Ulasan WebHosting.uk.com

WebHosting.uk.com adalah penyedia hosting yang berpusat di UK yang menawarkan pelbagai perkhidmatan sampingan termasuk pendaftaran domain, hosting e-mel, pembinaan laman web, dan penyelesaian keselamatan web. WHUK dikenali di pasaran hosting web UK kerana harganya yang rendah, perkhidmatan penghijrahan laman web percuma, rancangan hosting khusus aplikasi, dan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Mari kita lihat dalam tinjauan Webhosting.uk.com ini sama ada perkhidmatan hosting WHUK bermanfaat.


Gambaran Keseluruhan WebHosting.uk.com

Webhosting.uk.com ditubuhkan pada tahun 2001, dengan itu, hampir dua dekad wujud. Ini adalah kejayaan dalam industri yang sentiasa berubah dan berkembang. WHUK adalah sebahagian daripada Hyperslice Group yang menyediakan penyelesaian hosting dan aplikasi hosting awan kepada pangkalan pelanggan yang melebihi 35,000 di seluruh dunia.

Rancangan WebHosting.uk.com & Harga

WHUK menawarkan beberapa rancangan hosting awan cPanel, hosting awan Windows, hosting awan WordPress, dan rancangan hosting awan Magento. Semua rancangan hosting awan mempunyai sokongan 24/7, storan SSD, lebar jalur yang tidak dimeterai, domain percuma dengan kontrak tahunan, sandaran luar tapak harian, jaminan uptime 99.9%, pemasang automatik 1-klik, panel kawalan cPanel atau Plesk, sumber terbuka terkini dan teknologi Microsoft ( IIS 8, MS SQL, ASP.NET 4.x, MVC Framework, Ajax, ADO.NET, ODBC), dan lain-lain.

webhosting uk com merancang harga

Pelan hosting awan cPanel bermula pada £ 2,49 / bulan (tidak termasuk PPN), yang merangkumi penyimpanan SSD 5 GB, lebar jalur yang tidak dimeterai, hosting untuk 2 laman web, hosting e-mel tanpa had, pangkalan data tanpa had, dan nama domain percuma. Pelan termahal dalam kategori ini ialah Cloud cPanel Developer, yang membungkus penyimpanan 40 GB dan membolehkan anda menjadi tuan rumah laman web tanpa had. Kosnya bermula dari £ 6.99 / bulan.

Pelan hosting awan Windows tersedia dalam julat harga dan konfigurasi sumber yang sama dengan rancangan hosting awan cPanel.

Rancangan hosting awan WordPress dilengkapi dengan sandaran harian percuma, sokongan pakar, teknologi anti-peretasan canggih, tema pra-pemasangan percuma dan pemalam pra-pemasangan. Harga bermula dari £ 0,99 / bln untuk rancangan WordPress Lite yang membolehkan anda menjadi tuan rumah satu laman WordPress, mempunyai storan SSD 1 GB dan lebar jalur tanpa had. Pelan peringkat tertinggi dalam kategori ini, WordPress Advanced, membolehkan anda menjadi tuan rumah 15 laman web WP, dan termasuk storan SSD 20 GB. Pelan ini berharga £ 7.49 / bln.

Pelan hosting Magento sesuai untuk mereka yang ingin melancarkan laman web eCommerce. Pelan ini menawarkan pematuhan PCI, ketersediaan tinggi dan pelayan seimbang dengan pilihan, Firewall Aplikasi Web pilihan, pilihan cPanel atau Plesk Onyx, firewall perkakasan pilihan, dan persekitaran hosting yang berskala dan disesuaikan. Pelanggan boleh memilih dari rangkaian pelayan VPS Magento Optimized, Cloud Server, dan Dedicated Server. Harga antara £ 12.99 / bln untuk pelan Linux VPS Basic dan £ 409,99 / pm tidak termasuk PPN untuk rancangan WHUK E5 Enterprise ST.

WHUK menawarkan pilihan pelayan peribadi maya berasaskan Linux dan Windows yang mengagumkan dengan storan SSD hingga 120 GB, hingga 4 teras vCPU, memori DDR4 hingga 6 GB, 1 alamat IP percuma, dan lebar jalur tanpa had. Harga untuk VPS berkisar antara £ 12.99 / bln dan £ 39.99 / bln tidak termasuk PPN. Dalam kategori ini, harga untuk rancangan Windows VPS sedikit lebih tinggi.

Satu lagi perkhidmatan hosting WHUK yang hebat termasuk Enterprise Cloud Servers, yang boleh dikonfigurasi dari segi panel kawalan (cPanel WHM, Plesk atau tidak ada), Sistem Operasi (CentOS 7, Debian, Ubuntu 14.04, CloudLinux, Server 2012 R2), CPU (naik hingga 12 teras vCPU pada pemproses Xeon berprestasi tinggi), memori (hingga 32 GB), penyimpanan SSD (penyimpanan sehingga 1 TB per pemacu SSD), sandaran (hingga 1.000 GB), dan pemindahan data (hingga 10.000 GB).

Pelayan Dedikasi WHUK boleh dipilih dengan storan HDD atau SSD dan dikategorikan berdasarkan model CPU – Intel Xeon E3, Intel Xeon E5 atau Intel Xeon E5 ST. Setiap kategori diwakili oleh 3 rancangan yang boleh dikonfigurasi. Harga antara £ 69,99 / pm tidak termasuk PPN dan £ 439,99 / pm tidak termasuk PPN. Semua rancangan pelayan khusus merangkumi sambungan 1Gbit tanpa kos tambahan. Pelan ini diuruskan sepenuhnya dan anda boleh memilih antara OS Linux atau Windows.

Hosting reseller juga terdapat di antara perkhidmatan hosting WHUK dengan pilihan rancangan penjual semula label putih Windows dan Linux. Harga bermula dari £ 9,99 / mo kecuali PPN.

Perkhidmatan Hosting WebHosting.uk.com & ciri-ciri

WHUK menawarkan pelbagai rancangan hosting di pelbagai kategori hosting. Hosting WHUK terkenal kerana ciri-ciri berikut:

 • Pelan hosting yang dioptimumkan untuk aplikasi;
 • Kedua-dua pilihan hosting Linux dan Windows;
 • Pilihan panel kawalan cPanel dan Plesk;
 • 95% masa operasi SLA;
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari;
 • Sokongan pelanggan 24 × 7 yang berpusat di UK;
 • Hosting laman web tanpa had, lebar jalur tanpa had, pangkalan data tanpa had, hosting e-mel tanpa had dengan beberapa rancangan;
 • Storan SSD dan storan HDD;
 • Pemasang aplikasi 1-klik;
 • Sandaran harian;
 • Pemantauan pelayan proaktif dan but semula dari jauh dengan beberapa rancangan;
 • Domain percuma dengan kontrak tahunan;
 • Pengurusan sebagai standard dengan VPS dan rancangan hosting khusus;
 • Plesk Onyx percuma disertakan dengan setiap pelan VPS;
 • Perkhidmatan penghijrahan percuma;
 • Pembina laman web satu halaman percuma;
 • Pilihan perkhidmatan tambahan (mis. Fortigate firewall yang menampilkan pencegahan pencerobohan, Keselamatan Aplikasi Web, perlindungan DDoS, anti-virus, perlindungan perisian hasad).

Sokongan Pelanggan WebHosting.uk.com

Sokongan pelanggan webhosting.uk.com tersedia 24/7 untuk semua rancangan melalui live chat. Nombor bebas tol UK juga tersedia untuk pelanggan WHUK atau anda boleh menghubungi WHUK dengan menggunakan borang hubungan di halaman Sokongan. Anggota pasukan sokongan mempunyai pelbagai sijil melalui Microsoft dan Red Hat. Forum Sokongan Teknikal juga tersedia untuk mereka yang mempunyai pertanyaan sebelum penjualan atau memerlukan bantuan teknikal.

Kelebihan & Kekurangan dari WebHosting.uk.com

WHUK adalah penyedia hosting web bertaraf 5 bintang dengan pilihan hosting yang hebat dan rancangan yang berpatutan. Mari kita lihat bagaimana harga WHUK dari segi perbandingan kebaikan dan keburukan.

Kelebihan

 • Pilihan rancangan hosting yang sangat baik;
 • Tidak ada tempoh kontrak minimum, tidak ada masalah penguncian vendor;
 • Sokongan pelanggan yang berpusat di UK;
 • Beberapa pilihan hosting khusus aplikasi (hosting WordPress, Magento hosting);
 • Sembang langsung 24/7;
 • Pematuhan PCI dengan Magento hosting;
 • Penghijrahan percuma.

Keburukan

 • Beberapa ciri hanya tersedia sebagai perkhidmatan tambahan;
 • Halaman sokongan tersimpan di menu sebelah togol.

Kesimpulan Kajian WebHosting.uk.com

Kekuatan terbesar WHUK terletak pada pelbagai rancangan hosting yang telus dan berpatutan. Host ini adalah pilihan yang baik untuk sesiapa sahaja yang ingin menjadi tuan rumah laman web mereka dengan pembekal UK yang menawarkan sokongan pelanggan dari UK.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map