Ulasan Pressidium.com

Pressidium.com menawarkan hosting WordPress yang diuruskan dengan selamat, pantas dan boleh dipercayai melalui sejumlah rancangan lengkap yang dibuat untuk memenuhi permintaan pengguna individu dan perniagaan. Walaupun tidak sepopuler penyedia hosting WordPress yang dikendalikan lain, seperti yang akan kita lihat dalam tinjauan Pressidium.com ini, infrastruktur hosting dan fitur hostingnya setanding dengan yang ditawarkan oleh penyedia hosting nama besar.


Gambaran Keseluruhan Syarikat Pressidium

Pressidium.com mungkin merupakan salah satu rahsia yang paling baik disimpan dalam industri hosting WordPress yang dikendalikan dan walaupun masih dalam proses mendapatkan tempat, ia pasti antara penyelesaian hosting khusus WordPress terbaik yang dipilih oleh syarikat teknologi, media, universiti, agensi digital dan syarikat Fortune 500. Di seluruh dunia, syarikat ini mempunyai pelayan di Eropah, Amerika Utara, Jepun, Asia Tenggara dan Oceania.

Beribu pejabat di London, United Kingdom, Pressidium.com ditubuhkan pada tahun 2013 oleh sekumpulan empat jurutera dan pembangun yang berpengalaman: Andrew Georges, John Andriopoulos, Giannis Zachariadis dan Filip Slavik. Kumpulan ini membayangkan penciptaan penyelesaian hosting WordPress yang diuruskan dengan kegagalan yang selamat, terukur dan prestasi yang juga selamat dan sepantas kilat.

Usaha mereka berjaya dengan berjaya dan pada tahun 2015 dan 2016, Pressidium dianugerahi Prestasi Hosting WordPress Tingkatan Atas, mengalahkan hos WordPress terkawal lain yang popular.

Rancangan Pressidium & Harga

Begitu juga dengan penyedia hosting WordPress yang diuruskan yang lain (mis. WP Engine), Pressidium.com mengenakan caj berdasarkan jumlah lawatan bulanan. Setiap rancangan membolehkan anda membayar bulan ke bulan atau setiap tahun. Mereka yang memilih pengebilan tahunan, berhak mendapat potongan 20% (percuma 4 bulan!).

Hanya satu daripada 5 rancangan hosting WordPress yang dikendalikan oleh Pressidium yang dirancang untuk pemula (pelan Mikro), rancangan lain ditujukan untuk pengguna atau perniagaan yang maju. Mari lihat bagaimana setiap rancangan dikonfigurasikan dan berapa harganya:

Mikro

Pelan Mikro adalah rancangan peringkat permulaan Pressidium yang ditujukan untuk pemula. Ia dirancang untuk 10 ribu lawatan unik setiap bulan dan 1 pemasangan WordPress (mandiri). Pelan ini berharga $ 21 / bulan dengan bil tahunan atau $ 24.90 / bulan dengan pengebilan bulan ke bulan.

Dari segi sumber daya dan ciri, inilah yang disertakan dengan rancangan Mikro: penyimpanan SSD HA 5 GB, lebar jalur tanpa had, SSL termasuk sokongan penuh untuk sijil Let’s Encrypt, PHP 7, persekitaran pementasan, dan tiket 24/7 & e-mel Sokongan Pakar oleh jurutera DevOps.

Dengan tambahan $ 10 / bulan, anda boleh mengaktifkan CDN berkuasa HTTP / 2 Pressidium dan anda boleh menambah pemasangan WordPress tambahan dengan harga $ 14.90 / setiap pemasangan tambahan.

Peribadi

Pelan Peribadi berharga $ 42 / bulan dengan bil tahunan atau $ 49.90 sebulan ke bulan. Pelan ini dikonfigurasikan hingga 3 pemasangan WordPress (mandiri) dan 30k lawatan unik setiap bulan.

Pelan ini menggandakan penyimpanan SSD pelan Mikro (10 GB), lebar jalur tidak terhad, termasuk PHP 7, SSL, persekitaran pementasan, dan sokongan Pakar. CDN berkuasa HTTP / 2 juga disertakan secara percuma.

Profesional

Pelan Profesional merangkumi hingga 10 pemasangan WordPress (mandiri + multisite), lebar jalur tanpa had, storan SSD HA 20 GB, dan semua ciri lain yang disertakan dengan rancangan Peribadi.

Perniagaan

Pelan ini dirancang untuk 500k lawatan unik setiap bulan dan sehingga 25 pemasangan WordPress (mandiri + multisite). Ia hadir dengan lebar jalur tanpa had yang ditawarkan dengan setiap rancangan, penyimpanan SSD HA 30 GB, PHP 7 atau HHVM, CDN, SSL, persekitaran pementasan, dan Sokongan Pakar dengan pengurus akaun khusus.

Harga bulan ke bulan bagi rancangan Perniagaan adalah $ 299.90 / bulan, sementara rancangan tahunan turun menjadi $ 250 / bulan.

Perniagaan Plus

Pelan dengan sumber terbanyak dikonfigurasikan untuk pemasangan sehingga 50 WP (mandiri & multisite) dan 1 juta lawatan bulanan yang unik. Walaupun anda dikenakan dua kali ganda harga rancangan Perniagaan, anda hanya mendapat storan HA SSD 10 GB tambahan. Semua ciri lain dari rancangan Perniagaan termasuk dalam rancangan Business Plus juga.

Mereka yang bimbang akan mengatasi had bulanan rancangan mereka, tidak perlu risau, kerana Pressidium tidak mengenakan bayaran untuk kenaikan lalu lintas secara tiba-tiba dan tidak akan membataskan laman web anda dengan cara apa pun. Walau bagaimanapun, jika laman web anda sentiasa melebihi had rancangan anda, anda akan dicadangkan peningkatan.

Seperti yang anda perhatikan, Pressidium tidak menawarkan hosting e-mel, dengan alasan bahawa mereka tidak mahu mengorbankan kualiti berbanding kuantiti dalam usaha mereka untuk menawarkan hosting WordPress terbaik dalam talian.

Pressidium.com juga menyediakan rancangan khusus untuk perusahaan yang memerlukan skalabilitas telus, sokongan DevOps kelas pertama, dan seni bina hosting web yang mantap.

ciri-ciri & Nilai Pressidium

Pressidium menawarkan hosting WordPress terurus dengan terbaik melalui pelbagai ciri dan alat berkaitan keselamatan, prestasi, dan kebolehgunaan. Tanpa menyeluruh, berikut adalah ciri-ciri yang menjadikan Pressidium sebagai lawan yang pantas dari mana-mana hosting WordPress yang dikendalikan di pasaran:

  • Prasarana canggih: pelayan seimbang dengan ketersediaan tinggi dibina untuk skalabiliti dan prestasi, dan mengekalkan semua ciri canggih yang diperlukan untuk menjalankan mana-mana laman WordPress;
  • Pengurusan pelayan penuh, DevOps, kemas kini automatik terurus & sandaran automatik: Pressidium memikul beban mengurus laman WordPress anda di setiap peringkat, sehingga anda dapat mendedikasikan diri sepenuhnya untuk mengembangkan perniagaan anda;
  • Laman web pementasan: dengan satu klik butang anda boleh melihat pratonton laman web anda, membuat perubahan dan menguji ciri sebelum ditayangkan. Ini adalah ciri yang sangat berguna untuk pembangun;
  • Keselamatan terkawal dari hujung ke hujung: Pressidium melaksanakan sekumpulan kawalan keselamatan dan langkah-langkah pertahanan untuk memastikan bahawa laman web anda tidak pernah berkompromi;
  • Pemantauan perisian hasad & penyingkiran: Platform Pressidium secara proaktif mengimbas, mengesan dan membuang perisian hasad dan menangkis serangan jahat pada tahap infrastruktur, tanpa memerlukan pelanggan memasang pemalam dan menggunakan kaedah penambahbaikan. Pressidium juga berjanji untuk memperbaiki laman web anda secara percuma sekiranya laman web anda tidak dijangkiti;
  • Firewall Aplikasi Web Terurus (WAF): Pressidium melancarkan WAF proprietari, yang menumpukan pada keselamatan laman WordPress anda;
  • Penapisan bot buruk: sebahagian daripada timbunan keselamatan Pressidium, ciri ini mengenal pasti dan menolak trafik jenis ini, sambil membenarkan enjin carian asli mengindeks laman web anda dengan bebas;
  • Persekitaran yang dikunci sepenuhnya: keselamatan terjamin walaupun terhadap serangan dari dalam, persekitaran terkunci sepenuhnya dan tersekat dibuat lengkap dengan izin terhad dan kumpulan pelaksanaan PHP sisi pelayan khusus;
  • Perkhidmatan SFTP: nikmati keselamatan tambahan SFTP, semasa mengakses semua laman WordPress anda;
  • Storan berasaskan SSD berskala web dengan ketersediaan tinggi;
  • Platform cache 5 lapisan pelbagai peringkat: merangkumi pelbagai lapisan keselamatan, pengimbangan beban dan cache sistem;
  • Integrasi CDN: kecuali untuk rancangan Mikro, semua rancangan hosting Pressidium disertakan dengan CDN;
  • Pengoptimuman PHP: masa pemprosesan Pressidium PHP yang sangat mahal meningkatkan lagi prestasi laman web;
  • Pecutan SSL: menawarkan pengalaman melayari SSL yang selamat dan dipercepat;
  • Panel kawalan tersuai: mengurus semua laman web WordPress anda dengan mudah dengan antara muka ringkas Pressidium yang menampilkan analisis penggunaan dan lalu lintas, penyebaran satu klik, kemas kini automatik dan manual, pengurusan cache, pengurusan pemalam, penyihir migrasi, pentadbiran pangkalan data melalui PHPMyAdmin, dll .;
  • 95% ketersediaan perkhidmatan disokong oleh SLA: untuk setiap jam Pressidium gagal memenuhi ketersediaan perkhidmatan yang dijamin, pelanggan akan dikreditkan 5% daripada bayaran bulanan mereka;
  • 60-jaminan wang dikembalikan hari;
  • Penghijrahan laman web percuma;
  • Sokongan WordPress pakar.

Ciri-ciri ini membuktikan bahawa Pressidium lebih bersedia untuk menjalankan pengurusan laman web WordPress anda yang menyeluruh, merangkumi semua aspek keselamatan, ketersediaan, sandaran dan prestasi laju. Semua ciri hosting ini terdapat pada harga yang setanding dengan perkhidmatan WordPress yang diuruskan yang lain, jadi anda tidak perlu menggali poket anda untuk mendapat manfaat daripada infrastruktur hosting peringkat premium.

Sokongan Pelanggan Pressidium

Bantuan dan sokongan tersedia melalui pelbagai saluran termasuk kata kunci yang dapat dicari, yang didokumentasikan secara menyeluruh dan entri dipecah menjadi beberapa kategori (seperti sandaran, migrasi, cache, WordPress, penyelesaian masalah, dll.).

Sekiranya saluran sokongan swalayan tidak membantu anda mencari jalan keluar untuk masalah anda, anda boleh menghubungi Pressidium secara langsung melalui surat di [email protected], dengan menghantar tiket sokongan atau dengan menghubungi mereka melalui sokongan telefon.

Pasukan sokongan Pressidium menawarkan sokongan WordPress yang pakar terima kasih kepada jurutera teknikal berkemahiran tinggi yang memimpin pasukan sokongan. Pelanggan Business dan Business Plus juga akan mendapat pengurus akaun khusus.

Selain daripada ini, Pressidium juga menggunakan sejumlah langkah-langkah keselamatan dan pemantauan proaktif yang beroperasi 24/7 untuk memastikan laman web WordPress anda berjalan dengan lancar dan ancaman keselamatan dapat ditangani.

Kelebihan & Kekurangan Pressidium.com

Sekiranya Pressidium berada di kedudukan teratas dalam senarai semasa mencari hosting WordPress yang dikendalikan? Mari lihat kebaikan dan keburukan:

Kelebihan

  • Boleh dipercayai & pelayan pantas;
  • Jaminan masa upah 99.95% disokong oleh SLA;
  • Ciri WP maju yang hebat;
  • CDN, SSL, dan sandaran laman web percuma;
  • Senjata keselamatan yang kuat;
  • Pemindahan laman web percuma;
  • Jaminan pulangan wang 60 hari;
  • Panel kawalan yang bersih dan kemas.

Keburukan

  • Tiada hosting e-mel;
  • Sistem penetapan harga berdasarkan lawatan mungkin tidak sesuai dengan keinginan semua orang;
  • Tidak mesra pemula.

Infrastruktur kelas perusahaan Pressidium.com disesuaikan untuk WordPress. Berbagai ciri canggih dan skalabilitas tinggi memenuhi keperluan profesional, perniagaan kecil dan besar.

Kesimpulan Kajian Pressidium.com

Pengehosan yang ditawarkan oleh Pressidium menonjol melalui keserbagunaannya. Mereka yang mencari penyelesaian hosting yang berskala, berprestasi dan gagal untuk laman WordPress mereka, akan mendapat perkhidmatan terbaik yang mengetahui selok-belok hosting WordPress, dan menawarkan semua ciri yang diperlukan untuk pengurusan WordPress yang berjaya. Jaminan pulangan wang 60 hari yang murah hati, sokongan teknikal yang sempurna, dan jaminan masa pakai SLA adalah lapisan gula pada kek.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map