Ulasan WooServers

01.06.2020
Ulasan Hosting 'Ulasan WooServers
0 9 мин.

WooServers dimiliki oleh syarikat yang lebih besar bernama Aqua Networks yang menawarkan pelbagai perkhidmatan pengurusan web, IT dan reka bentuk web. Mereka berpusat di UK dan jika anda memilih perkhidmatan hosting web mereka, anda tidak akan kecewa kerana kedua-duanya berpatutan dan boleh dipercayai.


Mereka mempunyai sekumpulan pakar yang selalu berusaha untuk meningkatkan kualiti sokongan, perkakasan dan ciri yang disediakan oleh WooServers. Matlamat utama mereka adalah untuk membantu perniagaan besar dan kecil membangun dan mengekalkan kehadiran dalam talian mereka tanpa perlu membayar anggaran.

WooServers menawarkan perkhidmatan hosting biasa seperti penyelesaian hosting awan dan pelayan fizikal, tetapi itu bukan semua. Mereka mempunyai beberapa perkhidmatan tambahan yang berkaitan dengan data besar dan alat untuk analisis lanjutan yang mungkin berguna bagi anda. Data besar adalah sesuatu yang menguntungkan semua jenis perniagaan hari ini dan mempunyai penyedia yang dapat memproses sejumlah besar data dapat menjadi pelaburan besar bagi mereka.

WooServers bermula pada tahun 2009 dan membuktikan dirinya sebagai salah satu penyedia hosting web terbaik dengan prestasi dan kebolehpercayaan yang tinggi. Mereka mendapat kepercayaan banyak pelanggan, tetapi mari kita lihat harga, ciri dan lebih spesifiknya sehingga anda dapat melihatnya sendiri.

Gambaran Keseluruhan WooServers

Pertama sekali, WooServers menawarkan keselamatan cloud hosting yang tidak dapat ditembusi untuk semua pelanggan mereka. Sangat selamat sehingga mereka biasanya menghentikan 5.000 serangan laman web sehari dan mencegah 10,000 daripadanya, juga melindungi laman web. WooServers mendapat kepercayaan syarikat seperti SwiftServe, Sabercloud, White Shark Media dan banyak lagi.

Mereka mempunyai pusat data tanpa tingkap yang benar-benar selamat di Scranton dan memastikan bahawa tiada dan tidak ada yang dapat mendekati pelayan. WooServers banyak melabur di pintu keselamatan besar, pemantauan suhu, penggera banjir dan kebakaran dan pintu dalaman. Mereka juga memasang banyak kamera sehingga semuanya terkawal di luar dan dalam juga.

Pelan WooServers menawarkan perkhidmatan hosting web terkemuka untuk pengguna perusahaan dan perkhidmatan VPS yang luar biasa untuk perniagaan. Walau bagaimanapun, mereka kebanyakan bangga dengan rancangan pelayan khusus mereka yang mungkin merupakan pilihan yang bagus untuk syarikat yang lebih besar. Mereka sentiasa memantau pelayan khusus mereka, menawarkan sokongan berkualiti tinggi.

WooServers juga salah satu yang lebih murah dalam permainan dengan rancangan khusus mereka. Selain itu, anda boleh berjumpa dengan mereka sebelum membeli. Mereka tersedia di Skype jika anda mempunyai pertanyaan mengenai rancangan hosting mereka, pastikan anda memilihnya dengan bijak tanpa keraguan.

Pelan dan Harga WooServers

Pelan Hosting Dedicated di WooServers

Oleh kerana WooServers mempunyai begitu banyak pilihan pelayan khusus, mereka dapat memenuhi keperluan semua jenis perniagaan tertentu. Mereka terutama memfokuskan pada pelayan berdedikasi berprestasi tinggi dan fleksibel ini. Namun, tidak ada rancangan hosting bersama yang tersedia yang mungkin menjadi kelemahan bagi mereka yang hanya menginginkan laman web atau blog kecil.

WooServers akan menjadi luar biasa bagi mereka yang memerlukan sejumlah besar sumber, perkhidmatan berkualiti tinggi dan prestasi tinggi. Mereka menawarkan tiga konfigurasi pelayan yang berbeza dan hanya bergantung pada jangkaan beban kerja yang mana yang anda akan dapat. Pelayan yang mereka gunakan adalah Dell Power Edge, jadi pasti teknologi terkemuka dengan perkakasan yang kukuh dan kuat.

Perlindungan terhadap serangan DDoS juga aktif dan disediakan oleh Arbor Networks, salah satu nama teratas dalam hal perlindungan DDoS. Selain itu, WooServers memberikan perlindungan lanjutan terhadap perisian hasad, bot perisian dan menghalang sesiapa sahaja dari mengakses pelayan dari jauh. Juga, mereka menggunakan beberapa firewall terkuat yang ada.

