Ulasan Hosting InMotion

InMotion Hosting menawarkan pelbagai pakej hosting: pelbagai rancangan hosting bersama, pakej VPS, pelayan khusus dan hosting penjual semula. Syarikat ini memberi tumpuan untuk menyediakan perkhidmatan kelas pertama dengan menggunakan teknologi perkakasan dan perisian terkini dan pasukan yang terlatih.


Syarikat ini bertujuan untuk pengguna perniagaan dan korporat, yang mampu membayar sedikit lebih banyak untuk sokongan dan kebolehpercayaan kelas atas. InMotion mempunyai polisi kepuasan pelanggan 100%, yang menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 90 Hari untuk kontrak yang melebihi 6 bulan.

InMotion telah menyediakan penyelesaian hosting sejak tahun 2001, hari ini memiliki dua pusat data, satu di Virginia Beach dan satu di Los Angeles. Sekiranya terdapat pakej hosting VPS dan Dedicated, pelanggan boleh memilih lokasi pelayan.

Berdasarkan pengalaman kami, InMotion berjaya terus berada di puncak permainan web hosting, berkat etika mereka yang kuat. Mereka tidak akan memberi anda apa-apa yang lebih rendah daripada nilai wang anda dan membuat perjanjian lebih baik dengan bonus yang tidak diberikan oleh penyedia hosting lain. Seperti storan SSD, anda tidak perlu membayar wang tambahan dan sandaran automatik percuma. Dunia web hosting adalah dunia yang dipenuhi dengan trik harga, penjualan dan kontrak yang cuba mengikat anda walaupun syarikat itu menawarkan perkhidmatan yang kurang memuaskan. Di dunia ini, InMotion adalah sinar harapan, memberikan perkhidmatan hosting web mewah kepada pelanggan mereka dengan harga yang benar-benar berpatutan.

Ada kemungkinan besar anda menemui InMotion, berkat iklan mereka. Ini kerana ia adalah syarikat besar, menyimpan lebih dari 300,000 domain.

Apa Yang Baik Tentang InMotion Hosting?

Harga Mampu Milik: dari penyedia perkhidmatan hosting web berkualiti tinggi, anda mungkin mahal. Sebenarnya, InMotion sangat berpatutan. Pelan hosting perniagaan mereka bermula dari $ 3.49 / bln sementara WordPress mengoptimumkan hosting pada $ 2.95 / bln, mengalahkan sebahagian besar pesaing mereka.

Syarikat yang dipercayai dan diiktiraf: InMotion telah terbukti boleh dipercayai dan berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan terbaik selama ini. Ia telah menjadi syarikat hosting bersertifikat CNET 10 tahun berturut-turut, dan telah diakreditasi oleh BBB (Better Business Bureau) dengan penilaian perkhidmatan A + (A + menjadi yang terbaik dan F menjadi penilaian terburuk).

Tempoh Pulangan Wang Panjang: Syarikat ini berada di belakang perkhidmatan mereka, dan mereka akan menjamin bahawa semua pelanggan mereka akan sentiasa mendapat perkhidmatan hosting yang handal dan sokongan yang mereka perlukan. Semua rancangan hosting yang mempunyai tempoh kontrak 6 bulan atau lebih dilindungi dengan jaminan wang dikembalikan selama 90 hari. Semua pakej bil bulanan layak mendapat bayaran balik penuh dalam masa 30 hari. Lihat syarat InMotion untuk maklumat lengkap.

Sokongan Perdana 24/7: ia disertakan secara percuma dengan setiap pakej hosting dan berkomitmen untuk membantu pelanggannya tidak kira masa hari dalam setahun. Sokongan tersedia melalui sembang langsung telefon dan tiket e-mel. Untuk jenis pelanggan sendiri, terdapat banyak koleksi tutorial dalam talian dan juga Q berasaskan komuniti&Sokongan yang biasanya dijawab dalam masa 60 minit.

