ВПЕнгине вс Прессидиум – Који је најбоље управљани ВордПресс домаћин?

01.06.2020
Упоређивање хостинга 'ВПЕнгине вс Прессидиум – Који је најбоље управљани ВордПресс домаћин?
0 15 мин.

впенгине-вс-прессидиум


Потрага за веб домаћинима често може бити неодољива. Превише је ниша и специјалних услуга које се нуде широм мреже. Ово може бити посебно импресивно за веб дизајнере који тек почињу или повећавају своје присуство на вебу први пут.

Осигурање да ваш избор веб хостинга може да испуни захтеве ваше веб странице један је од најбољих првих корака које можете предузети. Захваљујући одговарајућој цени и подршци која одговара вашим потребама, хостирање по одговарајућим ценама може олакшати сваки корак процеса. То је само питање да ли можемо рећи добро од лошег.

Да бисмо схватили шта нам треба, погледаћемо два различита домаћина и видети како се поредају један поред другог. То нам омогућава да мало погледамо на шта се морамо фокусирати и омогућава нам да заиста видимо шта свака компанија може да понуди. То је такође добар начин да одлучимо који је бољи.

Данас гледамо ВПЕнгине и Прессидиум. То су два позната домаћина са добрим критикама и конкурентним ценама. Обоје енергију усмеравају на хостинг на бази ВордПресс-а, а њихове карактеристике и статистике то одражавају. Сви њихови планови изграђени су на уму за ВордПресс и обећавају муњеве брзине и добро оптимизовану ВордПресс функцију.

Као што је речено, вероватно постоји више од неколико начина на које обе ове компаније имају тенденцију да недостају од конкуренције. Започнимо тако што ћемо погледати ВПЕнгине, ко су и шта су.

Шта је ВПЕнгине?

Много веб страница ових дана покреће ВордПресс. Многи домаћини се заправо фокусирају на пружање оптимизованих планова дизајнираних за веб локације са ВордПресс-ом. ВПЕнгине је један од водећих домаћина ВордПресс-а данас тамо.

Према њиховој сопственој веб локацији, 30% свих веб локација је направљено помоћу ВордПресс-а, а 27% од првих 10.000 места по саобраћају такође користи ВордПресс. Ови бројеви говоре сами за себе. ВордПресс је моћан алат који може правилно напајати веб локацију ако се правилно користи.

ВПЕнгине покушава да овај процес учини што једноставнијим и способнијим, пружајући широку палету планова и услуга оријентисаних на ВордПресс. Такође имају добру репутацију за корисничку услугу и једноставност коришћења, што их чини одличним избором како за новајлије, тако и за искусне веб дизајнере.

У наставку ћемо погледати различите предности које ВПЕнгине може да понуди.

Прос за ВПЕнгине

 • ВордПресс оптимизација. ВордПресс је моћан алат који може да направи веб перформансе веб локација са пуно функција и могућности хостинга садржаја. Како би ваш ВордПресс сајт успео да постигне максималну ефикасност, ВПЕнгине хардвер и комплети функција дизајнирани су за напајање чак и најтежих ВордПресс инсталација. Добро је имати на уму и њихове опције планова заснованих на ВПС-у, јер то додаје велику количину свестраности структури цена и могућности скалирања ВПЕнгине-а.
 • Теме за СтудиоПресс. Постоји мноштво премиум тема, укључујући и теме које одговарају мобилним уређајима, доступне преко СтудиоПресс-а. Употреба ових тема са ваше веб локације ће вам пружити лако примењиву функционалну и естетску предност у односу на остале дизајнере који морају да креирају сопствене теме или додају додатни износ путем друге услуге. Многе од ових СтудиоПресс тема долазе са уграђеним СЕО и безбедносним функцијама.
 • Процена спремности. ВПЕнгине има на располагању тим стручњака који је спреман да изврши процене на вашој веб локацији како би се уверили у облик брода пре него што кренете уживо. Ово може бити велика атракција за људе који тек почињу или који имају тенденцију да много експериментишу са својим дизајном и функцијама веб локација. Сами тестови се изводе тестирањем компатибилности са кодом и постављањем места.
 • ВПЕнгине има много садржаја који су географски усмерјени према одређеним географским областима. Ово вам омогућава да прилагодите начин на који се људи из различитих делова света баве вашим садржајем, омогућавајући вам да лако приступите невероватној количини читалаца помоћу функције веб локације..
 • Подршка муштеријама. Подршка за ВПЕнгине има одличне прегледе купаца и доступна је путем 24/7 подршке за телефон и ливе цхат. Они такође нуде велику библиотеку средстава за учење дизајниране да прибаве нове веб дизајнере и искусне ветеране подједнако навикнуте на додатке и услуге.
 • Глобално присуство. Са серверима са седиштем у САД, Европи, Блиском Истоку, Азији и Африци, ВПЕнгине је способан да понуди задивљујуће брзине и приступачност сервера без обзира на то где се налазите у свету. Имати ову врсту глобалне присутности значи да ће ВПЕнгине увек бити у могућности да вам пружи најбоље перформансе на тржишту на којем сте присутни и активни.
 • Широк спектар партнерстава. ВПЕнгине је удружен са широким спектром других услуга и нуди безброј иновација као резултат. Њихови различити партнери укључују Амазон Веб Сервицес, Гоогле Цлоуд и друге. Сав њихов садржај који се пружа путем партнерства оптимизован је за употребу са ВордПресс-ом и пружа мноштво додатних функција са којима се многи конкуренти не могу поредити.

Очигледно је да се много воли о услугама ВПЕнгине-а. Имају одличну корисничку подршку, укрцавање ресурса и глобално присуство које у основи гарантује добре перформансе и смисла за ваше географско тржиште.

Њихова структура цијена је такође врло разнолика, али на то ћемо доћи у трену. Очигледно је да постоје неки други начини на који се ВПЕнгине не повољно слаже са конкуренцијом и не би било добро доносити одлуке без заокруживања нашег истраживања.

У том циљу, погледајмо начине на који ВПЕнгине има тенденцију да пропадне.

Против ВПЕнгине-а

 • Мање свестран од неких конкурената. ВПЕнгине нуди широк спектар планова специјализованих за употребу са ВордПресс-ом. Иако их ово чини врло свестраним и скалабилним за веб локације са ВордПресс-ом, њихова функционалност није толико привлачна за веб локације које неће користити ВордПресс платформу. Будући да су обе веб странице које данас гледамо усмерене на оптимизацију ВордПресс-а, ово није мало, али још увек је добро имати на уму да идете напред.
 • Будући да ВПЕнгине нуди тако широк спектар функција, понекад кроз партнерство са другим сервисима, на неки од њихових интерфејса и функција може се мало тешко навикнути. Иако је систем дизајниран тако да се лако користи, још увек постоје његови аспекти за које ће требати мало времена да се научи како ефикасно користити.
 • Нека ограничења. Како би понудио најбоље брзине и продужење рада на тржишту, ВПЕнгине поставља мала ограничења за различите инсталације и додатке које можете користити за своју ВордПресс локацију. Иако је ово прилично стандардно и омогућава ВПЕнгине-у да нуди ону врхунску ВордПресс оптимизацију по којој су познати, ипак је разочаравајуће када радите са тако потенцијално свестраном платформом.

Упркос овим недостацима, ВПЕнгине остаје веома конкурентна опција. Омогућавају снажан ВордПресс хостинг са глобалним присуством и повољним ценама. Новији корисници ће добити пуно пређених километара из различитих дељених планова, док искуснији или већи веб домаћини још увек имају пуно простора и могућности за увећавање присуства на мрежи.

Протекле ствари које иду уз ВПЕнгине нису ни превише проклете. Већина ових ствари није превелика ствар, а поприлично је раван за курс када је у питању моћни ВордПресс хостинг. Ипак, тешко је стећи добру представу о томе како се ове карактеристике упоређују, а да се не погледа конкуренција.

Затим ћемо погледати Прессидиум.

Шта је Прессидиум?

Прессидиум је управљано ВордПресс хостинг хостинг решење чија је визија „дизајн и усавршавање хостинга водеће услуге у индустрији за нашу омиљену платформу – ВордПресс“. Омогућавају пословну ВордПресс платформу којој верују технолошки стартапови и 500 компанија. Сматра се да су супериорни у надметању домаћинима управљаних ВордПресс-ом и обећавају квалитет услуге, брзину, сигурност и перформансе.

Покренут 2014. године од стране тима ветерана веб дизајнера, прерасли су у добро познато и добро ревидирано хостинг решење. Додељени су им Најбољи нивои ВордПресс хостинг перформанси у 2015. и 2016. години од стране Ревиев Сигнал.цом. Постоји много препуне окружења Прессидиум-а и чини се да их испоручује на већини.

Оно што треба узети у обзир је, међутим, да Прессидиум својим корисницима наплаћује на основу броја посета њихових веб локација. Ово се очигледно мало разликује од начина на који друге компаније поступају тамо где би обично нудиле веће количине посета заједно са својим већим плановима.

Ово је очигледно нешто што бисте желели имати на уму док разговарамо о другим детаљима ове компаније. Речено је да нећемо знати док не погледамо, па да видимо неке од предности које нам Прессидиум може понудити.

Прос Прессиум

 • Лако плаћање. Прессидиум прихвата све главне облике плаћања, што олакшава рјешавање рачуна. Иако је већина компанија прилично добра у праћењу главних начина плаћања, неке од њих могу пропасти.
 • 60-дневна гаранција поврата новца. Као и сваки добар веб домаћин, Прессидиум има гаранцију поврата новца за њихове услуге ако га откажете у року од 60 дана. То је отприлике двоструко дуже од гаранције од 30 дана коју нуди већина компанија. Лепо је имати пристојну гаранцију, како би се ризик смањио на минимум. Као и увек, прочитајте њихову политику поврата да бисте били сигурни да знате шта добијате.
 • Прессидиум има центре података у Јапану, Северној Америци, Југоисточној Азији, Европи и Океанији. То им омогућава да пружају веома велике брзине без обзира у свету у којем живите. Њихове критике помало варирају у погледу брзине, али чини се да је велика већина корисника више него задовољна оним што Прессидиум може да пружи.
 • Прессидиум има врло конкурентне цене, о којима ћемо касније доћи више када упоредимо поређења. Њихове стварне цене повољно се упоређују са ВПЕнгине-ом на готово свим ценама, а различити планови које имају су мало свестранији од планова које нуди ВПЕнгине у погледу обима.
 • Лакоћа коришћења. Корисници бесплатне миграцијске услуге Прессидиум и њихов стварни интерфејс добро су прегледали кориснике широм интернета. Иако не користе интерфејс цПанел интерфејс, њихово сучеље је свеобухватно и познато је да је лако учити и савладати.
 • Систем за филтрирање ботова. Сви планови Прессидиум-а долазе са системом филтрирања Бад-ботова који штити вашу веб страницу од активности бот-а и слично. Ово је лепо ако садржај на вашој веб локацији вероватно привлачи бот активности или ако је ваша корисничка база заиста осетљива на присуство бот активности.
 • Прессидиум обећава 99,95% продуженог времена, а чини се да тестови других корисника на мрежи потврђују ову статистику. 99,95% је врло добар резултат, иако није најбољи. Важно је напоменути да већина прегледа на мрежи заправо тврди да су имали 100% продужење током тестирања.
 • Прессидиум обећава беспредметну превенцију претњи. На располагању су ствари као што су управљана аутоматска ажурирања, филтрирање ботова и заштитни зидови који осигуравају да је ваша веб локација сигурна. Имају и сигурносни блог који садржи све детаље о томе како одржавају вашу веб локацију заштићеном. Генерално, Прессидиум се дефинитивно поуздаје у своје тврдње у вези с тим.
 • Бесплатна миграција. Прессидиум омогућава бесплатну миграцију на њихове услуге, као и сваки други добар домаћин. Прессидиум такође има доста добре штампе о стварном процесу миграције, рекавши да је то врло лако и да је подршка током процеса била феноменална. Ово је леп додир ако тражите доброг домаћина на који ћете прећи.
 • Бесплатни ЦДН, ССЛ и сигурносне копије. Поред осталих безбедносних и сигурносних функција, планови Прессидиум-а нуде бесплатне сигурносне копије ЦДН-а, ССЛ-а и места. Они служе за осигурање исправности вашег вебсајта са свим сигурносним функцијама које су му потребне. Лепо је добити ове функције бесплатно од самог веб домаћина, уместо да плаћате трећу страну.

Прессидиум је врста добро чуване тајне у индустрији хостинга. Њихове статистике о продуженом времену и опсежни сет функција веома су лепи, посебно ако је укључен и њихов брзи технички блог како би задовољио свакога са напреднијим питањима.

Бесплатне понуде и такве које нуде такође су леп додир. Међутим, морамо се сетити шта су рекли о ценама по посети. Ово је очигледно укупан недостатак, али заиста зависи од врсте веб локације коју желите да направите.

Због њихових цена и функционалности, чини се да би Прессидиум био прилично моћна опција за правог корисника. Кад се каже, биће тешко стећи добру представу о чему се бавимо док не погледамо недостатке који иду заједно са Прессидиум-ом.

Додуше, овде нема много тога. Прилично су солидни домаћини. Међутим, постоји неколико ствари које смо успјели идентификовати.

Слабости Прессидиум-а

 • Систем плаћања по посети. Ово је главни недостатак Прессидиум-а, иако можда није тако лош као што се чини. Заиста зависи од ваше странице. Иако је већина веб страница ВордПресс дизајнирана да раде кроз приходе од реклама, неки пословни модели вам омогућавају да зарађујете на друге начине. Будући да ће прикази страница бити главни одлучујући фактор у вашем крају у готово било којем сценарију, има смисла издвојити мало више за више приказа. Овај фактор ће играти нешто значајније када погледамо цену, јер ће нам омогућити да покажемо како ће ове накнаде по приказу утицати на стварне цене.
 • Ценовни бодови намењени пословном тржишту. Иако Прессидиум нуди неколико опција за веб странице мањих размера, већина његових планова осмишљена је за предузеће и можете рећи где велика пажња компаније припада. Ко их може кривити? Велики пројекти су захтевнији и на крају исплативији. Ако вам се догоди да вам је потребно веће гостовање, ово ће вам вероватно бити плус. У супротном, може се размотрити ако тражите хост мањег обима.
 • Нема хостинга путем е-поште. За разлику од многих других хостинг компанија, Прессидиум не нуди хостинг хостинг на својој платформи. Ово је помало неугодно, будући да је сајт тако врхунски у готово сваком другом погледу. Као што је речено, није велика ствар да се ваша е-пошта хостира негде другде, само је срамота да одете на два различита места због нечега што би један могао да понуди.

Као и код ВПЕнгине-а, овде нема много да се подигне превише црвених застава. Чини се да је највећи недостатак Прессидиум-а њихов систем плаћања по посети. То је интересантан потез и можда чак функционише у корист одређених веб локација, али уопште, то је само још једна ствар коју морате да пратите.

Већина других домаћина већ вам наплаћује додатни преглед преко одређеног лимита повезаног са вашим планом, тако да ово није превелика ствар када га посматрате у контексту, али ми стварно нећемо имати конкретну представу о томе шта смо бавећи се све док се не спустимо на нашу гнојну поређење.

Да бисмо утврдили која од ових локација побеђује другу, погледаћемо их упоредо и упоредити их помоћу неколико различитих критеријума. Смањићемо га према томе Функционалност, сигурност, и Цена.

Поређење функционалности

Обе веб странице нуде врхунски ВордПресс хостинг, праћен свим моћним функцијама и мрежама подршке које бисте очекивали од ове нише. Обе компаније имају широк спектар конкурентских планова који покривају потребну функционалност за широк распон пословних лествица.

Обе стране имају функцију дизајнирану за смештај препродавача и других дизајнера веб локација који би могли имати другачије потребе у поређењу с другим ВордПресс корисницима. Оно што немају су опције за не-ВордПресс хостинг. Ово не би требало да буде превелика ствар, пошто вероватно тражите ВордПресс хостинг, али добро је имати на уму ако желите да промените своје присуство на мрежи у будућности.

Овде ћемо назвати Прессидиум победником због њихових врхунских перформанси и конкурентских карактеристика.

Поређење подршке

Опет, обе ове веб странице имају врло добре прегледе купаца за своје тимове за подршку. Обоје нуде опсежне базе знања и подршке на својим стварним веб локацијама како би вам помогли да се бавите мањим питањима подршке. Када вам треба пажња стварног човека, Прессидиум једноставно има подршку за улазнице за чланове.

ВПЕнгине, са друге стране, нуди подршку 24 сата на сат преко телефона и ливе цхат-а. Иако су обе компаније познате по добром корисничком сервису, назваћемо ВПЕнгине јасним победником овде само заслугом за ту чињеницу.

Поређење цена

Ово је прави тренутак прављења или прекида за много потенцијалних купаца. Нема смисла да вам се нуде најбоље опције које су вам доступне ако то прекршите у банци. Да бисмо се стварно повезали са вредностима предности и недостатака које прелазимо, ставићемо раме уз раме са ВПЕнгине и Кинста цјеновним структурама и истакнути неколико кључних области које су од интереса у погледу цене.

 • ВПЕнгине онуди „стартуп“ планове од 35 УСД месечно, „раст“ планове од 115 УСД месечно, „скали“ планови од 290 долара месечно и прилагођене планове за људе којима је потребно још већег обима и поузданости.
  • Цене могу изгледати помало стрме у поређењу с Блуехостовим, али функционалност је много свестранија. „Стартуп“ план вам омогућава 25.000 посета, 10ГБ складиштења, 50ГБ месечне пропусности и 1 веб локацију. Такође садржи оквир Генесис Фрамеворк, теме СтудиоПресс и опције подршке које сам раније споменуо.
  • План раста повећава ово до 100.000 посета, 20ГБ складиштења, 200ГБ месечне пропусности и 5 места.
  • План „скале“ је огромних 290 долара месечно и укључује 400.000 посета, складиште 30ГБ, 400ГБ пропусне ширине и 15 веб локација.
  • Они такође имају „прилагођени“ план за људе којима је потребна много моћнија веб локација. Ово нагомилава посете у милионима, складиштење у 1ТБ подручју, пропусни опсег изнад 400ГБ месечно и до 25 веб локација.
 • Прессидиум Нуди планове који почињу од 21 УСД месечно и скалирање до 500 УСД месечно, а већи планови „Ентерприсе“ доступни су за 750 УСД + месечно.
  • Њихов „Мицро“ план омогућава вам инсталирање 1 ВордПресс-а, 5 ГБ простора за складиштење, окружење за снимање, резервне копије, ССЛ и друге функције које сам горе споменуо.
  • Њихов „лични“ план ово издваја до 42 УСД месечно, што вам омогућава 3 инсталирања, 10 ГБ простора за складиштење и све остале доброте.
  • Пакет „Профессионал“ износи 125 УСД месечно, што вам даје 10 инсталација и 20 ГБ простора за складиштење.
  • „Пословни“ план износи 250 долара месечно, са 25 инсталација и 30 ГБ простора за смештај.
  • Њихов највећи стандардни план је „Бусинесс Плус“ план, за 500 долара месечно, са 50 инсталација и 40 ГБ простора за смештај.

Очигледно је да обе компаније нуде конкурентне карактеристике за ниже цене. Прессидиум нуди јефтинији план, али недостају неке карактеристике плана ВПЕнгине-а с нижим ценама.

На крају, то ће зависити од врсте веб локације коју желите. Веб странице било које размјере имаће добро искуство с било којим од ових домаћина, мада мање дизајнери веб страница могу вјероватно пронаћи мањи домаћин који је бољи за њих.

Као и увек, ако вам је нешто промакло или сте имали другачије искуство са овим домаћинима, слободно нам јавите!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Оцените статью
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector