ИнМотион Хостинг вс А2Хостинг – Која је хостинг компанија најбоља?

инмотион-вс-а2хостинг


ИнМотион Хостинг и А2Хостинг обоје су хвалили клијентску базу. Пре него што се одлучите којег пружатеља услуга хостинга требате да изаберете између ове две уважене алтернативе, морате да се удубите у детаље. У овом чланку проћи ћемо кроз дубински преглед, презентујући вам предности и мане обе компаније.

На крају овог чланка ћете знати тачно шта можете очекивати од њих. Стога ће бити много јасније које највише треба за вашу веб страницу. Видећете доста бесплатних алата, моћних функција, добро прилагођених планова, опште повратне информације корисника о два провајдера и још много тога. Већина људи је чула за ИнМотион хостинг захваљујући висококвалитетној корисничкој подршци.

Иако је то важан део било ког провајдера веб хостинга, постоји још много важних ствари које желимо да напоменемо о њима. На А2Хостингу такође можете добити велику професионалну помоћ њихове корисничке подршке, мада није много људи који су упознати са компанијом. Разлог томе је што А2Хостинг уопће није усредоточен на оглашавање. Једино што желе је уложити у побољшање својих услуга. Сада да видимо шта се дешава ако упоредимо ова два огромна имена!

ИнМотион – доследан веб хостинг

Новопридошли и дуготрајни корисници обично немају исто мишљење о провајдеру веб хостинга. Нови корисници су више оптимистични у погледу услуге од оних који су искусили њене недостатке. Међутим, ИнМотион Хостинг је дефинитивно изузетак. Будући да је један од најконкурентнијих провајдера, лако заслужује поверење већине својих клијената. Компанија је основана у малој канцеларији 2001. године и имала је само два члана у почетку.

Све је почело с једним сервером који се након вишегодишњег рада развио у два огромна дата центра. Они можда нису највећа компанија у индустрији, али то је само зато што углавном улажу у побољшање својих услуга и пружање кориснијих функција својим плановима. Дељено гостовање била је врста услуге с којом су започели.

Сада нуде разне врсте хостинг планова, укључујући бизнис, ВПС, реселере и наменске пакете. Као ВордПресс корисник, можете искористити широку палету дељених хостинг планова који су оптимизовани и за ЦМС и ВооЦоммерце. Додатне услуге у ИнМотион-у укључују регистрацију домена, изградњу веб страница и разне алате за хостинг веб локација.

Прос & Слабости ИнМотион хостинга

Прос за ИнМотион хостинг

 • Најбоља гаранција поврата новца – Без обзира који план хостинга одаберете у ИнМотион-у, можете бити сигурни да ће вам вратити сав новац ако откажете претплату за 90 дана. То је прилично издашна гаранција поврата новца, а вероватно је једна од најдужих ако је упоредите са неким другим добављачима. Периоди 15, 30 и 60 дана су много чешћи, али пружање дужег периода поврата само показује колико је провајдер поуздан у своје услуге. Како вријеме пролази, откривате све више добрих карактеристика и алата и док досегнете ознаку 90 дана, нећете ни жељети да одлазите.
 • Вредне неограничене карактеристике – Власници веб локација бирају провајдера хостинга на основу низа неограничених функција које нуди. То је зато што свака веб локација има различите потребе, а уколико неограничене функције које нуди ИнМотион добро дођу за вашу веб локацију, онда се вероватно исплати пријавити. Главна продајна места њихових планова су неограничени пренос података и неограничен простор на диску, а то можете добити чак и са њиховим најосновнијим планом. Многе друге компаније нуде само ограничену количину складиштења и преноса, чак и у својим напреднијим плановима, тако да је ово заправо велика предност за ИнМотион хостинг.
 • Бесплатне додатне функције – Пружалац услуге толико цени нове придошлице да им даје бесплатна имена домена заједно са осталим бесплатним корисницима. Све што требате је да се пријавите и одмах добијете домен заједно са бесплатним кредитима које можете да искористите за промоцију своје веб странице. Подржани претраживачи на којима можете промовисати су Гоогле, Иахоо и Бинг. Поврх тога, ИнМотион осигурава да су подаци вашег веб локације увек обезбеђени стварањем редовитих резервних копија. Резервне копије су потпуно аутоматизоване и не требате да платите денар, осим ако не пређете одређени лимит. Али о томе ћемо разговарати касније.
 • Корисна корисничка подршка – Грешке, пропади и грешке могу се догодити у било којем тренутку, чак и ако сте особа која добро познаје технологију. У тим случајевима лако се можете заглавити и можда ће бити потребна помоћ да бисте могли решити проблем. Много је једноставнији случај када желите да поставите нека питања о серверима или платформи на којој тренутно радите. Оба случаја указују на то да мора постојати тим за корисничку подршку до кога можете контактирати када ствари пођу по злу. Срећом, корисничка подршка је једно од јаких одлика ИнМотион хостинга. Тешко можете да нађете компанију која то и боље уради, иако има доста већих. Имају тим обучених професионалаца који су спремни да вам помогну 24 сата дневно. До њих се може доћи преко различитих канала, укључујући телефон, цхат уживо, е-поруке или контакт форме. Поред тога, имају широку базу знања где се решавају и објашњавају сва уобичајена питања. Употребом траке за претрагу можете пронаћи мноштво различитих водича, видео туторијала и често постављаних питања у њиховој библиотеци.
 • Компоненте високог сервера – Успешност ваше веб странице највише ће зависити од хардвера који користи ваш хостинг провајдер. Ако ће ускоро застарјети, то ће се негативно одразити на вријеме учитавања ваших веб страница. Због тога би требало да одаберете добављача који се не стиди улагања у најновији хардвер. ИнМотион Хостинг сматра обавезним да своје сервере опрему врхунским компонентама. Компанија је до сада испунила 2 дата центра са својим серверима који се налазе у САД-у. Они гарантују да ваша веб локација може да комуницира са сервером без икаквог одлагања. Провајдери могу да побољшају брзину својих сервера правилном софтверском инфраструктуром и управљањем налогом, али на крају дана, перформансе ће углавном зависити од хардвера.
 • Уверавајући рекорд продужетка – Ако желите да привучете велику количину промета на својој веб локацији као власник предузећа или чак блогер, морате да будете сигурни да је продужење радног времена вашег провајдера изнад ознаке од 99%. Можете лако израчунати шта овај број значи. То значи да ће ваше веб странице доживети само око 6 сати застоја током године, што у основи није ништа. Имајте на уму да је ово најгори случај. ИнМотион Хостинг је један од пружатеља услуга који успешно одржава своје време рада изнад 99%, тако да не морате бринути о томе да ли ће гледаоци разочарано напустити своју офлајн локацију. Много су уложили у Делл сервере и најновије Цисцо компоненте, што објашњава како они могу бити толико конзистентни са продуженим временом. Ово већ звучи довољно добро, али они су морали да се увере да постоји тим стручњака који надгледају сервере у случају да нешто пође по злу. Додајте инфраструктуру врхунског човека и људску компоненту, а резултат је снажно и поуздано хостинг.
 • Сигурност на високом нивоу – Сигурност је још једно велико одијело ИнМотион хостинга. Са филтром нежељене поште, поштанска пошта са е-поштом више неће бити неред нежељена. Уместо тога, биће испуњена стварним е-маиловима који су заправо важни. Да би вас заштитили од злонамјерног софтвера и ажурирали све, користе две популарне безбедносне платформе: Патцхман и Суцури. Патцхман је одличан за откривање и уклањање злонамјерног софтвера, а такође открива и рањиве тачке ваше веб локације и примењује најновију закрпу кад год је то потребно. С друге стране, Суцури је одговоран за безбедносна упозорења, израду резервних копија, перформансе веб локација и злонамерни софтвер. Обоје су веома моћна решења, која вам гарантују да сте сто посто заштићени.
 • Смањење отиска угљеника – ИнМотион није тип провајдера који загађује окружење својим серверима. Користе ветротурбине да производе енергију на начин који не подноси околину. Дата центрима је потребно толико енергије да оставља значајан траг угљеника да би га одржао на традиционалан начин. ИнМотион вам у основи даје прилику да допринесете смањењу отиска угљеника пријављивањем на њихов хостинг пакет. Наравно, то је такође добра маркетиншка пракса за компанију, али смањење загађења је све важније на нашој планети.

Слабости ИнМотион хостинга

 • Нису оптималне цене – Власници веб локација који се пријаве на основни план веб хостинга обично желе да иду корак по корак. Како њихове веб странице расту, на крају желе прећи на сљедећи план који је нешто јачи и скупљи од претходног. Уосталом, не желите да платите више ресурса који су вам заправо потребни. Ствар са ИнМотион Хостингом је да њихови планови за хостинг нису баш идеални. Ако започнете с њиховим најјефтинијим планом, брзо ће вам понестати ресурса и настаће велики јаз у цени између следећег и вашег тренутног. Да и не спомињемо да не можете плаћати месечно, јер постоје само једногодишњи уговори или више. Новопридошли можда неће желети да остану читаву годину. Међутим, у ИнМотион-у могу искористити 90-дневну гаранцију поврата новца. Према повратним информацијама, ова гаранција не значи много. Многи се одлуче отићи одмах након што виде цене.
 • Упитна ограничења пакета – Ако погледате планове за хостинг на ИнМотион-у, изгледа да они покушавају натерати своје кориснике да надограде свој план. На примјер, њихов план лансирања ограничава вас на 2 веб странице и 2 базе података, иако је прилично снажан план са свим осталим значајкама укљученим у пакет. То се непотребно ограничава. За оне који заиста желе да појачају своје присуство на мрежи са више од 2 веб странице, једина опција је да плате следећи план који може бити непотребно јак. То је као бацање неколико долара кроз прозор сваког месеца. Можете пронаћи доста других пружалаца услуга где су планови прилагођени на неки начин тако да можете полако дорадити буџет са својим интернетским послом док не будете могли да приуштите следећи план. Многи од њих такође вам омогућавају да домаћините више од 2 веб странице, ако не и неограничене.
 • Дуго подешавање налога – Цео процес постављања на ИнМотион Хостингу прилично је дуг и компликован. Уместо да их чине што једноставнијим и бржим, одлучили су да своје клијенте воде кроз низ страница које ће трајати дуго времена. То не би требао бити тако неугодан процес да се ваш сервер и веб локација покрену и покрену.
 • Ограничена бесплатна резервна копија – Иако сигурносно копирају податке ваше веб локације редовно, они су поставили одређено ограничење за своју бесплатну сигурносну копију. Све док подаци на вашој веб страници не заузму 10 ГБ, добијате резервне копије. У случају да пређе ту границу, она постаје услуга која се плаћа. Међутим, разумљиво је да они не желе да одржавају тако велику количину података бесплатно. Такође, датотеке старије од 4 месеца бришу се, тако да вас могу вратити у прошлост.

А2Хостинг – Веома квалитетан веб хостинг

Разлог зашто овај хостинг провајдер није толико популаран је зато што не желе да улажу у промоцију свог бренда. Њихов главни циљ је да побољшају квалитет својих услуга хостинга у што већем броју. У ствари, они чак ни не треба да се рекламирају. Већина људи који пронађу своју веб локацију и пријаве се на један од својих хостинг пакета одмах се увере да имају посла са веома моћном хостинг компанијом.

Уместо да директно покушава да импресионира своје клијенте, А2 много улаже у победу над другим великим именима у индустрији у погледу брзине, радног времена, могућности, сигурности и корисничке подршке. На крају је резултат исти. Њихове услуге привлаче пажњу све више власника веб локација који се желе пријавити и развити свој посао.

Прос & Против А2Хостинг

Прос А2Хостинг

 • Брзи временски утовари – Као што смо споменули, квалитетан хостинг је све што би требало да очекујете од А2Хостинг. Њихови сервери опремљени су најсавременијим хардвером, који гарантују брзу брзину учитавања страница за власнике веб локација. Ово није само оно што компанија каже на својој званичној страници, већ и њихови клијенти кажу исто. За оне који су заинтересовани за њихове услуге, А2Хостинг има центре података на три локације. Они укључују Мицхиган, Амстердам и Сингапур, који покривају САД, Европу и Азију. Ово гарантује поуздано хостинг веб локација за људе из целог света. Како би њихови сервери радили на најбољим перформансама, дозвољавају да се покреће само одређени број веб локација на сваком серверу.
 • Ово такође спречава оутсоурцинг, тако да А2Хостинг дефинитивно неће бити тип провајдера који продаје више хостинг рачуна него што они у ствари могу да поднесу..
 • Добро обучена подршка – Њихов тим за корисничку подршку није само добро обучен, већ су прави стручњаци када је реч о решавању проблема везаних за вашу веб локацију или услугу хостинга. Уз А2Хостинг, не требате чекати сате док се проблем не реши. Стално су у прилици да помажу једном клијенту за другим. До њих можете доћи и путем е-маила, ливе цхат-а и телефона. Врло љубазно и тачно особље у потпуности је свесно чињенице да се сваки минут рачуна за власника веб странице. Доступне су свакодневно, спремно чекајући клијенте којима треба помоћ. Ако бисмо оценили њихову корисничку подршку, сигурно бисмо јој дали оцену са 5 звездица на основу њихових снажних перформанси у последњих неколико година.
 • Одлично време рада сервера – А2Хостинг је до сада био прилично успешан у одржавању продуктивности свог сервера изнад 99,92%, што је број који победи многе друге добављаче у индустрији. То значи да ако веб локацију покренете на њиховим серверима, тада ће у просеку имати 6 до 7 сати паузе годишње. С обзиром да се проблеми могу стално догађати и да ниједан пружатељ услуга хостинга није савршен, то је прилично уредан број. Већина провајдера бори се да одржи своје продужење рада изнад 99%.
 • Управљана сигурност – Заједно са хостинг пакетом, провајдер примењује и одређене мере заштите и на ваш налог. Вируси и хакерски напади су прилично чести, због чега они морају да заштите податке ваше веб локације од штетности. Једном када се пријавите, активирају заштитни зид који пружа заштиту од претњи без паузе. А2Хостинг спречава злонамерни софтвер да се приближи вашим подацима помоћу ХацкСцан-а, популарне и високо ефикасне безбедносне услуге. Ово се донекле разликује од оних које пружају друге компаније за хостинг, јер не захтева да сами надгледате софтвер. А2Хостинг ће то учинити за вас, док се можете концентрисати на задатке своје веб странице. Пружају услугу за коју чак ни не морате да је одржавате.
 • Бесплатан пренос веб странице – Обично није угодно искуство када напустите веб хостинг провајдера. Обично су укључене додатне накнаде и немојте ни помишљати да тражите од њих да преселе податке ваше веб локације. Међутим, А2Хостинг није нимало такав. Великодушни су и према клијентима који желе прекинути претплату. Рецимо да желите да напустите провајдера након једне године претплате јер сте пронашли обећавајућу алтернативу. У том ће случају бити више него вољни да вам помогну да пребаците податке веб локације на нови сервер. Ко зна, можда ћете се на крају одлучити вратити. Ово захтева само да нови провајдер хостинга покрене цПанел на својим серверима. Ова услуга је посебно корисна за веће веб странице које су накупиле пуно садржаја и корисника. Ово би такође била сјајно плаћена услуга, али они су одлучили да је учине бесплатно.
 • Хостинг са зеленом енергијом – А2Хостинг је једна од хостинг компанија која доприноси бољем и здравијем окружењу. Трчање сервера са зеленом енергијом све је популарније решење међу хостинг хостинг провајдерима. То није само маркетиншки улов, јер је смањење штете проузроковане таквим активностима данас изузетно важно. А2Хостинг жели људима дати шансу да учини свет бољим местом одабиром сервера који не загађује његово окружење. Компанија се удружила са Царбонфоунд.орг, организацијом која је посвећена смањењу угљеничног трага изазваних различитим активностима. Стога ће ваша веб локација бити покренута на серверу који не садржи угљеник.

Против А2Хостинг

 • Скупи планови за хостинг – Ова хостинг компанија има високе перформансе, професионално особље, максималну сигурност, али по којој цени? Испада да су цене на А2Хостингу знатно веће од просечних. Не кажемо да не добијате довољно за свој новац. Међутим, ако тражите повољне хостинг планове, онда то вероватно није компанија за коју бисте требали ићи. Након провере њихових заједничких хостинг планова, видећете да најјефтинији кошта 4,90 долара месечно. Да бисте снизили цену, то можете учинити тако што ћете се пријавити за њихов једногодишњи, двогодишњи или трогодишњи уговор. Ово може значајно да смањи цену, па њихов Лите план кошта само 3,92 долара месечно. Ако сматрате план хостинга и карактеристике погодне за вашу веб локацију у целини, онда вам можемо само препоручити да идете на трогодишњи план. А2Хостинг сигурно има моћне хостинг пакете, али може бити болно плаћати их месечно у месецу са малим буџетом.
 • Ограничени планови ниже класе – Иако на А2Хостингу можете пронаћи неке обећавајуће јефтине планове за своју веб страницу, они ће вам можда брзо затребати да пређете на јачи. На пример, Лите план вас ограничава на једну веб локацију са 5 база података. Ово само указује да ови планови нису осмишљени на дужи рок. Па, јесу, ако стално задржавате саобраћај и садржај на веб локацији. Бар можемо рећи да Лите план пружа изванредну брзину учитавања страница. Друга два пакета (Свифт и Турбо) су још бржи. Међутим, ако имате новац, не бисте се требали умањити од моћнијих планова на А2Хостингу. Нећете зажалити сигурно.

А2Хостинг вс ИнМотион – Које да одаберете?

ИнМотион Хостинг није највећа компанија, али је дефинитивно брзорастућа. Можда немају толико дата центара колико им је конкуренција, али много улажу у пружање висококвалитетних услуга. Добија обиље позитивних повратних информација и од старијих корисника и од нових корисника. Они се труде да корисницима дају алате потребне за постизање успеха на мрежи.

У ИнМотион-у је сваки план хостинга препун корисних функција, а да не спомињемо да сваки од њих пружа сулуде перформансе. Оно што њиховим клијентима највише служи је њихова потпуна независност од компаније и њихова великодушна гаранција поврата новца. У ИнМотион-у, корисници не осећају притисак да се одмах обавежу на услугу. Уместо тога, они троше своје време и испробавају све цоол карактеристике.

Па зашто би изабрали А2Хостинг? Одговор је једноставан. Очигледно их није брига за рекламе, маркетиншке трикове или финансијске трикове. Не чујете за њих, јер су заузети пружањем врхунских перформанси за своје клијенте и одржавањем квалитета њихових услуга. Лако задржавају продужење рада изнад 99% и пружају изванредну сигурност и резервну копију. Који звучи боље? На вама је да одлучите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map