Boleh dipercayai, pantas dan selamat: Dengan dua pusat data mereka yang sangat selamat yang terletak di Pantai Barat dan Timur, yang dipantau 24/7, InMotion memastikan bahawa rangkaian mereka meningkat 99.99% sepanjang masa. Zon MaxSpeed ​​memastikan bahawa laman web anda berjalan sehingga 6 kali lebih cepat daripada pada akaun hosting biasa.

Apa Yang Buruk Tentang InMotion Hosting?

Pengaktifan akaun lebih lama: akaun yang baru dibuat tidak diaktifkan serta-merta; mereka mesti disahkan melalui telefon. Ini mungkin bukan masalah bagi pelanggan AS tetapi boleh menimbulkan masalah bagi pelanggan bukan di AS.

Gambaran Keseluruhan InMotion

Kita akan bermula dengan baik di sini bukan? Tetapi jangan biarkan semangat saya menipu anda. Mari lihat apa sebenarnya yang ditawarkan oleh InMotion Hosting kepada pelanggannya. Pertama saya akan melihat setiap jenis rancangan hosting yang mereka tawarkan dan harga yang berkaitan dengannya.

Aspek teknikal rancangan hosting InMotion juga tidak boleh dilupakan. Kami di sini untuk memberitahu anda mengenai mereka dalam ulasan ini juga. Kami akan memeriksa setiap aspek perkhidmatan InMotion dan melihat sejauh mana prestasi pelayan mereka mengikut statistik yang diambil selama lebih dari setahun.

Rancangannya & Harga di InMotion

InMotion menawarkan pelbagai jenis hosting dengan sekurang-kurangnya tiga pakej berbeza untuk setiap satu. Saya akan mulakan dengan yang paling murah dan beralih ke yang paling mahal.

Pelan Hosting Berkongsi – Di laman web mereka, mereka menyebutnya sebagai “Business Hosting” untuk membuatnya terdengar lebih menarik. Setiap peringkat rancangan hosting bersama mereka menawarkan lebih banyak pangkalan data laman web, domain terparkir dan subdomain daripada yang terakhir. Pelan bersama InMotion termasuk Pelan Pelancaran dengan harga $ 3,49 / bln, pelan Daya dengan harga $ 3,49 / bln dan Pelan Pro dengan harga $ 7,49 / bln. Rancangan Pro menawarkan laman web, pangkalan data dan domain tanpa had, jadi jika anda memerlukan sumber sebanyak mungkin, daripada anda tahu apa yang harus dicari.

Setiap rancangan penyimpanan ini menawarkan ruang penyimpanan dan lebar jalur yang tidak terhad dan banyak masa untuk ujian. Setiap rancangan dilengkapi dengan jaminan wang dikembalikan 90 hari, jadi anda mempunyai banyak masa untuk memutuskan sama ada anda mahu mengikutinya atau tidak.

Hosting WordPress – Ini hampir sama dengan rancangan hosting bersama dari segi perkakasan, lebar jalur bersama dengan jumlah laman web, pangkalan data dan domain. Perbezaannya adalah bahawa perkhidmatan hosting ini disesuaikan untuk WordPress. Ia menawarkan ciri-ciri berguna dan banyak sokongan yang menjadikan menjalankan laman web WordPress menjadi lebih mudah dan cekap.

Hosting VPS Awan – Anda juga boleh memiliki pelayan peribadi maya anda jika anda memerlukan lebih banyak sumber pelayan daripada apa yang ditawarkan oleh rancangan bersama. Ini cepat, kuat dan dilengkapi dengan persenjataan, salah satunya adalah infrastruktur bertenaga awan yang memastikan waktu operasi yang berterusan dan tidak dapat dipecahkan sepanjang tahun. Pelayan hosting SSD VPS berasaskan Linux yang canggih ini selalu dikendalikan oleh tangan yang mahir, memastikan anda mendapat yang terbaik dari mereka. Bukan perkara yang sukar dilakukan dengan SSD yang menyediakan akses 3 kali lebih pantas ke semua data anda.

Hosting VPS di InMotion hadir dalam tiga peringkat yang berbeza. VPS-1000HA-S yang menawarkan RAM 4GB, storan 75GB, Lebar Jalur 4TB dan 3 Alamat IP dengan harga $ 29.99 / bulan. Tahap kedua adalah VPS-2000HA-S, yang menawarkan RAM 6GB, penyimpanan 150 GB, lebar jalur 5 TB dan 4 alamat IP. Akhirnya, pelan tertinggi, VPS-3000HA-S dilengkapi dengan 8 GB RAM, storan 260 GB, lebar jalur 6 TB dan 5 Alamat IP.

Hosting Pelayan Dedicated – Sekiranya anda mempunyai laman web yang besar dan benar-benar perlu habis-habisan, daripada InMotion mempunyai salah satu penyelesaian terbaik untuk anda di pasaran. Pelayan khusus mereka boleh dikonfigurasi agar sesuai dengan setiap keperluan anda. Mereka dapat memberi anda pelayan pemproses tunggal dan dwi dengan SSD percuma, memberikan anda semua fleksibiliti dan kebolehpercayaan yang anda perlukan. Pelayan diuruskan sepenuhnya, jadi seseorang sentiasa memastikan prestasi dan data anda tetap utuh. Terdapat 6 tahap di antara rancangan pelayan khusus InMotion, dengan setiap tawaran menggandakan prestasi tawaran sebelumnya. Harga mereka bermula pada $ 99.99 / bulan dan meningkat sehingga $ 489.99 / bulan.

Pelan Penjual Semula – Sekiranya anda ingin membuka perniagaan hosting web anda sendiri, dengan label dan jenama anda sendiri, InMotion menawarkan beberapa kemungkinan yang kukuh untuk anda. Anda boleh melancarkan perniagaan anda dengan harga hanya $ 22.39 / bulan, dengan rancangan yang menawarkan ruang penyimpanan 80GB, lebar jalur 800 GB, IP khusus percuma dan cPanels tanpa had. Terdapat 5 rancangan lagi dengan sumber dua kali ganda, tiga kali ganda dan lebih banyak lagi sehingga mencapai $ 84,99 / bulan.

Ciri-ciri InMotion

InMotion menawarkan rangkaian perkhidmatan yang sangat kaya dengan banyak percuma dan alat yang memudahkan kerja anda. Tetapi pertama-tama saya akan membincangkan asas-asasnya, yang paling penting. Waktu dan kelajuan pelayan adalah apa yang anda bayar. InMotion pasti memberi kita perlindungan sepanjang tahun dalam hal ini.

Waktu tamat – Sungguh hampir sempurna, kerana ia jarang turun dari 100% menjadi 99.98% sepanjang tahun. Ia benar-benar boleh dipercayai.

Pelayan Pantas – Internet hari ini adalah mengenai kelajuan akses. Memiliki pemuatan berkelajuan tinggi untuk laman web anda tidak hanya penting dari perspektif pengalaman pengguna, ia juga dianggap sebagai faktor kedudukan bebas dalam algoritma Google. Itulah sebabnya hebatnya InMotion sebagai persaingan, menjadikan laman web memuat dalam masa kurang dari satu saat. Anda boleh menjangkakan kelajuan pemuatan di antara 460 ms dan 770 sepanjang tahun.

Pemacu SSD percuma – Sebilangan besar penyedia hosting mengenakan bayaran secara berasingan untuk penyimpanan SSD berprestasi tinggi. Anda biasanya dapat menggunakannya dalam rancangan lanjutan mereka, tetapi InMotion menawarkan penyimpanan SSD secara percuma walaupun dalam rancangan paling asas mereka.

Penghijrahan Laman Web Percuma – Semakin banyak penyedia hosting menawarkan penghijrahan laman web percuma dan InMotion tidak berbeza. Mereka akan memindahkan laman web anda ke pelayan mereka secara percuma. Anda boleh mempunyai 2 jam masa pentadbir sistem mereka, dengan siapa anda dapat dengan cepat memindahkan laman web dan semua fail anda dari satu tempat ke tempat lain.

Sandaran Percuma – Membuat sandaran laman web dan fail anda adalah langkah keselamatan utama. Anda boleh membuat pendua dari semua fail anda setiap hari, memastikan anda sentiasa bersedia untuk menangani sebarang ancaman keselamatan yang mungkin timbul.

Plugin Sucuri Premium Percuma – Sekiranya anda menggunakan WordPress, anda pasti senang mendengar bahawa pemalam premium ini disediakan secara percuma. Ia secara berkala mengimbas laman web anda untuk risiko dan eksploitasi keselamatan, memungkinkan anda melakukan sandaran jauh sambil melindungi laman web anda dari spam dan virus. Anda akan membayar $ 16.66 sebulan untuk produk ini jika tidak, tetapi dengan InMotion, anda mendapatkannya secara percuma.

cPanel dan WHM – Memiliki panel kawalan yang terkemuka di industri dan Pengurus Host Web adalah wajib bagi penyedia hosting di pasaran sekarang. InMotion mempunyai ini dengan antara muka yang mesra pengguna dan beberapa aplikasi web yang hebat.

Sokongan Untuk Sistem Pengurusan Kandungan Utama – Anda boleh memasang WordPress, Drupal atau Joomla! dan sistem pengurusan kandungan lain dalam satu klik. Ini membolehkan anda membuat laman web dari awal dalam beberapa jam pertama penggunaan perkhidmatan InMotion.

Akses Akar Dibolehkan – Anda boleh mempunyai akses root ke pelayan anda tanpa masalah.

Perkhidmatan Dioptimumkan eCommerce – Platform eCommerce seperti Magento, WooCommerce, Shopify, Petrashop, Siteground, berjalan dengan baik pada pelayan InMotion, berkat pengoptimumannya untuk kelajuan dan kebolehpercayaan. Proses mengintegrasikan pemproses pembayaran dibuat jauh lebih mudah dengan mendapat pertolongan sepanjang setiap langkah. Sakit kepala yang besar ini dijadikan jalan-jalan di taman.

Penyatuan Google Apps – Anda boleh menyambung hampir semua Aplikasi Google melalui wizard tiga langkah kecil yang kemas.

Sistem Pertahanan Ancaman Smartwall yang hebat – Terdapat bahaya serangan DDoS yang selalu ada dengan begitu banyak penjenayah siber yang tidak kelihatan mengintai di web. InMotion telah bekerjasama dengan Corero Network Security untuk menyediakan pelanggannya langkah keselamatan unik ini terhadap serangan DDoS.

Sokongan Pelanggan InMotion

InMotion menyatakan bahawa mereka adalah peneraju sokongan pelanggan di web, dan bahawa mereka menawarkan pengalaman yang sangat “manusiawi”. Walaupun ini adalah pernyataan yang sangat berani untuk dibuat, mereka pasti berhak membuatnya.

Sebilangan besar wakil sokongan pelanggan kelihatan seperti orang yang anda tidak mahu bercakap dengan keadaan lain. Ada juga yang membuat keadaan menjadi lebih buruk dengan mengubah masalah rutin kecil menjadi kegagalan selama beberapa minggu yang memerlukan banyak panggilan telefon dan e-mel untuk diselesaikan. Tetapi InMotion tidak membiarkan perkara itu berlaku.

Mereka menjadi peneraju sokongan pelanggan kerana mereka mengambil masa sekitar 2 minit untuk menjawab dalam sembang langsung dan menyelesaikan masalah setelah anda memberitahu mereka apa itu. Pengalaman kami dengan pasukan sokongan pelanggan sangat menyenangkan sepanjang masa. Dengan masa tindak balas yang cepat dan individu yang membantu melakukan segala-galanya untuk memastikan anda bersedia untuk bekerja, semua sokongan pelanggan sudah hampir selesai. InMotion memastikan bahawa anda dapat menikmatinya setiap kali anda mempunyai pertanyaan atau masalah yang perlu diselesaikan.

Hasil Waktu dan Prestasi dengan InMotion Hosting

Kami telah memantau InMotion selama lebih dari tiga bulan sekarang dan kami percaya bahawa sudah waktunya untuk mendedahkan rekod prestasi dan keputusan ujian prestasi kami. Laman web yang diuji dibina dengan WordPress dan dihoskan di pusat data Pantai Barat mereka di Los Angeles melalui pelayan hosting bersama.

Sudah sekian lama kami menyiarkan berita mengenai waktu dan prestasi InMotion Hosting. Kini tiba masanya untuk mendedahkan lebih banyak maklumat. Kami terus memantau laman web ujian kami selama dua tahun terakhir menggunakan UptimeRobot dan inilah hasilnya.

inmotion hosting uptime februari 2018

InMotion Hosting – Waktu Kelancaran Februari 2018

Masa tindak balas rata-rata sekitar 200ms, sementara waktu operasi selama 30 hari terakhir adalah 99.99% (waktu henti 3 minit) – hasil yang luar biasa.

Sekarang mari kita lihat prestasi laman web kita Ujian kelajuan pingdom:

prestasi kelajuan laman web hosting inmotion

Sekali lagi, hasilnya hebat. Laman web yang sangat berat, dengan ukuran halaman 1.4 MB dimuat sepenuhnya dalam masa kurang dari 3 saat. Hebat! Kami dapat memperoleh hasil yang lebih baik dengan menurunkan ukuran halaman dan mengoptimumkan halaman dengan memanfaatkan cache penyemak imbas dan pengurangan CSS dan JS, tetapi untuk ujian kami, ini juga berfungsi dengan baik.

Laman web lain yang dihoskan dengan InMotion mendapat hasil yang lebih baik dengan alat ujian kelajuan Pingdom:

inmotion hosting ujian kepantasan pingdom Februari 2018

Memang betul, bahawa laman web kedua mempunyai ukuran yang jauh lebih kecil dan ia adalah laman web statik, bukan laman web WordPress seperti yang pertama, tetapi kelajuannya sangat hebat: dimuat sepenuhnya dalam 0.3 saat!

Hasil Waktu Lama:

Dari ujian kami hasilnya bahawa InMotion mempunyai waktu operasi yang sangat baik. Selama tiga bulan terakhir, masa operasi laman web yang dipantau adalah 99.99% dan dalam 30 hari terakhir adalah 99.98%. Sekiranya kita mengambil kira bahawa laman web dihoskan pada akaun bersama, hasilnya sangat baik. Masa tindak balas purata adalah sekitar 496 milisaat. Kesimpulannya ialah bahawa InMotion menyediakan perkhidmatan hosting web yang konsisten dan boleh dipercayai. Tangkapan skrin berikut diambil dari UptimeRobot, alat yang kami gunakan untuk mengesan waktu operasi:

inmotion uptime March 2016

InMotion – Waktu Kelancaran Mac 2016

Masa tindak balas sangat baik. Tetapi kami juga ingin mengetahui berapa masa muat laman web sebenar. Untuk menguji ini, kami menggunakan alat kelajuan laman web dari Pingdom. Untuk ini kami memilih dua laman web, satu dihoskan di pantai timur dan satu dihoskan di pusat data pantai barat. Kami melakukan beberapa ujian melalui Pingdom, ujian dari Dallas, New York City dan San Jose juga.

Hasil ujian masa muat halaman kami dengan Pingdom adalah seperti berikut:

 Pelayan Pingdom:DallasBandaraya NYSan Jose
Pantai Timur IMH1.24 s1.14 s2.09 s
Pantai Barat IMH1.41 s798 ms2.36 s

Hasil ini sangat baik, mengingat kenyataan bahawa laman web yang diuji dihoskan di pelayan bersama dan setiap laman web memuat sepenuhnya di bawah 3 saat. Berikut adalah beberapa tangkapan skrin yang diambil dari Pingdom dengan hasil terburuk:

ujian pingdom pantai timur

InMotion – Pantai Timur

InMotion - Pantai Barat

InMotion – Pantai Barat

Jadi apa kesimpulannya? Dari ujian dan rekod masa operasi kami jelas menunjukkan bahawa InMotion berprestasi sangat baik walaupun dengan hosting bersama. Waktu operasi 99.99% juga merupakan hasil yang sangat baik, yang bermaksud bahawa dalam tiga bulan terakhir laman web yang dipantau tidak tersedia selama kira-kira 12 minit. Hasil ini melebihi kebanyakan penyedia hosting bersama yang lain, oleh itu kami sangat mengesyorkan InMotion kepada anda semua yang mencari rancangan hosting perniagaan yang boleh dipercayai.

Adakah InMotion Baik untuk PrestaShop Hosting?

Dari ujian dan penyelidikan kami mendapati InMotion menjadi salah satu penyedia hosting terbaik untuk kedai PrestaShop. Sekiranya anda ingin memulakan anda membeli-belah dalam talian dengan pantas, dengan InMotion anda boleh meminta PrestaShop dipasang ke laman web anda tepat pada saat mendaftar. Ini akan menjimatkan sedikit masa dan kedai anda akan siap digunakan setelah akaun anda diaktifkan. Pasti anda boleh memilih untuk memasang PrestaShop kemudian, menggunakan alat pemasangan satu klik Softaculous di panel kawalan. Kami sangat mengesyorkan InMotion untuk membuat laman web eCommerce.

Adakah InMotion Baik untuk Hosting WordPress?

Salah satu laman web ujian kami yang dihoskan dengan InMotion dibina dengan WordPress dan kami mendapat hasil yang sangat baik dengannya. Sekiranya anda ingin membuat laman web WordPress dan menghoskannya dengan InMotion, anda boleh memilih salah satu rancangan hosting WordPress mereka yang dioptimumkan, yang bermula pada $ 2,95 / bulan dan membenarkan hosting satu laman web.

Anda boleh memasang WordPress menggunakan pemasang 1 klik mereka, atau anda boleh meminta pemasangan di halaman pembayaran ketika anda melainkan rancangannya. Ini membolehkan anda memulakan laman web anda sebaik sahaja menerima maklumat log masuk dari sokongan pelanggan mereka.

Di samping ini, anda boleh menggunakan pembangun halaman BoldGrid mereka yang menakjubkan untuk WordPress untuk membuat halaman pendaratan yang menakjubkan dan menyesuaikan laman web WordPress seperti yang anda mahukan. BoldGrid bebas digunakan untuk semua pelanggan hosting InMotion; itu disertakan dengan setiap rancangan hosting. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai pembina halaman ini dalam ulasan BoldGrid kami.

Kelebihannya & Kekurangan Menggunakan InMotion Hosting

InMotion ditubuhkan sebagai penyedia hosting terkemuka. Ia menawarkan kebolehpercayaan, masa pemuatan berkelajuan tinggi, sokongan pelanggan yang hebat dan banyak perkhidmatan percuma tambahan. Tetapi seperti hal-hal lain di dunia, ia hanya menimbulkan sedikit kekecewaan. Berikut adalah naik turun hosting InMotion.

Kelebihan – Mengapa Memilih InMotion

 • Anda Mendapat Nilai Wang Anda – Harga untuk rancangan InMotion adalah berpatutan dan memberikan semua yang mereka janjikan dan banyak lagi. Anda boleh yakin bahawa dengan waktu operasi 100% tahunan dan kelajuan pemuatan rata-rata 600 milisaat, laman web anda akan berprestasi terbaik sepanjang masa. Tetapi jika ada masalah yang timbul, anda boleh bergantung pada sokongan pelanggan untuk menjawab anda dalam masa kurang dari 5 minit.
 • Jaminan Wang Dikembalikan 90 Hari – Anda boleh menghabiskan semua masa yang anda mahukan dengan menguji InMotion dan melihat apakah itu sesuai dengan anda (yang mana ia). Syarikat ini mudah menggunakan pemasa pertama, hanya kerana mereka yakin bahawa mereka tidak mempunyai alasan untuk berpindah ke tempat lain.
 • Banyak Integrasi dan Plugin Percuma – Sangat mudah untuk menjalankan CMS di panel kawalan InMotion. Sebilangan besar dari mereka juga dilengkapi dengan plugin keselamatan premium yang membantu anda tidur lena, mengetahui bahawa laman web anda dilindungi daripada semua ancaman biasa. Anda juga boleh memilih dari lebih dari 310 aplikasi untuk menjadikan tugas seharian anda berjalan-jalan di taman.
 • Pemindahan Tapak Percuma – Walaupun sebilangan penyedia hosting mengenakan bayaran sekitar $ 150 untuk penghijrahan laman web, InMotion melakukannya secara percuma, tidak memerlukan kerjasama daripada anda.
 • Sandaran Percuma – Sandaran juga dibayar di banyak tempat, tetapi InMotion menawarkannya secara percuma.

Kekurangannya – Mengapa Tidak Memilih InMotion

 • Anda Hanya Mendapat Harga Yang Diiklankan jika Anda Menandatangani Kontrak 24 Bulan – Konsep ini bukan perkara baru dalam perniagaan hosting web. Sebilangan besar syarikat memerlukan anda mendaftar untuk sekurang-kurangnya 2 tahun perkhidmatan, jika anda ingin mendapatkan harga terendah. Ini memberikan anda tawaran yang lebih baik dan memberi mereka sedikit jaminan bahawa mereka akan menjadikan anda sebagai pelanggan mereka selama 2 tahun. Menarik minat anda daripada meminta anda mendaftar selama 2 tahun adalah helah yang sangat biasa di kalangan hos web. Hampir semua orang menggunakannya.
 • Proses Pengesahan Panjang – Mendaftar ke InMotion tidak terlalu mudah bagi mereka yang tinggal di luar AS. Anda tidak akan mendapat akses akaun segera selepas anda mendaftar. Dalam beberapa kes, anda perlu mengesahkan diri anda dengan kad pengenalan atau pasport. Ini kerana keselamatan tentu saja, tetapi ini mungkin merupakan perolehan utama bagi banyak bakal pelanggan.
 • Beberapa Batasan Pelan – Anda tidak dapat membuat sandaran laman web anda jika lebih besar daripada 10GB. Tetapi tidak banyak laman web yang menjadi besar, jika tidak menyediakan sebilangan besar kandungan seperti galeri gambar atau video. Sekiranya anda masih mahu menggunakan sandaran percuma setelah melebihi 10GB, anda hanya boleh melakukannya setiap 4 bulan. Untuk kemas kini saiz yang kerap, anda perlu membayar yuran $ 49. Ini seolah-olah adil bagi saya.

Kesimpulan – Adakah InMotion Penyedia Hosting yang Baik?

Memang benar bahawa InMotion bukan syarikat hosting web termurah. Walau bagaimanapun, jika anda mampu membayar sedikit wang tambahan, dengan InMotion anda dapat memastikan bahawa waktu dan prestasi laman web anda akan sangat baik.

Mereka adalah antara beberapa penyedia hosting yang boleh kami berikan wang kami. Ini hanya kerana mereka muncul dan memberikan apa yang mereka janjikan. Kami secara keseluruhan boleh mengesyorkan InMotion kepada sesiapa sahaja yang ingin memulakan laman web atau ingin memindahkan laman web mereka yang sudah ada ke sesuatu yang lebih baik. Anda akan mempunyai semua yang anda perlukan dan banyak lagi!

Berkat sokongan yang sangat baik, pelayan yang boleh dipercayai dan pilihan peningkatan, WebHostingMedia.net menganugerahkan InMotionHosting dengan anugerah berikut:
inmotion hosting perniagaan terbaik 2016inmotion hosting perniagaan terbaik 2017

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map