Kajian SiteGround Australia

01.06.2020
Ulasan Hosting 'Kajian SiteGround Australia
0 8 мин.

Australia adalah sebuah negara besar dan kerana lokasi geografinya yang istimewa, sukar untuk melayani pengunjung antarabangsa dengan data dari sana. Sebagai perbandingan dengan kawasan Bumi yang lain, Australia mempunyai sambungan data yang lemah ke negara lain, jadi penyedia hosting web tempatan sangat baik untuk laman web domestik. Sebab terbesar mengapa negara ini tidak berhubung dengan kawasan lain adalah kekurangan kabel data dasar laut.


Mengapa kabel dasar laut sangat penting:

 • sebahagian besar penghantaran data dibuat oleh kabel dasar laut
 • mereka jauh lebih pantas (TerraBytes / saat) daripada satelit (GigaBytes / saat)
 • kabel banyak bertolak ansur
 • dan terdapat latensi data yang lebih kecil dalam kabel daripada satelit

kapal selam-kabel-australia

Sumber: submarinecablemap.com

Kelebihan ini menunjukkan mengapa kabel dasar laut digunakan di mana-mana dan mengapa penghantaran data berdasarkannya. Sebab mengapa kami tidak menggunakannya di mana-mana adalah kerana menghubungkan dua lokasi fizikal yang berbeza antara satu sama lain dengan menggunakan kabel, berharga ratusan juta dolar.

Sekiranya anda tinggal di Australia dan merancang untuk melancarkan laman web untuk pelawat antarabangsa, ada baiknya mencari penyedia hosting yang baik dari negara lain. Ribuan hos murah tersedia di Seluruh Dunia, tetapi disyorkan untuk menggunakan hanya host yang cukup dipercayai.

Kami mengesyorkan SiteGround. Ia mempunyai pusat data di 3 benua; yang terdekat ke Australia terletak di Singapura dan sesuai untuk pelanggan antarabangsa anda juga. Dalam artikel ini, kami akan mengkaji syarikat ini supaya anda dapat memilih penyelesaian terbaik untuk laman web anda.

Mengapa Pelanggan Australia Memilih SiteGround?

 • Rangkaian produk serba boleh: SiteGround mempunyai banyak penyelesaian hosting web dan menawarkan perkhidmatan hosting bersama peringkat permulaan dan juga hosting pelayan khusus yang maju.
 • Pemacu SSD: Berlawanan dengan syarikat hosting lain, SiteGround hanya menggunakan pemacu SSD sebagai penyimpanan. Anda boleh melupakan HDD klasik yang lebih perlahan dan bekerjasama dengan pemacu keadaan pepejal moden yang jauh lebih pantas.
 • Teknologi terkini: Syarikat ini menggunakan teknologi dan skrip terkini, termasuk PHP 7, NGINX, Python, Perl dan perkhidmatan CDN percuma.
 • SSL percuma: SiteGround menyediakan sijil SSL Let’s Encrypt percuma untuk semua pakej hosting. Ini bermaksud https untuk laman web anda dan kepercayaan yang lebih besar dari pelawat dan mesin carian.
 • Sokongan 7/24: Pasukan sokongan khusus tersedia sepanjang masa dan anda dapat menghubungi mereka melalui telefon, sembang atau sistem tiket di lokasi. Syarikat ini terkenal dengan sokongan laman web yang sangat tersedia dan profesional, jadi anda akan mendapat sokongan nyata dengan orang yang mahir.
 • Boleh dipercayai dan besar: SiteGround dilancarkan pada tahun 2004 dan kini mempunyai lebih daripada 400 pekerja dan menjadi tuan rumah lebih dari 1,700,000 nama domain. Ini adalah salah satu penyedia web hosting terbesar di industri ini, jadi data anda akan selamat di pembekal yang boleh dipercayai.
 • Waktu dan kelajuan yang luar biasa: SiteGround’s mempunyai masa operasi 99.99% yang bermaksud maksimum 8,6 saat tidak ada dalam sehari dan nilai ini melebihi purata industri. Masa muat pelayan syarikat adalah sekitar 700 milisaat yang jauh lebih baik daripada purata. Dan satu lagi fakta penting, bahawa pelayan SiteGround tidak mempunyai masa muat yang perlahan, mereka juga boleh dipercayai untuk jangka masa panjang.
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari: Syarikat memberi anda 30 hari setelah perkhidmatan yang dipesan diaktifkan untuk menguji pengalaman hosting. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan hasilnya, anda boleh mendapatkan kembali wang anda. Jaminan itu tidak sah untuk perkhidmatan Cloud dan Dedicated Hosting.
 • Bilangan akaun e-mel tanpa had: Anda boleh menambahkan seberapa banyak akaun e-mel dengan domain anda berakhir seperti yang anda mahukan. Malah rancangan hosting bersama yang lebih murah boleh digunakan untuk membuat jumlah akaun e-mel yang tidak terhad, dan anda juga boleh menyediakan responden dan penghantar kenderaan secara bebas. Antara muka cPanel dapat digunakan untuk mengurus akaun mel hanya dengan beberapa klik.
 • Drag-and-drop pembina laman web: Sekiranya anda tidak mempunyai pengetahuan pengekodan, anda akan banyak menggunakan pembangun laman web drag-and-drop. Dengan itu, anda dapat membina laman web anda dengan menyeret dan menjatuhkan elemen laman web yang dikehendaki ke tempat yang ditentukan, anda dapat menambahkan gambar, video, teks dan membuat susun atur yang bagus.
 • Proses pendaftaran yang mudah dan versi laman web tempatan: Anda boleh mendaftar ke SiteGround dengan menyelesaikan proses pendaftaran yang mudah, memasukkan data anda pada antara muka satu halaman. Di bahagian bawah laman web ini, anda boleh memilih kawasan geografi anda, termasuk Dunia, United Kingdom, Sepanyol, Amerika Syarikat, Eropah, Itali, LATAM atau Australia. Harga yang dipaparkan, mata wang dan bahasa laman web mengikut pilihan anda. Anda boleh membayar hosting anda dengan Visa, MasterCard dan American Express.

SiteGround adalah hos WordPress yang disyorkan # 1 untuk Australia.

Pelan Hosting SiteGround

Perkhidmatan hosting bersama peringkat permulaan syarikat dipanggil Web Hosting dan tersedia dalam 3 versi:

 • Memulakan: Pakej termurah sesuai untuk satu laman web, sehingga 10,000 pelawat bulanan. Terdapat ruang 10 GB dan anda boleh menambah jumlah akaun e-mel dan pangkalan data tanpa had. Sistem sandaran membuat sandaran laman web anda setiap hari dan CDN juga dapat digunakan secara percuma. Ia bermula pada $ 3,95 / bulan (harga biasa $ 11,95 / bulan).
 • TumbuhBesar: Pakej ini sudah membolehkan anda menambahkan beberapa laman web dan menyediakan simpanan 20 GB. Ia boleh memberi manfaat sehingga 25,000 pengunjung bulanan dan beberapa perkhidmatan tambahan, termasuk pemulihan sandaran percuma, sokongan keutamaan, cache super dan pemindahan laman juga ditambahkan di sepanjang tambahan StartUp. Ia bermula pada $ 5.95 / bulan (harga biasa $ 19.95 / bulan).
 • GoGeek: Ini adalah pakej geeky SiteGround dan sesuai untuk sehingga 100,000 pelawat bulanan secara keseluruhan. Storannya besar 30 GB dan di sebelah tambahan yang disebutkan sebelumnya, anda akan mendapat tambahan geeky, termasuk repo GIT, sandaran percuma atas permintaan, pementasan WordPress dan Joomla dan banyak lagi. Ia bermula pada $ 11.95 / bulan (harga biasa $ 34.95 / bulan).

Hosting WordPress adalah jenis hosting, yang direka khas untuk pemilik laman web WordPress. Anda boleh mendapatkan pemasangan WordPress percuma atau migrasi percuma dari laman WP anda yang sudah ada ke storan baru anda di mana-mana pakej WordPress Hosting. Kemas kini automatik perisian dan WP CLI & Sokongan SSH juga disertakan dalam semua pakej.

Jenis hosting ini bermula pada $ 3,95 / bulan (harga biasa $ 11,95 / bulan). Untuk wang ini, anda boleh menjalankan laman web WordPress di simpanan anda dan menggunakan ruang cakera sehingga 10 GB untuk menyimpan fail anda.

Terdapat juga a Hosting WooCommerce perkhidmatan di SiteGround, menawarkan 3 pakej WooCommerce khas. Bersama dengan bahagian hosting, anda akan mendapat ciri tambahan, termasuk WooCommerce dan StoreFront yang telah dipasang sebelumnya, sandaran harian dan alat kemas kini automatik.

Pakej WooCommerce termurah bermula pada $ 3.95 / bulan (harga biasa $ 11.95 / bulan). Ia dirancang untuk melayani sehingga 10,000 pelawat bulanan dan anda akan mendapat simpanan 10 GB untuknya.

Cloud Hosting memberi anda lebih banyak sumber pelayan dan kelebihan platform cloud. Anda boleh memilih dari pakej yang diuruskan sepenuhnya dan memanfaatkan salah satu daripada 4 pusat data yang terdapat di seluruh dunia. Salah satu kelebihan terbesar adalah adanya sumber yang boleh diskalakan secara automatik. Ini bermaksud bahawa anda dapat menambahkan lebih banyak sumber pelayan ke pakej anda dengan satu klik, atau menetapkannya untuk mengikuti secara automatik beban pelayan dan peningkatan lalu lintas.

Tawaran ini boleh didapati dari $ 80 / bulan. Untuk jumlah ini, anda akan mendapat 2 teras CPU, memori 4 GB, penyimpanan 40 GB dan penggunaan data 5 TB.

Hosting Penjual Semula juga terdapat di SiteGround, anda harus membeli sekurang-kurangnya 5 kredit penjual semula untuk memulakannya. Setiap kredit bermaksud hosting setahun untuk salah satu pelanggan anda, semakin banyak kredit yang anda beli akan semakin baik harga yang akan anda perolehi. Pelanggan anda akan mendapat cPanel dan akan mendapat faedah yang sama dengan pengguna Web Hosting. Kredit penjual semula tersedia dengan harga $ 49 / harga kredit, jika anda membeli sekurang-kurangnya 10 daripadanya, maka harganya menjadi $ 42 / kredit.

Hosting Perusahaan tidak menyediakan pakej, kerana ia menawarkan penyelesaian yang sepenuhnya disesuaikan untuk hosting web. Dengan memilihnya, anda akan diberikan pengurus akaun, yang akan membantu anda menjalani proses penilaian. Pada akhirnya, syarikat anda akan mendapat penyelesaian hosting dengan harga terbaik dan alat pelayan yang boleh dipercayai.

Hosting Pelayan Dedicated terdapat di 3 lokasi data yang berbeza, di Amerika Syarikat, Eropah dan Asia. Oleh kerana anda berminat dengan lokasi terdekat ke Australia, pusat data Asia-Pasifik disyorkan untuk digunakan. Terdapat 3 pakej pelayan yang berbeza yang menggunakan pemproses Intel Xeon, pemacu SSD dan memori DDR3.

Pakej terkecil memberi anda 4 teras CPU dan 8 utas pemproses Intel Xeon E3-1230, memori 16 GB, storan 480 GB dan lebar jalur 10 TB. Pakej terbesar menyediakan alat pencerminan data RAID1 juga. Pakej Dedicated Server Hosting bermula pada $ 329 / bulan.

Kesimpulannya

australia-hosting

Adakah SiteGround baik untuk orang Australia? Jawapannya pasti YA. Rangkaian produk serba boleh, pakej berskala tinggi dalam setiap jenis hosting, masa penggunaan dan muat yang luar biasa, sokongan pelanggan yang mahir dan pusat data berhampiran di Singapura adalah fakta utama mengapa kami mengesyorkan SiteGround untuk pelanggan Australia.

Sekiranya anda orang Australia, anda boleh yakin bahawa laman web anda akan berada di tangan yang baik dan pelanggan antarabangsa anda akan dilayan oleh laman web anda dengan pantas dan boleh dipercayai. Cukup pilih pakej hosting yang sesuai dan mulakan bekerja di laman web anda hari ini!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector