ВПЕнгине вс Кинста – Који је управљани ВордПресс домаћин најбољи?

впенгине вс вс кинста


Индустрија веб хостинга се стално шири. Количина предузећа која се непрестано појављују за вашу пажњу може бити запањујућа. Увек постоји безброј специјалних понуда и реклама које вам обећавају најбољи хостинг на тржишту. Па, како одабрати који је најприкладнији за вас?

Најлакши начин да се носите са овом бујицом информација је да будете информисани. Ако можете да погледате детаље две компаније заједно, то често може бити корисно у одлучивању која ће најбоље одговарати вашим потребама.

Да бисмо вам уштедјели проблем да сами просипате све информације, размотрићемо их и погледати пар добрих домаћина, како бисмо вам помогли да пратите шта индустрија мора да уради понудити.

Данас ћемо гледати ВПЕнгине и Кинста. Ове две знатно различите компаније фокусиране су углавном на хостинг прилагођен ВордПресс-ом. Оба домаћина имају за циљ да вам пруже искуство посвећено пружању брзог, ефикасног ВордПресс хостинга, али који то чини бољим?

Почећемо тако што ћемо погледати ВПЕнгине.

Шта је ВПЕнгине?

Многе компаније нуде услуге оријентисане на ВордПресс, и то раде с различитим нивоима посвећености и ефикасности. ВПЕнгине има за циљ да понуди најсвестраније и најснажније искуство приликом дизајнирања ваше ВордПресс странице.

Њихова цена и структура плана заснивају се на безброј различитих функција које можете користити да бисте учинили своју веб локацију јединственом. Чак и други домаћини који нуде исту врсту фокусирања на ВордПресс као ВПЕнгине имају тенденцију да постану краћи у поређењу са неким од њихових скупова функција.

Како је речено, никада није постојала хостинг компанија која би била савршена, а ВПЕнгине дефинитивно долази заједно са својим недостацима. Да бисмо вам дали фокусирану представу о томе шта ВПЕнгине може да понуди, почећемо са предностима које они доносе на сто.

Прос за ВПЕнгине

 • Оптимизовано за ВордПресс. ВордПресс је прилично једноставан и оптимизован програм и може се ефикасно користити са Схаред или ВПС плановима са других веб локација. Међутим, због тога ВордПресс веб локације могу брзо постати врло сложене и тешко ефикасне у раду ако користите велики број додатака и других сложености које могу успорити перформансе. ВПЕнгине-ове услуге су оптимизоване да представљају моћ у раду са чак најтежим ВордПресс веб локацијама.
 • Доступне су теме за СтудиоПресс. ВПЕнгине има премијске теме које одговарају мобилним уређајима, доступне преко СтудиоПресс-а. Ове теме омогућавају вашој ВордПресс веб локацији да нуди мноштво различитих дигиталних искустава, које покреће Генесис Фрамеворк. Ове теме садрже уграђену функцију за оптимизацију претраживача и безбедносне функције.
 • Покрените процену спремности. ВПЕнгине тим стручњака може извршити процену спремности за покретање како би утврдио колико је спремна ваша веб локација за покретање. Ово је велики плус за људе који тек почињу, јер можда не знају сваки фактор који иде у дизајн функционалне веб странице. Процена се врши тестирањем компатибилности кода и постављањем веб локације.
 • ВПЕнгине нуди карактеристике садржаја специфичне за локацију, које вам омогућавају да свој садржај и огласе одредите широком распону корисника. Свестраност и атрактивност за оглашиваче ову функцију чине веома атрактивном за блогерце или људе који желе да досегну широку публику.
 • Добра корисничка подршка. ВПЕнгине нуди широку мрежу за корисничку подршку, од широког спектра ресурса за учење на њиховој веб локацији, до 24/7 ливе телефонске и цхат подршке, ВПЕнгине је ту да подржи своје купце све време.
 • Глобални центри података. ВПЕнгине има сервере са седиштем у САД, Европи, на Блиском истоку, Азији и у Африци. Имати центре података базираних широм света значи да ћете увек радити најбоље перформансе за ваше подручје радећи кроз ВПЕнгине. Остали домаћини могу имати само локалне дата центре или неке дистрибуиране по својој матичној земљи. Њихово ширење широм света чини ВПЕнгине веома конкурентним домаћином у погледу перформанси.
 • ВПЕнгине има широк спектар партнерства са другим сервисима, који нуде широк спектар различитих иновативних могућности. Партнерства укључују Амазонове веб услуге, Гоогле Цлоуд и још много тога. Сав њихов партнерски садржај осмишљен је тако да буде оптимизован за ВордПресс, што вам даје невиђене предности у поређењу са мање повезаним компанијама.

Као што видите, ВПЕнгине хостинг може много да се воли. Њихова корисничка подршка и глобално присуство доносе много ресурса за сто. Имати ово као специјализовану опцију за ваш ВордПресс хостинг може бити веома лепо, јер вам даје пажњу и могућности велике компаније и испоручује је у специјализованом пакету намењеном веб локацијама са ВордПрессом.

Наравно, као што сам већ рекао, ниједан домаћин никада није био савршен, а ни ВПЕнгине није изузетак. Да бисмо заокружили свој низ могућности ВПЕнгине-а, мораћемо да погледамо како они изгледају кратко у поређењу с неким од конкуренције.

Недостаци ВПЕнгине-а

 • Мања свестраност у поређењу са мање специјализованим компанијама. Пошто је ВПЕнгине оптимизован за ВордПресс, од њега нећете имати пуно користи ако не користите ВордПресс за напајање веб странице. Слично томе, многе од атрактивнијих карактеристика не слажу се ако не планирате да учитавате своју ВордПресс локацију великим бројем додатака или функција. ВПЕнгине такође захтева да инсталације на њиховој платформи буду релативно уједначене, што још више ограничава ваше могућности.
 • Да би понудио све доступне атрактивне, специјализоване функције, ВПЕнгине поседује много квалитета због којих се разликује од конкуренције. Ове разлике често могу учинити сложени рад са ВПЕнгине-ом, посебно ако сте навикли да користите више стандардизованих платформи.
 • Нека ограничења у могућностима ВордПресс-а. Додаци и функције које користите на веб локацији ВордПресс морају бити предвидљиви и редовни. Не можете имати пуно новијих или иновативнијих програма који се покрећу на вашој веб локацији, чак би и саобраћајни обрасци требали да буду релативно редовни. Ово можда и није велика ствар за људе који не желе да експериментишу са својом платформом, али ако желите да унесете промене по ћудљивости, то би могло бити прекидач за вас.

Ако тражите моћан ВордПресс оптимизован хостинг са великим именима и приступачним ценама, ВПЕнгине је врло атрактивна опција. Упркос неким проблемима који могу имати ограничења и сложеност, они остају веома одржива опција за веб локације са ВордПресс-ом, чак и ако сте нови у целој ствари око веб дизајна.

Важно је напоменути да према сопственим статистикама ВПЕнгине-а, 30% веб локација на Интернету је направљено помоћу ВордПресс-а, а 27% првих 10-ак веб локација по саобраћају користи и ВордПресс. Ово заиста наглашава атрактивност коришћења ВордПресс-а за напајање ваше веб странице, што заузврат истиче предности које ВПЕнгине мора донети на сто.

Али то није све што је написала. Постоји још једна компанија коју морамо да размотримо пре него што донесемо било какву одлуку. Ова друга компанија такође се заснива на хостингу који се заснива на ВордПресс-у, а имају и атрактиван сет функција дизајнираних да их учине најбољом услугом ВордПресс хостинга на тржишту.

Шта је Кинста?

Кинста је основана 2013. године са циљем да постане најбоља ВордПресс хостинг платформа широм света. Тим чине искусни ВордПресс програмери који су посвећени уношењу значајног, значајног и моћног присуства у ВордПресс хостинг хостинг.

Они нуде велику разноликост планова заснованих на ВордПресс-у. Имају почетне пакете погодне за почетнике блогере и хобисте, као и моћне предузетничке налоге намењене великим компанијама да управљају огромним количинама истовремено података.

У поређењу са другим домаћинима који се фокусирају на друга подручја и нише, Кинстаов ВордПресс хостинг врло је конкурентан. Они имају пуно ужарених прегледа купаца, као и списак препознатљивих клијената, као што је Трипадвисор.

Све у свему, Кинста може изгледати као најбоља опција предавања руку за ВордПресс. Како је речено, увек је добра идеја да се фокусирате тачно шта вам компанија може понудити.

Сада ћемо погледати неке од предности и недостатака Кинста. Кинста доноси пуно о столу, и пуно добре и лоше јавности о њима око мреже. Да бисмо се упознали са специфичностима начина на који ћемо донети одлуку, почећемо са неким предностима које Кинста може да понуди.

Прос Кинста

 • 30-дневна гаранција поврата новца. Кинста нуди поврат новца ако откажете њихове хостинг услуге у року од 30 дана. Увек постоји нешто финог отиска који иде уз ове гаранције, тако да је добра идеја да погледате њихову веб локацију и да се уверите да ли ћете добити оно за шта се бавите. Сама гаранција је прилично стандардна када је реч о компанијама за веб хостинг, али клијентима који желе да минимизирају ризик могу бити згодни.
 • Нема понижења или надоградње казне. Кинста вас неће кажњавати додатним трошковима због промене мишљења о томе шта желите са својим планом. Надоградња на виши план као и прелазак на мањи план неће имати додатних трошкова или трошкова осим стварне разлике између два плана ако надограђујете. Ово је лепо јер пуно компанија може ући у навику да лупа са малим накнадама за све што раде њихови купци.
 • 2 слободна месеца укључена у годишње планове. Када се пријавите за годишњи, а не месечни план, добићете два месеца бесплатног ВордПресс хостинга. Заједно са сниженим ценама које нуде са дужим обавезама, ово је веома лепа карактеристика, посебно за људе који желе уштедети новац док и даље добијају висококвалитетни ВордПресс хостинг.
 • Нема уговора на одређено време. Кинста не ограничава своје планове временским периодима. Ово је одлична особина за људе са нестабилним пословним моделима, честим миграцијама веб локација и добрим клијентима. Знајући да можете склопити уговор са мање гњаваже увек је благодат када имате боље ствари о којима треба да се бринете. Ово је посебно лак фактор када узмете у обзир снажне карактеристике и технологију које долазе уз Кинстаов ВордПресс хостинг.
 • Процењени повраћаји новца. Кад добијете поврат средстава од Кинста-е, они надокнађују рефундацију тако да се не би зајебавали с враћеним накнадама за услуге које су већ обављене. Ако сте хостинг добили само током дела платног периода, наплатит ће вам се или надокнадити само према износу који сте платили, а не пререзати у већу плату голубицу. Опет, ово је добра прилика за оне који осећају да ће у неком тренутку можда тражити поврат новца.
 • Дневне резервне копије. Кинста ВордПресс хостинг управља свакодневним сигурносним копијама садржаја, тако да никада не изгубите ниједну важну ствар која се догађа на вашој веб локацији. Много других ВордПресс хостинг компанија пружају резервне копије ређе или само са одређеним плановима, али Кинста ВордПресс хостинг укључује резервне копије са свим њиховим плановима. То значи да никада не морате бринути да ће се велике количине података изгубити.
 • Стагинг Енвиронмент. Кинста својим плановима пружа сценска окружења. То вам омогућава да видите и тестирате промене на веб локацији пре него што их покренете уживо и уверите се да имате тачно он-лине присуство које је потребно вашем предузећу. Опет, многи други домаћини пружају сличне функције приказивања, али лепо је укључити их као бесплатну функцију у све своје планове. То значи да, без обзира на опсег услуге коју добијате, добићете предности у организовању окружења. Само један од многих начина на који Кинста показује да им је стало.
 • Оптимизација ВордПресс-а за убице. Кинста има неке од најбољих ВордПресс хостинга тамо, са статистикама о продуженом времену за убојице и најсавременијим хардвером оптимизованим за уношење брзине пријеноса на вашу ВордПресс локацију. Њихове критике и коментари купаца о њиховим перформансама углавном су блистави у овој категорији. Склона сам веровању маса када ми кажу да домаћин има невероватне перформансе. Чини се да су неки људи имали проблема са малим застојем, али изгледа да су то више изузетак него правило.
 • Нице Дасхбоард. Иако изгледа да Кинста не користи индустријски стандардни цПанел интерфејс, њихов интерфејс је врло интуитиван и на располагању вам је све информације и алате које би желео било који веб програмер. Иако нећете научити ниједну индустријску вештину када се упознате са интерфејсом, приметићете да карактеристике и уједначен изглед чине га врло способним интерфејсом.

Овде има пуно тога за волети Кинста доноси пуно исте снаге и свестраности столу као и ВПЕнгине, са додатним заокретом еко-пријазности. Многе су ове особине врло атрактивне, али неће значити много тога што не заокружујемо своје искуство тако што ћемо погледати неке од недостатака.

Недостаци које Кинста нису нарочито проклети, али увек је добро осигурати да знате за шта плаћате, у случају да дође до непредвиђеног раскида уговора..

Цонс против Кинста

 • Нема регистрације домена. Иако Кинста нуди веома моћан ВордПресс хостинг који обично избацује многе друге домаћине из воде, не нуде своје услуге регистрације домена. Ово је у реду за купце који су навикли да се баве регистрацијом свог домена одвојено од својих хостинг услуга.
 • Нема хостина е-поште Опет, Кинста нажалост не укључује хостинг хостинг сервисе у своје планове. Ово је мање-више стандард за ВордПресс домаћине, који воле посветити више својих ресурса стварима које су ВордПресс веб локацијама заиста потребне. Ипак, може бити прилично болно ако желите да е-пошта иде заједно са вашом веб страницом. Ако сте навикли да услуге е-поште хостујете путем свог веб домаћина, ово би могло бити велика ствар за вас, али вероватније је да то једноставно неће бити превише проблем.
 • Помало рестриктивна. Као и многе друге услуге ВордПресс хостинга којима се управља, Кинста поставља одређена ограничења за врсте и број додатака које можете инсталирати на своју веб локацију. Ово је помало потребно зло, јер омогућава Кинста-у да регулише своје хостоване ВордПресс странице на начин који гарантује брзину и продужење времена по коме су познати.
 • Структура цена. Неки који су навикли да користе заједничке планове можда су помало занемарени структуром цена коју користи Кинста. Морате имати на уму да су ове цене намењене за цлоуд и наменске сервере и да су цене и даље веома конкурентне у поређењу с другим компанијама. Комплет функција и технологија су и даље веома моћни за све њихове планове, чак и поред цене.

Као и код ВПЕнгине-а, и овде се неке ствари издвајају као нето недостатак у поређењу с неким од конкуренције, али овде нема ничег превише озбиљног да Кинста не буде конкурентна.

Супротно томе, њихова врхунска технологија и еколошки став чине их врло конкурентном опцијом, чак у поређењу са командним присуством ВПЕнгине-а у свету хостинга у ВордПресс-у.

Дакле, сада када смо погледали све различите предности и недостатке које ове две компаније доносе на стол, шта нам преостаје? Да бисмо заиста постигли погодак кући са нашом проценом, видећемо како ова два домаћина пореде раме уз раме у неколико различитих категорија.

Да бисмо добили најбољи пресјек онога са чиме радимо, погледаћемо функционалност, подршка, и Цена.

Функционалност

За обе компаније имамо врло способне хостинг потенцијале оптимизоване за веб локације са ВордПресс-ом. Очигледно да то само по себи није ништа посебно. Свака компанија има нешто посебно да понуди у овој категорији, а ВПЕнгине пружа изузетно свестрано и светско искуство дизајнирано да задовољи ваше ВордПресс потребе без обзира на ниво вашег искуства или локацију у свету.

С друге стране, имамо Кинста, који такође има изузетно моћан хардвер и брзине који чак и надмашују ВПЕнгине у многим контекстима, упркос томе што му није недостајало исто глобално присуство. Како би се покренуо, Кинста такође обећава да ће надокнадити економски утицај својих услуга хостинга куповином кредита за вјетроелектране.

На крају заиста зависи од тога да ли сте еколошки прихватљивији или више оријентисани према томе да идете са признатим брендом. Овој категорији ћемо дати Кинста, јер они имају врло упоредну снагу у погледу њихових стварних хостинг услуга, задржавајући ону посебну привлачност еколошког угла који ВПЕнгине једноставно нема.

Подршка

Обе компаније имају звјездане критике купаца за своју услугу. Кинста нуди подршку путем е-поште као и систем улазница. ВПЕнгине нуди подршку за телефон и ћаскање 24 сата дневно, поред огромног мрежног ресурса за учење дизајнираног за аклиматизацију и подршку корисника на платформи.

Прво што ћемо приметити је недостатак телефонске подршке за Кинста. Ово је дефинитиван недостатак, посебно имајући у виду периоде чекања и безличну природу подршке за улазнице и е-пошту. Кинста такође нема готово исте ресурсе за учење који се нуде својим купцима у поређењу са ВПЕнгине-ом.

Овај модел ћемо дати ВПЕнгине-у, због различитих начина приступа корисничкој подршци и додатног плуса њихових средстава за учење.

Цена

Ово је прави тренутак прављења или прекида за много потенцијалних купаца. Нема смисла да вам се нуде најбоље опције које су вам доступне ако то прекршите у банци. Да бисмо се стварно повезали са вредностима предности и недостатака које прелазимо, ставићемо раме уз раме са ВПЕнгине и Кинста цјеновним структурама и истакнути неколико кључних области које су од интереса у погледу цене.

 • ВПЕнгине нуди „стартуп“ планове од 35 УСД месечно, „раст“ планове од 115 УСД месечно, „скали“ планове од 290 долара месечно и прилагођене планове за људе којима је потребно још већег обима и поузданости.
  • Цене могу изгледати помало стрме у поређењу с Блуехостовим, али функционалност је много свестранија. „Стартуп“ план вам омогућава 25.000 посета, 10ГБ складиштења, 50ГБ месечне пропусности и 1 веб локацију. Такође садржи оквир Генесис Фрамеворк, теме СтудиоПресс и опције подршке које сам раније споменуо.
  • План раста повећава ово до 100.000 посета, 20ГБ складиштења, 200ГБ месечне пропусности и 5 места.
  • План „скале“ је огромних 290 долара месечно и укључује 400.000 посета, складиште 30ГБ, 400ГБ пропусне ширине и 15 веб локација.
  • Они такође имају „прилагођени“ план за људе којима је потребна много моћнија веб локација. Ово нагомилава посете у милионима, складиштење у 1ТБ подручју, пропусни опсег изнад 400ГБ месечно и до 25 веб локација.
 • Кинста нуди ВордПресс хостинг планове који се крећу од око 30 УСД месечно па све до 900 УСД месечно за њихове предузетничке планове.
  • Можете се обратити и њиховом продајном тиму како бисте поставили прилагођени план направљен баш за вас, у случају да вам треба још више снаге у поређењу с њиховим плановима вишег ранга.
  • Њихов Стартер план, који износи 30 УСД месечно, укључује 1 инсталирање ВордПресс-а, 20.000 посета, 5 ГБ простора и бесплатне ССЛ и ЦДН. Ово је прилично стандардан скуп функција за основни ВордПресс план.
  • Про план планира ово до две ВордПресс инсталације, 40.000 посета и 10 ГБ простора за 60 долара месечно. Планови се и даље овако повећавају, а саме цене су мало стрме него што бисте очекивали од друге услуге. Сјетите се само да плаћате додатни квалитет.
  • Њихови пословни планови дипломирају на исти начин; у распону од 100 до 400 УСД месечно и у распону од 5 до 40 инсталирања ВордПресс-а, 100 000-600,000 посета и 15-40 ГБ простора.
  • Њихови најскупљи Ентерприсе планови коштају 600 или 900 УСД месечно и укључују до 80 инсталирања ВордПресс-а, 1.500.000 посета и 120Гб простора.

Чини се да ВПЕнгине има повољније цене од шишмиша до већих планова, али Кинста дефинитивно има довољно широк распон да покрије све што ће вашој веб локацији можда требати. Кинста не спомиње распоређивање пропусне ширине на страници са ценама, али њихове посете увелико надмашују издвајања које заговара ВПЕнгине, посебно по вишим ценама.

Искрено, у цјелини је ова категорија једнака. Доиста се своди на то колико енергије требате за вашу веб страницу. Важно је ипак напоменути да је Кинста завршио као очигледни вођа великих пројеката.

Пресуда

Обе две веб странице се врло добро изводе под надзором и имају посвећену корисничку базу и сјајне онлине критике како би подржали своја обећања о савршеном ВордПресс хостингу. Одређивање тога шта је боље заиста ће зависити од врсте веб странице коју желите да створите и какве врсте пословања ће надопунити ваше присуство на мрежи.

Ако сте мали и неискусни, огромни ресурси за учење и свестрана подршка ВПЕнгине-а су вам очигледан избор. Ово се нарочито односи на њихове конкурентне цене по нижим размерама.

С друге стране, потрошачи вишег или еколошког нивоа ће дефинитивно пронаћи Кинста атрактивном опцијом, посебно имајући у виду снагу њиховог сервер сервера. На крају ћете морати да донесете сопствену одлуку, пошто су обе ове компаније донијеле своју А-игру.

Као и увек, слободно нам јавите било какве ситнице које смо можда заборавили или посебна искуства која су вам можда променила мишљење!

Хаппи хостинг.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map