Selain Dell PowerEdge, mereka memiliki Amadeus XR 3000 pelayan yang berfungsi dengan baik untuk perniagaan yang lebih suka rancangan hosting yang fleksibel dan berskala. Pelan khusus WooServers bermula dari $ 99 sepanjang perjalanan hingga $ 599 sebulan.

Apa yang anda dapat dengan rancangan pertama adalah CPU Intel Xeon E5 dengan 4 teras, RAM 16GB dan lebar jalur 100 Mbps yang tidak dapat diukur. Pelan yang lebih besar yang anda pilih, semakin besar jumlahnya dan begini rupa rancangan khusus mereka yang paling besar: Intel Xeon E5 dengan 16 teras khusus dan RAM 192GB yang hebat.

Dengan setiap rancangan, anda juga boleh memilih panel kawalan dan OS. Terdapat juga pilihan setiap bulan untuk membeli alamat IP baru. WooServers membolehkan anda menggabungkan dua pelayan bersama dengan perkhidmatan yang disebut Private Switch yang meningkatkan prestasi dengan ketara.

Pelan Hosting VPS di WooServers

WooServers menggunakan Microsoft Azure platform untuk menyediakan yang hebat Perkhidmatan VPS. Sama ada anda memerlukannya untuk pangkalan data, penyimpanan awan atau rangkaian maya, salah satu rancangan WooServers pasti akan memenuhi keperluan anda. Pelan VPS ini juga didasarkan pada perkakasan mewah, memberikan prestasi yang luar biasa.

Tidak kira rancangan mana yang anda pilih, anda sentiasa boleh berubah fikiran. Pelan VPS peningkatan dan penurunan dapat dilakukan dengan lancar dengan WooServers bergantung pada prestasi yang anda perlukan pada masa ini.

Mereka mempunyai 6 rancangan VPS yang berbeza dan yang pertama, iaitu Mesin Maya 1 rancangan berharga hanya $ 10. Ini sebenarnya tidak banyak untuk CPU 2 teras, RAM 1GB, storan cakera SSD 30GB dan lebar jalur 2TB. Ini dapat ditingkatkan sehingga mereka Mesin Maya 10 rancang dengan 12 teras CPU, 32GB RAM, 320GB SSD dan lebar jalur 7TB dengan harga bulanan $ 320.

Hosting WordPress di WooServers

Oleh kerana WooServers tidak menyediakan rancangan hosting bersama, anda juga tidak dapat mencari rancangan khusus WordPress yang ditawarkan oleh mereka. Namun, ini tidak bermaksud bahawa mereka tidak menyokong WordPress atau CMS lain. Mereka sebenarnya mempunyai pasukan profesional yang dapat membantu anda dengan platform ini juga.

Anda bebas menyertai mana-mana rancangan hosting web di WooServers dan memasang CMS apa pun, seperti Joomla, WordPress dan Drupal dan anda pasti akan mendapat sokongan penuh. Pasukan mereka menjamin bahawa CMS ini akan berjalan lancar di mesin mereka.

Ciri-ciri Hosting WooServers

 • Sebilangan besar penyedia hosting web hanya menerima PayPal atau kad kredit. Sekiranya anda menyertai WooServers, anda akan mempunyai lebih banyak Pilihan pembayaran seperti Skrill, AlertPay dan Liberty Reserve.
 • Awak boleh Naik taraf mereka VPS merancang dengan lancar hanya dengan membayar perbezaan harga antara kedua-dua rancangan tersebut. Namun, jika anda merasa spesifikasi terlalu banyak untuk keperluan anda, anda juga boleh memilih yang lebih murah.
 • Rancangan khas juga boleh ditingkatkan dengan mengubah sistem operasi, perkakasan (HDD, RAM) dan lain-lain. Anda juga boleh memilih panel kawalan yang anda sukai untuk rancangan khusus dan VPS. Sekiranya anda membayar yang terakhir, anda juga akan mendapat panel vePortal untuk harganya.
 • Laman web anda akan dilindungi sepenuhnya dari Serangan DDoS yang seterusnya mengurangkan sebarang peluang untuk waktu henti. WooServers menjamin hampir 100% masa operasi dan perkhidmatan hebat yang menjadikan halaman web anda dimuat pada kelajuan tinggi.
 • Pengurusan laman web yang ringkas dan lancar dijamin oleh cPanel yang merupakan perisian panel kawalan yang paling popular di industri ini. Ini membolehkan anda melacak laman web anda dan menggunakan kemas kini dengan mudah. Anda boleh menemui banyak ciri di cPanel yang boleh dipasang dengan satu klik.
 • Pelanggan baru boleh mendapat keuntungan dari Isnin percuma yang merupakan kaedah terbaik untuk memenangi rancangan hosting web VPS selama satu bulan. Sekiranya anda ingin mencubanya secara percuma, yang perlu anda lakukan hanyalah mengunjungi blog mereka pada hari Isnin dan membalas siaran mereka secepat yang anda boleh. Tiga pengguna pertama mendapat VPS dengan RAM 512, lebar jalur 1000GB dan ruang cakera 20GB untuk bulan berikutnya.
 • WooServers mempunyai Ahli gabungan atau Rujukan program juga. Sama ada anda pelanggan sedia ada atau baru, anda boleh mencadangkan perkhidmatan mereka kepada rakan anda dan jika dua daripadanya bergabung, anda akan mendapat harga. Mereka memberi anda satu bulan rancangan VPS pemula mereka atau setara dengan wang jika anda mahu.

Tetapi bukan itu sahaja, ada beberapa ciri tambahan yang juga perlu disebutkan. Kami akan merangkumnya untuk anda dalam senarai yang akan datang:

 • Anda boleh mempunyai akaun e-mel tanpa had dengan setiap rancangan
 • Mereka menyediakan perkhidmatan yang sangat cekap untuk Pengurusan DNS
 • Anda akan dilindungi dari Spam
 • Skrip popular boleh digunakan melalui Fantastico, menyediakan pemasangan 1 klik
 • Salah satu pasukan sokongan pelanggan terbaik walaupun tanpa panggilan telefon

Sokongan Pelanggan WooServers

Anda akan mendapat sokongan pelanggan yang sentiasa tersedia dan bermanfaat dengan semua rancangan hosting WooServers. Mereka adalah pasukan profesional yang dapat menyelesaikan pelbagai masalah seperti panel kawalan, Java, masalah e-mel dan masalah berkaitan Linux-Apache-MySQL-PHP (LAMP) juga.

Pasukan sokongan teknikal mereka boleh dihantar melalui Skype, sembang langsung, e-mel, tiket dan anda juga boleh menghubungi mereka melalui telefon. Berdasarkan maklum balas pengguna, mereka biasanya bertindak balas dalam masa 10 minit. Namun, mereka juga mempunyai asas pengetahuan yang kukuh yang boleh anda periksa sama ada anda memerlukan panduan.

Secara keseluruhan, WooServers mendedikasikan usaha terbaik mereka untuk memberikan sokongan pelanggan berkualiti tinggi setiap saat. Tetapi bukan itu sahaja, mereka mempunyai Perkhidmatan Terurus Ultra dengan harga tambahan yang akan menjamin anda beberapa kelebihan. Ini termasuk keselamatan lanjutan, menyelesaikan masalah perisian tertentu dan bantuan tambahan dengan Apache, MySQL, Nginx dan Java. Mereka benar-benar menyediakan semua yang diperlukan oleh perniagaan atau pemilik laman web individu.

Kebaikan dan Keburukan WooServers

Bagi mereka yang memiliki perniagaan dan mahukan perkhidmatan hosting web yang boleh dipercayai dengan spesifikasi yang kuat, WooServers kemungkinan besar merupakan pilihan yang baik. Tetapi perlu diingat bahawa setiap penyedia mempunyai beberapa kekurangan dan anda juga harus mengingatnya sebelum memilih yang tepat yang sesuai dengan keperluan anda.

Untuk menjadikannya pendek dan mudah difahami untuk anda, kami mengumpulkan semua kebaikan dan keburukan WooServers dalam senarai yang kemas ini:

Kelebihan

 • Menyokong analisis data besar pastinya sesuai
 • Anda boleh menggabungkan dua pelayan bersama-sama yang meningkatkan prestasi (Suis Peribadi)
 • Mereka mempunyai pusat data di seluruh Dunia dan anda boleh memilihnya
 • Sokongan pelanggan yang berguna dan terlatih

Keburukan

 • Pelan khusus untuk WordPress tidak tersedia
 • Anda tidak dapat menghubungi sokongan melalui telefon
 • WooServers tidak menyediakan pembangun laman web atau templat

Oleh kerana harganya agak rendah, mungkin patut mencuba perkhidmatan mereka dalam jangka masa yang singkat. Walaupun anda tidak menyukainya, ia tidak akan menghabiskan banyak anggaran anda.

Kesimpulan Kajian WooServers

WooServers adalah pilihan yang baik untuk perniagaan besar dan kecil yang mengutamakan prestasi dan kebolehpercayaan ketika datang ke penyedia hosting web. Dengan harga yang berpatutan dan perkhidmatan terbaik, anda tidak boleh salah dengannya.

Mereka pasti antara yang terbaik dengan VPS dan rancangan khusus mereka, terutamanya pelayan OS X khusus yang banyak memberi manfaat kepada pembangun aplikasi. Perkara yang baik ialah mereka juga menawarkan beberapa rancangan lebih murah yang mungkin berguna untuk perniagaan kecil yang hanya memerlukan laman web eCommerce kecil.

WooServers tidak menawarkan banyak ciri. Rancangan hosting mereka sangat disarankan bagi mereka yang mempunyai pengalaman dalam pengekodan web kerana anda tidak mempunyai pembangun laman web tambahan atau templat untuk digunakan. Mereka yang memilih WooServers sebagai penyedia hosting web mereka adalah pemaju serius yang memerlukan penyelesaian yang mudah dan boleh dipercayai.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector