Kajian LiquidWeb

01.06.2020
Ulasan Hosting 'Kajian LiquidWeb
0 8 мин.

Hari ini, mempunyai laman web yang hebat bermakna segalanya. Laman web anda adalah tingkap anda ke seluruh dunia. Ini adalah satu-satunya kaedah paling berkesan untuk menampilkan diri dan produk anda ke seluruh dunia. Mungkin ada yang mengatakan bahawa persembahan yang hebat hampir sama pentingnya dengan memiliki produk yang hebat.


Terdapat banyak komponen yang sama pentingnya yang harus dimiliki oleh setiap laman web yang baik; ia harus mesra pengguna, menarik perhatian, berfungsi, dan mudah dilayari. Tetapi satu perkara yang sangat penting sering diabaikan; pengacaraan.

Dapatkan DISKAUN hingga 50% dengan kod kupon LiquidWeb kami.

Setiap laman web hebat dihoskan oleh penyedia hosting yang sangat baik. Ramai orang tidak melihat betapa pentingnya ini, hanya kerana pelanggan tidak mempedulikannya, kerana mereka tidak dapat melihatnya.

Tetapi, dapatkah mereka melihat bahawa laman web anda tidak berfungsi? Bolehkah mereka melihat bahawa lambat dan tidak bertindak balas? Bolehkah mereka melihat mesej ralat? Bagaimana dengan amaran keselamatan?

Mereka AKAN perhatikan semua ini. Dan percayalah kepada kami; pengguna Internet moden tidak sabar. Mereka hanya akan mencari laman web yang benar-benar berfungsi, dan berfungsi dengan pantas. Mereka lebih suka mencari laman web yang selamat dan menjaga data peribadi mereka. Anda akan kehilangan pelawat yang merupakan calon pelanggan anda, dan dengan mereka pergi ke tempat lain, anda akan kehilangan reputasi dan wang.

Mempunyai penyedia hosting yang hebat sangat penting. Ia berfungsi sebagai asas yang kukuh untuk dibina. Memang benar, pelanggan tidak dapat melihatnya, tetapi mereka pasti dapat merasakannya.

Sekiranya laman web anda sudah menarik lalu lintas, dan jika anda terlalu banyak penyedia sebelumnya, dan anda mahukan sesuatu yang lebih baik dan lebih besar, cubalah Liquidweb. Penyedia hosting ini terkenal dengan keselamatan, kebolehpercayaan, kelajuan dan ciri yang kaya.

LiquidWeb – Hosting Terurus Terbaik!

Sama ada anda seorang freelancer, agensi, pemilik atau syarikat perniagaan kecil atau besar dan mencari penyelesaian hosting terurus yang boleh dipercayai, LiquidWeb adalah cara terbaik. Mereka juga menawarkan web hosting yang sesuai dengan penjual semula, e-dagang, WordPress, aplikasi, PCI dan HIPAA.

Mula sekarang! »

Tinjauan LiquidWeb

Liquidweb adalah syarikat swasta yang memiliki dan mengendalikan 3 pusat data peribadi dengan sistem kuasa, penyejukan dan rangkaian berlebihan. Ini membolehkan mereka memberikan kepantasan, kebolehpercayaan dan keselamatan sepanjang masa.

Syarikat ini mempunyai reputasi terkuat dalam perniagaan hosting web. Ia mengehos laman web beberapa jenama besar, termasuk ESPN, MTV, dan FedEx. Anda tidak boleh mendapatkan cadangan yang lebih baik daripada ini, jika gergasi ini mempercayai Liquidweb, ia mesti dipercayai.

Web cair memilih untuk tidak berkongsi web hosting. Oleh itu, jika anda mempunyai anggaran, dan hanya memulakan laman web anda dan masih menguji perairan, Liquidweb mungkin bukan untuk anda. Ini bertujuan untuk laman web yang sudah mapan, sekurang-kurangnya pelanggan bersaiz sederhana, tetapi lebih baik premium dan peringkat perusahaan.

Tetapi, jika anda mempunyai laman web yang semakin meningkat, dan poket yang lebih dalam, anda tidak boleh salah dengan Liquidweb, kerana ia adalah salah satu pemimpin dalam industri ini.

Masa Penggunaan LiquidWeb & Sokongan

Semasa memilih syarikat hosting web untuk perniagaan, waktu operasi, keselamatan dan sokongan teknikal harus menjadi perhatian utama anda.

sokongan keselamatan masa operasi liquidweb

Masa Penggunaan LiquidWeb

Di sinilah Liquidweb bersinar; mereka menawarkan jaminan masa upah 100%. Perhatikan bahawa banyak penyedia lain “menuntut” 99. sesuatu masa operasi. Liquidweb bukan sahaja menjanjikan anda 100%, tetapi memberikannya. Dan jika tidak, mereka menawarkan pampasan sepuluh kali ganda kepada waktu henti anda. Oleh itu, jika laman web anda tidak beroperasi selama 1 jam, anda akan mendapat pampasan selama 10 jam dari bil anda. Ini membuktikan bahawa Liquidweb memandang serius hosting, dan anda boleh menjangkakan 0 waktu henti jika anda memutuskan untuk menjadi tuan rumah laman web anda di pelayan mereka.

Liquidweb mempunyai jaminan tindak balas awal selama 30 minit, dan jaminan penggantian perkakasan selama 30 minit. Ini bermaksud sekiranya ada masalah yang berlaku, atau sekeping perkakasan anda gagal, anda akan dapat menghubunginya dengan cepat dan mereka akan menyelesaikan semuanya dalam masa yang singkat.

Keselamatan dan Sokongan LiquidWeb

Liquidweb menawarkan banyak pilihan keselamatan. Ini termasuk firewall, SSL, VPN, pemindaian dan penghapusan malware, pencegahan serangan DDOS, dan banyak lagi ciri lain. Juga, pasukan Pemantauan Sonar Liquidweb sentiasa mencari ancaman dan masalah, dan menghapusnya dengan berkesan.

Juga, kerana Liquidweb adalah pilihan premium, anda boleh mendapatkan salah satu pasukan sokongan terbaik dalam industri hosting web. Ia dipanggil sokongan Pahlawan. Mereka berpusat di rumah, di pusat data mereka, jadi jika diperlukan, mereka dapat memeriksa sendiri masalah secara manual.

Ini sangat penting, dan menjadikan Liquidweb menonjol dari persaingannya, kerana banyak syarikat lain menggunakan operator telefon dan sembang mereka. Anda boleh menghubungi pasukan sokongan Heroic melalui telefon, sembang langsung atau sistem tiket.

Mereka juga mempunyai asas pengetahuan yang sangat baik. Sokongan heroik menjamin untuk menjawab telefon atau berbual dalam satu atau kurang minit, dan tersedia untuk anda 24/7/365. Mereka akan membantu anda dalam segala hal, dan akan melakukan banyak perkara secara percuma yang dikenakan oleh orang lain, termasuk penghijrahan laman web.

Pelan LiquidWeb & Harga

liquidweb merancang harga

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, Liquidweb tidak mempunyai rancangan hosting bersama. Sebaliknya, ia menawarkan pelbagai pakej WordPress, VPS, dan pelayan khusus yang diuruskan.

Hosting Pelayan Dedicated

Liquidweb menawarkan pelbagai penyelesaian pelayan khusus. Pertama, anda boleh memilih antara tiga lokasi, AS Tengah (Michigan), AS Barat (Arizona) dan EU (Amsterdam).

Setiap pelayan khusus Liquidweb diuruskan sepenuhnya. Anda boleh memilih pelayan anda untuk menggunakan Linux atau Windows. Tidak kira pelayan mana yang anda pilih, anda akan mendapat banyak tambahan. Ini termasuk perlindungan dari serangan DDOS, pemacu sandaran percuma, Gigabit Uplink percuma, CDN Cloudflare percuma, keselamatan ServerSecure percuma. Semua pelayan khusus dijalankan pada pemacu utama SSD RAID 1. Anda boleh memilih antara cPanel dan Plesk.

Anda boleh memilih antara pelayan khusus dengan pemproses tunggal atau dua, berdasarkan keperluan laman web anda.

 • Pelayan pemproses tunggal berharga dari $ 199 / bln hingga $ 429 / bln. Mereka baik untuk situs dan aplikasi dengan lalu lintas tinggi, hosting pangkalan data, hosting pelayan file, dan hosting reseller.

Pelan pemproses tunggal termurah berjalan Intel Xeon E3-1230 v5 4 Cores @ 3.4 Ghz, mempunyai RAM 16 GB, SSD 2x 250 GB utama, pemacu sandaran 1 TB SATA, dan lebar jalur 5 TB. Ini bermaksud bahawa pelayan khusus mereka yang paling murah sekalipun cukup kuat.

 • Pemproses dwi lebih banyak tenaga, tetapi juga lebih mahal. Yang paling murah berharga $ 389 / bln, sementara yang paling mahal berharga $ 859 / bln. Tetapi ada alasan yang baik untuk ini; pelayan Dual-pemproses mereka sangat baik untuk hosting banyak laman web, aplikasi intensif sumber, pangkalan data besar, atau hosting penjual semula berskala besar.

Pelayan khusus pemproses dwi termurah yang dijalankan pada Intel Xeon E5-2620 v4 16 Cores @ 2.1 Ghz, mempunyai RAM 32 GB, pemacu utama SSD 2 × 250 GB, sandaran 1TB SATA dan lebar jalur 8 TB.

Pelayan Dedicated Storm

Ini adalah sesuatu yang baru. Perkakasan khusus digabungkan dengan ciri Cloud yang hebat. Sekiranya anda memilih Storm Dedicated Server, anda akan dapat membuat pesanan pelayan yang tepat yang anda perlukan.

Di laman web Liquidweb Storm Dedicated Servers, anda akan diberi carta. Di sana anda boleh memilih perkakasan yang anda mahukan; bilangan teras, kelajuan teras, pemacu yang disusun mengikut jenis dan jumlah ruang, dan jumlah RAM yang diperlukan.

Ini benar-benar unik, kerana memberikan anda penyesuaian sebanyak mungkin, sesuatu yang hanya dapat anda miliki dengan Liquidweb. Julat harga juga besar, dari $ 159 / bln hingga $ 1359 / bln.

Tetapi Storm Dedicated Server yang paling murah sekalipun mempunyai CloudFlare CDN, keselamatan yang dipertingkatkan, perlindungan serangan DDOS, dan sandaran terbina dalam.

Hosting VPS Awan

Sekiranya anda mendapati kuasa pelayan khusus atau harga terlalu banyak, mungkin hosting VPS sesuai untuk anda. Semua VPS web cecair diuruskan sepenuhnya. Ini bererti bahawa mereka akan melakukan semua tugas berat untuk anda, dan satu-satunya masalah yang anda miliki adalah menjalankan perniagaan anda.

Anda boleh memilih dari pelbagai rancangan Linux dan Windows VPS. Pelan VPS bermula dari $ 59 / bln hingga $ 219 / bln. Semua rancangan mempunyai 5 TB Transfer, firewall Storm percuma, pemantauan masa nyata, ketersediaan Cpanel / Plesk, dll.

Perbezaan utama adalah dalam perkakasan; bilangan teras, jumlah RAM, dan penyimpanan. Pelan termurah mempunyai 2 Cores, SSD 40 GB, RAM 2 GB. Sekiranya anda mendapati bahawa tidak ada rancangan pra-binaan yang sesuai dengan keperluan anda, anda juga boleh membuat rancangan tersuai. Ini mempunyai 20 Cores, 1.6 TB SSD, 256 GB RAM, bahkan laman web terbesar akan dilindungi.

Hosting WordPress Terurus

Terakhir tetapi tidak kurang pentingnya: Liquidweb menguruskan penyelesaian WordPress. Terdapat tiga pilihan dari $ 189 / bln- $ 289 / bln. Mereka dapat mengehoskan jumlah laman web yang berlainan (10-20-40), mempunyai jumlah penyimpanan yang berbeza (100-150-300 GB), dan semuanya mempunyai lebar jalur 5 TB.

Liquidweb menawarkan pemasangan satu klik, dan ia dilengkapi dengan CMS yang telah dipasang sebelumnya, jadi anda tidak akan membuang masa untuk pemasangan yang membosankan dan lama.

Liquidweb memastikan kandungan dan laman web anda tetap selamat. Mereka mempunyai monitor peningkatan pra-PHP, monitor pasca sandaran, monitor peningkatan pra-plugin dan monitor perisian hasad. Mereka juga memastikan laman web anda tetap cepat, dan mereka melakukan ini dengan pemampatan gambar, cache di seluruh laman web, dan memuatkan gambar yang tertunda dan dengan menggunakan PHP 7.

Dan sekiranya anda menguruskan banyak laman sekaligus, anda tidak mempunyai alasan untuk bimbang; Liquidweb mempunyai kerjasama dengan iThemes sehingga anda dapat mengemas kini sebanyak 100 laman web sekaligus.

Kebaikan dan Keburukan LiquidWeb

Kelebihan:

 • Kualiti dan kebolehpercayaan
 • Spesifikasi yang sangat baik
 • Sokongan berasaskan dalaman yang hebat
 • Kepelbagaian dalam jabatan khusus, cloud dan VPS

Keburukan:

 • Harga premium
 • Berorientasikan pelanggan premium, tidak ada hosting yang dikongsi

Kesimpulan Kajian LiquidWeb

Sekiranya anda mempunyai laman web yang besar, baik dari segi ukuran dan lalu lintas yang menarik, dan jika terus bertambah besar, anda harus memilih Liquidweb, tanpa ragu-ragu. Selama bertahun-tahun, Liquidweb dengan berani mempertahankan reputasi premiumnya, dan terus menjadi salah satu contoh terbaik bagaimana mengambil pendekatan yang tepat untuk hosting web.

Liquidweb adalah elit hosting web. Mereka sememangnya tidak murah, tetapi yakinlah, dengan Liquidweb, kualiti lebih tinggi daripada yang lain.

Sekiranya anda berpendapat bahawa laman web anda cukup besar untuknya, teruskan, cubalah Liquidweb, itu tidak akan mengecewakan anda, dan ia mempunyai jaminan pulangan wang 30 hari.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector