Ulasan KnownHost

KnownHost adalah syarikat hosting milik persendirian yang berpusat di Amerika Syarikat. Fokus utama perkhidmatan hosting KnownHost adalah hosting VPS yang dikendalikan, tetapi mereka juga menawarkan hosting WordPress dan pilihan hosting khusus untuk memenuhi pelbagai keperluan hosting. Ulasan Knownhost kami akan menilai ciri hosting dan rancangan hosting Knownhost yang ada sekarang.


Gambaran KeseluruhanHost

Ditubuhkan pada tahun 2005, KnownHost memiliki empat pusat data, tiga daripadanya berpusat di AS, meliputi Pantai Timur, Pantai Barat dan AS Tengah (Texas), sementara satu pusat data terletak di Amsterdam. Knownhost menawarkan pelbagai penyelesaian hosting terurus dan perkakasan kelas perusahaan berdasarkan Dual Hex-Core Xeons menggunakan susunan storan RAID 10, dengan semuanya disokong oleh SLA uptime yang unggul, menjamin kebolehpercayaan perkhidmatan.

lokasi rangkaian yang dikenali

Pelan Host yang dikenali & Harga

Walaupun KnownHost juga menawarkan rancangan hosting khusus dan WordPress yang dioptimumkan, kami akan mulakan dengan analisis rancangan VPS yang dikendalikan, yang sebenarnya adalah roti dan mentega dari KnownHost.

Pelayan Peribadi Maya

Pelayan peribadi maya yang dikendalikan oleh KnownHost hadir dengan sokongan terkawal 24/7, SLA 99.9%, sandaran percuma dan migrasi percuma, serta perlindungan DDoS pelengkap.

Terdapat 7 pakej VPS dalam kategori ini bermula pada $ 25 setiap bulan untuk RAM 1280 MB, ruang cakera RAID-10 30 GB, lebar jalur premium 3000 GB. Pengebilan suku tahunan dan tahunan juga tersedia dan pelanggan yang memilih pilihan pengebilan ini dapat menikmati harga potongan.

Pelan VPS yang paling mahal dalam kategori ini berharga $ 120 sebulan, dan merangkumi RAM 8.25 GB, ruang cakera RAID-10 190 GB, lebar jalur 17.000 GB.

2 alamat IP, akses root penuh, hosting domain tanpa had, dan sandaran percuma disertakan dengan setiap pelayan.

rancangan hosting vps terurus terkenal

Pelayan Peribadi Maya SSD

Knownhost mempunyai 6 pakej hosting VPS berkuasa SSD yang berbeza bermula dari $ 25 / bulan. Pelan mempunyai bahagian yang sama 8+ teras CPU hingga 24+ teras CPU, 1.25 GB dijamin RAM hingga 7.25 GB dijamin RAM, 20 GB hingga 115 GB storan RAID-10 SSD, dan lebar jalur premium premium 4.000 hingga 13.000 GB.

Semua rancangan VPS bertenaga SSD merangkumi hosting domain tanpa had, sandaran percuma, akses root penuh, 99.9% SLA, 2 alamat IP secara percuma, dan perlindungan DDoS pelengkap.

Pelayan Dedicated

Pelayan khusus di KnownHost berasaskan Linux dan digabungkan dengan panel kawalan cPanel. Semua pelayan dibina khas dan dilindungi di luar kotak.

Harga untuk pelayan khusus yang diuruskan sepenuhnya bermula pada $ 179 / bulan untuk pakej dengan konfigurasi berikut: CPU i7-4770 (4 × 3,4GHz 8MB), 16GB DDR3 RAM (32GB DDR3 max RAM), 11,000 GB lebar jalur, 750 GB SATA-II HDD-1, 750 GB SATA-II HDD-2, kelajuan port 100 Mbps, cPanel & Panel kawalan lembut. Bayaran persediaan $ 49 juga dikenakan untuk rancangan ini.

KnownHost menawarkan 4 konfigurasi pelayan khusus, yang paling mahal berharga $ 379 / bulan + $ 129 yuran persediaan. Pelan ini mempunyai CPU Dual Xeon E5-2620v3, RAM 32GB DDR4, lebar jalur 26.000 GB, SSD 120 GB, 1 TB SATA-II HDD 2, cPanel dan Softaculous.

Akses root penuh, hosting domain tanpa had, pemasang 1 klik dan sokongan 24/7 tersedia dengan semua rancangan.

Pakej hosting yang dioptimumkan WordPress ditawarkan pada pelayan VPS terurus yang kuat untuk menampung laman WordPress trafik besar dan tinggi.

Ciri-ciri Hosting yang Dikenal

Sama ada anda mencari VPS atau pelayan khusus, pakej hosting KnownHost mempunyai ciri hosting berikut:

 • Pengehosan domain tanpa had;
 • Pakej hosting VPS berkuasa SSD;
 • Sandaran gambar penuh percuma dan perlindungan DDoS;
 • Akses root / SSH;
 • Sistem operasi CentOS;
 • Sokongan 24/7 yang diuruskan sepenuhnya;
 • Pilihan untuk memilih pusat data (Texas, California dan New Jersey);
 • Pilihan cPanel / WHM atau DirectAdmin (dengan tambahan $ 5 / bulan);
 • Peningkatan sumber (RAM tambahan, storan, lebar jalur, dan alamat IP) dan peningkatan Perisian (pembuat laman web, perisian penagihan);
 • Standard VPS berlabel putih untuk memberi jenama pakej VPS anda sendiri;
 • Perkhidmatan penghijrahan percuma;
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari;
 • SLA uptime 9%;
 • Pemasang 1 klik;
 • CPU bahagian yang sama;
 • Peningkatan VPS ke VPS yang lancar;
 • 2 alamat IP khusus;
 • Pelayan nama peribadi, dll.

Pakej VPS terurus menjadi teras perkhidmatan KnownHost. Pelayan VPS disediakan dengan serta-merta dan tersedia dalam banyak konfigurasi yang kuat. Mereka yang mencari pilihan hosting bersama tidak akan menemui apa-apa, kerana KnownHost khusus dalam menawarkan VPS dan hosting khusus sahaja.

Sokongan Pelanggan KnownHost

dikenalihost menghantar sokongan tiketPilihan sokongan pelanggan di KnownHost merangkumi e-mel 24/7 dan sokongan meja bantuan. Ciri sembang langsung hanya tersedia untuk tujuan penjualan. Nombor bebas tol AS juga terdapat di halaman kenalan KnownHost, tetapi ini juga terhad untuk menangani masalah penjualan.

Forum Komuniti yang dikendalikan oleh KnownHost adalah jalan lain yang mungkin bagi mereka yang meminta sokongan. Selain daripada ini, KnownHost mempunyai halaman dan blog Public Wiki dengan maklumat mengenai hosting, eCommerce, pemasaran dalam talian dan berita industri lain.

Kelebihan & Kekurangan dari KnownHost

Pendapat di KnownHost sangat positif, dengan hanya sedikit ulasan negatif mengenai pilihan sokongan pelanggan terhad. Prestasi yang bijak dan kebolehpercayaan, Knownhost berada di kedudukan tertinggi dalam kebanyakan ulasan pengguna dan di laman web tinjauan hosting bebas. Kerana tidak ada tinjauan hosting yang lengkap tanpa menyenaraikan kelebihan pro penyedia hosting yang dimaksudkan, inilah kebaikan dan keburukan dari Knownhost:

Kelebihan

 • Pakej VPS yang diuruskan dengan harga berpatutan dan VPS berkuasa SSD;
 • Pelan yang dioptimumkan WordPress pada pelayan VPS;
 • Penghantaran percuma (sandaran dan perlindungan DDoS);
 • SLA uptime yang baik;
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Keburukan

 • Tiada pilihan hosting yang dikongsi;
 • Bayaran persediaan untuk pelayan khusus;
 • Bayaran tambahan untuk cPanel atau DirectAdmin dengan rancangan VPS.

Rancangan hosting bersama yang digunakan untuk diketengahkan di antara perkhidmatan Knownhost, namun, pada saat penulisan ini mereka tidak lagi tersedia. Walaupun hosting yang dikongsi adalah cara yang baik untuk menarik pelanggan, Knownhost telah mengambil jalan lain untuk menarik pelanggan dan fokus untuk memanfaatkan pangkalan pelanggan yang berbeza. Walaupun tanpa hosting yang dikongsi, Knownhost menawarkan banyak pilihan VPS untuk memenuhi kebanyakan belanjawan dan keperluan.

Kesimpulan Kajian KnownHost

Sekiranya anda berada di pasaran untuk pelayan peribadi maya atau pelayan khusus yang dikendalikan sepenuhnya, Knownhost mungkin berada di lorong anda. Penyedia hosting milik persendirian ini menawarkan hosting di 4 pusat data kelas dunia dengan teknologi perkakasan premium, sokongan 24/7, dan infrastruktur hosting yang boleh dipercayai. Melalui perkhidmatannya, Knownhost tidak mensasarkan pemula atau mereka yang mencari pilihan hosting bersama yang sederhana, oleh itu, ia dirancang untuk memenuhi keperluan laman web dengan keperluan sumber yang lebih mantap.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map