Pse të merrni një Server të Dedikuar për Dyqanin tuaj Online në Australi?

01.06.2020
Udhëzime & Udhëzime 'Pse të merrni një Server të Dedikuar për Dyqanin tuaj Online në Australi?
0 19 мин.

dedikuar-server-online-shop-australia


Web hosting mund të bëjë ose prishë një biznes në internet pasi është shtylla kurrizore e një faqe interneti. Shumica e kompanive me të drejtë kanalizojnë kohën dhe burimet drejt gjetjes së një ofruesi të shkëlqyeshëm të mbajtjes në internet. Gjëja e fundit që ju nevojitet është serverë të mbipopulluar dhe të dobët që nuk mund të mbajnë më tej trafikun e faqes suaj të internetit.

Kryesisht ekzistojnë tre pako të mbajtjes në internet. Pritja e përbashkët është më ekonomike nga planet e pritjes ku mund të paguani tarifat mujore duke filluar nga 3 dollarë. Fillimet gravitojnë drejt kësaj pakete e cila dëshmon të jetë e pamjaftueshme ndërsa faqja rritet. Pritja e përbashkët në përgjithësi do të thotë që ju ndajni serverë me faqet e tjera. Rreziqet e përfshira në këtë plan përfshijnë kohë të ngadalta të ngarkesës dhe joproduktive.

Pritja e përkushtuar është një azhurnim nga pritja e përbashkët, ku nuk keni nevojë të ndani serverë në internet. Kjo zgjidhje lejon kontroll të plotë të softuerit dhe pajisjeve të serverit. Pritja e përkushtuar strehon rritje që e bën atë ideal për bizneset në rritje. Paketa kërkon më shumë aftësi teknike, dhe zakonisht është më e kushtueshme sesa pritja e përbashkët. Arsyet që e bëjnë idealin e dedikuar për mbajtjen e dyqaneve në internet përfshijnë:

1. Koha më e mirë

Rëndësia e një kohe të fortë nuk mund të theksohet sa duhet. Nuk është e rrallë që dyqanet në internet të rrëzohen në periudha të trafikut të lartë. Click Frenzy e di këtë rrezik të gjithë, si dhe faqen e saj në internet u rrëzua në nëntor 2018 në mes të një shitje. Blerësit iu drejtuan mediave sociale për të detajuar zhgënjimet e tyre. Serverët e faqes u kthyen si të papërshtatshëm për trafikun më shumë se zakonisht.

Në fushën dixhitale, joproduktia mund të krahasohet me largimin e blerësve në një dyqan fizik. Downtime ridrejton klientët tuaj në faqet e tjera. Disa administratorë në internet janë të mendimit se periudhat e shkurtra të joproduktive nuk janë të dëmshme për shitjet, por ato nuk mund të jenë më të gabuara. Në vitin 2018, Amazon humbi midis 72 deri në 99 milion dollarë gjatë ditës së saj vjetore të Kryeministrit. Edhe nëse dyqani juaj nuk qëndron të humbasë aq para sa Amazon, ai thjesht do të ilustrojë madhësinë e mundshme të humbjeve nga joproduktive.

Klientët e rinj vlerësojnë një dyqan në internet për performancën. Asgjë nuk e irriton një klient më shumë sesa një kompani që nuk i pret pritjet. Uptime lidhet drejtpërdrejt me reputacionin. Industria e tregtisë elektronike është e ngopur dhe bizneset e reja po rriten vazhdimisht. Një reputacion solid është më i rëndësishëm se kurrë. Motorët e kërkimit renditin faqet me kohëzgjatje të lartë dobët, që do të thotë se konkurrentët tuaj do të renditen në mënyrë më të favorshme dhe të tërheqin më shumë klientë.

Në realitet, nuk ka asgjë si 100% me kohë. Kombinimi i aftësive njerëzore, pajisjeve dhe programeve kompjuterike nuk mund të jetë tërësisht i pamend. Qëllimi është që të minimizohen pikat e mundshme në këto sisteme sa më shumë që të jetë e mundur. Zgjidhjet e hostuara kanë përparuar në drejtim të ruajtjes, gjerësisë së bandës, kapacitetit të serverit dhe alokimit të CPU. Një kohëzgjatje prej 99,99% është e dëshirueshme dhe shpesh garantohet në kontratë me menaxherin pritës. Ju mund të përdorni aplikacione softuerësh për të monitoruar kohën e duhur dhe për të siguruar që hosti po zbaton marrëveshjen e tij.

2. Shpejtësia dhe performanca

Koha është para, dhe ky fakt është veçanërisht i vërtetë për faqet e tregtisë elektronike. Kohët e ngarkesës që klientët presin në dyqanet online vazhdojnë të zvogëlohen. Për shembull, në vitin 2006, faqja mesatare e konsumatorit në internet pritet të ngarkojë në rreth tetë sekonda, ndërsa në vitin 2010, ajo ishte ulur në dy sekonda ose më pak. Lojtarët kryesorë si Google dhe Amazon kanë shumë raporte për të ilustruar rëndësinë e kohës së ngarkesës për klientët. Studimet vërtetojnë më tej se rritja e shpejtësisë së faqes së internetit vetëm pak mund të përmirësojë ndjeshëm konvertimet.

Nëse faqja juaj e internetit po funksionon në një server të përbashkët, burimet shpërndahen midis jush dhe uebfaqeve të tjera. Cilindo sit të marrë burimet e para merr për të korrur frutat. Sidoqoftë, në një plan të dedikuar të pritjes, ju ndahen një sasi burimesh të caktuara, dhe askush nuk mund të hyjë në pjesën tuaj. Në varësi të paketës tuaj, do të merrni alokime për Ram, gjerësi bandë, ruajtje dhe siguri. Ju mund të zgjidhni një plan më të lartë ndërsa faqja juaj e internetit rritet. Pasja e burimeve tuaja do të thotë gjithashtu që ju mund të rikonfiguroni cilësimet dhe të integroni aplikacione të tjera për të përmirësuar shpejtësinë e faqes në internet.

Pasja e burimeve të dedikuara zvogëlon kohën e humbjes për faqen tuaj të internetit. Koha e shpejtë e ngarkesës ka disa avantazhe. 46% e blerësve për shembull që braktisin karrocat e blerjes fajësojnë shpejtësinë e ngadaltë të ngarkesës për këtë veprim. Kur blerësit zgjedhin “blejnë tani” ose “check-out”, ata presin që reagimi i mëpasshëm të ndodhë shpejt. Një sit i ngadaltë nuk inkurajon konvertimet, dhe më tej dekurajon blerësit që të shfletojnë nëpër platformën tuaj.

Motorët e kërkimit i duan faqet e internetit të shpejtë dhe zakonisht i rendisin më lart në faqet e kërkimit. Google ka përdorur shpejtësinë në renditjen e saj që nga viti 2010. Një sit i tregtisë elektronike duhet të përdorë SEO për dukshmëri, e cila është arsyeja pse shpejtësia e ngarkesës është thelbësore se kurrë. Shtë gjithashtu një strategji e shkëlqyeshme për të patur llogari email-i të pakufizuar shtesë, domene, bazën e të dhënave me planin tuaj të dedikuar të pritjes në rast se ju filloni një projekt tjetër rreth faqes tuaj të internetit.

Dedikimi i pritjes është një paketë më e besueshme pasi është më pak e prirur për të përplasur ose zbritur sesa një faqe në internet në pritje të përbashkët.

3. Siguria e përmirësuar

Shitja në internet ofron mijëra mundësi për sipërmarrësit, por ato gjithashtu janë rreziqe. Kërcënimi më i njohur për sigurinë dixhitale është mashtrimi. Shumica e dyqaneve në internet kanë veçori të klientit për të ruajtur informacione si detajet e shpërndarjes dhe historinë e blerjes. Hakerët mund të fitojnë qasje në këto llogari dhe t’i përdorin ato për të bërë blerje të paautorizuara. Nëse nuk i mbroni në mënyrë të duhur informacionin e klientit, e hapni atë për hakmarrje dhe mashtrim. Mashtrimi i kartave të kreditit është mjaft i zakonshëm, pasi ndryshe nga dyqanet fizike, nuk keni asnjë mënyrë për të konstatuar identitetin e blerësit.

Sulmet DDOS janë një kërcënim tjetër i zakonshëm i sigurisë. Hakerët zakonisht rrëmbejnë serverët tuaj të pritjes dhe kompromentojnë funksionalitetin e tyre ose i përdorin ata për të sulmuar serverët e tjerë. Sulmet DDOS janë veçanërisht të padëshirueshme, sepse ato shkaktojnë joproduktiv serioz dhe nëse ato vazhdojnë të ndodhin, mund t’ju ​​kushtojnë shitje dhe reputacionin tuaj midis klientëve. Shumica e hostëve në internet ofrojnë sisteme autentifikimi për të plotësuar zgjidhjet standarde bazuar në fjalëkalime.

Kur zgjidhni një host të uebit, zgjedhni paketat që përfshijnë:

 • Certifikatat SSL – Shtresat e Sockets Sigurt janë krijuar për të koduar informacionin midis një shitësi dhe blerësi. Transaksionet në tregtinë elektronike përfshijnë shkëmbimin e informacioneve të tilla të ndjeshme, si informacione për kartat e kreditit, adresat, detajet e bankës dhe historinë e blerjeve.
 • VPN – Rrjetet publike janë të arritshme për shumë njerëz, kjo është arsyeja pse ata janë mjaft të prekshëm ndaj kriminelëve në internet. Një Rrjet Virtual Privat përmban serverë jashtë vendit përveç kodimit të informacionit. Opsionet më efektive janë SSL-VPN dhe Open-VPN.
 • Auditimi i sigurisë – Pritësi juaj në internet duhet të monitorojë më tej faqen tuaj rregullisht. Auditimet zbulojnë kërcënimet e sigurisë dhe merren me to në përputhje me rrethanat.
 • Mbrojtje kundër kërcënimeve të DDOS – Sulmet DDOS u japin dhimbje koke ekipeve të sigurisë pasi ato shpesh ndryshojnë formë për t’i rezistuar masave që zbatohen kundër tyre. Objektet DNS zakonisht përdoren për të hequr trafikun e dyshimtë.

Karakteristikat e mësipërme janë të disponueshme me paketat më të dedikuara të pritjes dhe janë thelbësore për drejtimin e faqes suaj të tregtisë elektronike. Disa plane ofrojnë firewall të dedikuar për mbrojtje shtesë. Firewall-et janë softuer standard në kompjuterë, dhe ata kufizojnë përdoruesit të fitojnë qasje në përmbajtje të veçantë ose në uebfaqe. Kur përdorni host të përbashkët, kërkesat e bllokuara nga hyrja në një sit tjetër mund të bllokohen edhe në faqen tuaj të internetit. Me një pritje të dedikuar, ekzistojnë rregulla specifike që rregullojnë qasjen në platformën tuaj e cila është ideale për informacion të ndjeshëm.

Përveç cilësimeve të sigurisë të siguruara nga host-i juaj në internet, ju gjithashtu duhet të implementoni disa nga softverët tuaj përfshirë antivirus.

4. Kontroll i plotë i faqes tuaj të internetit

Me një pritje të dedikuar, suksesi i faqes suaj të tregtisë elektronike do të varet tërësisht nga përpjekjet tuaja. Ju do të duhet të siguroheni që serveri të jetë i mirëmbajtur dhe i mbrojtur nga kërcënimet. Pritja e përbashkët nuk është veçanërisht ideale për faqet e tregtisë elektronike pasi disa faqe në internet mund të përfundojnë duke përdorur pjesë të mëdha burimesh siç është e juaja që performon dobët si rezultat. Me një pritje të dedikuar, një server me alokime të caktuara përdoret për optimale të faqes suaj të internetit.

Meqenëse hosti i dedikuar ju lejon të konfiguroni nevojat e softuerit dhe pajisjeve tuaja, hapi i parë është të siguroni faqen tuaj si duhet. Ju keni kontroll të plotë mbi kërkesat tuaja të sigurisë dhe lejes, në mënyrë që të kodoni informacionin e klientëve. Ndërsa faqja juaj rritet, ju do të jeni në gjendje të shtoni dhe të heqni qafe çdo aplikacion ose program.
Një avantazh tjetër me një host të dedikuar është fleksibiliteti ku mund të përdorni serverin tuaj për çdo numër projektesh për sa kohë që është brenda kufijve të dhënë për sa i përket ruajtjes dhe gjerësisë së bandës..
Ka mjete të pakufizuara për të ndihmuar në optimizimin e performancës së një siti të tregtisë elektronike në kategoritë e marketingut, biznesit, uebfaqes, hulumtimit dhe analitikës.

Pritja e përkushtuar kërkon shumë përpjekje nga ana e klientit, dhe disa ofrues të pritësve të uebit kanë arritur një pritje shtesë për një tarifë shtesë. Ofruesi juaj do të ekzekutojë pjesën më të madhe të konfigurimit për ju. Ju mund ta blini këtë zgjidhje si paketë ose të blini shërbimet kur keni nevojë për një teknik për t’ju ndihmuar.

5. Ndihmë teknike e përkushtuar

Një sit i tregtisë elektronike është veçanërisht i brishtë, sepse çdo problem i posaçëm do të ndikojë drejtpërdrejt në shitjet. Prandaj, shumica e klientëve pritës, kërkojnë ofruesit që ofrojnë mbështetje 24/7 në të gjitha ditët e vitit. Ky staf jo vetëm që duhet të jetë i disponueshëm por duhet të jetë edhe ekspert. Nëse keni nevojë të konfiguroni një cilësim të ndërlikuar të softuerit, ekipi i ofruesit duhet të jetë mjaft i ditur për t’ju ndihmuar në mënyrë të kënaqshme. Një ofrues i pritjes duhet të ofrojë më tej disa kanale për të hyrë në ekipin mbështetës. Këto kanale mund të përfshijnë bisedë të drejtpërdrejtë, postë elektronike, biletat dhe telefon. Paketat më të dedikuara të pritjes ofrojnë këto garanci që do të thotë se ndihma që ju nevojitet është në dispozicion gjatë gjithë kohës. Ofruesit e përkushtuar të pritjes monitorojnë faqet e internetit rregullisht, gjë që është një siguri e shtuar që faqja juaj do të ruhet nga pengesat dhe rreziqet e sigurisë.

Pse e rekomandoj WP Hosting

wphosting-dedikuar-server-australia

WP Hosting – Dedikuar Server Australi

Një nga ofruesit më të spikatur të dedikuar të pritjes në Australi është WP Hosting. Ajo u themelua për të vendosur shërbime të cilësisë së pritjes në uebfaqe dhe bloge me bazë në Australi. Me klientë që variojnë nga qeveria, korporatat, ndërmarrjet e vogla dhe individët, WP Hosting ka një infrastrukturë të përshtatshme për të përmbushur të gjitha llojet e nevojave të pritjes. Plani themelor është paketa Startup ideale për bloget personale të cilat nuk përdorin një sasi të madhe të bandës dhe ruajtjes së trafikut. Paketa e Biznesit është aktualizuar për të përfshirë mbështetjen e telefonit përveç paketës së postës elektronike. Nëse keni një uebfaqe komplekse që merr trafik nga përdoruesit e njëkohshëm të njëkohshëm çdo ditë, atëherë paketa Corporate është perfekte për ju.

WP Hosting është modifikuar të punojë pa probleme me WordPress. Kur bëhet fjalë për tregtinë elektronike, WooCommerce dominon 32% të tregut. Extensionshtë shtrirja e e-commerce për platformën edhe më të popullarizuar të faqes në internet WordPress. Kur bëhet fjalë për SEO, WooCommerce + WordPress shkëlqen mbi të gjithë konkurrentët e tjerë. Përdorimi i këtij kombinimi rrit shikueshmërinë tuaj në motorët e kërkimit që është ndër qëllimet kryesore të një dyqani online. Shtesa të shumta janë zhvilluar për ta bërë WooCommerce edhe më të fuqishme, përfshirë mjetet e marketingut me email dhe funksionalitetin e faqes së anëtarësimit. Ofruesi ka integruar shumë ndryshime në shërbim për ta akorduar atë me WordPress.

WP Hosting parashikon një migrim falas brenda vendit ku faqja juaj e WordPress do të zhvendoset në platformën e re të pritjes me zero joproduktive. Administratorët e Internetit Australian do ta duan stafin lokal në WP Hosting që do të thotë se asgjë nuk do të humbasë në përkthim kur bashkëveproni me ta. Qendra e mbështetjes 24/7 është një avantazh i rëndësishëm, dhe ju mund t’i kontaktoni ata në çdo moment të ditës ose natës. Siguria e shumë shtresave të ofruesit plotësohet me mbrojtje gjithnjë në funksion të DDOS. Këto masa të sigurisë janë praktikisht të pasakta kur bëhet fjalë për drejtimin e një dyqani të tregtisë elektronike. WP Hosting ka punuar me marka të shumta të larta si Universiteti i Melbourne dhe Qendra Ekspozita e Konventës e Konventës së Melburnit.

përfundim

Një dyqan i tregtisë elektronike ka nevojë për më shumë burime sesa ato që kërkohen nga një sit standard i përmbajtjes. Ju mund të mbingarkoheni kur ndërtoni një dyqan funksional të tregtisë elektronike. Ju ndoshta keni dëgjuar për platforma si Shopify dhe Magento të cilat ju lejojnë të zhyteni drejtpërdrejt në produktet e ngarkimit. Edhe më e popullarizuar është WordPress me një mori shtojcash të saj që e bëjnë një faqe të tregtisë elektronike me performancë të lartë. Sistemi i menaxhimit të përmbajtjes që ju zgjidhni varet nga ju, dhe ai duhet të plotësojë shqetësimet tuaja të menjëhershme dhe të ardhshme.

Shumica e administratorëve përpiqen të kursejnë para duke zgjedhur hostimin e përbashkët i cili së shpejti bëhet joefikas për një platformë të uritur nga burimet si një dyqan në internet. Meqenëse po ndani burime me site të tjerë, faqja juaj e internetit mund të humbasë kohën e duhur në orët kritike. Pritja e dedikuar mund të jetë opsioni më i shtrenjtë, por faqja juaj do të përfitojë nga azhurnimi i azhurnuar, më shumë mundësi sigurie, kontroll të plotë dhe një ekip përkushtues mbështetës. Në Australi, ju mund të përdorni një server të dedikuar nga WP Hosting për të marrë sipërmarrjen tuaj të tregtisë elektronike në nivelin tjetër.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector