Ulasan JustHost

01.06.2020
Ulasan Hosting 'Ulasan JustHost
0 7 мин.

Fokus utama syarikat hosting JustHost adalah untuk menyediakan hosting bersama yang murah kepada individu dan perniagaan kecil. Dengan pelanggan yang terus berkembang, JustHost baru-baru ini memperkenalkan jenis hosting baru, kini menawarkan pelayan maya dan khusus.


JustHost agak baru dalam industri web hosting, ditubuhkan sebagai syarikat UK pada tahun 2008 oleh Chris Phillips. Berkat pemerolehan oleh EIG, syarikat yang memiliki iPage, FatCow pada syarikat besar lain, JustHost telah menjadi penyedia hosting terkemuka, yang kini mempunyai pejabat di UK, AS dan Australia. Di bahagian seterusnya ulasan JustHost ini, kami akan menunjukkan apa yang baik dan apa yang buruk mengenai JustHost.

Apa Yang Baik Tentang JustHost?

Berpatutan: JustHost menawarkan pelbagai pakej hosting bersama untuk pelbagai keperluan. Pelan Asas mereka bermula pada $ 3.95 / bulan, yang sangat sesuai untuk pelanggan yang ingin membina laman web atau blog pertama mereka.

Mudah Dimulakan: JusHost sangat sesuai untuk pengguna baru dan juga pengguna yang berpengalaman. Proses penyediaannya cepat dan mudah, dan panel kawalannya yang disempurnakan sangat intuitif, didokumentasikan dengan baik dan mudah digunakan.

Jaminan Pulangan Wang 30 Hari: dengan JustHost tidak ada versi percubaan, namun jika anda tidak berpuas hati dengan pembelian anda, anda boleh mendapatkan bayaran balik dalam masa 30 hari. Cukup hubungi bahagian penagihan mereka dan mereka akan membimbing anda melalui prosesnya.

Pilihan untuk Berkembang: laman web anda menjadi viral dan anda mendapat banyak lalu lintas? Sekiranya rancangan hosting bersama anda tidak lagi sesuai untuk keperluan anda, anda mempunyai pilihan untuk segera menaik taraf ke VPS atau pelayan khusus.

Apa Yang Buruk Tentang JustHost?

Harga Pembaharuan: anda harus ambil perhatian, bahawa harga pembaharuan di JustHost lebih tinggi daripada harga promosi. Ini mungkin akan menjadi kelemahan sekiranya anda mempunyai anggaran.

Ulasan JustHost terperinci

JustHost adalah hos web mesra bajet yang menawarkan pelayan bersama, VPS, dan pelayan khusus yang berorientasikan pemula. Rancangan diurus sepenuhnya dan merangkumi semua ciri yang diperlukan untuk mewujudkan kehadiran dalam talian. Domain percuma, jaminan pulangan wang 30 hari, dan pemantauan rangkaian 24/7 disediakan sebagai standard untuk setiap rancangan.

Baca ulasan JustHost terperinci kami di bawah untuk memutuskan sama ada anda harus menjadi pelanggan JustHost.

Kini penyedia hosting milik EIG, JustHost dilancarkan pada tahun 2008 dengan misi mempermudah memilih host web bagi mereka yang mungkin kurang berpengalaman dengan hosting web, atau mereka yang memerlukan penyelesaian hosting web yang penting sahaja. Seperti namanya, JustHost menawarkan begitu – hosting tanpa perkhidmatan pelengkap seperti pendaftaran domain atau pemasaran dalam talian.

Nilai JustHost

Laman web JustHost mungkin tidak mempesona dengan reka bentuknya, tetapi ia menawarkan semua ciri hosting yang mungkin diperlukan oleh juru web pemula, dan ciri-ciri yang akan memenuhi keperluan pengguna atau perniagaan lanjutan dengan anggaran. JustHost memberi tumpuan untuk membuat rancangan mereka sesederhana mungkin. Berikut adalah gambaran keseluruhan rancangan hosting yang terdapat di JustHost:

Hosting Berkongsi

ulasan hosting dikongsi justhost

Dari empat pakej hosting bersama yang tersedia, pakej Perdana bermula pada $ 6,95 / bulan adalah yang disyorkan. Walaupun pelan bersama Asas adalah yang paling berpatutan bermula hanya $ 3,95 / bulan, ia sesuai untuk hosting satu laman web dan terhad dalam sumbernya.

Pelan Perdana, sebaliknya, menawarkan hosting laman web tanpa had dan pemindahan, penyimpanan, e-mel, dan simpanan e-mel tanpa had. Tambahkan SpamExperts, SiteBackup Pro, dan Privasi Domain yang semuanya disertakan dalam rancangan ini, dan anda akan memahami mengapa ia disarankan di atas rencana tahap awal.

Walau bagaimanapun, rancangan Pro mengatasi semua rancangan dalam kategori ini, tetapi ia juga yang paling mahal bermula dari $ 14.95 / bulan. Ia dibina berdasarkan rancangan Perdana, tetapi menawarkan sijil SSL yang dipasang di laman web anda, dan IP khusus percuma.

Hosting VPS

semakan hosting justhost vps

Pelan VPS yang dikendalikan oleh JustHost dibuat berdasarkan teknologi cloud, menyediakan penyediaan segera, akses root, cPanel, pengurusan berbilang akaun, dan sumber yang dijamin.

Terdapat empat rancangan VPS, yang paling berpatutan bermula dari $ 19.99 / bulan. Nama domain disertakan dengan setiap paket VPS, serta hingga dua IP percuma.

Bagi sumber yang ditawarkan, sumber daya terbanyak dihantar oleh rancangan Ultimate yang bermula pada $ 59,99 / bulan dan ia mempunyai konfigurasi berikut: CPU quad core, RAM 8 GB, penyimpanan 120 GB, pemindahan 3 TB / bulan, 2 IP, domain percuma nama, dan CentOS 6.5.

Hosting Khusus

kajian hosting khusus justhost

Pelan hosting khusus bermula pada $ 79,99 untuk pelan tahap kemasukan. Anda boleh memilih dari tiga pakej hosting khusus, masing-masing menawarkan domain percuma, IP percuma, dan CentOS 6.5, jaminan pembayaran balik bila-bila masa, dan garis sokongan khusus.

Dari segi sumber daya, rancangan Premium bermula dari $ 119,99 / bulan merangkumi pukulan terbesar yang menawarkan 4 teras, Pemproses Intel® Xeon 8 utas, cache 8 MB, RAM 15 GB, storan RAID 1 TB, lebar jalur 15 TB / bulan, dan 5 IP.

Tidak seperti rancangan hosting lain yang mempunyai jaminan pulangan wang 30 hari standard, pakej pelayan khusus merangkumi jaminan wang dikembalikan bila-bila masa, tanpa izin, yang membolehkan pelanggan dengan pakej ini membatalkan akaun mereka pada bila-bila masa dan menerima bayaran balik prorata untuk tempoh yang tidak digunakan.

Seperti yang anda lihat, JustHost merangkumi semua pilihan hosting asas, yang membolehkan mereka yang memulakan akaun hosting bersama untuk menaik taraf ke VPS atau pakej khusus.

Sokongan JustHost & Khidmat Pelanggan

Sokongan di JustHost ditawarkan melalui sembang langsung, sokongan telefon, dan sistem tiket 24/7, yang sangat mengagumkan untuk host anggaran. Pelanggan dengan akaun hosting khusus dapat menikmati sokongan telefon melalui talian khusus.

Pangkalan pengetahuan di laman web JustHost diisi dengan tutorial video, artikel, dan panduan memulai yang juga dapat menawarkan maklumat berharga tentang cara mengatur akaun anda atau cara menyelesaikan masalah hosting.

Ciri-ciri Hosting JustHost

JustHost menawarkan senarai lengkap ciri hosting mereka. Berikut adalah gambaran keseluruhan ringkas mengenai ciri terpenting yang dinantikan di JustHost:

 • Pendaftaran nama domain percuma dengan semua rancangan;
 • Seretan percuma & lepaskan pembina laman web yang menawarkan bantuan dalam membina laman web walaupun oleh mereka yang tidak mempunyai kemahiran pengkodan atau reka bentuk;
 • Rancangan dengan hosting tanpa had (hosting laman web tanpa had, storan, lebar jalur, akaun e-mel, dll.);
 • Pemasang 1 klik yang membolehkan anda memasang beberapa skrip web dengan mudah seperti Drupal, Joomla, WordPress, b2evolution, dan sebagainya;
 • pengoptimuman eCommerce: sijil SSL, pemasangan 1 keranjang belanja (OSCommerce, Agora, PrestaShop, dll.);
 • Hosting Linux dengan cPanel;
 • Google AdWords & Kredit iklan Yahoo / Bing bernilai $ 200;
 • Hosting yang menyokong pelbagai bahasa pengaturcaraan (Ruby / Ruby on Rails, JavaScript, PHP 5, Perl 5, Python);
 • PostgreSQL, MySQL dan pelayan pangkalan data lain disokong;
 • Akses FTP, akses SSH;
 • Sandaran ihsan;
 • IP khusus percuma (dengan VPS dan pelayan khusus);
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari;
 • Talian sokongan khas untuk akaun pelayan khusus;
 • Jaminan wang dikembalikan bila-bila masa untuk akaun pelayan khusus;
 • Sokongan pelanggan 24/7 dengan semua rancangan;
 • SpamAssassin, perlindungan pautan panas, direktori dilindungi kata laluan.

Ciri hosting yang ditawarkan oleh JustHost sangat mirip dengan yang ditawarkan oleh host web milik EIG lain seperti HostMonster atau BlueHost, walaupun BlueHost adalah potongan di atas hos web bajet ini, sebab itulah kami mengesyorkan membandingkan rancangan JustHost dengan rancangan BlueHost untuk melihat mana hos web sangat sesuai untuk anda.

Sayangnya, JustHost tidak membuat janji uptime, itulah sebabnya kami berhati-hati untuk mengesyorkannya kepada laman web yang sangat dinamik dan berintensifkan lalu lintas. Selain daripada ini, JustHost menawarkan sokongan pelanggan yang tepat, dan mempunyai jaminan wang yang pendek namun munasabah.

Kesimpulan mengenai JustHost

JustHost merangkumi semua keperluan hosting penting individu dan perniagaan kecil yang tidak mampu atau tidak mahu membayar banyak untuk hosting web. Pelan yang tersedia di penyedia hosting ini merangkumi semua keperluan yang diperlukan untuk menjalankan laman web. Mereka menawarkan laman web di akaun bersama banyak ruang untuk berkembang, jadi peningkatan dari akaun hosting bersama tidak menjadi masalah.

Sekiranya anda adalah pemilik laman web pertama kali, atau anda adalah anggaran yang paling kecil, JustHost boleh menjadi alternatif yang berpatutan untuk penyelesaian hosting web yang rumit yang mungkin menelan belanja lebih tinggi dan mungkin tidak dapat memanfaatkan sepenuhnya.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector