Ulasan Pressable.com

01.06.2020
Ulasan Hosting 'Ulasan Pressable.com
0 8 мин.

Syarikat hosting seperti Pressable.com pakar dalam menawarkan satu produk – hosting WordPress yang dikendalikan. Jenis hosting ini sesuai untuk pemilik laman web WordPress yang tidak ingin terjebak dalam menangani masalah prestasi, kemas kini, skalabilitas, atau masalah keselamatan WordPress.


Dengan rancangan hosting WordPress yang terurus, anda membiarkan penyedia hosting anda berurusan dengan pemeliharaan laman WordPress anda semasa anda memberi tumpuan untuk membuat dan menerbitkan kandungan, memasarkan dan mengembangkan perniagaan anda, mengetahui bahawa di belakang tabir pakar WordPress berusaha untuk memastikan semuanya berjalan dengan lancar untuk awak.

Dalam tinjauan Pressable.com ini, kami akan menjelaskan tentang fitur hosting yang disertakan dengan setiap rencana Pressable.com dan apakah Pressable dapat menjadi pilihan yang baik bagi seseorang yang mencari hosting WordPress yang terbaik di kelasnya.

Gambaran Keseluruhan Syarikat yang Boleh Ditekan

Pressable ditubuhkan pada tahun 2010 oleh Vid Luther, dan pertama kali dilancarkan dengan nama ZippyKid. Beberapa tahun kemudian dilancarkan semula dengan nama Pressable, yang terbukti menjadi pilihan penjenamaan yang lebih beruntung, kerana nama sebelumnya nampaknya menjadi sumber kekeliruan di kalangan pelanggan.

Hari ini, syarikat yang berpusat di San Antonio (Texas, USA) menyediakan hosting untuk syarikat permulaan, syarikat bersaiz sederhana dan syarikat besar. Beberapa pelanggan terkenal termasuk Whirlpool, Estee Lauder, Hibbs Lupus Trust, dll.

Pusat data dan infrastruktur rangkaian yang dapat ditekan disediakan oleh Rackspace, salah satu syarikat hosting terbesar di dunia. Pelabur Pressable juga merangkumi beberapa pengasas asal Rackspace.

Pelan yang Boleh Ditekan & Harga

Tampilan halaman atau harga berdasarkan pengunjung nampaknya menjadi sistem harga pilihan oleh beberapa syarikat hosting yang menawarkan hosting WordPress yang dikendalikan, dan Pressable tidak terkecuali.

Rancangan tawaran yang boleh ditekan sesuai untuk individu, syarikat kecil dan sederhana, tetapi juga rancangan peringkat perusahaan yang disesuaikan dengan keperluan unik pelanggan. Oleh itu, anda boleh memilih rancangan dengan sumber dan harga yang sesuai untuk anda dari 5 rancangan berikut:

Pelan asas bermula pada $ 20.83 / bulan dengan penagihan tahunan yang membawa penurunan harga 2 bulan jika anda memutuskan untuk komited selama setahun. Rancangan bulan ke bulan dijual pada harga $ 25 / bulan, yang agak mahal memandangkan ia hanya menyokong sehingga 5 pemasangan WordPress dan 60,000 paparan halaman di semua laman web yang dihoskan anda.

Pelan Pressable yang paling popular berharga $ 37.50 / bulan (atau $ 45 bulan ke bulan) dan menyokong sehingga 10 laman WordPress dan 200,000 paparan halaman bersama.

Pelan peringkat tertinggi dalam kategori ini boleh memuatkan 20 laman WordPress dan menyokong sehingga 400,000 paparan halaman bersama.

Mereka yang ingin menjadi tuan rumah lebih daripada 20 laman WordPress, dapat menghubungi Pressable untuk rancangan khusus atau boleh memilih dari dua rancangan yang dirancang untuk organisasi (Agensi & VIP) yang ingin menjadi tuan rumah 30+ laman web dan mengharapkan jumlah trafik yang tinggi.

Pelan Agensi berharga $ 135 / bulan, termasuk hosting untuk 30 + laman web dan dikonfigurasi untuk menangani 600,000 + paparan halaman. Pelan VIP berharga $ 750 / bulan dan termasuk hosting untuk 100 + laman web dan dapat menangani 5,000,000 paparan halaman.

Ketika datang ke web hosting, percubaan percuma jarang berlaku kerana kebanyakan host web akan menawarkan jaminan pengembalian wang. Pressable mengambil pendekatan lain, menawarkan percubaan 15 hari dan tanpa jaminan wang dikembalikan.

Sekarang setelah anda mengetahui kedudukan Pressable mengenai harga dan rancangan, mari kita lihat ciri lain yang anda harapkan dengan rancangan ini.

Ciri-ciri yang boleh ditekan & Nilai

Semua rancangan hosting Pressable dilengkapi dengan ciri-ciri berikut:

 • Rangkaian penghantaran kandungan MaxCDN disertakan secara percuma, yang memastikan muat halaman cepat di mana sahaja pelawat anda berada di dunia;
 • Sijil SSL percuma menggunakan Let’s Encrypt;
 • Caching untuk penyampaian kandungan yang pantas kepada pengunjung anda (menggunakan batcache sebagai cache halaman dan menyimpannya di memcache);
 • Laman pementasan dan alat pengklonan 1-klik untuk membuat persekitaran pengujian yang membolehkan anda dengan mudah mendorong perubahan ke laman langsung anda atau menolak keseluruhan laman web yang diklon;
 • Pengoptimuman sisi pelayan: pelayan dioptimumkan untuk meningkatkan prestasi laman WordPress anda;
 • Akses laman web dan muat naik melalui SFTP;
 • Kemungkinan untuk membuat akaun masuk untuk kolaborator ke laman web anda (mis. Pereka web atau pembangun). Apabila kolaborasi berakhir, anda boleh membatalkan bukti kelayakan ini dan mereka tidak lagi dapat membuat perubahan;
 • Penghijrahan laman web percuma sehingga 5 laman web;
 • Sandaran harian: jika ada yang salah, anda boleh memulihkan laman web anda dari sandaran mereka tanpa bayaran. Pressable menyimpan sandaran pangkalan data anda selama dua minggu dan kandungan selama dua hari terakhir;
 • Peningkatan yang diuruskan: Boleh ditekan mengurus sebarang kemas kini ke teras WordPress dan patch keselamatan digunakan dalam masa satu jam dari pembebasannya;
 • Pengimbasan dan penyingkiran perisian hasad: Tekanan melakukan imbasan dan penghapusan setiap malam dan firewall aplikasi web memastikan laman web anda dijaga dengan selamat;
 • Perlindungan terhadap serangan kekuatan kasar: Tekanan menggunakan sistem pengesanan pencerobohan untuk memantau dan menyekat percubaan pencerobohan;
 • Sokongan WordPress khusus: salah satu kelebihan hosting WordPress yang dikendalikan adalah sokongan WordPress yang pakar;
 • Panel Kawalan Boleh Dikustomisasi.

Semua ciri ini lebih kurang khas untuk perkhidmatan hosting WordPress yang diuruskan. Seperti penyedia hosting WP yang dikendalikan lain (mis. WP Engine atau Pressidium), Pressable tidak menjual domain atau menawarkan hosting e-mel. Sebaliknya, mereka memberi tumpuan untuk memberikan pengalaman hosting terurus yang lengkap. Sekiranya anda mahukan keseluruhan pakej (domain, hosting e-mel, dan pelayan yang dioptimumkan WordPress), kami mengesyorkan memilih perkhidmatan InMotion Hosting atau BlueHost.

Rancangan hosting Pressable.com dilengkapi dengan beberapa plugin yang telah dipasang sebelumnya seperti Akismet, Jetpack, VaultPress, Batcache, Gauge.es, dan plugin dalaman Pressable sendiri.

Seperti mana-mana hosting WordPress yang dikendalikan, terdapat beberapa plugin yang dibatasi oleh Pressable, dan ini biasanya termasuk plugin yang sudah ada di dalam infrastruktur hosting atau yang tidak dapat bermain dengan baik pada sistem Pressable kerana fungsi pendua atau gangguan. Sebagai contoh, pemalam cache seperti W3 Total Cache, WP Rocket atau WP Super Cache tidak dibenarkan di Pressable. Plugin ini boleh mengganggu sistem cache Pressable sendiri dan boleh menyebabkan laman web anda menjadi perlahan.

Untuk senarai lengkap plugin yang tidak dibenarkan di Pressable, sila rujuk bahagian FAQ di Knowledgebase Pressable.

Terdapat beberapa aspek perkhidmatan Pressable yang tidak akan mereka lalui, iaitu spesifikasi teknikal pelayan mereka dan jaminan masa operasi. Malangnya, tempoh percubaan 15 hari berada dalam jangka pendek untuk menguji prestasi waktu operasi, dan jaminan wang dikembalikan 60 hari yang ditawarkan oleh Pressidium dan WP Engine, atau lebih baik lagi, jaminan wang dikembalikan 90 hari yang ditawarkan oleh InMotion Hosting nampaknya seperti alternatif yang lebih baik.

Sokongan Pelanggan yang boleh ditekan

Pressable mempunyai pasukan sokongan WordPress khusus yang dapat dihubungi melalui telefon untuk pertanyaan pra-penjualan, secara langsung melalui e-mel di [email protected], atau dengan mengirimkan tiket sokongan dari MyPressable Control Panel, di mana anda dapat mengesan status tiket anda.

Boleh ditekan tidak menawarkan sokongan 24/7, pasukan sokongan mereka tersedia dari hari Isnin hingga Jumaat, antara 8 pagi dan 10 malam CST. Sokongan tersedia pada waktu lain dan pada hujung minggu juga untuk masalah kecemasan di seluruh sistem, namun, tidak begitu kuat seperti pada hari kerja.

Anda juga boleh menelusuri pangkalan pengetahuan Pressble untuk memulakan tutorial, Soalan Lazim, dan maklumat berguna lain mengenai rancangan hosting terurus yang tersedia di Pressable.

Pasukan sokongan Pressable telah menerima beberapa ulasan campuran dengan beberapa pelanggan mengadu sokongan yang kurang dan tidak responsif, sementara yang lain memuji mereka atas pertolongan dan kepakaran mereka. Oleh kerana Pressable menawarkan percubaan percuma selama 15 hari, kami menasihatkan anda untuk menguji sendiri sokongan pelanggan mereka untuk melihat sama ada anda berpuas hati dengan mereka.

Kelebihan & Kekurangan Pressable.com

Adakah Pressable bersedia untuk waktu perdana atau mereka masih perlu meningkatkan permainan mereka? Di sinilah Tekanan bersinar dan di mana mereka masih perlu melakukan penambahbaikan:

Kelebihan

 • CDN premium disertakan dengan semua rancangan;
 • Imbasan dan penyingkiran perisian hasad automatik;
 • Ciri pementasan laman web yang berguna;
 • Kawalan akses kolaborator;
 • Cuti 2 bulan dengan bil tahunan;
 • Sandaran dan kemas kini automatik;
 • Hingga 5 migrasi laman web percuma.

Keburukan

 • Hanya percubaan percuma selama 15 hari, tanpa jaminan wang dikembalikan;
 • Tiada jaminan masa bekerja;
 • Tiada sokongan langsung atau sokongan 24/7.

Pressable telah mendapat maklumat penting dari hosting WordPress yang dikendalikan dan merangkumi beberapa alat berkaitan prestasi yang kukuh dan perlindungan keselamatan untuk laman WordPress anda. Ia juga mempunyai rancangan untuk keperluan yang berbeza dan pada titik harga yang berbeza, namun, kami merasakan bahawa Pressable tidak dapat bekerja lebih jauh dibandingkan dengan penyedia hosting terkelola lain dan bahkan penyedia hosting bersama yang juga menawarkan hosting yang dioptimumkan WordPress.

Kesimpulan Kajian Pressable.com

Penyelesaian hosting WordPress yang dikendalikan oleh Pressable sangat sesuai untuk pemilik laman web yang perlu menjadi tuan rumah banyak laman WordPress, tetapi tidak mahu terikat dengan pengurusan dan pengurusan mereka, dan tidak keberatan bahawa kemudahan ini datang dengan tambahan harga. Sayangnya, kekurangan Pressable di beberapa bidang (ketersediaan sokongan dan ketelusan waktu operasi), yang menghalangnya daripada menjadi pesaing yang kuat untuk hosting WordPress terurus terbaik.

Jaminan pulangan wang 60 hari WP Engine dan Pressidium.com, waktu operasi yang disokong SLA, dan sokongan pelanggan 24 jam hanya mengatasi penawaran Pressable dalam dunia hosting WordPress yang dikendalikan.

Mereka yang mencari hosting dikongsi berpatutan yang dioptimumkan untuk WordPress yang merangkumi domain percuma, lalu lintas tanpa had, storan tanpa had, dan ciri hosting dan hosting e-mel tanpa had yang setanding dengan yang ditawarkan oleh Pressable dinasihatkan untuk melihat rancangan InMotion Hosting atau BlueHost’s WordPress yang dioptimumkan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector