Ulasan Kinsta.com

Dunia perniagaan dalam talian adalah landskap perbandingan kompleks dan set ciri foreboding yang sentiasa berubah. Memilih syarikat mana yang akan digunakan untuk perkhidmatan hosting anda adalah langkah pertama yang harus diambil banyak orang untuk mempunyai kehadiran dalam talian.


Terdapat banyak pilihan di luar sana untuk pereka web baru dan ahli perniagaan yang berpengalaman. Setiap hari nampaknya ada tuan rumah baru yang muncul dengan jaminan masa upah dan harga potongan yang tersedia untuk setiap pelanggan yang memerlukan hos kandungan mereka.

Untuk memecahkannya dan memberikan anda fokus yang tepat mengenai apa yang dapat dilakukan oleh setiap host web untuk anda, kami akan melihat hari ini di Kinsta, sebuah syarikat hosting khusus WordPress dengan pelbagai rancangan yang dibina untuk memuaskan hati anda Keperluan hosting WordPress.

Untuk memulakan, kami akan memberi sedikit pengenalan kepada syarikat dan memberi anda idea tentang siapa mereka dan apa yang mereka harapkan.

Apa itu Kinsta?

Ditubuhkan pada tahun 2013, Kinsta bermula dengan keinginan untuk menjadi platform hosting WordPress terbaik di seluruh dunia. Pasukan ini terdiri daripada pemaju WordPress veteran yang bertekad untuk membawa teknologi canggih, kepantasan, keselamatan, dan kestabilan ke dalam industri yang berkembang pesat.

Syarikat ini menawarkan pelbagai rancangan WordPress yang dioptimumkan; mulai dari pakej permulaan yang sesuai untuk blogger permulaan dan penggemar, sehinggalah ke akaun perniagaan besar yang dimaksudkan untuk syarikat besar untuk menguruskan banyak kandungan sekaligus.

Berbanding dengan syarikat lain, yang biasanya menawarkan beberapa hosting WordPress, tetapi dengan fokus pada bidang lain sebagai niche, hosting WordPress mereka tidak dapat dikalahkan. Mereka mempunyai ulasan yang baik dalam talian, serta senarai pelanggan besar seperti Tripadvisor.

Secara keseluruhannya, sangat senang untuk membeli hype di sini; Kinsta kelihatan seperti pilihan terbaik untuk hosting WordPress. Oleh itu, adalah idea yang baik untuk melihat dengan tepat apa yang ditawarkan syarikat kepada anda.

Untuk itu, kita akan melihat beberapa kebaikan dan keburukan Kinsta sekarang. Terdapat banyak perkara yang ditawarkan oleh syarikat ini, dan banyak berita mengenai mereka (baik dan buruk). Untuk mengetahui apa yang perlu kita ketahui untuk membuat keputusan, kita akan memulakan dengan beberapa kelebihan yang ditawarkan Kinsta.

Kebaikan dan Keburukan Kinsta Hosting

Berikut ini saya akan menunjukkan kebaikan dan keburukan Kinsta.

Kelebihan Kinsta

Kinsta mempunyai pelbagai kelebihan, termasuk:

 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Kinsta menawarkan pengembalian wang jika anda membatalkan perkhidmatan hosting mereka dalam 30 hari. Selalu ada beberapa cetakan yang baik untuk disertakan dengan jaminan ini, jadi ada baiknya kita melihatnya laman web mereka dan lihat sendiri sekiranya anda mendapat apa yang anda tawarkan. Jaminan itu sendiri cukup standard ketika datang ke syarikat hosting web, tetapi dapat menyenangkan bagi pelanggan yang ingin meminimumkan risiko mereka.
 • Tiada hukuman turun atau naik taraf. Kinsta tidak akan menghukum anda dengan caj tambahan kerana mengubah fikiran anda tentang apa yang anda mahukan dengan rancangan anda. Menaik taraf ke rancangan yang lebih tinggi serta menurunkan ke rancangan yang lebih kecil tidak akan dikenakan bayaran atau kos tambahan selain perbezaan sebenar antara kedua-dua rancangan tersebut jika anda menaik taraf. Ini bagus kerana banyak syarikat dapat membiasakan diri dengan sedikit bayaran untuk semua yang dilakukan oleh pelanggan mereka.
 • 2 bulan percuma disertakan dengan rancangan tahunan. Apabila anda mendaftar untuk rancangan tahunan dan bukannya rancangan bulanan, anda akan menerima dua bulan percuma hosting WordPress secara percuma. Bersama dengan potongan harga yang mereka tawarkan dengan komitmen yang lebih lama, ini adalah ciri yang sangat bagus, terutama bagi orang yang ingin menjimatkan wang sementara masih mendapat hosting WordPress berkualiti tinggi.
 • Tiada kontrak jangka tetap. Kinsta tidak menghadkan rancangan mereka mengikut jangka masa. Ini adalah ciri yang sangat baik untuk orang yang mempunyai model perniagaan yang tidak menentu, migrasi laman web yang kerap, dan pelanggan yang kurang senang. Mengetahui bahawa anda boleh keluar dari kontrak dengan kerumitan selalu menjadi kebaikan apabila anda mempunyai perkara yang lebih baik untuk dibimbangkan. Ini adalah faktor yang sangat selesa apabila anda mempertimbangkan ciri dan teknologi hebat yang disertakan dengan hosting WordPress Kinsta.
 • Bayaran balik prorata. Apabila anda mendapat bayaran balik dari Kinsta, mereka menghitung pengembalian wang tersebut agar anda tidak mendapat bayaran balik untuk perkhidmatan yang telah diberikan. Sekiranya anda hanya menerima hosting untuk sebahagian daripada tempoh pembayaran, anda hanya akan ditagih atau dikembalikan mengikut jumlah yang anda bayar, dan bukannya dipotong menjadi pigeonhole gaji yang lebih besar. Sekali lagi, ini adalah faedah yang baik bagi mereka yang merasakan mereka mungkin memerlukan bayaran balik pada satu ketika.
 • Sandaran harian. Hosting Kinsta WordPress menguruskan sandaran kandungannya setiap hari, jadi anda tidak akan kehilangan perkara penting yang berlaku di laman web anda. Banyak syarikat hosting WordPress yang lain memberikan sandaran lebih jarang, atau hanya dengan rancangan tertentu, tetapi hosting Kinsta WordPress menyertakan cadangan dengan semua rancangan mereka. Ini bermakna anda tidak perlu bimbang banyak data anda hilang.
 • Persekitaran Pementasan. Kinsta menyediakan persekitaran pementasan dengan rancangannya. Ini membolehkan anda melihat dan menguji perubahan pada laman web anda sebelum menyiarkannya secara langsung, dan memastikan anda mempunyai jenis kehadiran dalam talian yang sebenarnya diperlukan oleh perniagaan anda. Sekali lagi, banyak hos web lain menyediakan ciri pementasan yang serupa, tetapi ada baiknya memasukkannya sebagai ciri percuma dalam semua rancangan mereka. Ini bermaksud bahawa tidak kira skala perkhidmatan yang anda lalui, anda akan mendapat kelebihan memiliki persekitaran pementasan. Hanya satu daripada banyak cara Kinsta menunjukkan mereka peduli.
 • Pengoptimuman WordPress pembunuh. Kinsta mempunyai beberapa hosting WordPress terbaik di luar sana, dengan statistik masa operasi yang mematikan dan perkakasan canggih yang dioptimumkan untuk membawa kepantasan ke laman WordPress anda. Ulasan pelanggan dan pendapat mereka mengenai prestasi mereka secara umum bercahaya dalam kategori ini. Saya cenderung mempercayai massa apabila mereka memberitahu saya bahawa tuan rumah mempunyai persembahan yang luar biasa. Sebilangan orang sepertinya mengalami beberapa masalah dengan sejumlah waktu henti, tetapi ini sepertinya lebih merupakan pengecualian daripada aturan.
 • Papan Pemuka Bagus. Walaupun Kinsta nampaknya tidak menggunakan antara muka cPanel standard industri, UI mereka sangat intuitif, dan mempunyai semua maklumat dan alat yang anda inginkan yang dikehendaki oleh mana-mana pembangun web. Walaupun anda tidak akan belajar sebarang kemahiran standard industri semasa anda membiasakan diri dengan antara muka, anda akan melihat bahawa ciri dan penampilan yang diperkemas menjadikannya antara muka yang sangat berkemampuan, namun.

Seperti yang anda lihat, ada banyak yang disukai mengenai Kinsta, kerana mereka boleh dikatakan hosting WordPress yang paling hebat di luar sana. Walaupun rancangan mereka mungkin kelihatan agak mahal berbanding dengan rancangan hosting bersama yang ditawarkan oleh beberapa laman web lain, harganya sebenarnya sangat kompetitif dibandingkan dengan rancangan hosting lain dan cloud khusus. Selain itu, set teknologi dan ciri hebat mereka bernilai sedikit tambahan, menurut pendapat kami.

Sekiranya anda memilih untuk pergi bersama Kinsta, ada beberapa kelemahan yang harus anda ketahui sebelum anda meletakkan wang pada rancangan $ 600. Sekiranya anda memutuskan bahawa hosting WordPress khusus mereka mempunyai apa yang anda cari, anda harus melihat beberapa keburukan ini dan melihat apakah mereka tidak membuat atau memutuskan keputusan anda untuk pergi dengan Kinsta.

Kekurangan Kinsta

Terdapat banyak perkara baik yang akan anda habiskan bersama Kinsta, sekiranya anda memutuskan untuk menggunakan khidmat mereka. Yang dikatakan, tidak ada syarikat yang sempurna, dan selalu ada bidang di mana tuan rumah dapat bertambah baik. Walaupun Kinsta cenderung baik dalam ulasan korporat dan pelanggan, terdapat beberapa bidang umum yang pendek yang banyak dikenal pasti.

 • Tiada pendaftaran domain. Walaupun Kinsta menawarkan hosting WordPress yang sangat kuat yang cenderung meletupkan banyak host lain, mereka tidak menawarkan perkhidmatan pendaftaran domain mereka sendiri. Ini baik untuk pelanggan yang biasa menangani pendaftaran domain mereka secara berasingan dari perkhidmatan hosting mereka.
 • Tidak ada hosting e-mel. Sekali lagi, Kinsta malangnya tidak menyertakan hosting perkhidmatan e-mel dengan rancangan mereka. Ini lebih kurang standard untuk host WordPress, yang suka mendedikasikan lebih banyak sumber mereka untuk perkara-perkara yang sangat diperlukan oleh laman WordPress. Namun, agak menyakitkan jika anda mahu e-mel disertakan dengan laman web anda. Sekiranya anda terbiasa mendapatkan perkhidmatan e-mel anda dihoskan melalui hos web anda, ini mungkin menjadi masalah besar bagi anda, tetapi kemungkinan besar masalah ini tidak akan menjadi masalah.
 • Agak ketat. Seperti banyak perkhidmatan hosting WordPress yang dikendalikan lain, Kinsta meletakkan beberapa sekatan pada jenis dan bilangan pemalam yang boleh anda pasangkan di laman web anda. Ini adalah sedikit kejahatan yang diperlukan, kerana ia membolehkan Kinsta mengatur laman WordPress mereka yang dihoskan sedemikian rupa untuk menjamin jenis kelajuan dan waktu operasi yang mereka terkenal.
 • Struktur harga. Beberapa orang yang biasa menggunakan rancangan bersama mungkin sedikit terkejut dengan struktur harga yang digunakan oleh Kinsta. Anda harus ingat bahawa harga ini adalah untuk pelayan berasaskan cloud dan khusus, dan harganya masih sangat kompetitif berbanding syarikat lain. Set ciri dan teknologi masih sangat kuat untuk semua rancangan mereka, walaupun pada titik harga mereka.

Seperti yang anda lihat, keburukan ini tidak begitu buruk. Tidak banyak perkara di sini untuk menaikkan bendera merah yang besar. Sebilangan kekurangan ini agak memalukan, tetapi secara keseluruhan kelebihannya cukup untuk mengatasi kekurangan.

Oleh itu, setelah kita membandingkan yang baik dengan yang buruk ketika datang ke Kinsta, hanya ada satu bidang lagi yang perlu dilihat, dan harganya. Kos sebenar perkhidmatan mereka dan ciri-ciri yang anda sertakan dengannya biasanya merupakan saat buat atau rehat bagi banyak pengguna, jadi mari kita bahas sedikit di sini.

Harga Kinsta

Sekiranya anda terbiasa dengan rancangan hosting bersama seperti yang ditawarkan oleh BlueHost atau Hostinger, anda mungkin sedikit kecewa dengan harga yang ditawarkan oleh Kinster. Oleh kerana rancangan mereka menawarkan hosting WordPress berdedikasi dan berasaskan cloud yang kuat, harganya sedikit lebih tinggi untuk ditandingi.

Walaupun harga ini mungkin sedikit lebih tinggi daripada yang biasa anda gunakan dari rancangan bersama yang asas, harganya pasti bernilai dan fungsi tambahan yang seiring dengan hosting WordPress Kinster. Harganya sebenarnya agak berpatutan berbanding dengan tuan rumah lain dengan kualiti yang serupa.

 • Pelan hosting WordPress Kinster berkisar antara $ 30 sebulan hingga $ 900 sebulan untuk rancangan usaha mereka.
 • Anda juga boleh menghubungi pasukan penjualan mereka untuk membuat rancangan khusus yang dibuat khas untuk anda, sekiranya anda memerlukan lebih banyak kuasa berbanding dengan rancangan mewah mereka.
 • Pelan Permulaan mereka, dengan harga $ 30 sebulan, merangkumi 1 pemasangan WordPress, 20,000 lawatan, ruang 5GB, dan SSL dan CDN percuma. Ini adalah sekumpulan ciri yang cukup standard untuk rancangan asas WordPress.
 • Pelan Pro merangkumi ini sehingga 2 Pemasangan WordPress, 40,000 kunjungan, dan ruang 10GB untuk $ 60 sebulan. Rancangannya terus meningkat seperti ini, dan harganya sendiri sedikit lebih curam daripada yang anda harapkan dari perkhidmatan lain. Ingatlah bahawa anda membayar kualiti tambahan.
 • Rancangan Perniagaan mereka lulus dengan cara yang hampir sama; antara $ 100- $ 400 sebulan, dan antara 5 hingga 40 pemasangan WordPress, 100,000-600,000 lawatan, dan ruang 15-40GB.
 • Rancangan Perusahaan termahal mereka berharga $ 600 atau $ 900 sebulan, dan merangkumi hingga 80 pemasangan WordPress, 1,500,000 lawatan, dan ruang 120Gb.

Pilihan pelan ini sangat berskala, dengan set ciri dan teknologi yang hebat untuk disertakan dengan jaminan dan tawaran istimewa mereka. Selalu periksa untuk mengetahui sama ada mereka tidak menawarkan pakej atau potongan istimewa, kerana syarikat seperti ini sering mempunyai promosi dan seperti itu untuk menjangkau pelanggan baru.

Keputusan itu

Secara keseluruhan, Kinsta jauh lebih besar daripada kebanyakan laman web hosting WordPress yang lain. Mereka mempunyai reputasi dan ulasan pelanggan yang baik dalam talian. Senarai pelanggan dengan nama besar mereka juga bercakap dengan sendirinya, menyatakan kualiti dan penjagaan yang Kinsta bawa perkhidmatan hosting mereka ke meja.

Sekiranya anda mempunyai komen atau perkara yang kami terlepas, sila beritahu kami!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map