Kajian eUKhost

01.06.2020
Ulasan Hosting 'Kajian eUKhost
0 5 мин.

eUKhost adalah salah satu penyedia hosting terbaik adalah Inggeris, menawarkan pelbagai rancangan hosting dari hosting bersama peringkat masuk hingga cloud peringkat perusahaan dan hosting khusus. Selain hosting domain dan perkhidmatan hosting e-mel, eUKhost juga menawarkan sijil SSL, perkhidmatan penyimpanan sandaran jauh, pengimbas malware dan kerentanan, dan alat keselamatan web lain.


Gambaran Keseluruhan eUKhost

Ditubuhkan pada tahun 2001, eUKhost beroperasi di Leeds, UK, dengan pusat data terletak di Wakefield, Maidenhead dan Nottingham. Mereka menjadi tuan rumah kepada lebih daripada 35,000 pelanggan dan lebih dari 150,000 domain, dan mereka melayani beberapa organisasi sektor awam di seluruh UK. Infrastrukturnya yang mantap terdiri dari lebih dari 1.200 pelayan yang ditempatkan di dua pusat data canggih.

eUKhost menawarkan pelbagai hosting bersama, hosting VPS, hosting awan, hosting khusus, dan rancangan hosting reseller, menjadi pilihan yang baik sama ada anda ingin memulakan kecil dan berkembang dengan masa, atau sama ada anda memerlukan rancangan peringkat perusahaan dari awal.

Pelan eUKhost & Harga

Pelan Linux dan Windows boleh didapati di eUKhost. Pelan hosting bersama berasaskan Linux disertakan dengan cPanel, dan harga bermula dari £ 3,33 sebulan termasuk PPN. Nama domain percuma, akaun e-mel tanpa had dan lebar jalur tanpa had disertakan dengan semua rancangan hosting bersama dalam kategori ini.

harga eukhost hosting bersama

Rancangan hosting bersama berasaskan Windows juga bermula pada £ 3,33 sebulan, dan disertakan dengan panel kawalan Plesk. Pelan ini juga mempunyai lebar jalur yang tidak dimeterai dan termasuk nama domain percuma, tetapi tidak seperti rancangan hosting bersama berasaskan Linux, rancangan Lanjutan juga menawarkan ruang cakera tanpa had.

The Web Hosting Perniagaan kategori di eUKhost merangkumi rancangan hosting Linux dan rancangan hosting Windows yang masing-masing berharga £ 16.66 / bulan. Kedua-dua rancangan ini mempunyai ruang cakera 5 GB dan lebar jalur bulanan 100 GB. Pelan Linux dilengkapi dengan cPanel, sementara rancangan Windows dilengkapi dengan Plesk.

Hosting Blog WordPress Berkongsi rancangan juga terdapat di antara penawaran produk eUKhost, dengan harga antara £ 3,99 sebulan dan £ 19,99 sebulan. Anda boleh mendapatkan ruang cakera sehingga 50 GB, lebar jalur yang tidak dapat diukur, hosting untuk blog dan akaun e-mel tanpa had.

Sekiranya anda mencari Pengehosan VPS, anda sekali lagi mempunyai pilihan untuk memilih antara rancangan VPS berasaskan Windows dan Linux. Harga untuk rancangan VPS Linux bermula pada harga £ 12,99, tidak termasuk PPN, sementara harga untuk rancangan Windows VPS bermula pada £ 15,99 setiap bulan tidak termasuk PPN. Menariknya, kedua-dua kategori tersebut mempunyai Plesk Onyx Admin, dan beberapa rancangan termasuk sijil SSL percuma. Pelan ini dikendalikan sepenuhnya, dilengkapi dengan pilihan untuk memilih antara storan SSD atau storan HDD, dan termasuk jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Pengehosan penjual semula merancang juga, datang dengan pilihan Linux atau Windows OS, dengan cPanel, WHM, SpamExperts, Plesk, SLA uptime, dan jaminan wang dikembalikan 30 hari. Harga bermula dari £ 9,99 / bulan.

eUKhost juga bersedia menangani keperluan laman web peringkat perusahaan, melalui pelbagai cloud hosting dan pakej khusus.

Pelayan khusus boleh didapati dari £ 69 sebulan tidak termasuk PPN. Anda boleh memilih antara storan HDD dan storan SSD, model CPU Intel Xeon E3, E5 dan E5 ST, dan tentu saja, pilihan berasaskan Linux atau Windows. Pelayan khusus dikendalikan sepenuhnya 24 × 7, dan mempunyai jaminan 100% masa operasi rangkaian dan sambungan rangkaian 1Gbit penuh.

Di eUKhost, anda boleh menyesuaikan sendiri rancangan hosting awan dengan WMware teknologi virtualisasi Hyper-V. Pelan ini mempunyai 100% SLA uptime dan sokongan langsung 24 × 7.

Satu lagi pilihan hosting awan yang terdapat di eUKhost adalah eNlight Cloud hosting, yang merupakan penskalaan automatik, bayar semasa anda menggunakan penyelesaian cloud hosting. Daripada dibebankan untuk sumber yang anda peruntukkan – seperti halnya rancangan hosting tradisional – anda akan dikenakan bayaran berdasarkan jumlah sumber yang sebenarnya anda gunakan. Ini adalah akaun prabayar dan bermula dari kredit yang anda depositkan semasa anda mendaftar untuk itu. Jenis hosting ini juga dilengkapi dengan SLA 100% uptime dan sokongan sepanjang masa.

Alat penyesuaian hosting awan eUKhost mempunyai kalkulator kos untuk kedua-dua jenis rancangan hosting clod yang ditawarkan supaya anda dapat menganggarkan kos rancangan hosting awan yang anda buat khas.

Ciri-ciri Hosting eUKhost

Pakej hosting eUKhost dilengkapi dengan beberapa ciri menarik yang memenuhi keperluan pangkalan pelanggan yang luas. Ciri-ciri berbeza mengikut rancangan yang dipilih, tetapi berikut adalah ikhtisar ciri-ciri hosting yang terdapat di eUKhost:

 • Rancangan hosting yang merangkumi keperluan individu, pemaju, perniagaan, dan organisasi sektor awam;
 • Pilihan hosting cPanel Linux dan hosting Windows Plesk;
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari;
 • Sokongan langsung 24 x 7;
 • Pemasang Auto Lembut;
 • Nama domain percuma dengan rancangan terpilih (hanya jika anda membayar selama 12 bulan);
 • Storan SSD atau HDD;
 • Boleh dikonfigurasikan dan bayar semasa anda pergi ke rancangan hosting awan;
 • Hingga 100% Uptime SLA;
 • Pelayan yang diuruskan sepenuhnya;
 • Perkhidmatan penghijrahan percuma;
 • FortigateFirewall pilihan (termasuk Sistem Pencegahan Pencerobohan (IPS) dan Perlindungan Virus Dalam Aliran);
 • Pilihan sandaran yang boleh dipercayai (Perlindungan Data Berterusan (CDP) dari R1Soft, sandaran Veeam di peringkat virtualisasi).

Sokongan Pelanggan di eUKhost

sokongan eukhost

Sokongan teknikal tersedia di e-mel, telefon, dan sembang langsung 24 x 7. Laman web eUKhost mempunyai bahagian Knowledgebase yang luas, yang juga dapat membantu anda dengan masalah umum yang mungkin anda hadapi. Walaupun terdapat banyak pilihan sokongan, beberapa ulasan pelanggan mendakwa bahawa sokongan pelanggan eUKhost tidak responsif dan tidak profesional. Sebaliknya, pelanggan lama telah mengesyorkan eHostUK untuk nilai wang yang baik dan sokongan pelanggan premium.

Kelebihan & Kekurangan eUKhost

Sebagai ringkasan, mari kita lihat kekuatan dan kelemahan eUKhost.

Kelebihan – Mengapa Memilih eUKhost

 • Pelbagai pilihan rancangan hosting termasuk pilihan Windows dan Linux;
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari;
 • SLA Masa Masa;
 • Perkhidmatan penghijrahan percuma.
 • Sokongan pelanggan 24 x7 dan pengurusan pelayan penuh;
 • Sambungan rangkaian pantas;
 • SSL percuma dengan beberapa rancangan;
 • Alat tambah keselamatan yang baik.

Kekurangan – Mengapa Tidak Memilih eUKhost

 • Beberapa aduan mengenai sokongan pelanggan terlalu perlahan.

Kesimpulan Kajian eUKhost

eUKhost boleh menjadi pilihan menarik bagi individu atau perniagaan yang memerlukan web hosting UK. Pelbagai rancangan hosting Linux dan Windows mereka dapat mengakomodasi laman web kecil hingga peringkat perusahaan, dan pembayaran mereka semasa anda menggunakan penyelesaian hosting awan adalah sentuhan yang sangat baik bagi mereka yang ingin menjimatkan kos operasi. Jaminan wang dikembalikan 30 hari ditambah dengan Uptime SLA hingga 100% juga memberi kepercayaan kepada kepercayaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector