Kajian Flywheel

Populariti WordPress sebagai sistem pengurusan kandungan berada pada tahap tinggi sepanjang masa, dan ketika WordPress terus mendapat tempat, semakin banyak syarikat hosting web yang menawarkan perkhidmatan hosting WordPress yang dikendalikan. Antaranya, Flywheel adalah hos web bergaya yang menawarkan hosting WordPress yang dikendalikan untuk agensi, pereka, dan pembangun.


Berbanding dengan hosting bersama biasa, hosting WordPress yang dikendalikan dilengkapi dengan sejumlah perkhidmatan “tambahan” yang terdapat di dalam pakej hosting, yang bertujuan untuk menjaga kemas kini, sandaran, pengoptimuman kecepatan, keselamatan, waktu operasi, dan aspek teknikal lain dari laman WordPress anda, supaya anda dapat memberi tumpuan kepada aspek perniagaan anda yang lain.

Sejak ditubuhkan pada tahun 2012, Flywheel telah berjaya mengembangkan perniagaan mereka walaupun berada dalam kedudukan yang sangat kompetitif. Jadi, apa yang membezakan Flywheel daripada penyedia hosting WordPress yang dikendalikan lain? Ulasan Flywheel kami di bawah akan memberikan jawapan kepada anda!

Gambaran Keseluruhan Ringkas FlyWheel

penyelesaian roda gila

Flywheel mengesankan sejak awal: Laman webnya yang berwajah segar dan nyaman adalah kelebihan yang pasti, terutama kerana mereka menarik perhatian ramai pereka, yang mungkin lebih sukar untuk dikesan dengan laman web yang kelihatan polos.

Skrol cepat di halaman utama mereka menawarkan maklumat mengenai ciri hosting dan harga permulaan untuk perkhidmatan mereka, sehingga anda dapat melihat sekilas apa yang diharapkan dari Flywheel.

Selain perkhidmatan yang anda harapkan dari rancangan WordPress yang dikendalikan, Flywheel juga menawarkan sekumpulan alat pengembangan yang ramping (pementasan laman web, pengklonan laman, cetak biru) dan alat pengurusan aliran kerja yang akan menarik minat pemaju dan agensi.

Flywheel pasti kelihatan bahagiannya, tetapi adakah pilihan yang baik untuk hosting WordPress yang dikendalikan? Mari masuk ke alam semesta hosting WordPress yang dikendalikan oleh Flywheel.

Rancangan & Harga

Pelan WordPress yang diuruskan Flywheel ditawarkan melalui tiga kategori – Pelan Tapak Tunggal dengan pemasangan individu secara bayar-sambil-pergi, Rancangan Pukal dengan 10+ pemasangan WordPress, dan rancangan Flywheel Enterprise Managed WordPress tersuai untuk keperluan hosting WordPress yang lebih mantap.

harga roda gila

Kategori Pelan Tapak Tunggal menawarkan tiga pakej dalam julat harga $ 15- $ 75 / bulan, kecuali anda mendaftar untuk rancangan tahunan, yang menawarkan potongan 1 bulan percuma. Pelan ini berkisar dari pakej permulaan hingga pilihan profesional. Penghijrahan laman web percuma dan SSL percuma disertakan dengan semua rancangan. Walaupun pelan peringkat lebih rendah dikenakan bayaran tambahan untuk sokongan CDN atau multisite, rancangan Profesional termasuk ini secara percuma.

Dari segi sumber daya, penyimpanan ditawarkan dari 5 GB hingga 20 GB dan lebar jalur dari 250 GB hingga 1 TB, sementara had pengunjung berkisar antara 5,000 lawatan bulanan hingga 100,000 lawatan bulanan.

Kategori WordPress yang diurus dengan Rancangan Pukal menawarkan pakej dalam julat harga $ 100- $ 250 untuk rancangan pra-konfigurasi dengan sehingga 30 pemasangan WordPress, dan pilihan Khusus yang dibuat untuk pesanan untuk 30+ pemasangan WordPress. Di sini juga, anda dapat menikmati cuti sebulan dengan rancangan tahunan.

Pelan pra-konfigurasi mempunyai had bulanan 150,000 lawatan untuk rancangan Freelance dan 600,000 lawatan untuk rancangan Agensi. Dari segi sumber, rancangan ini menawarkan ruang cakera 40 hingga 120 GB, lebar jalur 4 TB hingga 8 TB, sijil SSL percuma, CDN, sokongan multisite, dan pementasan laman web. Untuk sumber tersuai dan berjuta-juta lawatan bulanan, kami mengesyorkan meminta sebut harga tersuai.

Rancangan WordPress yang dikendalikan oleh Enterprise, Flywheel Blue, menawarkan infrastruktur WordPress peringkat perusahaan, penskalaan lalu lintas segera, kemas kini terurus, pemeriksaan kesihatan harian, keselamatan kelas perusahaan dengan pengimbasan malware automatik, pemantauan keselamatan dan penambalan, rancangan pemulihan bencana, SSL percuma, premium SLA, failover automatik terbina dalam, pengurusan akaun khusus, dan lain-lain. Harga bermula dari $ 2500 / bulan.

Mereka yang berminat untuk menjadi penjual semula hosting boleh menyertai program Rakan Agensi Flywheel dan mendapatkan hosting percuma untuk agensi atau laman web perniagaan anda serta faedah lain seperti pengurusan akaun khusus, penyelenggaraan hands-off, dan pelabelan putih.

Berdasarkan perkara di atas, jelas bahawa Flywheel siap menerima bukan sahaja pembangun atau profesional kreatif lain, tetapi juga agensi yang lebih besar dengan keperluan hosting WordPress peringkat perusahaan.

Sekarang kita mempunyai gambaran keseluruhan yang jelas mengenai harga dan rancangan di Flywheel, mari kita lihat bagaimana sokongan pelanggan mereka berfungsi.

Sokongan pengguna

Sekiranya anda ingin mendapatkan sokongan pelanggan sepanjang masa, anda mungkin merasa bangga dengan kenyataan bahawa sokongan 24/7 hanya tersedia untuk keadaan darurat.

Selain daripada kemunduran ini, Flywheel menawarkan banyak pilihan sokongan termasuk sembang langsung, sistem tiket, dan sokongan telefon, yang semuanya dapat dihubungi pada hari Isnin hingga Jumaat pada waktu kerja.

sokongan roda gila

Untuk dokumentasi sokongan, anda boleh melihat lebih dari 100 artikel, mendapatkan akses ke eBook percuma, atau mendaftar untuk kursus e-mel Design Trends percuma.

Secara keseluruhan, Flywheel tidak mengecewakan dalam ujian sokongan pelanggan kami, menjawab dalam 24 jam untuk pertanyaan e-mel dan dalam masa 1 minit untuk pertanyaan sembang langsung. Soalan kami dijawab secara terperinci dan sopan setiap kali.

Ciri Hosting

Di sebalik reka bentuk yang ramping, terdapat sebilangan besar ciri khusus WordPress yang kuat yang disertakan untuk membantu freelancer dan agensi membangun, melancarkan, dan mengurus laman web mereka. Berikut adalah ikhtisar ringkas dari ciri-ciri hosting yang ditawarkan oleh Flywheel:

ciri hosting roda gila

 • Sijil SSL percuma dengan semua rancangan (dikuasakan oleh Mari kita Encrypt);
 • Penghijrahan laman web percuma tanpa had bilangan laman web yang boleh dimigrasikan;
 • Laman pementasan percuma, yang membolehkan anda menguji perubahan pada laman web anda tanpa menjejaskan laman langsung anda, dan mendorong perubahan pada pengeluaran dengan satu klik;
 • Pengklonan laman web, yang membolehkan anda memulakan di laman web baru tanpa perlu memulakan pemasangan plugin setiap kali;
 • The Rangka Tindakan ciri memungkinkan untuk mengemas tema dan plugin umum sebagai konfigurasi khusus untuk projek masa depan;
 • Pelayan VPS pada semua rancangan;
 • Cache sisi pelayan;
 • Laman Demo Percuma selama 14 hari, Flywheel membolehkan anda mendaftar, mula membina laman web anda, dan ditagih hanya apabila anda bersedia untuk meneruskannya. Anda juga boleh berkongsi laman demo dengan pelanggan, sehingga mereka dapat mengesan kemajuan;
 • Sandaran ditawarkan secara percuma, setiap malam dan disimpan di luar lokasi. Pemulihan boleh dibuat dengan satu klik;
 • Mudah Integrasi CDN;
 • Statistik laman web terbina dalam;
 • Ciri keselamatan yang hebat menampilkan pemantauan keselamatan dan penyingkiran perisian hasad;
 • Akses SFTP lebih mudah (satu klik);
 • Sokongan berbilang tempat;
 • Alat bekerjasama;
 • Pelayan berasaskan Nginx sebagai standard;
 • Pilihan daripada 12 lokasi pelayan;
 • Mudah skalabiliti;
 • Pembayaran PayPal diterima, kad kredit tidak diperlukan.
 • Alat pembangunan tempatan oleh Flywheel;
 • Sokongan WordPress pakar;
 • Antara muka pengguna yang bersih dan minimalis yang direka dan diselaraskan dengan indah untuk WordPress;
 • Percuma (templat reka bentuk percuma, ebook, dll.).

Inilah ciri-ciri yang menjadikan Flywheel sebagai penyedia hosting WordPress terkawal yang kuat. Senarai ciri tidak lengkap, anda boleh melihat senarai lengkap di laman web Flywheel. Flywheel terus meningkatkan dan mengembangkan fitur mereka, dan saat ini terdapat beberapa ciri lain dalam karya, seperti sokongan premium, pengimportan situs jauh, sandaran di luar laman web untuk laman web tempatan anda, dan banyak lagi!

Persembahan

Flywheel menyebutkan menawarkan “uptime yang mengagumkan” dalam senarai ciri, tetapi ia tidak memberikan penjelasan apa maksudnya atau menawarkan jaminan uptime kecuali SLA uptime yang ditawarkan dengan rancangan perusahaannya.

Ujian kelajuan kami untuk Flywheel untuk semua lokasi pelayan yang diuji (New York, Melbourne, dan Stockholm) telah berjalan dalam waktu kurang dari 2 saat, yang hampir tidak mengejutkan kerana Flywheel menggunakan sistem cache sisi pelayan sendiri yang memberikan prestasi teratas walaupun untuk prestasi yang kuat , laman web dengan trafik tinggi. Anda tidak perlu memasang plugin caching sendiri untuk mempercepat laman web anda.

Terlepas dari rancangan hosting yang Anda gunakan (Tiny atau Enterprise), teknologi caching dapat menangani lonjakan trafik dalam jutaan pengunjung, tanpa batuk. Walaupun anda mempunyai laman web e-niaga yang sukar disimpan kerana sifatnya yang dinamik, Flywheel dapat membantu memastikan bahawa laman web e-niaga anda di-cache sepenuhnya.

Selain cache sisi pelayan, Flywheel bekerjasama dengan MaxCDN untuk menyediakan integrasi CDN yang mudah, untuk meningkatkan kelajuan anda di peringkat global. Oleh itu, di mana sahaja pelawat anda, MaxCDN memastikan untuk menghantar gambar dan fail statik dari pelayan yang paling dekat dengan mereka.

Kelebihan Flywheel & Keburukan

Kelebihan

 • Hosting dibuat dengan mempertimbangkan pemaju dan pereka
 • Penghijrahan laman web tanpa had
 • Pengehosan prestasi VPS
 • Tiada caj berlebihan
 • Prestasi kelajuan laman web yang hebat
 • Rangkaian alat khusus dan pilihan lanjutan WordPress yang bagus
 • Antara muka yang ramping dan sangat berguna

Keburukan

 • Sokongan pelanggan terhad kepada hari kerja dan waktu kerja (sokongan 24/7 hanya berdasarkan kecemasan sahaja)
 • Tidak ada penyebaran Git terbina dalam
 • Agak mahal jika anda mahu menjadi tuan rumah beberapa laman web WordPress

Kesimpulan Kajian Flywheel

Ciri-ciri hosting yang berorientasikan pembangun dan prestasi hebat adalah titik jualan Flywheel yang terbaik. Ini ditambah dengan antara muka eye-candy mereka menjadikan Flywheel pilihan yang tepat untuk hosting WordPress yang dikendalikan, tidak kira sama ada anda agensi dengan keperluan hosting WordPress peringkat perusahaan, perancang bebas yang ingin menjadi tuan rumah satu laman WordPress, atau pembangun yang ingin menjadi tuan rumah banyak pemasangan WordPress.

Walaupun berada di pihak yang lebih mahal berbanding dengan rancangan hosting WordPress yang dikendalikan oleh penyedia hosting dikongsi murah seperti Siteground atau BlueHost, jika belanjawan anda membenarkan lebih banyak ruang goyangan, anda akan dapati bahawa Flywheel bernilai lebih banyak.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map