige nettverk er tilgjengelige for mange mennesker, og det er derfor de er ganske sårbare for nettkriminelle. Et virtuelt privat nettverk har servere på stedet i tillegg til krypteringsinformasjon. De mest effektive alternativene er SSL-VPN og Open-VPN.
 • Sikkerhetsrevisjon – Nettverten din bør overvåke nettstedet ditt regelmessig. Tilsyn oppdager sikkerhetstrusler og håndtere dem deretter.
 • Beskyttelse mot DDOS-trusler – DDOS-angrep gir sikkerhetsteam hodepine da de ofte endrer form for å motstå tiltak som blir iverksatt mot dem. DNS-fasiliteter blir ofte brukt for å fjerne mistenkelig trafikk.

Ovennevnte funksjoner er tilgjengelige med de fleste dedikerte hosting-pakker og er avgjørende for å kunne drive e-handelsområdet ditt jevnt. Noen planer tilbyr dedikerte brannmurer for ekstra beskyttelse. Brannmurer er standard programvare på datamaskiner, og de begrenser brukere fra å få tilgang til bestemt innhold eller nettsteder. Når du bruker delt hosting, kan forespørsler som er blokkert fra å få tilgang til et annet nettsted også blokkeres på nettstedet ditt. Med dedikert hosting er det spesifikke regler for tilgang til plattformen din, som er ideell for sensitiv informasjon.

I tillegg til sikkerhetsinnstillingene som tilbys av webhotellet, kan du også implementere flere av dine egne, inkludert antivirusprogramvare.

4. Full kontroll over nettstedet ditt

Med dedikert hosting vil suksessen til e-handelsnettstedet helt avhenge av din innsats. Du må sørge for at serveren er godt vedlikeholdt og beskyttet mot trusler. Delt hosting er ikke spesielt ideelt for e-handelssteder, siden noen nettsteder kan ende opp med å bruke store deler av ressurser slik at dine klarer seg dårlige som resultat. Med dedikert hosting benyttes en server med visse tildelinger for det optimale på nettstedet ditt.

Siden dedikert hosting lar deg konfigurere programvare og maskinvarebehov, er det første trinnet å sikre nettstedet ditt riktig. Du har full kontroll over dine krav til sikkerhet og tillatelse, slik at du kan kryptere informasjonen til kundene. Når nettstedet vokser, vil du kunne legge til og kvitte deg med applikasjoner eller programvare.
En annen fordel med dedikert hosting er fleksibilitet der du kan bruke serveren din til et hvilket som helst antall prosjekter, så lenge den er innenfor de gitte grensene når det gjelder lagring og båndbredde.
Det er ubegrensede verktøy som hjelper deg med å optimalisere ytelsen til et e-handelssted i kategoriene markedsføring, virksomhet, nettsted, forskning og analyse..

Dedikert hosting krever mye praktisk innsats fra kundens side, og noen leverandører av webhoteller administrerte dedikert hosting for en ekstra avgift. Din leverandør vil utføre det meste av oppsettet for deg. Du kan kjøpe denne løsningen som en pakke eller kjøpe tjenestene når du trenger en tekniker som kan hjelpe deg.

5. Dedikert teknisk support

Et e-handelssted er spesielt skjørt fordi eventuelle feil direkte påvirker salget. De fleste hostingkunder ser derfor etter tilbydere som tilbyr 24/7 support på alle dagene av året. Dette personalet skal ikke bare være tilgjengelig, men også være eksperter. Hvis du trenger å konfigurere en kompleks programvareinnstilling, bør leverandørens team være kunnskapsrike nok til å hjelpe deg på en tilfredsstillende måte. En vertsleverandør bør videre tilby flere kanaler for å få tilgang til supportteamet. Disse kanalene kan inkludere live chat, e-post, billettering og telefon. De fleste dedikerte hostingpakker gir disse garantiene, noe som betyr at den hjelpen du måtte trenge, er tilgjengelig døgnet rundt. Dedikerte hostingleverandører overvåker nettsteder regelmessig, noe som er en ekstra sikkerhet for at nettstedet ditt vil være beskyttet mot feil og sikkerhetsrisiko.

Hvorfor jeg anbefaler WP Hosting

wphosting-dedikert server-australia

WP Hosting – dedikert server Australia

En av de mest bemerkelsesverdige dedikerte hostingleverandørene i Australia er WP Hosting. Det ble grunnlagt for å distribuere kvalitetshoteltjenester til australske baserte nettsteder og blogger. Med kunder som spenner fra myndigheter, bedrifter, små selskaper og enkeltpersoner, har WP Hosting tilstrekkelig infrastruktur for å oppfylle alle slags hostingbehov. Den grunnleggende planen er oppstart-pakken som er ideell for personlige blogger som ikke bruker en enorm mengde trafikkbåndbredde og lagring. Business-pakken er oppgradert til å omfatte telefonstøtte i tillegg til e-postpakke. Hvis du har et komplekst nettsted som mottar trafikk fra mange samtidige brukere daglig, er Corporate-pakken perfekt for deg.

WP Hosting er laget for å jobbe sømløst med WordPress. Når det gjelder netthandel, dominerer WooCommerce 32% av markedet. Det er e-handelsutvidelsen for den enda mer populære nettstedplattformen WordPress. Når det gjelder SEO, skinner WooCommerce + WordPress over alle de andre konkurrentene. Ved å bruke denne kombinasjonen øker du synligheten på søkemotorer, som er blant de viktigste målene for en nettbutikk. Det er utviklet mange tillegg for å gjøre WooCommerce enda kraftigere, inkludert markedsføringsverktøy for e-post og nettstedets funksjonalitet. Tilbyderen har integrert mange tweaks i tjenesten for å innstille den på WordPress.

WP Hosting sørger for gratis inngående migrering der WordPress-nettstedet ditt vil bli flyttet til den nye hostingplattformen med null nedetid. Australske nettadministratorer vil elske det lokale personalet på WP Hosting, noe som betyr at ingenting vil gå tapt i oversettelsen når de interagerer med dem. Støttesenteret døgnet rundt er en betydelig fordel, og du kan kontakte dem når som helst på dagen eller natten. Leverandørens flerlags sikkerhet er supplert med alltid på DDOS-beskyttelse. Disse sikkerhetstiltakene er praktisk talt idiotsikre når det gjelder drift av en e-handelsbutikk. WP Hosting har jobbet med flere toppmerker som University of Melbourne og Melbourne Convention Exhibition Center.

Konklusjon

En e-handelsbutikk trenger mer ressurser enn de som kreves av et standard innholdsside. Du kan bli overveldet når du bygger en funksjonell e-handelsbutikk. Du har sikkert hørt om plattformer som Shopify og Magento som lar deg dykke rett i å laste opp produkter. Enda mer populær er WordPress med sin rekke plugins som gjør et netthandelsnett høytytende. Innholdshåndteringssystemet du velger er opp til deg, og det skal imøtekomme dine umiddelbare og fremtidige bekymringer.

De fleste administratorer prøver å spare penger ved å velge delt hosting som snart blir ineffektivt for en ressurssultne plattform som en nettbutikk. Siden du deler ressurser med andre nettsteder, kan nettstedet ditt miste oppetid på kritiske timer. Dedikert hosting kan være det dyrere alternativet, men nettstedet ditt vil dra nytte av den oppgraderte oppetiden, flere sikkerhetsalternativer, full kontroll og et dedikert supportteam. I Australia kan du få tilgang til en dedikert server fra WP Hosting for å ta e-handelssatsingen til neste nivå.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map