Ulasan StableHost

Syarikat hosting, StableHost adalah milik persendirian, dan telah ditubuhkan pada tahun 2009. Syarikat ini merupakan syarikat baru dan kecil, yang hanya mempekerjakan sekitar 10 orang, tetapi mereka berdedikasi untuk menyediakan perkhidmatan hosting bersama dan maya yang berkualiti kepada perniagaan kecil dan sederhana. Syarikat menggunakan kualiti perkakasan terbaik untuk memastikan prestasi terbaik pelayan mereka dan memberikan pengalaman hosting web yang stabil.


StableHost menggunakan pemacu SSD dan modul cache LiteSpeed ​​PHP di pelayan mereka, yang 9 kali lebih pantas daripada rancangan hosting biasa dari pesaing mereka. Akaun disokong dengan cPanel, yang menjadikan pengurusan laman web sangat mudah. Syarikat itu mendakwa bahawa akaun hosting (bergantung pada rancangan yang anda pilih) disediakan dalam masa sepuluh minit setelah pembayaran selesai.

Oleh kerana terdapat permintaan yang tinggi untuk hosting bersama yang berpatutan di antara perniagaan kecil dan individu, terdapat semakin banyak penyedia yang berusaha memanfaatkannya. Anda boleh menjumpai banyak laman web yang menjanjikan dengan rancangan hosting bersama yang sebenarnya menyediakan perkhidmatan yang agak buruk. Dan orang hanya menyedari ini setelah mereka membeli bungkusan itu.

Sekiranya anda seorang juruweb yang tidak berpengalaman – dan sebilangan besar orang yang benar-benar memerlukan perkhidmatan hosting bersama – maka anda boleh terjebak dengan mudah. Inilah sebabnya mengapa anda perlu membaca ulasan seperti ini. Di sini, kita akan membincangkan mengenai penyedia hosting web yang menawarkan rancangan hosting bersama berkualiti tinggi untuk pemula. Ia dipanggil StableHost, sebuah syarikat yang ditubuhkan oleh sekumpulan kecil pakar yang ingin memberikan perkhidmatan yang kuat dan boleh dipercayai untuk semua orang.

Walaupun StableHost bukan antara nama terbesar dalam industri, mereka pasti bertambah baik dari hari ke hari. Mereka melaburkan sebahagian besar pendapatan mereka kembali ke syarikat, membeli perkakasan terkini dan memastikan sokongan pelanggan mereka tersedia sepanjang masa. Tanpa basa-basi lagi, mari kita lihat apa yang ditawarkan oleh penyedia hosting web ini.

Hosting Bersama Berkelompok dengan StableHost

Dengan melihat rancangan hosting mereka, anda dapat melihat dengan segera bagaimana StableHost berbeza dari kebanyakan penyedia lain. Mereka menawarkan hosting berkelompok, yang mirip dengan hosting cloud. Ini bermaksud bahawa laman web anda akan dikuasakan oleh bukan hanya satu pelayan, tetapi dengan menggunakan sumber dari banyak pelayan. Adalah menjadi kebiasaan di kalangan penyedia untuk menjalankan beberapa laman web pada satu pelayan.

Sekiranya sesuatu yang tidak dijangka berlaku dengan pelayan itu, semua laman web tersebut akan di luar talian. Anda tidak dapati terdapat banyak penyedia yang menawarkan hosting berkelompok di antara perkhidmatan mereka. Ini adalah kaedah terbaik untuk memastikan masalah yang berkaitan dengan pelayan minimum. Dalam rancangan hosting bersama mereka, terdapat juga beberapa ciri hebat yang disertakan. Sebagai pilihan hosting yang paling murah, laman web Starter mereka membolehkan anda hanya mempunyai satu laman web.

Walau bagaimanapun, selebihnya tidak terhad. Terdapat ciri yang hanya dapat Anda dapatkan jika memilih paket Platinum mereka, seperti Sokongan VIP, Penyaringan Spam dan pilihan pembaikan sekiranya data anda diretas atau dikompromikan. Dengan harga bulanan $ 28.50, rancangan ini mempunyai kos yang hampir sama dengan pelan VPS purata di pasaran. Namun, ia sangat bernilai kerana anda mendapat begitu banyak tambahan dan CPU 2 teras.

Lagipun, terdapat sebilangan besar perniagaan besar di luar sana yang memerlukan rancangan hosting bersama yang lebih kuat daripada rata-rata dan bukannya menggunakan VPS. Ketika menggunakan perisian tambahan, anda mendapatkan panel kawalan MySQL, cPanel, Apache, Varnish dan cPanel dengan setiap rancangan StableHost. Sekiranya anda mahukan akses SSH juga, anda boleh menambahkannya ke dalam rancangan anda untuk mendapatkan wang tambahan. Selain itu, anda boleh memilih dari beratus-ratus aplikasi yang tersedia secara percuma.

Hosting VPS yang tidak dikendalikan dengan StableHost

Sekiranya rancangan hosting bersama terkuat mereka tidak menyediakan sumber yang mencukupi kepada anda, maka langkah seterusnya adalah mencuba rancangan hosting VPS. Mereka pasti berpatutan, terutamanya jika anda mempertimbangkan nilai yang anda dapat untuk harganya. Pelan StableHost VPS juga didasarkan pada teknologi kluster dan pelayan terkemuka yang menjamin prestasi tinggi untuk laman web anda.

Banyak perniagaan lebih suka hosting VPS yang tidak dikendalikan dan dengan penyedia ini, mereka dapat memilikinya tanpa memasang panel kawalan atau sistem operasi. Sekiranya anda memilih salah satu rancangan ini, anda boleh memasang OS yang anda mahukan di pelayan. Salah satu perkara terbaik dalam rancangan StableHost ini ialah anda boleh mendapatkan sokongan Tahap 3 sepanjang masa. Pasukan sokongan teknikal mereka terdiri daripada pakar yang bersedia mencari penyelesaian walaupun untuk masalah yang paling biasa.

Setelah mendaftar, anda akan dapat memberi tumpuan kepada pekerjaan anda dengan lancar. Mereka bahkan tidak akan meminta bayaran persediaan sekiranya anda perlu memasang sesuatu. Oleh kerana terdapat banyak rancangan untuk dipilih, anda pasti akan mendapat rancangan yang sempurna yang tidak memerlukan anda menangani lebihan sumber. Secara keseluruhan, StableHost memberi anda lebih banyak kebebasan daripada biasa dengan rancangan VPS mereka. Mereka benar-benar menonjol dengan menawarkan perkhidmatan luar biasa yang tidak memerlukan anda mempunyai OS atau panel kawalan tertentu.

Pendaftaran Domain, Penapisan Spam dan Banyak Lagi

Seperti banyak penyedia lain, StableHost juga berada dalam perniagaan pendaftaran domain. Mereka membuat penciptaan domain lebih mudah dengan menolong anda memberi cadangan ketika anda berusaha mencari yang paling sesuai untuk perniagaan anda. Dalam pendaftaran domain, terdapat juga perlindungan WHOIS. Ciri ini menyembunyikan maklumat domain anda dari pengguna lain, sehingga mereka tidak dapat melihat nama pemiliknya.

Lalai bagi kebanyakan penyedia hosting web adalah menyediakan maklumat ini untuk semua orang, yang pastinya tidak seperti yang diinginkan oleh kebanyakan webmaster. Di StableHost, ciri perlindungan ID adalah percuma dengan setiap pakej. Anda juga boleh mendapatkan penapis spam langsung dari kelawar dengan tempoh percubaan percuma selama 15 hari. Sekiranya anda bosan mengumpulkan banyak e-mel dalam peti masuk anda, maka alat ini pasti dapat membantu.

Senarai Ciri StableHost Komprehensif

Terdapat beberapa ciri popular yang boleh anda perolehi dengan mendaftar ke salah satu rancangan StableHost. Sekiranya anda ingin mengamankan data anda dengan sandaran, simpan sedikit masa dengan persediaan satu klik dan nikmati lebih banyak tambahan dengan perkhidmatan hosting, maka anda pasti harus memilih syarikat ini. Berikut adalah senarai yang merangkumi faedah yang anda dapat dengan hos ini:

 • Tempoh Bayaran Balik 45 Hari – Sekiranya anda mendaftar ke salah satu penjual semula atau rancangan terurus mereka dan anda tidak menyukai apa yang anda dapat, anda boleh meminta wang anda kembali dalam 45 hari. Walaupun tidak popular di kalangan penyedia hosting web untuk menawarkan bayaran balik untuk VPS, StableHost masih memutuskan untuk memberi anda 7 hari untuk mencubanya tanpa komitmen.
 • Pembina Laman Web – Mereka juga menyediakan pembina laman web untuk pengguna yang tidak berpengalaman dalam reka bentuk web dan ingin membina laman web sendiri.
 • Sijil SSL – Sekiranya anda ingin membina kepercayaan pelanggan anda, maka SSL sangat diperlukan. Orang selalu berasa lega apabila melihat bar hijau di atas laman web anda.
 • Pemalam dalam Softaculous – Ini adalah pemasang terkenal yang dapat membantu anda mencari tambahan yang berguna dan membolehkan anda menerapkannya ke laman web anda dengan satu klik.
 • Sokongan Teknologi Teratas – Banyak panduan dan video berguna terdapat di pangkalan pengetahuan mereka. Selain itu, anda boleh meminta bantuan pada bila-bila masa.
 • Panel Kawalan Mesra Pengguna – Anda mendapat cPanel, yang merupakan panel kawalan paling popular di Internet. Ia mudah digunakan dan menyelesaikan tugas dengan cepat setiap kali anda perlu menguruskan rancangan hosting anda.
 • Akaun E-mel Tanpa Had – Ini adalah ciri yang sangat berguna yang disediakan oleh kebanyakan syarikat hosting web. Selain akaun tanpa had, anda juga mendapat responden automatik. Sekiranya anda menambahkan penapis spam ke persamaan, hasil akhirnya akan sempurna.
 • Pendaftaran Nama Domain – Tidak perlu mencari pendaftar domain, anda hanya boleh mendaftar ke salah satu rancangan StableHost dan mendapatkan domain di tempat yang sama. Lagipun, siapa yang mahu membuang masa tambahan untuk itu?
 • Pemindahan Percuma – Sekiranya anda sudah mempunyai laman web, anda mungkin ingin memindahkannya ke pelayan baru. Nasib baik, StableHost dapat melakukannya secara percuma. Namun, perlu diingat bahawa syarikat lebih suka mengelakkan pemindahan data dari host yang kurang dioptimumkan.

Sokongan Pelanggan yang Boleh dipercayai Sepanjang Jam

Berita baiknya adalah bahawa StableHost memberikan sokongan yang luar biasa walaupun anda memilih rancangan termurah mereka. Pasukan pakar mereka bukan sahaja bermanfaat tetapi mereka juga tersedia sepanjang masa, setiap hari. Syarikat ini begitu yakin dengan sokongan mereka sehingga anda dapat melihat nombor telefon dengan segera di laman utama mereka.

Itu tidak hanya dipaparkan dalam font besar, tetapi ada juga pesan “Hubungi” yang membina kepercayaan setiap pengunjung. Selain telefon, anda juga boleh menghubungi mereka melalui tiket, e-mel dan Soalan Lazim. Belum lagi bahawa pengetahuan mereka yang luas dapat menyelesaikan masalah anda sepanjang masa. Seperti yang dijelaskan oleh StableHost, pasukan sokongan pelanggannya mempunyai kepakaran dan minat yang tinggi untuk hosting web.

Menjalankan perkhidmatan yang dipercayai seperti ini cukup mengagumkan dari syarikat kecil ini. Mereka tahu bahawa pengguna yang menghadapi masalah serius tidak dapat menunggu lama. Bagi banyak perniagaan, walaupun satu jam waktu henti boleh mengakibatkan kehilangan pendapatan yang besar.

Ringkasan

Secara keseluruhan, anda boleh mendapatkan banyak rancangan hebat di StableHost yang dapat memenuhi keperluan anda. Ini adalah pilihan yang tepat untuk individu yang ingin memulakan blog mereka sendiri, dan kami juga mengesyorkannya untuk perniagaan kecil dan sederhana. Rancangan mereka memberikan prestasi terbaik dipasangkan dengan sebilangan besar ciri, terutama jika anda memilih salah satu rancangan VPS.

Dan perkara paling hebat mengenai StableHost ialah mereka mempunyai niat jujur ​​untuk melabur dalam perniagaan mereka dan meningkatkan perkhidmatan. Adalah tidak biasa di kalangan syarikat hosting web untuk menyediakan perkakasan dan sokongan terkini pada masa yang sama. Penyedia ini pasti membuat pelanggan mereka merasa seperti baru memenangi jackpot.

Keputusan akhir kami adalah bahawa jika anda mahukan rancangan hosting bersama atau VPS yang dapat melancarkan perniagaan anda, anda pasti harus mencuba StableHost dan melihat bagaimana kelanjutannya.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map