Kajian HeartInternet.uk

HeartInternet.uk adalah penyedia hosting yang berpusat di UK yang juga menawarkan pendaftaran domain, sijil SSL, hosting e-mel, keselamatan laman web, pemasaran e-mel, dan perkhidmatan hosting penjual semula. HeartInternet.uk menawarkan harga yang kompetitif dan pelbagai rancangan hosting di semua kategori hosting, tetapi adakah pesaing serius untuk hosting terbaik dalam talian? Ulasan HeartInternet.uk kami akan memberi jawapan kepada soalan ini dan banyak lagi.


Gambaran Keseluruhan HeartInternet.uk

HeartInternet adalah salah satu syarikat hosting reseller terbesar di UK, yang melayani pasaran UK dan Eropah. Ia ditubuhkan pada tahun 2004 oleh sekumpulan pegawai atasan yang meninggalkan Webfusion untuk memulakan syarikat hosting mereka sendiri. Hari ini, HeartInternet – bersama jenama lain seperti 123-Reg – adalah sebahagian daripada Host Europe Group, salah satu syarikat hosting milik swasta terbesar yang beroperasi di Eropah.

Rancangan Internet Jantung & Harga

heartinternet merancang harga

HeartInternet menawarkan hosting bersama berasaskan awan di bawah empat rancangan berbeza:

 • Starter Pro (untuk laman web maklumat sederhana dan sederhana): menawarkan hosting untuk satu laman web, ruang web 5 GB, lebar jalur bulanan 30 GB, 1.000 akaun e-mel. Kos £ 2.49 / bulan + yuran persediaan £ 10;
 • Home Pro (untuk blog, laman web perniagaan kecil, laman web yang bergantung pada pangkalan data): hosting untuk 1 laman web, penyimpanan tanpa had, lebar jalur tanpa had, 10,000 akaun e-mel, pangkalan data MySQL tanpa had, pemasangan WordPress 1-klik. Kos £ 8.99 / bulan;
 • Business Pro: menampung hingga 3 laman web, menyediakan segala-galanya tanpa had – penyimpanan, lebar jalur, akaun e-mel, dan pangkalan data MySQL, pemasangan WordPress 1-klik. Kos £ 12.99 / bulan;
 • Penjual semula: rancangan ini dibuat berdasarkan rancangan Business Pro dengan perbezaannya kerana ia membolehkan anda menjadi tuan rumah laman web tanpa had. Kos £ 29,99 / bulan.

Pelanggan boleh memilih antara hosting berasaskan Linux dan hosting berasaskan Windows.

Selain daripada hosting bersama berasaskan awan, HeartInternet juga menyediakan apa yang disebut sebagai hosting Premium dengan prestasi peringkat pelayan dan sumber daya khusus untuk laman web yang menuntut:

 • Pangkalan: sesuai untuk laman web dengan sehingga 375,000 lawatan bulanan, menawarkan hosting untuk laman web tanpa had, 99,99% SLA uptime, ruang cakera SSD 50 GB, RAM khusus 4 GB. Kos £ 29,99 / bulan;
 • Plus: rancangan ini dapat menangani sehingga 750,000 lawatan bulanan, termasuk hosting untuk laman web tanpa had, 99,99% SLA uptime, ruang cakera SSD tanpa had, RAM khusus 8 GB. Kos £ 49.99 / bulan;
 • Pro: sesuai untuk laman web dengan jumlah lalu lintas sehingga 1,500,000 lawatan bulanan, ia dapat memuatkan laman web tanpa had, termasuk SLA uptime 99,99%, ruang cakera tanpa had, dan RAM khusus 16 GB. Kos £ 119,99 / bulan.

HeartInternet mempunyai tiga rancangan hosting yang dioptimumkan untuk laman WordPress:

 • Home Pro (dengan harga £ 8,99 / bulan): merangkumi hosting untuk 1 laman web, ruang web tanpa had, lebar jalur tanpa had, 10,000 akaun e-mel;
 • Business Pro (dengan harga £ 12.99 / bulan): merangkumi hosting untuk 3 laman web, ruang web tanpa had, lebar jalur tanpa had, akaun e-mel tanpa had;
 • Hosting Premium (£ 29,99 / bulan): hosting untuk laman web tanpa had, penyimpanan tanpa had, lebar jalur tanpa had, akaun e-mel tanpa had.

Pakej hosting yang dioptimumkan WordPress ini dilengkapi dengan plugin WordPress yang kuat yang telah diinstal sebelumnya termasuk inSites, Jetpack, dan Akismet.

Hosting HeartInternet VPS diwakili melalui 6 pakej hosting yang boleh dikonfigurasi. Pelanggan mempunyai pilihan untuk memilih antara storan HDD dan SSD, dan beberapa sistem operasi termasuk Windows dan CentOS. Pelan VPS berharga serendah £ 14,99 / bulan dan harga setinggi £ 89,99 / bulan. Dari segi sumber daya, pelanggan boleh mendapatkan sehingga 8 vCPU, penyimpanan HDD 400 GB, dan memori 16 GB.

Hosting khusus juga diketengahkan di antara rancangan HeartInternet, dengan paket Value Range peringkat awal berharga £ 49 / bulan (Intel Xeon E3-1225v3, RAM 8 GB, Hingga 2x2TB RAID 1 (Perisian), dan Lebar Jalur hingga 1 Gbit / s ). Pelayan khusus yang paling mantap di HeartInternet berharga £ 129 / bulan dan merangkumi Intel Xeon E5-2420 x 2, sehingga 128 GB RAM, sehingga 4 x 1TB SATA RAID 1 (Perkakasan), dan lebar jalur sehingga 1 Gbit / s.

Anda boleh menyesuaikan pelayan khusus anda dengan rangkaian tambahan seperti panel kawalan cPanel atau Plesk, meningkatkan lebar jalur dan menambahkan sijil SSL.

Ciri Hosting HeartInternet.uk

Rancangan hosting HeartInternet merangkumi keperluan kebanyakan laman web, kecil atau besar. Ciri hosting terbaiknya dapat disimpulkan seperti berikut:

 • Akses ke 79+ aplikasi popular yang boleh dipasang melalui pemasangan satu klik: Joomla, Drupal, WordPress, osCommerce, OpenCart, PrestaShop, Moodle, dan lain-lain;
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari;
 • Pilihan rancangan hosting berasaskan Windows dan Linux;
 • panel kawalan proprietari eXtend dengan rancangan hosting bersama, pilihan cPanel atau Plesk dengan rancangan premium;
 • Rancangan hosting dengan lebar jalur tidak terhad dan storan tanpa had;
 • Pelbagai bahasa pengaturcaraan disokong (mis. ASP, Perl, Python, PHP, Ruby, dll.);
 • Sokongan pelanggan 24/7 dalaman, berasaskan UK;
 • 99% SLA uptime dengan VPS dan pelayan khusus;
 • Beberapa tambahan termasuk sijil SSL, perlindungan keselamatan laman web StopTheHacker, dll.

Sokongan Pelanggan HeartInternet

sokongan pelanggan heartinternet

HeartIntenet tidak terkenal dengan sokongan pelanggan mereka, namun sokongan tersedia 24/7 melalui sistem tiket dalam talian mereka. Pilihan sembang langsung mereka terhad untuk menjawab soalan penjualan. Nombor telefon UK juga tersedia di laman web mereka, tetapi tidak jelas apakah itu saluran sokongan untuk masalah teknikal atau masalah penjualan.

Laman web HeartInternet mempunyai bahagian Pangkalan Data Sokongan dengan panduan dan artikel yang dikelompokkan dalam kategori yang berbeza.

Kelebihan & Kekurangan HeartInternet.uk

HeartInternet adalah hos web Inggeris yang matang yang menawarkan pelbagai perkhidmatan hosting dan harga yang berpatutan. Sebagai ringkasan tinjauan HeartInternet kami, berikut adalah kebaikan dan keburukan HeartInternet:

Kelebihan

 • Semua jenis hosting ditunjukkan melalui pelbagai pakej hosting;
 • Harga yang baik di semua peringkat hosting;
 • Pilihan hosting berasaskan Windows dan Linux;
 • 99% Uptime SLA dengan VPS atau pelayan khusus;
 • Rancangan dengan lebar jalur dan ruang cakera yang tidak terhad.

Keburukan

 • Sokongan yang lemah dan tidak boleh dipercayai (banyak ulasan buruk mengenai sokongan);
 • Masalah waktu henti;
 • Bayaran penyediaan £ 10 untuk rancangan Starter Pro;
 • Tiada perkhidmatan migrasi.

Kesimpulan Kajian HeartInternet.uk

HeartInternet boleh menjadi pilihan yang baik bagi mereka yang ingin melancarkan laman web yang berpusat di UK atau mereka yang mencari web hosting yang berpusat di UK, tetapi berdasarkan akaun berdasarkan penilaian beberapa pelanggan, HeartInternet mempunyai beberapa masalah kebolehpercayaan dalam hal ketersediaan. Begitu juga, sokongan pelanggannya bukan ciri kegemaran di kalangan pelanggan, tetapi harga yang berpatutan dan rancangan yang dipikirkan dengan baik dapat mengatasi beberapa kekurangan yang berkaitan dengan pengalaman sokongan pelanggan yang buruk.

Sekiranya ketersediaan laman web tanpa masalah dan sokongan pelanggan yang cepat adalah antara keutamaan anda ketika memilih hos web, HeartInternet mungkin akan mengecewakan anda. Secara keseluruhan, jika anda mencari pelbagai rancangan dengan harga yang berpatutan dan hosting yang berpusat di UK, HeartInternet tentunya merupakan pilihan untuk dipertimbangkan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map