Kajian StableHost Australia

Australia terletak di bawah Asia di kawasan planet yang agak sunyi. Kemungkinan besar inilah sebab mengapa negara bersaiz benua ini mempunyai hubungan data yang lemah dengan bahagian lain di Dunia. Kabel data dasar laut mahal; penggunaan baru mereka berharga sehingga beberapa ratus juta dolar setiap kabel.


Namun, ada kaedah pemindahan data lain yang tersedia, termasuk satelit di seluruh dunia. Malangnya, satelit berkinerja lebih lemah berbanding kabel ketika menyalurkan data. Satelit hanya menggunakan sebahagian kecil frekuensi radio dan ini membatasi jumlah data yang dipindahkan dalam jangka masa tertentu. Kabel dibuat dengan gentian optik dan mempunyai kapasiti data yang jauh lebih banyak. Dalam jumlah: satelit dapat meneruskan satu atau beberapa data Gigabyte dalam setiap saat, sementara kabel dapat memindahkan ribuan kali lebih banyak, Terabait sesaat.

kapal selam-kabel-australia

Sumber: submarinecablemap.com

Latensi juga menjadi masalah sebenar ketika kita membincangkan mengenai penghantaran data satelit. Rangkaian satelit diletakkan di angkasa, tingginya sepuluh ribu kilometer dan data bergerak di antara Bumi dan mereka. Ini memerlukan sedikit masa dan menyebabkan kelewatan dalam pemprosesan data masa nyata. Sebaliknya, kabel dasar laut tidak mengalami kelewatan yang besar. Sejujurnya, satu kabel boleh memindahkan jumlah data yang hampir sama dengan semua satelit komersial secara keseluruhan.

Oleh itu, jika anda tinggal di Australia, anda harus menjaga pelawat antarabangsa anda, dan mencari jalan penyelesaian yang baik untuk melayani mereka dengan lebih baik. Pelayan yang ditempatkan di Australia mungkin lebih perlahan kerana sambungan data yang lebih lemah, dan pelayan antarabangsa dapat melayani pelanggan dengan lebih baik.

Kami mengesyorkan StableHost, kerana ia mempunyai pusat data di Asia yang dapat melayani pelanggan antarabangsa dengan baik.

Mengapa Pelanggan Australia Memilih StableHost?

 • Rangkaian produk serba boleh: StableHost mempunyai rangkaian produk serba boleh yang dapat memenuhi semua keperluan pelanggan. Bersama dengan hosting bersama, anda juga boleh menemui Reseller Hosting, VPS Hosting dan Dedicated Hosting juga.
 • Penggunaan ruang cakera dan lebar jalur yang tidak terhad: Walaupun dalam pakej tahap kemasukan terkecil, anda akan mendapat jumlah simpanan dan penggunaan jalur lebar tanpa had.
 • Perlindungan DDoS: Salah satu jenis penyerang yang paling menjengkelkan adalah penolakan perkhidmatan yang disebarkan (DDoS), kerana laman web anda boleh diperlahankan secara dramatik. Sekiranya anda menyimpan laman web anda di StableHost, anda akan mendapat perlindungan DDoS percuma dan laman web anda tidak akan pernah rosak.
 • Waktu operasi pelayan yang hebat: Syarikat ini menjamin 99.9% waktu pelayan (bermaksud maksimum 1 minit 26 saat henti sehari) untuk pakej hosting bersama yang lebih murah dan 99.99% untuk pakej yang lebih besar. Yang terakhir ini bermaksud maksimum 8,6 saat henti sehari yang melebihi standard industri.
 • Pembina laman web: Semua pakej mengandungi pembina laman web percuma di mana anda boleh membina laman web anda dengan pembangun seret dan lepas. Dengan menggunakannya, anda boleh membuat laman web moden dan responsif anda tanpa menyewa programmer.
 • Sokongan 7/24: Pusat sokongan StableHost tersedia 7/24 melalui e-mel atau sembang langsung. Pasukan pelanggan yang berdedikasi membantu anda menyelesaikan tugas hosting dan laman web lain dengan mudah. Masa tindak balas purata syarikat adalah di bawah 20 minit yang sekali lagi lebih baik daripada purata industri.
 • Perkakasan canggih: StableHost mempunyai pelayan moden dengan pemproses ganda, sejumlah besar memori dan pemacu SSD. Rangkaian dihubungkan dengan kelajuan 200 GB / s ke seluruh Dunia.
 • Akaun pengguna terhad pada setiap pelayan: Berbeza dengan syarikat hosting web yang lain, StableHost menghadkan jumlah pelanggan hosting yang dikongsi di setiap pelayan. Dalam pakej yang lebih kecil laman web anda akan ditempatkan di pelayan di mana terdapat maksimum 500 pengguna. Sekiranya anda memilih pakej hosting bersama terbesar, maka jumlah pelanggan maksimum pada pelayan adalah 50.
 • Kluster SSD: Sistem storan StableHost adalah kluster, yang dibuat oleh pemacu SSD. Teknologi SSD menjadikan kluster lebih cepat daripada menggunakan cakera keras klasik, sementara peruntukan data memastikan prestasi toleransi kesalahan. Pemacu dipantau setiap minit dan setelah terdapat SSD yang salah, anggota rangkaian yang lain menggantinya tanpa menjadikan laman web anda tidak tersedia.
 • Pendaftaran domain: Anda boleh mendaftarkan domain anda sendiri di StableHost, kedua TLD klasik seperti .com dan TLD gaya baru seperti .club tersedia. Perlindungan whois percuma disertakan untuk semua pendaftaran domain, jadi identiti anda akan disembunyikan di sebalik proksi.

Kami telah memasukkan StableHost dalam senarai penyedia hosting WordPress Australia terbaik kami.

Pelan Hosting StableHost

StableHost mempunyai tawaran hosting serba boleh, termasuk Shared Hosting, Reseller Hosting, VPS Hosting dan Dedicated Server Hosting. Perkhidmatan Shared Hosting dipanggil Web Hosting dan tersedia dengan 3 pakej:

 • Pemula: Anda boleh menambahkan satu laman web ke pakej ini dengan sehingga 250,000 fail. Inti CPU akan melayani laman web anda dan 25 sambungan MySQL diaktifkan pada masa yang sama. Waktu operasi pelayan 99.9% dijamin dengan harga permulaan $ 3.50 / bulan.
 • Pro: Anda akan mendapat sumber yang sama dalam pakej ini seperti di Starter tetapi jumlah laman web yang ditetapkan tidak terhad. Harga permulaannya ialah $ 7.50 / bulan.
 • Platinum: Pakej terbesar memberi anda lebih banyak sumber pelayan dan berbeza dengan 500 pelanggan / pelayan pakej sebelumnya, hanya 50 pelanggan mendapat keseluruhan pelayan. 2 teras CPU akan ditugaskan ke penyimpanan anda dan anda boleh menggunakan sehingga 500,000 fail dan 50 sambungan MySQL pada masa yang sama. Harga permulaan ialah $ 28.50 / bulan.

Hosting Penjual Semula juga dilengkapi dengan 3 pakej, yang dirancang untuk 10, 50 dan 100 pelanggan. Yang terkecil memberikan anda simpanan 20 GB yang dapat anda bahagikan antara 10 pelanggan anda. Ia bermula pada $ 9.12 / bulan.

Hosting VPS dibuat jadi layari laman web dengan lebih banyak lalu lintas dan tersedia dalam 5 versi. VPS peringkat permulaan dipanggil VZ 1GB dan memberikan anda 1 GB RAM, 1 teras CPU dan penyimpanan 40 GB. Penggunaan lebar jalur 2 TB pada rangkaian 1 Gbit juga disertakan. Harganya hanya $ 9.12 / bulan.

Pakej VPS terbesar sudah mengandungi memori 16 GB, 8 teras CPU, penyimpanan 300 GB dan pemindahan 16 TB. Ia bermula pada $ 109.95 / bulan.

Produk yang paling hebat dalam barisan produk adalah Hosting Pelayan Dedicated, terdapat dalam 3 versi. Pakej pelayan khusus terkecil bermula pada $ 145.00 / bulan dan dilengkapi dengan pemproses Intel Pentium 3.4 GHz, RAM 4 GB, penyimpanan 2 kali 300 GB, penggunaan lebar jalur 2 TB dan pencerminan data RAID 0 atau RAID 1.

Pakej terbesar sudah menggunakan pemproses Intel Xeon E5 dan menyediakan 16 GB RAM dan 4 TB penggunaan jalur lebar dengan harga mulai $ 245.00 / bulan.

Kesimpulannya

australia-hosting

Adakah StableHost sesuai untuk orang Australia? Jawapannya ialah YA. Pusat datanya terletak berhampiran Australia, rangkaian produk serba boleh, dan syarikat yang boleh dipercayai adalah sebab utama mengapa memilih StableHost adalah idea yang baik. Dengan membeli pakej hosting yang baik, anda dapat melayani pelanggan domestik dan antarabangsa dengan berkesan!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map