123-Reg.co.uk Ulasan

01.06.2020
Ulasan Hosting '123-Reg.co.uk Ulasan
0 5 мин.

123-Reg.co.uk adalah pendaftar domain UK yang popular yang juga menawarkan pelbagai jenis alat dalam talian untuk mana-mana perniagaan atau individu yang ingin mewujudkan kehadiran dalam talian. Oleh itu, 123 Reg menawarkan alat pembinaan laman web, alat e-dagang, perkhidmatan hosting web, sijil SSL, pengoptimuman carian dan alat pemasaran dalam talian, serta alat keselamatan laman web.


Dalam tinjauan 123-reg.co.uk ini, kami memfokuskan pada 123 Reg host web, menyenaraikan pilihan hosting, harga mereka, dan kebaikan dan keburukan hosting laman web anda di 123 Reg.

Gambaran Keseluruhan 123-Reg.co.uk

Sebagai salah satu pendaftar domain terbesar di UK, 123 Reg mempunyai lebih dari 3 juta nama domain dan 1.7 juta laman web. Mereka mengaku menjadi tuan rumah 1 dari 5 laman web aktif di UK. Syarikat ini ditubuhkan pada tahun 2000 sebagai pendaftar domain, tetapi kerana telah memperluas perkhidmatannya untuk memasukkan web hosting dan beberapa alat web yang berguna juga.

Hosting bersama, hosting khusus aplikasi, VPS dan pilihan hosting khusus tersedia di 123 Reg. Mari lihat harga dan ciri yang ditawarkan dengan rancangan ini.

Pelan 123-Reg & Harga

Harga pelan 123 reg

Pelan hosting bersama bermula pada £ 2,49 / bulan untuk rancangan Essential, yang membolehkan anda menjadi tuan rumah satu laman web, menawarkan ruang web 10 GB, 1 domain percuma, lebar jalur tanpa had, 100 kotak surat dengan penyimpanan 5 GB setiap satu, dan satu pangkalan data MySQL. Pelan ini agak asas, tetapi tiga lelaran rancangan lain terdapat dalam kategori ini. Pelan dengan sumber paling banyak adalah pelan Premium +, berharga £ 14,99 / bulan dan merangkumi: 1 domain percuma, hosting untuk laman web tanpa had, ruang web 100 GB, lebar jalur tanpa had, pangkalan data MySQL tanpa had, peti mel tanpa had, SSL percuma, pra WordPress dipasang.

Pelan hosting khusus aplikasi adalah pilihan hosting popular lain di 123 Reg. Oleh itu, rancangan hosting WordPress, hosting Joomla, dan Drupal bermula pada £ 2.99 / bulan untuk rancangan Perniagaan, yang membolehkan anda menjadi tuan rumah 5 laman web, 5 pangkalan data MySQL, dan merangkumi ruang web 100 GB dan lebar jalur yang tidak dimeterai. Sekiranya anda mencari hosting yang dioptimumkan CMS tanpa had, rancangan Perniagaan membolehkan anda menjadi tuan rumah domain tanpa had dan pangkalan data MySQL tanpa had dengan harga £ 14.99 / bulan. Ruang web tetap terhad pada 100 GB, tetapi rancangan Perniagaan juga termasuk RAM khusus 2 GB dan sijil SSL.

Pelayan peribadi maya bermula dari £ 9,99 / bulan (pelan Starter) dan menampilkan sistem operasi Linux atau Windows, panel kawalan Plesk atau cPanel. Persekitaran hosting pada pelayan ini dapat disesuaikan, dan pelayan disandarkan setiap 24 jam sekali. Pelan VPS dengan sumber terbanyak berharga £ 44,99 / bulan (+ 20% PPN), dan merangkumi: CPU 3 teras, memori RAM 3 GB, penyimpanan 150 GB, pemindahan data tanpa meter.

Pakej hosting premium 123 Reg menampilkan hosting terurus yang menggabungkan kapasiti dan prestasi pelayan khusus dengan kesederhanaan dan keramahan pengguna bersama. Pelan dalam kategori ini bermula dari £ 29,99 / bulan (+ 20% PPN) untuk rancangan M, yang dirancang untuk menahan dan dianggarkan 375,000 lawatan bulanan dan menawarkan hosting untuk laman web tanpa had. Rancangan ini dilengkapi dengan ruang web 100 GB, lalu lintas tanpa had, pangkalan data MySQL tanpa had, RAM 4 GB. Pelan XL berharga £ 119,99 / bulan (+ 20% PPN) dan mempunyai RAM 16 GB, storan tanpa had, lalu lintas tanpa meteran, dan kapasiti untuk menampung lawatan 1,500,000 setiap bulan ke atas.

Pelan hosting premium juga mempunyai jaminan uptime 99,99%, teknologi pengimbangan beban, sijil SSL percuma, alamat IP khusus, sokongan perkakasan 24/7 dan aplikasi pemasangan satu klik.

Ciri Hosting 123-Reg.co.uk

123-Reg menawarkan rancangan hosting yang kaya dengan ciri-ciri yang mempunyai peringkat kegunaan yang tinggi. Inilah yang menjadikan 123-reg.co.uk sebagai pilihan hosting untuk 1 dari setiap 5 laman web UK yang aktif:

 • Pilihan hosting hebat termasuk WordPress dioptimumkan, Joomla dioptimumkan dan Drupal dioptimumkan hosting;
 • Pilihan hosting VPS berasaskan Linux dan Windows;
 • Panel kawalan cPanel atau Plesk yang senang digunakan;
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari;
 • Jaminan masa upah 99%;
 • Nama domain .co.uk percuma dengan kebanyakan rancangan (Pelan perniagaan yang dioptimumkan CMS merangkumi dua nama domain percuma);
 • Trafik tidak bermeter dengan semua rancangan;
 • Sokongan yang berpusat di UK;
 • Pemasangan aplikasi satu klik;
 • Sijil SSL percuma dengan kebanyakan rancangan;
 • Pelan hosting Linux menyokong PHP, Perl, Python, Ruby, dan lain-lain;
 • Rancangan hosting Windows menyokong perisian popular seperti IIS, ASP, .NET, MS SQL, dan lain-lain;
 • Sokongan 24/7;
 • Sokongan pakar, kemas kini automatik, sandaran dan pemulihan, perlindungan spam dengan pakej hosting CMS yang dioptimumkan.

Sokongan Pelanggan 123-Reg

123 pusat sokongan dalam talian

123-Reg mempunyai pilihan sokongan yang sangat baik. Pelanggan yang memerlukan bantuan teknikal dapat menghubungi sokongan pelanggan 123-Reg melalui telefon, sembang langsung atau mereka dapat menaikkan tiket sokongan. Sokongan tersedia sepanjang masa. Halaman Sokongan juga mempunyai bahagian FAQ dan Pangkalan Pengetahuan yang lengkap dengan banyak maklumat mengenai semua perkhidmatan 123-reg.co.uk.

Pasukan pelanggan berpusat di UK, oleh itu, permasalahan yang akan timbul dengan pasukan sokongan yang dilancarkan di luar negara dapat dielakkan.

Kelebihan & Kekurangan 123-Reg.co.uk

123-reg.co.uk menyediakan rancangan lengkap dengan ciri-ciri hebat, tetapi ini adalah hos web yang direka terutamanya dengan mempertimbangkan asas pelanggan UK. Sebagai ringkasan perkara di atas, mari kita lihat kekuatan dan kelemahan 123-Reg, host web:

Kelebihan

 • Tidak ada masa komitmen, rancangan bulan ke bulan yang fleksibel;
 • Pilihan hosting berasaskan Linux dan Windows;
 • Trafik tidak bermeter dengan semua rancangan;
 • Rancangan hosting yang dioptimumkan untuk WordPress, Drupal dan Joomla;
 • Sokongan pelanggan 24/7 yang berpusat di UK;
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari;
 • Metrik prestasi keseluruhan yang baik.

Keburukan

 • Penyimpanan laman web kecil dengan rancangan awal;
 • Beberapa rancangan asas daripada rancangan pesaing;
 • Domain percuma merangkumi domain .co.uk sahaja;
 • Tiada sokongan telefon tanpa tol.

123-Reg.co.uk Kesimpulan Kajian

123 Reg adalah hos web yang mudah digunakan yang ditujukan ke pangkalan pelanggan UK, yang dicerminkan oleh beberapa ciri yang bermanfaat terutamanya bagi mereka yang ingin melancarkan laman web UK (domain .co.uk, sokongan pelanggan berdasarkan UK) . Rancangan hosting web yang ditawarkan oleh 123-reg.co.uk merangkumi spektrum keperluan hosting dari laman web kecil, statik hingga lalu lintas tinggi, laman web besar.

Oleh kerana syarikat itu pada awalnya merupakan pendaftar domain, pendaftaran domain terus menjadi salah satu perkhidmatan terpenting mereka dengan domain UK bermula dengan hanya 99p + PPN. Sekiranya anda ingin menghoskan laman web anda di pendaftar domain anda dan anda memerlukan rangkaian bangunan laman dalam talian, pemasaran dalam talian dan alat eCommerce, 123-reg.co.uk boleh menjadi penyelesaian all-in-one untuk semua keperluan web anda.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector