Ulasan TMDHosting

Sekiranya anda ingin mewujudkan kehadiran dalam talian yang kukuh untuk perniagaan anda, dua perkara pertama yang perlu anda temui adalah perkhidmatan hosting web dan pendaftar yang baik di mana anda boleh membuat nama domain. Dalam artikel ini, kami akan memperkenalkan Anda kepada salah satu pilihan terbaik sekarang untuk web hosting: TMD Hosting. Dengan melalui beberapa ciri utama dan keseluruhan perkhidmatan yang diberikan oleh syarikat, anda akan dapat memutuskan sama ada yang terbaik untuk anda atau tidak.


TMD Hosting adalah syarikat yang ditubuhkan pada tahun 2007 dan menarik banyak orang dengan perkhidmatannya yang boleh dipercayai sejak itu. Sebilangan besar pesaingnya, ia bermula dengan satu pusat data dan membuka jalan menuju kejayaan selama ini. Sekarang, mereka mempunyai banyak pusat data yang tersebar di Amerika dan Eropah, menjadikan perkhidmatan mereka tersedia untuk semua orang di wilayah yang dilindungi. Selanjutnya, kita akan membincangkan mengenai ciri-ciri teras yang ditawarkan oleh TMD Hosting.

Ciri-ciri Utama Pelan Hosting TMD

Salah satu perkara yang paling penting untuk dipertimbangkan ketika memilih penyedia hosting web adalah ciri-ciri yang ditawarkan dengan setiap pakej. Di TMD Hosting, terdapat banyak ciri berguna yang disediakan sebagai tambahan dengan rancangan mereka. Mari kami tunjukkan kepada anda ciri-ciri yang paling terkenal dalam senarai berikut:

 • Storan SSD – Dengan melabur dalam pemacu SSD, TMD Hosting menjamin kelajuan memuatkan halaman secepat kilat untuk semua pelanggan mereka. Sebilangan besar penyedia menetapkan harga yang lebih tinggi untuk rancangan berdasarkan SSD mereka. Di TMD Hosting, setiap rancangan berdasarkan SSD dan anda boleh mendapatkannya dengan harga yang berpatutan.
 • Sandaran dan Pendaftaran Domain Percuma – Walaupun $ 10 mungkin kelihatan seperti harga yang murah untuk domain, ia boleh menjadi tawaran yang sangat buruk jika anda membandingkannya dengan rancangan hosting web $ 3- $ 4 dengan disertakan domain percuma. Dengan rancangan hosting TMD, anda mendapat domain peringkat teratas secara percuma. Sebaliknya, data anda akan diamankan dengan sandaran automatik percuma. Sekiranya ada yang tidak betul, anda hanya boleh memulihkan sandaran dan teruskan di tempat yang anda tinggalkan.
 • Tiada Had pada Alamat E-mel – Jelas sekali, jika anda menjumpai penyedia yang tidak menawarkan alamat e-mel berjenama, maka anda pasti akan membuangnya. Sebilangan besar dari mereka memberikan alamat e-mel yang mencukupi, tetapi pilihan terbaik adalah selalu memilih rancangan yang menjamin alamat e-mel tanpa had. TMD Hosting adalah salah satu syarikat yang menawarkan ID e-mel tanpa had.
 • Sijil SSL Percuma – Dalam beberapa tahun kebelakangan, menjadi sangat penting untuk mendapatkan SSL jika anda mahu pelawat anda mempercayai laman web anda. Ini juga banyak membantu dalam mewujudkan SEO yang baik. TMD menyediakan sijil Let’s Encrypt SSL untuk semua orang yang memutuskan untuk mendaftar ke rancangan mereka dan percuma.
 • Templat Laman Web Percuma – Sekiranya anda mahu pelawat laman web anda kembali lagi, anda perlu memberikan kesan pertama yang baik. Templat laman web percuma yang disediakan oleh TMD memastikan bahawa anda menyambut pelawat anda dengan cara yang betul. Tidak perlu membayar templat premium, kerana penyedia ini menyediakan banyak untuk Magento, WordPress, OpenCart dan banyak lagi platform.
 • Perlindungan SpamExperts Spam – Internet penuh dengan spam dan penting untuk melindungi laman web anda daripada itu. Dengan memilih TMD Hosting, anda akan mendapat perlindungan spam percuma dari pasangan mereka, SpamExperts.

Pelan dan Harga Hosting TMD

Rancangan Hosting Berkongsi

Sekiranya anda ingin meletakkan perniagaan anda dalam talian atau hanya memulakan laman web peribadi, adalah idea yang baik untuk memulakan dengan rancangan hosting bersama. Ia bukan sahaja murah, tetapi jika anda memilih penyedia yang tepat, anda juga mendapat banyak ciri berguna dan spesifikasi yang baik. Kemudian, apabila laman web anda berkembang, anda boleh meningkatkannya ke rancangan yang lebih kuat pada bila-bila masa dengan TMD Hosting.

TMD mempunyai tiga rancangan yang berbeza dalam hal hosting bersama: Starter, Business dan Enterprise. Yang pertama adalah buku terlaris mutlak; sementara jika anda memilih rancangan Perniagaan, anda mendapat nilai terbaik untuk wang anda. Sekiranya anda ingin menjadi tuan rumah hanya satu laman web, anda harus memilih yang pertama, tetapi sekiranya anda mahukan lebih banyak lagi, maka dua rancangan lain akan berjaya. Masing-masing tersedia untuk pengguna Linux dan Windows juga.

Pelan Starter berharga hanya $ 2.95 sebulan dan ia memberi anda storan, lebar jalur dan panel kawalan cPanel tanpa had. Dengan rancangan bersama terkuat, anda mendapat beberapa ciri tambahan, tiga kali ganda prestasi dan mereka membolehkan anda menjadi tuan rumah laman web tanpa had dengan harga $ 12.95 sebulan. Perkara yang mengagumkan ialah anda mendapat sokongan premium dengan semua rancangan bersama.

Pelan Hosting VPS

Sekiranya laman web anda hampir tidak dapat bertahan dengan rancangan hosting bersama, tetapi anda tidak mahu melabur ke pelayan khusus, maka rancangan hosting VPS adalah yang anda perlukan. Ia serupa dengan pelayan khusus, memberikan anda kawalan yang hampir sama. Perbezaannya ialah anda berkongsi pelayan dengan pengguna lain. Di TMD Hosting, anda boleh memilih dari 5 rancangan hosting VPS berikut: Starter, Original, Smart, E-Commerce dan Super Powerful.

Pelaris mereka adalah rancangan Asal, sementara anda mendapat nilai terbaik untuk wang anda dengan pelan Pintar (seperti namanya). Kami akan menunjukkan rancangan paling murah dan paling mahal sehingga anda dapat membandingkan perbezaannya. Pelan Starter berharga hanya $ 19.97 sebulan dan memberikan anda penyimpanan 40GB, lebar jalur 3TB, CPU 2 teras dan RAM 2GB. Sekiranya anda memilih rancangan terkuat, anda perlu membayar $ 64.97 sebulan dan ia dilengkapi dengan storan 200GB, lebar jalur 10 TB, 6 teras CPU dan 12 GB RAM.

Anda boleh memilih lokasi sebelum memilih rancangan VPS anda: AS, Eropah, UK, Asia atau Australia. Selain itu, semua rancangan memberi anda cPanel atau WHM dan penyediaan percuma. Ini diuruskan sepenuhnya, jadi anda tidak perlu risau tentang perkara semasa menggunakan VPS mereka.

Pelayan Dedicated

Ini adalah rancangan dengan harga tertinggi. Anda boleh mendapatkan pelayan yang berkuasa sepenuhnya milik anda dengan harga yang berpatutan. Semasa perniagaan anda berkembang, anda mungkin akan sampai ke tahap ketika rancangan VPS terkuat tidak dapat menangani jumlah lalu lintas dan data yang dihasilkan oleh laman web anda. Dengan melabur ke pelayan khusus, masalah ini dapat diselesaikan dengan mudah.

TMD Hosting mempunyai 4 pelayan khusus yang berbeza: Starter, Original, Smart dan Super Powerful. Walau bagaimanapun, anda hanya boleh memilih dari pusat data yang terdapat di Amerika Syarikat dan Eropah. Untuk perkakasan, semua rancangan khusus mempunyai CPU Intel yang terpasang. Dengan pelan permulaan, anda mendapat storan 1TB, 4 teras CPU dan 8GB RAM dengan harga $ 79.97 sebulan.

Anda boleh meningkatkannya sehingga storan 4TB yang hebat, 8 teras CPU dan 32GB RAM dan harganya hanya $ 149.97 sebulan. Rancangan khusus mereka dikendalikan sepenuhnya dengan lebar jalur tanpa had, penyediaan percuma dan cPanel / WHM yang termasuk dalam pakej.

Jaminan Wang Dikembalikan

TMD Hosting memberi anda banyak masa untuk mencuba perkhidmatan mereka. Anda boleh mendapatkan pelayan dan menikmati semua faedah selama 60 hari. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan rancangan hosting mereka, anda membatalkan semuanya dan mendapatkan wang anda dengan segera.

Sangat jarang berlaku di dunia hosting web untuk mendapatkan jaminan pulangan wang 60 hari. Sebilangan besar pesaing di luar sana membayar balik kurang dari 30 hari, yang juga bukan sedikit waktu. Ini hanya menunjukkan bahawa TMD Hosting adalah syarikat serius yang benar-benar yakin akan perkhidmatannya, memberikan yang maksimum kepada pelanggannya

Waktu Waktu Pelayan

Setiap penyedia hosting web yang ingin memastikan perkhidmatan hosting yang unggul kepada pelanggan mereka harus memastikan waktu operasi pelayan setinggi mungkin. Perniagaan boleh kehilangan sejumlah besar pendapatan walaupun laman web mereka ditutup selama beberapa minit. TMD Hosting sememangnya berjaya dalam mengekalkan infrastruktur yang stabil.

Pelayan TMD jarang sekali beroperasi sehingga anda tidak dapat mencari syarikat hosting dengan waktu operasi yang lebih kuat. Perkhidmatan stabil seperti ini jelas bermanfaat bagi mana-mana perniagaan. Menurut pembekal, pelayan mereka beroperasi 99.99% sepanjang masa. Sudah tentu, kita tidak hidup dalam dunia yang sempurna jadi jika ada yang menyebabkan pelayan turun TMD akan memastikan bahawa bayaran bulanan seterusnya akan lebih murah.

Sokongan pengguna

Pasti salah satu pasukan sokongan pelanggan terbaik dalam industri. Menurut TMD Hosting, anda mendapat jawapan dalam masa 15 minit setelah anda mengemukakan soalan atau masalah anda dan ternyata, mereka tidak bergurau. Anda boleh menghubungi mereka melalui sembang langsung, tiket dan telefon. Kakitangan mereka bukan sahaja ramah, tetapi mereka juga bersedia mencadangkan tambahan dan ciri untuk projek anda dan anda juga tidak perlu bertanya.

Sokongan telefon mereka lebih pantas, membolehkan anda menghubungi seseorang dalam masa kurang dari satu minit. Perkhidmatan ini boleh berguna jika anda baru menggunakan web hosting dan memerlukan bantuan mengenai penyediaan, ciri atau perincian yang berkaitan dengan perkhidmatan mereka. Walaupun sokongan telefon tidak selalu tersedia (anda boleh melihat waktu bekerja), anda boleh menghubungi mereka melalui sembang langsung dan tiket bila-bila masa yang anda mahukan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map